Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:22:39
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Kje je edinaos?? FB obdeluje in Primoža
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:23:00
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naša velika pika je opravila zadnji letošnji nastop, jupiiiii Šele malo prej je prišla domov, je tale njihov božično novoletni koncert hudo dolgo trajal... Aja, zamudila sem House-a, ker je po novem ob 9h Za gospodično S A verjameš, da sem si krepko oddahnila, ker je za letos konec vseh teh vaj, norenja sem in tja, urejanja za nastope,... Moja starša, ki sta šla gledat koncert, sta bila čisto navdušena, res so fino izvedli prireditev S. je sodelovala pri točkah pevskega zbora in odplesala 1 ples iz baleta Trnuljčica s svojim razredom baleta. Na srečo godalni orkester tokrat ni nastopil Je pa res vsestranska Ti pa verjamem, da si se oddahnila, jaz bi se tud, če se mi ne bi že prej vtrgalo Saj dolgo ne bo več zmogla balansirati med toliko dejavnostmi... Najbolj mi gre pa na živce naša stara mati, ki s solzami v očeh poudarja, kako je S. boga, ker mora imeti toliko aktivnosti... Kot da bi jo jaz silila!!! Meni je vsaj polovica njenih zaposlitev odveč.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:23:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally in mafi: tally, danes si že 2 prislužila. Te bom vzela v službo A za določen ali nedoločen čas? Kaj pa plača? to tud mene zanima Po dogovoru kot da bi brala oglas ja sam šefica nč ni povedala kakšni so pogoji dela??? vsi podatki, ki vas zanimajo, bodo na razgovoru obelodanjeni kdaj in kje pa bo potekal ta razgovor za službo? bo to interni ali zunanji razpis? interni, pa pr men v Rovtah fajn, pol pa pridem name tud računi sam če bo za nedoločen čas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:24:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi +2,5 +0,5 to dioptrijo je dobil po operaciji. z nim sem hodila od 3m starosti na očesno in je bila dioptrija o.k. sej mi bo zmeri žal zakaj se nisem odločla in ga peljala v Nemčijo na operacijo mafi, kaj pa je narobe z vidom tvojega sinka? zdej nič nosi očala, mej je pa limbus dermoid(lepotno zznamenje na učku),takšn bel krogec čez beloočnico in roženico, sem ga dala na operacijo pa so ga zašuštral, pa šival uček skupi Ja saj ne veš kaj bi bilo v Nemčiji. Mogoče še slabše. Samo, da je sedaj vse OK z njim. Je pravi zapeljivec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:24:46
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz bom bolj težko tipkala, ker ima ga. božičkova delo z zavijanjem. Sem te prehitela, ker sem to delala včeraj jst bom pa jutri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:24:50
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Upam, da si boš tudi ti čez praznike malce napolnila baterije, ter da bo g. Špelin kaj priskočil na pomoč On ima že svojo zadolžitev: prenova otroške sobe. S sten spraskati do golega in na novo pokitati ter pobarvati. Potem gremo pa v Moravce, kjer ga imam namen polno zaposliti...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:25:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naša velika pika je opravila zadnji letošnji nastop, jupiiiii Šele malo prej je prišla domov, je tale njihov božično novoletni koncert hudo dolgo trajal... Aja, zamudila sem House-a, ker je po novem ob 9h Za gospodično S A verjameš, da sem si krepko oddahnila, ker je za letos konec vseh teh vaj, norenja sem in tja, urejanja za nastope,... Moja starša, ki sta šla gledat koncert, sta bila čisto navdušena, res so fino izvedli prireditev S. je sodelovala pri točkah pevskega zbora in odplesala 1 ples iz baleta Trnuljčica s svojim razredom baleta. Na srečo godalni orkester tokrat ni nastopil Je pa res vsestranska Ti pa verjamem, da si se oddahnila, jaz bi se tud, če se mi ne bi že prej vtrgalo Saj dolgo ne bo več zmogla balansirati med toliko dejavnostmi... Najbolj mi gre pa na živce naša stara mati, ki s solzami v očeh poudarja, kako je S. boga, ker mora imeti toliko aktivnosti... Kot da bi jo jaz silila!!! Meni je vsaj polovica njenih zaposlitev odveč. Glede na to, da bo začela kmalu "frčat", jo bodo na koncu zanimali samo še fantje, pa ti spet ne bo po všeči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:26:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: kako je z Gregorjem??? Ravnokar je mrknil - še prej smo krepko posesali nosek, bomo videli, kako bo šlo s spanjem Drugače je bolje, danes ni potreboval Ventolina
