Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:55:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni bi danes prav prišla ena masaža hrbta, križa in nog uporabi tistega, ki je tam na sedežni Glede na stanje v katerem se nahaja, ne bo nič od tega. Bo bolje, če se sama začnem drgnit a so drva spet na sporedu ne še....verjetno malo kasneje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:56:42
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Nič, jaz pa moram sedaj it, ker se moj pritožuje, da se moram it z njima ukvarjat, ker trenutno sam Vidka animira, da bi zaspal. Ko sem sama doma, mi nikoli ni treba na komando v postlo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:56:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Nič, jaz pa moram sedaj it, ker se moj pritožuje, da se moram it z njima ukvarjat, ker trenutno sam Vidka animira, da bi zaspal. Ko sem sama doma, mi nikoli ni treba na komando v postlo. ja si se že malo razvadila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:57:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni bi danes prav prišla ena masaža hrbta, križa in nog uporabi tistega, ki je tam na sedežni Glede na stanje v katerem se nahaja, ne bo nič od tega. Bo bolje, če se sama začnem drgnit a so drva spet na sporedu ne še....verjetno malo kasneje Trenutno je kurilno olje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:57:27
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Evo me nazaj. Jaka je spet zakuhal. kolk pa ma vročine??? Gre proti 38. Mu zdaj narašča. popoldan mi jo je uspelo zbit z 38 na normalno. a si mu dala calpol??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:57:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni bi danes prav prišla ena masaža hrbta, križa in nog uporabi tistega, ki je tam na sedežni Glede na stanje v katerem se nahaja, ne bo nič od tega. Bo bolje, če se sama začnem drgnit klinc poštarji pa zdej ne raznašajo, bi ti prav pršlo ja pa še nobenga pametnega soseda ni naokoli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:58:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni bi danes prav prišla ena masaža hrbta, križa in nog uporabi tistega, ki je tam na sedežni Glede na stanje v katerem se nahaja, ne bo nič od tega. Bo bolje, če se sama začnem drgnit a so drva spet na sporedu ne še....verjetno malo kasneje Trenutno je kurilno olje. Bom mogla mal na cisterno preverit kakšna je trenutna poraba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:58:22
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Nič, jaz pa moram sedaj it, ker se moj pritožuje, da se moram it z njima ukvarjat, ker trenutno sam Vidka animira, da bi zaspal. Ko sem sama doma, mi nikoli ni treba na komando v postlo. ja si se že malo razvadila Moram it sedaj. pridne bodite, pa ne likajte preveč, pa pravijo, da ni ovira.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:58:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Evo me nazaj. Jaka je spet zakuhal. kolk pa ma vročine??? Gre proti 38. Mu zdaj narašča. popoldan mi jo je uspelo zbit z 38 na normalno. a si mu dala calpol?? Prejšno rudo je dobil Naprosyn zdaj pa Calpol.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:58:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally in mafi: tally, danes si že 2 prislužila. Te bom vzela v službo A za določen ali nedoločen čas? Kaj pa plača? to tud mene zanima
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:59:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni bi danes prav prišla ena masaža hrbta, križa in nog uporabi tistega, ki je tam na sedežni Glede na stanje v katerem se nahaja, ne bo nič od tega. Bo bolje, če se sama začnem drgnit a so drva spet na sporedu ne še....verjetno malo kasneje Trenutno je kurilno olje. Bom mogla mal na cisterno preverit kakšna je trenutna poraba Kaj pa če malo zluftaš in daš kurjavo na nočno, a bo kaj palilo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:59:17
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni bi danes prav prišla ena masaža hrbta, križa in nog uporabi tistega, ki je tam na sedežni Glede na stanje v katerem se nahaja, ne bo nič od tega. Bo bolje, če se sama začnem drgnit klinc poštarji pa zdej ne raznašajo, bi ti prav pršlo ja pa še nobenga pametnega soseda ni naokoli ti pa maš smolo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:59:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Nič, jaz pa moram sedaj it, ker se moj pritožuje, da se moram it z njima ukvarjat, ker trenutno sam Vidka animira, da bi zaspal. Ko sem sama doma, mi nikoli ni treba na komando v postlo. ja si se že malo razvadila Moram it sedaj. pridne bodite, pa ne likajte preveč, pa pravijo, da ni ovira. Zakaj pa ne smemo likat? Saj tebe nihče ne ovira.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:00:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally in mafi: tally, danes si že 2 prislužila. Te bom vzela v službo A za določen ali nedoločen čas? Kaj pa plača? to tud mene zanima Po dogovoru
