|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
22.12.2008 21:41:01   
teta beta
Huanita, user posted image za vselitev!

Pikecpokec, čimprej se pozdravi!

Kava naslednji teden- en dan se bomo šli kopat v Laško, pa še ne vem, kdaj. Morava bone izkoristit do novega leta. Če bom lahko, se vam morda pridružim.

A bi mi lahko katera poslala številko od Skabi? Rada bi ji vrnila MT.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
22.12.2008 21:59:08   
jerebica
no jaz sem pa mislila kako bom od danes naprej ko je M ponovno v vrtcu mal zadihala, kofetkala, šopingirala..... pa je R. zakuhaluser posted image ne vemo še, če bodo to koze al kaj drugega. V glavnem cel dan sem ga lahk mela na rokah, ker je bil samo tako zadovoljen. veseli december!!!

Jančika kako kaj tvoje zdravje, se že lahko greš zadet z enim tekom?

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
22.12.2008 22:10:54   
Janeja
Pikecpokec, si kaj boljše? Hitro se pozdravi, čez praznike pa menda ja ne boš obležala.

Pa da vam po dolgem času še jaz par fotk nalimam. Sicer niso "home made" in spontane kot ostale vaše, ampak je Lea tako navdušeno pozirala fotografu, da vam jih moram pokazat user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
22.12.2008 22:39:39   
žanek
Janeja, tvoja Lea je prava manekenka.

Teta beta, sem ti poslala številko od Skabi.

Glede kofetkanja, če se boste dobile v popoldanskem času, pridem tudi jaz z malčkoma.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
22.12.2008 22:50:26   
Jančika_
Janeja, a Lea je pa blont postala al je to taka luč? Pa laske je dobilauser posted image .

Jerebica, danes sem šla za probo, nujno sem morala it sama, ker se mi je celo noč sanjalo, da tečem na ultra maratonu po Španiji (user posted image ) in sem se morala zgonit. Jutri ima Joe zaključek, tako da zvečer ne morem nikamor, v sredo pa bi lahko, ampak predvidevam, da boste vi gor?

Snorlax, moja dva nista primerna za tam spodaj v Tušu, no, vsaj tamali niuser posted image . Sem bolj za Lumpija.

Sem čakala, da se bo Žanek kaj pohvalila, pa ne bo zgleda nič od tega, tak da bom kr jaz: Nikica je shodila in to poštenouser posted image !

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
22.12.2008 23:05:43   
Janeja
Jančika, je kar prava bjonda, ni luč tukaj nič kriva. Pa ne me vprašat po kom, ker pojma nimam. user posted image In tudi mi smo po skoraj 4 letih dočakali prvi kodrček, ki se ji viha okrog ušeska. Še malo, pa je mogoče ne bodo vsi po vrsti zamenjevali za fantka user posted image
Nika, čestitke. user posted image Žanek, kaj pa nič ne pohvališ svoje punce? user posted image

Jerebica, upam, da bo R zjutraj že boljši. Pozdravite se!

Glede kofetkanja je pa meni vseeno kje. Zmenite se in pridem.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
22.12.2008 23:08:44   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR
Sem čakala, da se bo Žanek kaj pohvalila, pa ne bo zgleda nič od tega, tak da bom kr jaz: Nikica je shodila in to poštenouser posted image !

Hvala Janči. Mi misli bereš? Sem se pravkar hotla pohvalit, pa sem čisto noter padla v tale baby-vac user posted image . Sem ga pravkar naročila.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
22.12.2008 23:19:29   
Jančika_
Jerebica, a ni točno dva tedna, kar je Maks fasal koze? Bi skor rekla, da so spet na pohodu pri vas. No, karkoli je, naj hitro mine in naj ne bo prehudo.

Mavo, kak pa zdravje pri vas?

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
22.12.2008 23:29:30   
žanek
Janči, a veš, da se Žan full igra s sposojenim avtomobilčkom, kot da je zlat user posted image . Ima popolnoma enakega v drugi barvi ampak ne, ta je boljši user posted image . Kdo bi jih razumel.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
23.12.2008 5:07:54   
snorlax
Jutro!  user posted image

Bravo za prve korake, Žanek! user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
23.12.2008 8:41:48   
Ropotuljica
Hojla,
jaz sem pa danes ful zaspana. Sem ponočevala .... Včeraj smo imeli zaključek in je prav pasalo! Srečala sem par ljudi, ki jih nisem že celo leto, in smo počvekali, se zezali, smejali ... Sem čist drugačen človek.

V nedeljo sem šla pa laufat in mi je prav pasalo. Jančika, hvala ti, da si me zasvojila. A ne, Jerebica, kako paše.

Mavo,ste že kaj bolje? Nas se pa zdaj loteva. Mene ful boli grlo, tamala dva cela smrkava. Upam, da se zližemo do 31., a ne, Skuštrana. Ja, sej res, kje pa si? Nič se ne javiš.

