|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
20.12.2008 8:30:23   
marjanaR
Ropotuljica, mislim nate. Če boš rabla čvek, pokliči. Sicer pa mislim tako kot ostale. Danes ni noben problem več, kaj šele kaj drugega, obiskati kakega strokovnjaka. Če realno pogledam, je prav moderno it h komu. Pa ne govorim zato, da bodi moderna, temveč pojdi, da si olajšaš dušo. Strinjam se, da morajo te stvari "iz tebe", če se boš zapirala vase, bo toliko slabše. Želim ti sreče in poguma.

Teta beta, hvala. Mislim, da bom dopoldne klicala Igna, da ga spomnim, da bi stvari prinesli s seboj.

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
20.12.2008 9:38:02   
Jančika_
Naty-Taja, za ropotuljico to ni prava rešitev, ostati doma. Vsak vidi zadevo skozi lastno prizmo in zato me vse dojemamo situacijo različno in drugače. Prav zato mislim, da je zdajle potrebna pomoč nekoga, ki je za to usposobljen in ki gleda neobremenjeno in od zunaj. 

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
20.12.2008 9:40:41   
Jančika_
Aja, spali smo do pol osmihuser posted image . In potem sem lahko v miru spucala kopalnico in pozajtrkovala, ker sta me otroka vrgla iz sobe, da se lahko v miru igrata. Majhne radostiuser posted image . Popoldan pa v MB na deda Mraza.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
20.12.2008 20:16:26   
Ropotuljica
Punce, hvala za spodbudne besede. Včeraj sem 4 ure videla na internetu, prebirala stvari,kopirala in lepila ... zato da pokažem še drugim (mojemu M),kaj se dogaja v meni, da me bo laže razumel.
Glede psihiatra je pa tako: po drugem porodu sem ga rabila. Ni bilo tako hudo, da bi rabila tablete, mi je pa dal par nasvetov, ki so mu pomagali. Tudi ta teden sem se takoj šla naročit - samo da me malo spodbudi. Takrat mi je dal knjigo o avtogenem treningu, pa nisem bila dovoj pridna, ad bi redno delala. Ko se mi je izboljšalo, sem nehala. In ne, on zame ni zdravnik za nore, je le zdravnik, kot vsi drugi (čeprav je zdravil tudi nore).

jančika ima prav,  jaz nisem taka kot jančika in skuštrana. nisem tip človeka, ki bi bil doma. jaz rabim gibanje, nenehno menjavanja okolja, po možnosti spontano, brez vnaprejšnjega organiziranja in priprav. danes mi je bilo prav fajn: zjutraj sem malo poležala, ko sem vstala, mi je M rekel, če gremo na roglo. in smo đli, bli gor uro in pol, šli nazaj. ker sta tamala dva v frankolovem zaspala, sem rekla: a gremo kar danes k mojim (nameravali smo iti jutri),se bosta vsaj naspala. in sva zavila proti koroški. en prav fajn nenačrtovan dan. ki bi lahko bil sicer totalno depresiven.

mogoče me boste bolj razumele, če vam povem, da so mi v celotnem šolanju bile najhujše počitnice. ker smo živeli malo bolj na samem, nisem mogla vsako popoldne ven med prijatelje. in to me je že takrat ubijalo. in ful sem bila vesela, ko so počitnice z dveh skrajšali na en teden. pa še to mi je bilo preveč.
opažam,da sta tamala dva tudi taka. vsaj Š. pri T to še ni tako opazno. rabi družbo, drugače je ful nesrečna.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
20.12.2008 20:17:45   
Ropotuljica
aja, jančika, saj bi te poklicala, ampak nočem te preveč morit s temi problemi. itak ti ne bom nikoli pozabila, kaj si naredila zame. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
20.12.2008 20:48:59   
skuštrana
Ropotuljica, samo da si boljše user posted image Saj bo boš videla, čeprav jaz mislim da tile tvoji problemi nimajo veze s pomanjkanjem žura, moraš pogledat malo globlje v sebe user posted image

