Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:12:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naša velika pika je opravila zadnji letošnji nastop, jupiiiii Šele malo prej je prišla domov, je tale njihov božično novoletni koncert hudo dolgo trajal... Aja, zamudila sem House-a, ker je po novem ob 9h Za gospodično S
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:13:41
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi moja kolegica je šla lansko leto na operacijo je mela -6, pa pravi da ji ni žal da vidi zdej ko sokol sestrična od mojega je tud mela ful dioptrije (ne vem kolk) in je šla lani prav tako na samoplačniško operacijo in sedaj fenomenalno vidi. jst bom marku tud plačala ko polnoleten in če se seveda odloči za ta korak Koliko ima on? A ni on že imel operacijo? +2,5 +0,5 to dioptrijo je dobil po operaciji. z nim sem hodila od 3m starosti na očesno in je bila dioptrija o.k. sej mi bo zmeri žal zakaj se nisem odločla in ga peljala v Nemčijo na operacijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:13:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naša velika pika je opravila zadnji letošnji nastop, jupiiiii Šele malo prej je prišla domov, je tale njihov božično novoletni koncert hudo dolgo trajal... Aja, zamudila sem House-a, ker je po novem ob 9h za tvojo veliko piko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:13:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi moja kolegica je šla lansko leto na operacijo je mela -6, pa pravi da ji ni žal da vidi zdej ko sokol sestrična od mojega je tud mela ful dioptrije (ne vem kolk) in je šla lani prav tako na samoplačniško operacijo in sedaj fenomenalno vidi. Koliko pa stane tale špas. po pravici povedano ne vem. jo bom ob priliki vprašala pa ti povem. vem samo da je tale špas kar precej stal kolikor se spomnim
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:14:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čer Spet tečete maraton, ne dohajam vas Se bom kar tule vmes priklopila Ma kakšen maraton, le malo smo hitreje zaštartale. Kje je naših 35-40 strani na dan-preteklost
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:14:44
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naša velika pika je opravila zadnji letošnji nastop, jupiiiii Šele malo prej je prišla domov, je tale njihov božično novoletni koncert hudo dolgo trajal... Aja, zamudila sem House-a, ker je po novem ob 9h bravo za tvojo piki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:14:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Drage moje, mene tako vse boli, da bom šla kar spat. Lepo čvekajte in lahko noč vam in vašim nočko
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:15:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally in mafi: tally, danes si že 2 prislužila. Te bom vzela v službo A za določen ali nedoločen čas? Kaj pa plača? to tud mene zanima Po dogovoru kot da bi brala oglas ja sam šefica nč ni povedala kakšni so pogoji dela??? vsi podatki, ki vas zanimajo, bodo na razgovoru obelodanjeni kdaj in kje pa bo potekal ta razgovor za službo? bo to interni ali zunanji razpis? pozanimaj se če nisi že zaposlena bom bom, rabim službo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:15:47
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi moja kolegica je šla lansko leto na operacijo je mela -6, pa pravi da ji ni žal da vidi zdej ko sokol sestrična od mojega je tud mela ful dioptrije (ne vem kolk) in je šla lani prav tako na samoplačniško operacijo in sedaj fenomenalno vidi. Koliko pa stane tale špas. po pravici povedano ne vem. jo bom ob priliki vprašala pa ti povem. vem samo da je tale špas kar precej stal kolikor se spomnim men se zdi tam okol 2000EUR, lahko pa vprašam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:15:59
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naša velika pika je opravila zadnji letošnji nastop, jupiiiii Šele malo prej je prišla domov, je tale njihov božično novoletni koncert hudo dolgo trajal... Aja, zamudila sem House-a, ker je po novem ob 9h Za gospodično S A verjameš, da sem si krepko oddahnila, ker je za letos konec vseh teh vaj, norenja sem in tja, urejanja za nastope,... Moja starša, ki sta šla gledat koncert, sta bila čisto navdušena, res so fino izvedli prireditev S. je sodelovala pri točkah pevskega zbora in odplesala 1 ples iz baleta Trnuljčica s svojim razredom baleta. Na srečo godalni orkester tokrat ni nastopil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:16:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally in mafi: tally, danes si že 2 prislužila. Te bom vzela v službo A za določen ali nedoločen čas? Kaj pa plača? to tud mene zanima Po dogovoru kot da bi brala oglas ja sam šefica nč ni povedala kakšni so pogoji dela??? vsi podatki, ki vas zanimajo, bodo na razgovoru obelodanjeni kdaj in kje pa bo potekal ta razgovor za službo? bo to interni ali zunanji razpis? interni, pa pr men v Rovtah fajn, pol pa pridem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:16:41