Bravo vsem, ki ste dosegli kake nove rezultate - Niki za prve korake, Lei za prvi kodrček itd.

Kje pa so Marjana, Skabi in druge? Smrčka je pa očitno res polno zaposlena, se pa sploh ne javi več.

Snorlax, kako ti gre?

Piki, pozdravi se!

Zdej pa grem.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
23.12.2008 9:00:37   
bela vrtnica
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Pikecpokec, si kaj boljše? Hitro se pozdravi, čez praznike pa menda ja ne boš obležala.

Pa da vam po dolgem času še jaz par fotk nalimam. Sicer niso "home made" in spontane kot ostale vaše, ampak je Lea tako navdušeno pozirala fotografu, da vam jih moram pokazat user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Janeja, ja Lea je pa prava pozerke. Tud mi smo se slikali v City-u. A si velik slik kupla? Men so se zdele ful drage. Si zadnjič spraševala kako sem jih spravla na računalnik. Ja, skenirala sem jih. Sam niso glih naj, naj. Ampak za spominček pa so.

No pa še ena naša slikica.
user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
23.12.2008 9:03:19   
mavo
Halo, ja, mi smo še vedno malo bolni, ampak se občutno izboljšuje stanje. Naš mali je namreč začel normalno spati čez noč (kar pomeni, da trenutno še spi), edino kašlja še kar, pa oči ima še malo solzne. Jaz se bom pa tudi počasi skup sestavla. Po mojem sem šla v petek prehitro ven, pa še predolgo sva zunaj ostala.

Janeja, lepe slikce. Zdaj pa šibam kavo skuhat, dokler sem še fraj. Potem bo pa že naš mali komandant vstaluser posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
23.12.2008 9:03:53   
skuštrana
hOJLA...

No, mi smo imeli psiho jutro, ker si princesa ni mogla izbrat kaj bo dala nase in jo je čisto iz tira vrglo. Smo končno oblekle trenirko pa ni bila ok, grrrrrrrrrrrrrrrrr...

Ropotulka, smo pa vsi zdravi, če to mislišuser posted image Razen da Liza spet slabo sliši in je dobila napotnico za audiologa da ji preverijo sluh. vERJETNO JE TO OD PREHLADA, SE ZAMAŠI sLUHOVOD, AMPAK JAZ SEM VZTRAJALA NA AUDILOGU ...Bomo videli.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 2664
23.12.2008 9:06:34   
bela vrtnica
Če bote kaj kofetkale, pa se tud me mogoče oglasiva. V tko fajni družbi je prav lepo.

Žanek: čestitke za prve korake.

Jančika: res dobr, da se lahko zadaneš s tekom. Ko bi to tud men uspelo. Se mi zdi, da sploh nimam kondicije in da še par metrov ne morem prelaufat. Drugače mi pa tista tvoja omakca od zadnjič in tortilja čips kar tekneta. Tega bi pa zadnje čase lahko na km pojedla.user posted image

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
23.12.2008 9:14:16   
skuštrana
Še tole, da se malo pohvalim - naš gospodič se je odločil, da je konec (zaenkrat) z nočnimi žurkami in hranjenjem in že cel teden spi celo nočuser posted image user posted image Upam, da bo trajalo..Če bo, potem sledi po novem letu selitev v otroško sobo, je Liza že rekla da mora tja pridet, da če bo pa jokal mu bo pa ona ziziko dala, ker ima sedaj ona tudi mlekeca notriuser posted image Mislim, svašta user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
23.12.2008 11:24:40   
marjanaR
Evo, mene.

Lepe slikce.

Ropotuljica, fajn, da si boljš.

Včeraj smo bili na Rogli, smo K. peljali smučat. Vse je bilo fajn, če odmislim tisto bruhanje, ko smo prispeli gor. Zdržala je do parkirišča, pol se pa vse pobruhala. Fajn, ni kej.

Teta beta, kak ti je bilo včeraj všeč nastop? A niso fajn? Naš stari se je odločil, da zaenkrat ne bo več težil in lahko K. še kar pleše, ker so ga ful presenetili, ker to ni povsem klasični balet in blablabla.

Ravnokar smo prišle iz mesta, smo se olajšale za nekaj (veliko) evrov, ker smo plačale položnice. Popoldne gremo po božičkova darila v Vojnik.

Mejte se!

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
23.12.2008 12:20:46   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica

janeja, zdaj sem že bolje. berem pa te forume zato, ker bi rada našla rešitev, kako naj se izvlečem iz tega, kako naj se naučim pozitivnega razmišljanja. jaz sem vedno veljala za človeka, ki se samo smeji, zdaj pa je to tako zelo redko ... imam težave, ki jih bolj ali manj uspešno prikrivam (sebi in drugim), ampak ko je tu mač, je pa tu mač. še vedno pa upam, da bo šlo brez medicine.

