Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.12.2008 19:48:58
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja Zdajle sem pa izvedela tako žalostno novico, da sem čist v šoku: v žalski materinski dom so danes dopoldne direktno iz porodnišnice pripeljali mamico s 3 dni staro punčko. Sta brez vsega, za dojenčico ima mamica samo tisto, kar so ji oblekli v porodnišnici. Ker imam prijateljico v tem domu, vem iz prve roke, da nimajo tam skoraj ničesar za tako majhne dojenčke. Dom je nov in še nimajo nekih zalog za pomoč mamicam, ki pridejo tja. Jaz sem večino svojih stvari pred kratkim razdelila okrog in imam res nekaj čisto malega. A ima katera karkoli viška, da vsaj malo pomagamo tej mamici in dojenčici? Jaz imam še eno posteljnino, pa nekaj malega oblačilc, ki sem jih mislila prišparat za spomin, ampak jih bom z veseljem odstopila. Kaj pa pri vas? Se kateri karkoli uporabnega valja po kakšnih škatlah? Si sploh ne predstavljam, kako hudo mora biti tej mamici. Sama z malčico, brez vsega in to tik pred prazniki. Janeja, kam lahko dostavimo stvari za malčico. Jaz sem dobila nekaj stvari, ki mi niso všeč, ali pa jih bo preveč in bi jih z veseljem podarila.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.12.2008 19:52:45
|
|
|
|
barika
|
Janeja, jaz bom delala čistko svojih oblačil, če poveš konfekcijsko številko se bo sigurno nekaj našlo. imam tudi nekaj aventovih in tommie tippe cucljev, pa še malo več kot polovico sterilizacijske tekočine, ki je ne morem porabit. pa lahko dam nekaj tetra plenic, pa še za malčico bi se kaj našlo, ti samo povej kaj rabi. je pa tole res nekaj najbolj žalostnega, kar sem prebrala v zadnjem času
< Sporočilo je popravil barika -- 23.12.2008 19:53:20 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.12.2008 19:56:18
|
|
|
|
Jančika_
|
Dali, hvala za voščilo . ChezAna, čestitam ! Janeja, ojej , pri nas se sigurno še kaj najde. Zdajle ne morem poiskat, ker otroka spita in imam vse spravljeno v sobi, bom pa jutri zjutraj in ti magari dopoldan pripeljem (pa une glaže tudi). Ob štirih imamo kosilo pri mojih, do takrat sem mobilna, pa potem zvečer tudi. Nekaj sem sicer posodila in nimam doma, ampak hudiča, nekaj se pa mora najti.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.12.2008 20:03:25
|
|
|
|
snorlax
|
Ojoj. Janeja, na žalost, sem vse sproti dala naprej, tako da nimam niti ene male cotke več. Igrače smo pa pred 14 dnevi odnesli za rdeči križ. Ropotuljica, fajn, da si bolje. HuAnita, so vam zrihtali WC? Mi smo pa zakuhali popoldan. Tamali mi je kljub Calpolu nabil 38,5 vročine. Upam, da ne bo več. Jutri še moram nekako pregurat v službi, potem sem pa fraj. Mama mi je obljubila varstvo, a imam ful slabo vest, da ga takega bolnega vlačim okoli.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.12.2008 20:41:21
|
|
|
|
Janeja
|
Punce super ste. Sem vedela, da bomo skupaj uspele zbrat nekaj za to malo punčico. Moj paket smo danes že dostavili v dom, tako da bo videla, da ni čisto sama in da ji bomo pomagali. Jutri sem si vzela dopust, tako da imam čas priti tudi do Celja, če bo imela katera kaj pripravljeno, pa ji bom potem peljala. Če pa katera želi, lahko pa dostavi tudi sama. Materinski dom v Žalcu je v stavbi ob cerkvi, v centru mesta. Barika, punčica je stara 3 dni, torej je številka tam od 50-56 naprej. Karkoli, tudi če je malo večje, ji bo pa potem prav prišlo. Jaz sem imela še nekaj lepih kompletkov zgornjih oblačil, žal pa nimam nobenega pajacka več, ki je za take male najbolj praktično oblačilo. Pa stekleničke in cuclji bodo sigurno tudi prav prišli. Skratka vse, kar si lahko zamislite, da rabi mamica za novorojenčka. Jančika, po kozarce se lahko jutri oglasim, če pa boš hodila ti po naših koncih pa uleti na en kofe. Bom doma oziroma v bližini.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.12.2008 20:50:34
|
|
|
|
barika
|
Janeja, ni problem, bom pobrskala. Bi pa prosla tebe Jančika, če bi lahko tebi dala, da predaš naprej stvari. a se da kej zmenit?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.12.2008 20:54:49
|
|
|
|
Dali*
|
Janeja, jaz bi ji dostavila kar v Žalec, ker grem jutri v tist konc. Lahko mi napišeš tudi na zs, če je potrebno povedati za koga. Sicer pa mislim, da je samo ena dojenčica in da ni potrebno dati nekih podatkov. Sem prav vesela, da lahko pomagamo v tem času in še pred zaključkom leta pomagamo otročkom, ki potrebujejo.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.12.2008 21:25:13
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Bi pa prosla tebe Jančika, če bi lahko tebi dala, da predaš naprej stvari. a se da kej zmenit? Ja, itak da. Ti pošljem cifro na ZS, pa me dopoldan pokliči, tam ob desetih nekje.