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:26:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Upam, da si boš tudi ti čez praznike malce napolnila baterije, ter da bo g. Špelin kaj priskočil na pomoč On ima že svojo zadolžitev: prenova otroške sobe. S sten spraskati do golega in na novo pokitati ter pobarvati. Potem gremo pa v Moravce, kjer ga imam namen polno zaposliti...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:26:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Upam, da si boš tudi ti čez praznike malce napolnila baterije, ter da bo g. Špelin kaj priskočil na pomoč On ima že svojo zadolžitev: prenova otroške sobe. S sten spraskati do golega in na novo pokitati ter pobarvati. Potem gremo pa v Moravce, kjer ga imam namen polno zaposliti... aja sej res, zadnjič si žirafo iskala, midve z katy sva se pa norca delale, če uno za pivo piti v moravcih pa uživajte čim bolj. midva z mojim sva bila tam ene 2 leti nazaj za novo leto in je bilo super
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:26:36
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi +2,5 +0,5 to dioptrijo je dobil po operaciji. z nim sem hodila od 3m starosti na očesno in je bila dioptrija o.k. sej mi bo zmeri žal zakaj se nisem odločla in ga peljala v Nemčijo na operacijo mafi, kaj pa je narobe z vidom tvojega sinka? zdej nič nosi očala, mej je pa limbus dermoid(lepotno zznamenje na učku),takšn bel krogec čez beloočnico in roženico, sem ga dala na operacijo pa so ga zašuštral, pa šival uček skupi no to bomo vidl kako bo v šoli pa če bo kej zbadanja od drugih otrok Ja saj ne veš kaj bi bilo v Nemčiji. Mogoče še slabše. Samo, da je sedaj vse OK z njim. Je pravi zapeljivec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:27:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: kako je z Gregorjem??? Ravnokar je mrknil - še prej smo krepko posesali nosek, bomo videli, kako bo šlo s spanjem Drugače je bolje, danes ni potreboval Ventolina Superca. Upajmo na mirno nočko.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:27:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naša velika pika je opravila zadnji letošnji nastop, jupiiiii Šele malo prej je prišla domov, je tale njihov božično novoletni koncert hudo dolgo trajal... Aja, zamudila sem House-a, ker je po novem ob 9h Za gospodično S A verjameš, da sem si krepko oddahnila, ker je za letos konec vseh teh vaj, norenja sem in tja, urejanja za nastope,... Moja starša, ki sta šla gledat koncert, sta bila čisto navdušena, res so fino izvedli prireditev S. je sodelovala pri točkah pevskega zbora in odplesala 1 ples iz baleta Trnuljčica s svojim razredom baleta. Na srečo godalni orkester tokrat ni nastopil Je pa res vsestranska Ti pa verjamem, da si se oddahnila, jaz bi se tud, če se mi ne bi že prej vtrgalo Saj dolgo ne bo več zmogla balansirati med toliko dejavnostmi... Najbolj mi gre pa na živce naša stara mati, ki s solzami v očeh poudarja, kako je S. boga, ker mora imeti toliko aktivnosti... Kot da bi jo jaz silila!!! Meni je vsaj polovica njenih zaposlitev odveč. Glede na to, da bo začela kmalu "frčat", jo bodo na koncu zanimali samo še fantje, pa ti spet ne bo po všeči pol bo hotla it sama nekam ne da jo maimca vozi okoli
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:27:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Glede na to, da bo začela kmalu "frčat", jo bodo na koncu zanimali samo še fantje, pa ti spet ne bo po všeči Jezuskristusinmarija... Raje ne mislim na to. Še.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:28:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naša velika pika je opravila zadnji letošnji nastop, jupiiiii Šele malo prej je prišla domov, je tale njihov božično novoletni koncert hudo dolgo trajal... Aja, zamudila sem House-a, ker je po novem ob 9h Za gospodično S A verjameš, da sem si krepko oddahnila, ker je za letos konec vseh teh vaj, norenja sem in tja, urejanja za nastope,... Moja starša, ki sta šla gledat koncert, sta bila čisto navdušena, res so fino izvedli prireditev S. je sodelovala pri točkah pevskega zbora in odplesala 1 ples iz baleta Trnuljčica s svojim razredom baleta. Na srečo godalni orkester tokrat ni nastopil Je pa res vsestranska Ti pa verjamem, da si se oddahnila, jaz bi se tud, če se mi ne bi že prej vtrgalo Saj dolgo ne bo več zmogla balansirati med toliko dejavnostmi... Najbolj mi gre pa na živce naša stara mati, ki s solzami v očeh poudarja, kako je S. boga, ker mora imeti toliko aktivnosti... Kot da bi jo jaz silila!!! Meni je vsaj polovica njenih zaposlitev odveč. Glede na to, da bo začela kmalu "frčat", jo bodo na koncu zanimali samo še fantje, pa ti spet ne bo po všeči pol bo hotla it sama nekam ne da jo maimca vozi okoli pol pa spet ne bo prav