Uh, kje pa ste danes vse? Pri nas je bilo končno sonce in baje bo tako do božičauser posted image ..Smo bili tudi cel dan zunaj, samo ne na snegu, ampak ob morjuuser posted image Smo imeli pa zelo lep pogled na okoliške hribe prekrite s snežno belino, kar je meni čisto dovolj... Sicer pa komaj čakam pon, da gre Liz nazaj v vrtec ( zdej je bila 2 t doma, ker je kao kašljala, pa še pasalo nam je tak) ker smo se tako zelo polenili - pred 11 se ne spravimo iz posteljeuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 2631
20.12.2008 21:05:44   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica

aja, jančika, saj bi te poklicala, ampak nočem te preveč morit s temi problemi. itak ti ne bom nikoli pozabila, kaj si naredila zame. user posted image user posted image user posted image

user posted image Lej, ti kr pokliči, veš, da mi ni odveč. Sem zelo vesela, da si se šla naročit.
Dobila sem sms od HuAnite in vam v njenem imenu sporočam, da so se preseliliuser posted image , nimajo pa še neta in se nam bo javila iz službe.

Neposredna povezava do sporočila: 2632
20.12.2008 21:10:40   
Ropotuljica
OOOO, kaki frajerji so!!!!!

A pol lahko grema žurat?? user posted image user posted image A ni eno stran nazaj napisala, da gre po mizah plesat, ko se bojo preselili?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
20.12.2008 21:52:48   
skuštrana
Huanitka,user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej boš šele imela delauser posted image Ma, super, uživajte kolikor se dauser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 2634
20.12.2008 22:17:49   
Jančika_
No, jaz vam pa glede naše bajte lahko povem, da imamo uradno in nepreklicno datum za selitev 31. marca. Kako daleč bomo do takrat z obnovo, to je sicer druga zgodba, dejstvo pa je, da se najkasneje takrat selimo. Seveda vam že zdaj obljubim feštouser posted image .

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
20.12.2008 22:19:19   
Jančika_
Aja, pa mi bomo že prej naštimali netuser posted image . Da pridem v bajto in nimam neta - ni šans! 

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
20.12.2008 22:33:19   
Janeja
HuAnita user posted image , tole je šlo pa hitro. Čestitke za selitev v nov domek. Zdaj pa uživajte na svojem.

Jančika, saj ni treba, da je vse tipi-top, ko se vseliš. Boste že potem počasi naprej rihtali. Midva sva že 8 let tukaj, pa sva komaj letos zadnji prostor (hodnik) zrihtala. Zdaj pa tako spet lahko začneva pri prvih. V hiši se nikoli ne neha user posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
20.12.2008 23:06:35   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja
V hiši se nikoli ne neha user posted image .

Pa še kako res je user posted image . Nikoli konca. Zrihtaš eno star, že druga ven udari, grrrrr.

HuAnita, user posted image , sedaj pa uživajte!

Ropotuljica, user posted image , za vsakim dežjem posije sonce! Fajn, da boš poiskala pomoč user posted image .

Jančika, ste našli potem kapo?

< Sporočilo je popravil žanek -- 20.12.2008 23:08:16 >

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
21.12.2008 0:08:04   
jerebica
Ropotulicauser posted image

tudi jaz sem se precej težko navadila na načrtovanje in se temu še vedno izogibam kolikor se da, mam sicer srečo, ker so moji starši bolj zapečkarji in kadar koli pokličem lahko pripeljem otroke, tako smo se danes zjutraj lahko kr odločli in smo se šli smučat na Golte R. pa je bil pri mojih. Prav pasal je! sem nujno rabla tak odklop ( meni je tudi to kot dober žur) in res pomaga. Tako kot je že prej Snorlax napisala, tud mene ****rije s šefico tolk iz tira spravjo. so se mi ravno včeraj ene čist banalne stvari z njo dogajale..... v glavnem uničen cel dan, sm bla kr živčna razvalina, glavobol, rame so me bolele ko da nosim 300 kil. No je M opazu in je raskiral dinarčke za en odklop.
R. sem  fulll pogrešala, ker še ne more it z nami, ampak zaradi njega se je bilo sladko vrnit v vsakdanjost - domov.