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 23.12.2008 21:26:16 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.12.2008 21:26:17
|
|
|
|
Meggi
|
Eto pa sem dočakala konec jutranjega paradiranja z otroci, uro in hitenjem za letos!!! Punce prekipeva mi na vseh frontah. Hitenje, utrujenost, aktivni otroci, cenjeni mož,ki je sam pop. z otroki 2 uri in so sposobni nardit fully atmosfero. Pa drobno pozornost za enga, za drugega... pa naj bi imela smrekico, darila zavita. obloženo mizo z domačimi dobrotami,.. pa blabla,... Sam da smo v miru doma, noben ne dirigira al bom imela na mizi domačo potico al ne. No, vsaka čast se je javila mamca da mi jo naredi. LEP ZADNJI PREDPRAZNIČNI DAN IN PRIJETNE PRAZNIKE. Verjemite, da bo po tem ostalo kup papirja za v smeti, prazni računi a upam da vsaj malo razigrana srca. Skabi in Huaniti MEGA UŽITKE v novem - (krščenem) domu, naj vam poje duša v svojem lastnem domu! Vsem pridne zlate otroke! Jutri če mi rata se dokopat do cotk, z veseljem ponesem osebno v Žalec. Zadovoljna da pomagamo lahko. Janeja, hvala da si posredovala informacijo da olepšamo prve dni na svetu"
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.12.2008 21:34:01
|
|
|
|
Janeja
|
Dali, seveda, odnesi sama. In mislim, da res ni treba nobenih podatkov za koga konkretno je. Sicer pa jaz te mamice sploh ne poznam. Poznam eno drugo mamico, ki je trenutno tudi v domu in nam je danes vsa v solzah sporočila, da so pripeljali novorojenčico in mamico, ki nimata ničesar. Vem, da bo vsaka stvar, ki jo bo kdorkoli prinesel tja, prišla še kako prav. Sigurno bo prišla v prave roke.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.12.2008 22:21:44
|
|
|
|
HuAnita
|
Janeja me kar mrazi ob misli na to ubogo mamico... Čeprav imam vse na posodi, bom poskusila kaj najti.... Meggi - se še mi priporočamo za kakšno potico, jaz sme danes delala pozno v popoldne, pa sem komaj do Špara skočila, samo za mleko, ker je taka gužva, kot da se približuje atomski napad na trgovine. Je pa re, da pametna nimam NIČ doma, ne za jest, če kdo pride, eh.... Valda šoping pred božičem, žur Skabi, valda - že včeraj opoldne. Zdaj od ta najnujnejših obrtnikov čakamo 'le' še bagerista, no, njega že itak 2,5 m čakamo Babnice, sem wireless, TV še ne moremo gledati, nam je monter po pomoti odnesel kabel
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.12.2008 22:24:39
|
|
|
|
Jančika_
|
HuAnita, ne boš verjela, kakega vodovodarja imamo pri nas - poklicali smo ga v petek, v nedeljo je prišel pogledat, včeraj in danes pa je naredil že skoraj do konca, čaka samo še Joeja, da eno steno zaknaufa, preden da radiator gor . Turbo .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.12.2008 23:32:49
|
|
|
|
mavo
|
Janeja, daj prosim sporoči, če potrebuje mamica tudi kaj cotk in če ja, kakšno številko. Jaz imam namreč cel kup dobrih cunj, ki jih niti pod razno ne bom več mogla oblečt, pa če še tako hujšam. Za malčico pa žal nimam kaj, ker sem že sama imela večino izposojeno, kar sem pa kupila, pa nosita trenutno dvojčka od kolegice iz Žalca. Drugače pa imam jaz tudi dobro novico, no vsaj upam tako. Več o tem jutri, ko se vrnem iz Ljubljane in bo stvar gotova.... Vsem pa iskreno želim še vesel božič, pa obilo pirhov uuups, sem mislila potice
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.12.2008 23:56:25
|
|
|
|
žanek
|
Janeja, tudi jaz bom nekaj poskusila najti, žal sem večino že dala naprej. Kako dostavit boš kej v Celju jutri, mogoče do Jančike
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.12.2008 0:14:51
|
|
|
|
barika
|
Danes bo pa Jančika prava teta božičkova .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.12.2008 6:59:11
|
|
|
|
mbd0411
|
S TOPLINO BOŽIČ NAJ VAS GREJE, NAJ VEZ DRUŽINSKO UTRDI! A NOVO LETO NAJ ZASEJE, KAR VAŠE SI SRCE ŽELI. LJUBEZEN,ZDRAVJE IN OBILJE BOGATO NAJ VAM OBRODI, A VSE ZAČRTANE NAJ CILJE V USPEH USODA SPREMENI VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE IN VSE DOBRO V NOVEM LETU, DA BI BILO LETO 2009 PRAVO, DA BI BILO LETO ZDRAVO, VELIKO RADOSTNIH DNI, NAJ NOVO LETO PODARI.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.12.2008 7:01:21
|
|
|
|
mavo
|
hi, hi, Snorlax, danes sem te pa prehitela Šibam v Lj
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.12.2008 7:11:47
|
|
|
|
Meggi
|
Dobro jutro! Eto na prosti dan že jutranje paradiranje. Tavelika ima še seveda šolo. Mala bo doma in s tem veselica za mamo. Sej je res fajn da smo doma. Sam do 5.1, kolk bom doma, en dan ne bom v miru brez pikic, da bi rews lahk skidala mal zaostale kupe. Ma eh jst zgleda res edina slabe volje na te praznične dni. Mene ta evforija sam s tirov vrže,... Vseeno LEPE MIRNE PRAZNIKE!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.12.2008 8:33:18
|
|
|
|
skuštrana
|
Janeja, jazvse cotke sproti dajem naprej, ker ima moja frendica rok 13.1. Bom pogledala ko pridem v Slo, tam bi se še kaj našlo.. Chezana , Kar cartajte se, za slike se ne mudi A je bilo hudo?