Ropotuljica, všeč mi je, da p tem govoriš na glas. Jaz te ful štekam, ker se mi res podobno dogaja, ko berem tvoje opise težav. Resno. In tudi razmišljam o medicini, ker boh ne daj, da bi me kaj takega prijelo, kot je mojega brata... To je res kruto, ja. Tudi jaz sem bila prej ene 170 stopinj drugačna kot sem zdaj, pa mi zraven to še vsi očitajo, tako da se rama počutim kriva za svoje težave in ne najdem izhoda, ker si prisegam, ne odreagiraj tako, ne tako, daj drugače, ne bodi živčna pred otroci, ne to, ne ono, nato pa izbrihne prav veličastnouser posted image user posted image user posted image

Ehhh.

Drugače pa imam karti zate - Muri.

Neposredna povezava do sporočila: 2668
23.12.2008 12:41:12   
blanči
Lep pozdravček vsem skupaj po dolgem času. Redno vas berem in ste prave face, kar tako naprej. Z Janičko pa se včasih srečava v vrtcu.

Imam vprašanje. Naša Anja stara je 21 mesecev je postala tako trmasta, da ne vem več kaj naredit. Zjutraj, ko se vstane se noče več obleč, vsakič, ko se previjamo je dretje, če kaj ni po njeno je spet dretje. Nič se ji ne da dopovedati. Ali je to posledica vrtca ali je to obdobje? Ne vem več kaj naj. Imate kak nasvet.

Včeraj smo naredili smrekico in to je bilo veselje. Bunkice so ji tako všeč, da jih hodi kar gledat in se jih dotika, da binglajo. No pa tudi kakšno dol vzame.

Danes pa sem dobila najlepše božično darilo. Službo. user posted image Juhu, sicer se bom vozila v LJ, a ni panike sem že navajena. Med porodniško sem namreč ostala brez službe in bila kar nekaj časa doma.

No pa še dve fotke naše Anje:
user posted image

user posted image

Želim vam lepe in mirne božične praznike in srečno ter plodno novo leto!

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
23.12.2008 13:29:01   
pikecpokec
Evo, jst se počasi sestavljam skup, ampak res zlo počasi. vročine nimam več, sem pa tko švoh, da verjet ne morm. ponoči sem šla na wc in se mi je tko začelo vrtet da sm se še zadnji čas prvlekla do postle, ker bi drugač skup padla. Ne vem kaj za en user posted image razsaja zadnje čase.
No, sam tolk da sem se javila.

Lepe praznike vam želim!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
23.12.2008 14:35:53   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: blanči
Naša Anja stara je 21 mesecev je postala tako trmasta, da ne vem več kaj naredit. Zjutraj, ko se vstane se noče več obleč, vsakič, ko se previjamo je dretje, če kaj ni po njeno je spet dretje. Nič se ji ne da dopovedati. Ali je to posledica vrtca ali je to obdobje? Ne vem več kaj naj. Imate kak nasvet.

Blanči, to je obdobje. A nisi bila še nikoli zraven, ko se mi Kajetan meče po tleh v vrtcu in tuli kot zverinauser posted image . Pri Vasju sem bila čisto frapirana, ko se je to začelo dogajat, sem mislila, da sem tak slaba mamauser posted image . Zdaj pri drugem mi je veliko lažje in komaj opazim, da ga mali spet sračka. Pač, če je treba, je treba - včasih pomaga kakšna preusmeritev pozornosti, včasih pač princip "kar se mora, ni težko". Zdaj bo nekaj časa tako, potem bo pa šlo na boljše, pri Kajčiju smo vsekakor že ven iz tahujšega (star je dve pa pol). Zdaj lahko grem po cesti z obema in mi oba data roko in lepo hodita, prej sem pa vsaj Kajčija vlekla za sabo po tlehuser posted image .
In čestitam za službouser posted image !

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
23.12.2008 14:48:52   
chezAnA
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Chezana, o, super user posted image user posted image Vidva se kar slikajta, potem pa slikco meni pošljita...Jo bom na web-u objavila. Še 6 dni, ha user posted image

Tako, sem obljubila, da poročam. 20. 12. smo dobili Gašperja, sva že doma in se veselo cartamo. Tavelik je moje bivanje v porodnišnici dobro prestal, moji strahovi so bili navsezadnje odveč.  Le meni se je vleklo ... user posted image
Gorazd in ati sta se v vmesnem času naučila sama dati v mei tai in sta z njim zelo zadovoljna.
Aja, še glede tega, kako bom šla v porodnišnico zadnjo možno minuto: tja sem šla brez vsakega popadka, ker mi je odtekla voda.user posted image pa načrtuj po svoje, če lahko, na koncu te otroci okol prenesejouser posted image (pa še gužva je bila in sem rodila v uni sobi za tri, še dobro, da sem bila vsaj sama notri)
Slikico bomo zdaj ob priliki naredili, pa ti jo pošljem

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
23.12.2008 15:09:10   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Evo, jst se počasi sestavljam skup, ampak res zlo počasi. vročine nimam več, sem pa tko švoh, da verjet ne morm. ponoči sem šla na wc in se mi je tko začelo vrtet da sm se še zadnji čas prvlekla do postle, ker bi drugač skup padla. Ne vem kaj za en user posted image razsaja zadnje čase.
No, sam tolk da sem se javila.