par strani nazaj je Jančika napisala, da se da s tekom tudi zadete, no js se počutim že zasvojena moj diler je  pa Jančika

HuAnita čestitike za nov dom. Mimogrede Maksa je Svizčeva šola smučanja lepo naučila smučat, vse pohvale. smo se lahko gladko brez padcev vozl po družinski progi in razmišljamo o kakšnem nadaljevalnem tečaju

M. gre v ponedelje po 14 dneh v vrtec srečna js se vam pridružim na kakšni jutranji kavici!!!!!

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
21.12.2008 17:16:42   
mavo
Ropotuljica, saj veš, a ne user posted image

Huanita, zdaj pa veselo na delo in hitro krstit vse sobe (če jih nista žeuser posted image ).

Pri nas smo še vedno bolni, čeprav moram reči, da se je stanje tako pri meni kot tudi pri malemu ful izboljšalo. Hvala naši dohtarciuser posted image .

Danes sta prišla moja mami in oči na obisk, pa sta mi prinesla munostim kuglice. A jih lahko dajem malemu, a je še premajhen? Kdaj ste jih ve začele dajati? Kaj pa jaz, kolikšna doza je primerna zame?

Zdaj grem pa še malo poležat, moram izkoristit, dokler je M. še doma. Sicer pa samo še tri dni dela letos, potem bo pa tudi pri nas malo bolj praznično vzdušje. Upam, da nam bo uspelo do novega leta iti skupaj v mesto lučke pogledatuser posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
21.12.2008 18:59:19   
Jančika_
Mavo, malemu lahko daš dve kroglici (od enega leta naprej tri, ti pa jih lahko vzameš pet. V primeru bolezni trikrat na dan. Tak mi je rekla una teta v Arniki.

Če se boste jutri kaj po kavičih potikale, mi javite, imam po dolgem času dopoldan fraj.

Mi smo danes sicer najlepši dan v zadnjih dveh tednih preživeli v City Centruuser posted image . Že dalj časa smo bili zmenjeni s prijatelji, da peljemo danes otroke skupaj v Džunglo, in je pač naneslo, da je bil tak lep dan. Zaradi fajn družbe smo se imeli super; najpraj sta atija rihtala otroke in sva mamici naredili en nakupovani krog, potem smo se pa zamenjali in sva midve peljali deco v restavracijo, atija sta se šla pa past v Big Bang. Popoldan smo pa še vsi skupaj pri nas doma razturavali. Zdajle sem sama z otrokoma, ki se žarčita pred televizijo; v Petrovče je namreč prišel vodovodar je se je Joe šel zmenit, kaj je za naredit. Tako da nekaj se premika tudi na naši hiši.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
21.12.2008 19:58:52   
pikecpokec
Majkumilu, spet sem bolana! Pa to ni res, no. Čisto vse pokasiram od tamalega, sam da v ene 10X hujši obliki. Taka sm kot da bi me en nabutal user posted image . Tko da - juhej, spet bom na bolniški! Morm zjutri poklicat šefa, pa upam da ne bo preveč kompliciral. Eh, pa glih zadnje dneve pred prazniki, ko je še najbolj zanimivo.
Zdej grem pa nazaj v pojstlo preden mi glavo raznese.
Ma, čist sem že depresivna od tega začaranega kroga bolezni-enkrat tamali, naslednja jaz, tretji bo verjetno M.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
21.12.2008 22:32:29   
Jančika_
Pikiuser posted image . Pocajtaj se.