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.12.2008 8:55:46
|
|
|
|
Jančika_
|
Janeja sporoča, da ne more prižgat kompjutra in da same nosit cotk v materinski dom, ker vam ne bodo odprli. Se je treba prej zmenit, da pride kdo dol. Mavo, upam, da se čimprej javiš, ker sem firbčna . In seveda, da bo novica dobra. Meggi, meni tudi tile prazniki prilično najedajo, nisem jaz za take reči. Edino to mi je fajn, da je tokrat Joe res fraj, kar se službe tiče.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.12.2008 12:18:31
|
|
|
|
žanek
|
Chezana, čestitke ! Janeja, imam eno vrečko stvari, samo so bolj fantovske od Ž., večino sem dala pa sestrični naprej, ima punčko. Janči, gsm je v delu, popoldan bo. A lahko kar tebi dostavim stvari za Jernejo, če ne bo šlo drugače? Punce imam eno vprašanje. Sedaj ko N. hodi potrebuje čeveljčke in sem malo v dilemi, a ji lahko dam Ž. cicibanke, ali je boljše, da ji nove kupim? Kako ste ve naredile pri drugem? Je boljše, da ima svoje, vsaj na začetku? LEPE PRAZNIKE VAM ŽELIM!!
< Sporočilo je popravil žanek -- 24.12.2008 12:19:42 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.12.2008 12:54:11
|
|
|
|
žanek
|
Mi lahko katera prosim pošlje št. od Jerneje, hvala.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.12.2008 13:20:52
|
|
|
|
barika
|
Žanek, jaz sem Martinu kupila kar shoo shoo copate, večinoma je pa bos (v nogavicah), ko slišim za Cicibanke mi kr kocine grejo pokonc. Jančika, akciji se bo še ena kolegica pridružila in bo dala nekaj oblačil za punčko, pa bi ti skupaj z vozom dostavila en dan, če se da.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.12.2008 13:37:40
|
|
|
|
HuAnita
|
Olja, RRadovednice Celjske, vsem lepe praznike, brez naglice in sitnobe otrok (Meggi). Jaz sem letos nameravala udariti zelo skromno različico daril - pač vsakemu pod jelko pustiti listek z dobrimi mislimi in enim brezplačnim objemom, pa me je ena sodelavka tako nak..., češ halo, ali res nisem NIČ kupila otrokoma, pa M, da sem se res zasekirala. Najbolj glupo mi je pa to prisilno obdarovanje, pismo, pa če bosta pod 7imi smrečicami pri vsej žlahti dobila darilo, a ju bo kaj manj, če doma pa ne bo????? Itak pa imata polne riti vsega. Se mi zdi to, da bomo zdaj lahko skupaj uživali v lastnem domu, vredno največ, kot pa kup kičarije, ki jo bom čez ene 3m nesla ali v materinski dom ali v vrtec, ker bo samo v napoto.... Ne vem, no. Še danes nisem šla po najnujnejšo fasngo, ker s praga vidim kolono, ki zavija v trgovino, vse zabito polno, zdaj pa naj grem šoping z mojima 'zlatima' otrokoma.... Kako vi gledate na to?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.12.2008 15:42:16
|
|
|
|
mavo
|
Huanita, nikar ne hodi tja. Sva se z M. ravno vrnila iz Cityja, pa ti lahko samo rečem . Še kdo naj reče, da je recesija! Taka gužva, da se niti do križišča ne da priti, kaj šele not. Ampak tako je to, midva sva imela edino dons varstvo, ker sta tašča in tast pazila malega. Jaz sem šla namreč zjutraj v Lj na razgovor za službo . 90% jo že imam, vendar se glede na izkušnje v naši firmi lahko hitro kje zakomplicira. Dokončno bom izvedela konec januarja. So bili pa z videnim zadovoljni. To pa je itak najbolj važno. Zdaj se grem pa malo spočit, ker mi bo glavo razneslo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.