Lepe praznike vam želim!

Pikc, te štekam, 14 nazaj je mene zagrabilo. 10 dni sem se sestavljala!!!!! Groza! Počivaj, meni je to pomagalo.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
23.12.2008 18:36:37   
Janeja
Zdajle sem pa izvedela tako žalostno novico, da sem čist v šoku: v žalski materinski dom so danes dopoldne direktno iz porodnišnice pripeljali mamico s 3 dni staro punčko. Sta brez vsega, za dojenčico ima mamica samo tisto, kar so ji oblekli v porodnišnici. user posted image Ker imam prijateljico v tem domu, vem iz prve roke, da nimajo tam skoraj ničesar za tako majhne dojenčke. Dom je nov in še nimajo nekih zalog za pomoč mamicam, ki pridejo tja. user posted image

Jaz sem večino svojih stvari pred kratkim razdelila okrog in imam res nekaj čisto malega. A ima katera karkoli viška, da vsaj malo pomagamo tej mamici in dojenčici? Jaz imam še eno posteljnino, pa nekaj malega oblačilc, ki sem jih mislila prišparat za spomin, ampak jih bom z veseljem odstopila. Kaj pa pri vas? Se kateri karkoli uporabnega valja po kakšnih škatlah?

Si sploh ne predstavljam, kako hudo mora biti tej mamici. Sama z malčico, brez vsega in to tik pred prazniki. user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
23.12.2008 19:46:49   
Dali*
Ejla Celjanke...prebiram vas redno, ampak se vam bom v debatah lažje pridružila po rojstvu našega malčka, ko boste vsekakor dobrodošle z nasveti. Ampak voščilo pa vseeno tudi vam sokrajankam, heh user posted image

Moje voščilo...vam...

V prihajajočem letu vam želim vse naj in vse dobro ter…
…nasmejana jutra, uspešne delovne dni, umirjene popoldneve, romantične večere, topel dom, veliko veselih prijateljev in znancev, strpnosti in razumevanja, prijetna presenečenja, neizmerno veselje do vsakodnevnega učenja, pogumno raziskovanje po neznanih svetovih, prijaznega šefa, sveže rogljičke in dišečo jutranjo kavo, pospravljeno stanovanje, že skuhano kosilo, dvonadstropno torto za rojstni dan, polno denarnico bankovcev, neizgubljive ključe, imunost na gripo in prehlad, kosmate copate, plačane račune, toplo pižamo, branje zanimivih knjig, malo bolečin pri zobozdravniku, mehak naslonjač, veselo pohajkovanje v naravi, dobre sosedske odnose, sproščujočo masažo, veliko prostih uric, uresničitev življenjske avanture, držanje za roke, plesnih korakov v dvoje, petje v travi, okusno filano papriko, sveže limone, debele lubenice, sočne pleskavice v lepinji, šampanjec, vesele novice, brezmejno radost in užitek, pojočo travico, prepleskane stene, tople nogavice, uspešno končano delo, koristna pogajanja, prijazen pozdrav znanca, prijetna presenečenja, otroško domišljijo in igrivost, poštenost, toplo obujanje spominov, dobro vino, piknike s prijatelji, nobene poškodbe, cvetje na oknu, prijeten nasmeh, dišeči pršut, nova znanstva, vonj toplega kruha, orehovo potico, prijetne obiske, pogovore v naravi, dobro zdravje, čokoladne piškote, nobenega prometnega prekrška, tesnih objemov, smeha do solz, velikih priložnosti, klepet s prijatelji, mir v službi, dober posel, topel čaj in cimetova piškote v zimskih večerih, vedno prosto parkirno mesto, vroče poletne počitnice, 500 gramsko čokolado, nobenega čakanja v vrstah, nizek davek, dehteče rožice, vedno poln rezervoar goriva, pospravljene omare, očiščene čevlje, poln hladilnik dobrot, tople podplate, glavo polno uresničljivih idej, razgibano rekreacijo, dežnik ob sebi ob deževnih dneh,........
…predvsem pa zvrhano mero ljubezni...

Srečno, veselo, nasmejano… 2009 vam želi
Dali*

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.