Žanek, kapa se je udrla v tlauser posted image . Kolikor se spomnim, jo je še imel v avtu na poti domov. Bom jutri celo bajto premetala, upam, da se pojavi. Bomo pa jutri in v torek popoldan brez avta, ker bo šel Joe pripravljat teren za vodovodarja in ne moremo nič do vas, tako da pridite vi sem, če gre. Če ne morete priti vsi, pa naj pride vsaj Žan. Pokliči me jutri, ko vstanete.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
21.12.2008 22:36:25   
Jančika_
Aja, Janeja, tale vodovodar ima zraven enega mladca in ta ima doma lakirnico, tako da nam bo radiatorje pobarval. Joe jih bo pa prej pošmirglal. Za ceno je pa rekel, da "se bomo zmenili", karkoli to pač pomeniuser posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
21.12.2008 22:41:24   
Jančika_
Janeja, še malo te bom nadlegovala: če boš kaj terenska, se oglasi po glaže, se jih je že precej nabralo. Ali pa se zmeniva kako drugače. 

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
22.12.2008 5:29:56   
snorlax
Jutro!

Samo pozdravim vas in šibam dalje! user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
22.12.2008 9:58:21   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Janeja, še malo te bom nadlegovala: če boš kaj terenska, se oglasi po glaže, se jih je že precej nabralo. Ali pa se zmeniva kako drugače. 

A veš, da sem že razmišljala o kozarcih. user posted image  Na teren letos ne grem več, se ti bom pa en dan sigurno oglasila. Pred Božičem mi verjetno ne bo zneslo, ker imam vsak dan po šihtu še neke obveznosti (nastopi otrok,...), potem pa sigurno.
Delam samo še do srede, potem sem pa do 4.1. doma. user posted image  Bom poskušala priti čim prej, da te rešim navlake. user posted image

Bom malo povprašala naše fante, koliko bi oni računali za lakiranje radiatorjev na fuš. Da boš imela vsaj okvirno ceno znano. Ti javim...

Punce, a se naslednji teden kak dan zmenimo za kofetek? Bom po dolgem času fraj na delovni dan in bi mi prav pasalo spet mal počvekat in katero srečat. Pa še mulčki bi se mal poigrali zraven. A ste za?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
22.12.2008 12:01:19   
HuAnita
Na hitro: Jančika vam je sporočila, krstili smo, uh, pa še kako!user posted image , net so nam danes prišli rihtat, ker pa je omarica znotraj enega velilega ograjenega dvorišča, notri pa cucek, ki je lajal, monterja nista upala do tetine omarice, da bi nas skonektaliuser posted image , ampak informacijski mrk ful pašeuser posted image , resno, mendtem ko je v hiši vse pripravljeno za net ipd.
Med službo dopoldne sem šla na kavo s Snorlax, čeprav trdi, da se je nekaj zredila, ampak prav fajn zgleda....user posted image

Skratka, šibam, ker mi montirajo školjke, M. pa je ta glavne cevi s seboj odpeljal, mislim, pa moram iti nove kupit, baba, pa finomontažni material kupovatuser posted image   
Aja, ropotuljica, kahlica je ravno dovolj velika za mojo rit! Pismo, po 30ih letih seot na haklo, je pa vsaj zabavno! Sem včeraj cel danzadrževala, dokler ni potrkalo s tako silo, da nisem prišla do tete, ampak na kahlico. Res krasne reminiscenceuser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem..

Lp,
user posted image anita

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
22.12.2008 13:14:45   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

kahlica je ravno dovolj velika za mojo rit!

Đizus, Anitauser posted image .

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
22.12.2008 16:50:01   
snorlax
Ej, HuAnita, ne vem sicer kake veze imaš, ampak hvala ti za hitre informacije preko SMS. user posted image Se res priporočam, če boš lahko dobila DVD.

Tudi jaz sem drug teden fraj, ker bo po vsej verjetnosti vrtec zaprt. Do danes jih je bilo 6 iz cele enote. user posted image Saj ni važno, glavno, da sem doma do drugega leta. Jupi.user posted image Tako, da jaz sem ZA. Za kofe, mislim. Kaj mislite, da bi bili naši malčki lahko sami v Lumpijevem kotičku v Mercatorju, če bi bila tam una gospodična, ko jih občasno pazi? Me pa bi lahko kofetkale tam zraven Direndaja. Ali pa spodaj v Tušu v uni slaščičarni, tamali bi pač okupirali tisti avtek in tista dva konjička?

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.