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:28:31
|
|
|
|
mafi
|
čveke vas počasi zapuščam, grem še otroka zrihtat pa še pride. nočka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:28:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi čveke vas počasi zapuščam, grem še otroka zrihtat pa še pride. nočka nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:29:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi zdej nič nosi očala, mej je pa limbus dermoid(lepotno zznamenje na učku),takšn bel krogec čez beloočnico in roženico, sem ga dala na operacijo pa so ga zašuštral, pa šival uček skupi Ojej za pogumnega fantiča.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:29:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Glede na to, da bo začela kmalu "frčat", jo bodo na koncu zanimali samo še fantje, pa ti spet ne bo po všeči Jezuskristusinmarija... Raje ne mislim na to. Še. Zato pa še uživaj v njenem baletu, glazbeni..... A Mister G računa na odmor v Moravcih, pa ga bo čakalo drugo poslanstvo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:30:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi čveke vas počasi zapuščam, grem še otroka zrihtat pa še pride. nočka greš likat , nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:30:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naša velika pika je opravila zadnji letošnji nastop, jupiiiii Šele malo prej je prišla domov, je tale njihov božično novoletni koncert hudo dolgo trajal... Aja, zamudila sem House-a, ker je po novem ob 9h Za gospodično S A verjameš, da sem si krepko oddahnila, ker je za letos konec vseh teh vaj, norenja sem in tja, urejanja za nastope,... Moja starša, ki sta šla gledat koncert, sta bila čisto navdušena, res so fino izvedli prireditev S. je sodelovala pri točkah pevskega zbora in odplesala 1 ples iz baleta Trnuljčica s svojim razredom baleta. Na srečo godalni orkester tokrat ni nastopil Je pa res vsestranska Ti pa verjamem, da si se oddahnila, jaz bi se tud, če se mi ne bi že prej vtrgalo Saj dolgo ne bo več zmogla balansirati med toliko dejavnostmi... Najbolj mi gre pa na živce naša stara mati, ki s solzami v očeh poudarja, kako je S. boga, ker mora imeti toliko aktivnosti... Kot da bi jo jaz silila!!! Meni je vsaj polovica njenih zaposlitev odveč. Glede na to, da bo začela kmalu "frčat", jo bodo na koncu zanimali samo še fantje, pa ti spet ne bo po všeči pol bo hotla it sama nekam ne da jo maimca vozi okoli pol pa spet ne bo prav Drage moje, tudi vas čaka isto Samo malo kasneje kot mene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:30:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi čveke vas počasi zapuščam, grem še otroka zrihtat pa še pride. nočka Nočko!Pa de ne bo pegla prevroča
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:31:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naša velika pika je opravila zadnji letošnji nastop, jupiiiii Šele malo prej je prišla domov, je tale njihov božično novoletni koncert hudo dolgo trajal... Aja, zamudila sem House-a, ker je po novem ob 9h Za gospodično S A verjameš, da sem si krepko oddahnila, ker je za letos konec vseh teh vaj, norenja sem in tja, urejanja za nastope,... Moja starša, ki sta šla gledat koncert, sta bila čisto navdušena, res so fino izvedli prireditev S. je sodelovala pri točkah pevskega zbora in odplesala 1 ples iz baleta Trnuljčica s svojim razredom baleta. Na srečo godalni orkester tokrat ni nastopil Je pa res vsestranska Ti pa verjamem, da si se oddahnila, jaz bi se tud, če se mi ne bi že prej vtrgalo Saj dolgo ne bo več zmogla balansirati med toliko dejavnostmi... Najbolj mi gre pa na živce naša stara mati, ki s solzami v očeh poudarja, kako je S. boga, ker mora imeti toliko aktivnosti... Kot da bi jo jaz silila!!! Meni je vsaj polovica njenih zaposlitev odveč. Ne si preveč obetat, da bo kaj opustila, da ne boš preveč razočarana. Moja nečakinja ima milijon zaposlitev, pa še ni izpregla. Zdaj dela povrhu 2 gimnaziji vzporedno, pa delala je za Unicef, balet, glasbena, ....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:31:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi čveke vas počasi zapuščam, grem še otroka zrihtat pa še pride. nočka Nočko!Pa de ne bo pegla prevroča
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:31:37
|
|
|
|
Estrella*
|
tally že tretja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?