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:00:58
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally in mafi: tally, danes si že 2 prislužila. Te bom vzela v službo A za določen ali nedoločen čas? Kaj pa plača? to tud mene zanima kdaj sem pa tole falila , no šefica povej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:01:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Nič, jaz pa moram sedaj it, ker se moj pritožuje, da se moram it z njima ukvarjat, ker trenutno sam Vidka animira, da bi zaspal. Ko sem sama doma, mi nikoli ni treba na komando v postlo. ja si se že malo razvadila Moram it sedaj. pridne bodite, pa ne likajte preveč, pa pravijo, da ni ovira. Zakaj pa ne smemo likat? Saj tebe nihče ne ovira. Tebe še manj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:01:27
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally in mafi: tally, danes si že 2 prislužila. Te bom vzela v službo A za določen ali nedoločen čas? Kaj pa plača? to tud mene zanima Po dogovoru aha
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:01:28
|
|
|
|
sesil
|
jaz grem pod tuš, ker sem danes krepko zašvicala (spet sem tovor v hrib nosila). likali pa ne bomo. lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:01:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally in mafi: tally, danes si že 2 prislužila. Te bom vzela v službo A za določen ali nedoločen čas? Kaj pa plača? to tud mene zanima Po dogovoru kot da bi brala oglas
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:01:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz grem pod tuš, ker sem danes krepko zašvicala (spet sem tovor v hrib nosila). likali pa ne bomo. lahko noč lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:02:14
|
|
|
|
Anitka
|
uFFFF sem komaj vse za nazaj prebrala - se je danes kar težko vključit v debato
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:02:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Nič, jaz pa moram sedaj it, ker se moj pritožuje, da se moram it z njima ukvarjat, ker trenutno sam Vidka animira, da bi zaspal. Ko sem sama doma, mi nikoli ni treba na komando v postlo. ja si se že malo razvadila Moram it sedaj. pridne bodite, pa ne likajte preveč, pa pravijo, da ni ovira. Zakaj pa ne smemo likat? Saj tebe nihče ne ovira. Tebe še manj Saj jaz nisem nič rekla, da ne bom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:02:23
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Nič, jaz pa moram sedaj it, ker se moj pritožuje, da se moram it z njima ukvarjat, ker trenutno sam Vidka animira, da bi zaspal. Ko sem sama doma, mi nikoli ni treba na komando v postlo. ja si se že malo razvadila Moram it sedaj. pridne bodite, pa ne likajte preveč, pa pravijo, da ni ovira. Zakaj pa ne smemo likat? Saj tebe nihče ne ovira. moj pride čez 30 min, otrok še kar spi zgleda da sploh ni lač. jst sm mislila da ga bom dozdej uštimala in da bom šla pol res likat. ampak zgleda da ne bo nič od tega mam preveč dela na rr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:02:36
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Nič, jaz pa moram sedaj it, ker se moj pritožuje, da se moram it z njima ukvarjat, ker trenutno sam Vidka animira, da bi zaspal. Ko sem sama doma, mi nikoli ni treba na komando v postlo. ja si se že malo razvadila Moram it sedaj. pridne bodite, pa ne likajte preveč, pa pravijo, da ni ovira. Zakaj pa ne smemo likat? Saj tebe nihče ne ovira. Jaz sem se nalikala že danes . Likate lahko, samo ne preveč, da ne boste pred mano na Estrellinem seznamu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:02:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni bi danes prav prišla ena masaža hrbta, križa in nog uporabi tistega, ki je tam na sedežni Glede na stanje v katerem se nahaja, ne bo nič od tega. Bo bolje, če se sama začnem drgnit a so drva spet na sporedu ne še....verjetno malo kasneje Trenutno je kurilno olje. Bom mogla mal na cisterno preverit kakšna je trenutna poraba Kaj pa če malo zluftaš in daš kurjavo na nočno, a bo kaj palilo? bomo probali
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?