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz bom bolj težko tipkala, ker ima ga. božičkova delo z zavijanjem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:17:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi +2,5 +0,5 to dioptrijo je dobil po operaciji. z nim sem hodila od 3m starosti na očesno in je bila dioptrija o.k. sej mi bo zmeri žal zakaj se nisem odločla in ga peljala v Nemčijo na operacijo mafi, kaj pa je narobe z vidom tvojega sinka?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:17:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi moja kolegica je šla lansko leto na operacijo je mela -6, pa pravi da ji ni žal da vidi zdej ko sokol sestrična od mojega je tud mela ful dioptrije (ne vem kolk) in je šla lani prav tako na samoplačniško operacijo in sedaj fenomenalno vidi. Koliko pa stane tale špas. po pravici povedano ne vem. jo bom ob priliki vprašala pa ti povem. vem samo da je tale špas kar precej stal kolikor se spomnim men se zdi tam okol 2000EUR, lahko pa vprašam Korekcija - laserska operacije je 1250eu/oko. Če gre za poškodbo očesa, pa gre z osnovnega zavarovanja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:17:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz bom bolj težko tipkala, ker ima ga. božičkova delo z zavijanjem. Sem te prehitela, ker sem to delala včeraj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:18:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz bom bolj težko tipkala, ker ima ga. božičkova delo z zavijanjem. Drugo leto, bo morala ga Božičkova malo "URANITI"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:19:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Korekcija - laserska operacije je 1250eu/oko. Če gre za poškodbo očesa, pa gre z osnovnega zavarovanja En moj bivši sodelavec je dal čez to operacijo in zdaj odlično vidi Pri meni žal tovrstna zadeva na desnem očesu nima smisla, ker nimam samo dioptrije, ampak tudi okvarjen vidni živec Edino levo oko pride v poštev.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:20:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz bom bolj težko tipkala, ker ima ga. božičkova delo z zavijanjem. Sem te prehitela, ker sem to delala včeraj Saj mi je žal, da nisem sporti tega naredila ko sem kupila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:20:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naša velika pika je opravila zadnji letošnji nastop, jupiiiii Šele malo prej je prišla domov, je tale njihov božično novoletni koncert hudo dolgo trajal... Aja, zamudila sem House-a, ker je po novem ob 9h Za gospodično S A verjameš, da sem si krepko oddahnila, ker je za letos konec vseh teh vaj, norenja sem in tja, urejanja za nastope,... Moja starša, ki sta šla gledat koncert, sta bila čisto navdušena, res so fino izvedli prireditev S. je sodelovala pri točkah pevskega zbora in odplesala 1 ples iz baleta Trnuljčica s svojim razredom baleta. Na srečo godalni orkester tokrat ni nastopil Je pa res vsestranska Ti pa verjamem, da si se oddahnila, jaz bi se tud, če se mi ne bi že prej vtrgalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:20:21
|
|
|
|
špelin@
|
Kje je edinaos??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:20:45
|
|
|
|
Estrella*
|
Špelin@: kako je z Gregorjem???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:21:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Kje je edinaos?? FB obdeluje in Primoža
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:21:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naša velika pika je opravila zadnji letošnji nastop, jupiiiii Šele malo prej je prišla domov, je tale njihov božično novoletni koncert hudo dolgo trajal... Aja, zamudila sem House-a, ker je po novem ob 9h za tvojo taveliko piko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:22:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A verjameš, da sem si krepko oddahnila, ker je za letos konec vseh teh vaj, norenja sem in tja, urejanja za nastope,... Moja starša, ki sta šla gledat koncert, sta bila čisto navdušena, res so fino izvedli prireditev S. je sodelovala pri točkah pevskega zbora in odplesala 1 ples iz baleta Trnuljčica s svojim razredom baleta. Na srečo godalni orkester tokrat ni nastopil Upam, da si boš tudi ti čez praznike malce napolnila baterije, ter da bo g. Špelin kaj priskočil na pomoč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:22:16
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi +2,5 +0,5 to dioptrijo je dobil po operaciji. z nim sem hodila od 3m starosti na očesno in je bila dioptrija o.k. sej mi bo zmeri žal zakaj se nisem odločla in ga peljala v Nemčijo na operacijo mafi, kaj pa je narobe z vidom tvojega sinka? zdej nič nosi očala, mej je pa limbus dermoid(lepotno zznamenje na učku),takšn bel krogec čez beloočnico in roženico, sem ga dala na operacijo pa so ga zašuštral, pa šival uček skupi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?