Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:03:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka uFFFF sem komaj vse za nazaj prebrala - se je danes kar težko vključit v debato Tule se pa jaz ne strinjam. Jaz sem mojih 5 neprebrabih strani kar preskočila, brala bom ko mi bo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:03:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz grem pod tuš, ker sem danes krepko zašvicala (spet sem tovor v hrib nosila). likali pa ne bomo. lahko noč nočka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:03:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni bi danes prav prišla ena masaža hrbta, križa in nog pokliči Edino, če ti svojega malce odstopi
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:03:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Nič, jaz pa moram sedaj it, ker se moj pritožuje, da se moram it z njima ukvarjat, ker trenutno sam Vidka animira, da bi zaspal. Ko sem sama doma, mi nikoli ni treba na komando v postlo. ja si se že malo razvadila Moram it sedaj. pridne bodite, pa ne likajte preveč, pa pravijo, da ni ovira. Zakaj pa ne smemo likat? Saj tebe nihče ne ovira. moj pride čez 30 min, otrok še kar spi zgleda da sploh ni lač. jst sm mislila da ga bom dozdej uštimala in da bom šla pol res likat. ampak zgleda da ne bo nič od tega mam preveč dela na rr A dela do 22h? Pa nč ne zavije kam na "en pir"??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:04:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni bi danes prav prišla ena masaža hrbta, križa in nog pokliči Edino, če ti svojega malce odstopi verjetno ga ima sedaj ona v upoorabi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:04:37
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally in mafi: tally, danes si že 2 prislužila. Te bom vzela v službo A za določen ali nedoločen čas? Kaj pa plača? to tud mene zanima Po dogovoru kot da bi brala oglas ja sam šefica nč ni povedala kakšni so pogoji dela???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:04:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni bi danes prav prišla ena masaža hrbta, križa in nog pokliči Edino, če ti svojega malce odstopi Metle, metle
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:04:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi moja kolegica je šla lansko leto na operacijo je mela -6, pa pravi da ji ni žal da vidi zdej ko sokol sestrična od mojega je tud mela ful dioptrije (ne vem kolk) in je šla lani prav tako na samoplačniško operacijo in sedaj fenomenalno vidi.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:05:18
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Nič, jaz pa moram sedaj it, ker se moj pritožuje, da se moram it z njima ukvarjat, ker trenutno sam Vidka animira, da bi zaspal. Ko sem sama doma, mi nikoli ni treba na komando v postlo. ja si se že malo razvadila Moram it sedaj. pridne bodite, pa ne likajte preveč, pa pravijo, da ni ovira. Zakaj pa ne smemo likat? Saj tebe nihče ne ovira. moj pride čez 30 min, otrok še kar spi zgleda da sploh ni lač. jst sm mislila da ga bom dozdej uštimala in da bom šla pol res likat. ampak zgleda da ne bo nič od tega mam preveč dela na rr A dela do 22h? Pa nč ne zavije kam na "en pir"?? ne ker ma doma preveč dela z likanjem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:05:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally in mafi: tally, danes si že 2 prislužila. Te bom vzela v službo A za določen ali nedoločen čas? Kaj pa plača? to tud mene zanima Po dogovoru kot da bi brala oglas ja sam šefica nč ni povedala kakšni so pogoji dela??? vsi podatki, ki vas zanimajo, bodo na razgovoru obelodanjeni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:05:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni bi danes prav prišla ena masaža hrbta, križa in nog pokliči Edino, če ti svojega malce odstopi verjetno ga ima sedaj ona v upoorabi očitno ga ima zadnje dni zelo veliko v uporabi, da je ni nič na spregled na RR
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:06:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi moja kolegica je šla lansko leto na operacijo je mela -6, pa pravi da ji ni žal da vidi zdej ko sokol sestrična od mojega je tud mela ful dioptrije (ne vem kolk) in je šla lani prav tako na samoplačniško operacijo in sedaj fenomenalno vidi. Koliko pa stane tale špas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:06:19
|
|
|
|
Anitka
|
Drage moje, mene tako vse boli, da bom šla kar spat. Lepo čvekajte in lahko noč vam in vašim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:06:54
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Drage moje, mene tako vse boli, da bom šla kar spat. Lepo čvekajte in lahko noč vam in vašim Lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:07:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally in mafi: tally, danes si že 2 prislužila. Te bom vzela v službo A za določen ali nedoločen čas? Kaj pa plača? to tud mene zanima Po dogovoru kot da bi brala oglas ja sam šefica nč ni povedala kakšni so pogoji dela??? vsi podatki, ki vas zanimajo, bodo na razgovoru obelodanjeni kdaj in kje pa bo potekal ta razgovor za službo? bo to interni ali zunanji razpis?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:07:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka uFFFF sem komaj vse za nazaj prebrala - se je danes kar težko vključit v debato Tule se pa jaz ne strinjam. Jaz sem mojih 5 neprebrabih strani kar preskočila, brala bom ko mi bo. Babji firbec je ena huda stvar
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:07:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi moja kolegica je šla lansko leto na operacijo je mela -6, pa pravi da ji ni žal da vidi zdej ko sokol sestrična od mojega je tud mela ful dioptrije (ne vem kolk) in je šla lani prav tako na samoplačniško operacijo in sedaj fenomenalno vidi. jst bom marku tud plačala ko polnoleten in če se seveda odloči za ta korak
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:07:57
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Drage moje, mene tako vse boli, da bom šla kar spat. Lepo čvekajte in lahko noč vam in vašim nočka pa naspančkite se
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:08:02
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally in mafi: tally, danes si že 2 prislužila. Te bom vzela v službo A za določen ali nedoločen čas? Kaj pa plača? to tud mene zanima Po dogovoru kot da bi brala oglas ja sam šefica nč ni povedala kakšni so pogoji dela??? vsi podatki, ki vas zanimajo, bodo na razgovoru obelodanjeni kdaj in kje pa bo potekal ta razgovor za službo? bo to interni ali zunanji razpis? pozanimaj se če nisi že zaposlena
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:08:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally in mafi: tally, danes si že 2 prislužila. Te bom vzela v službo A za določen ali nedoločen čas? Kaj pa plača? to tud mene zanima Po dogovoru kot da bi brala oglas ja sam šefica nč ni povedala kakšni so pogoji dela??? vsi podatki, ki vas zanimajo, bodo na razgovoru obelodanjeni kdaj in kje pa bo potekal ta razgovor za službo? bo to interni ali zunanji razpis? interni, pa pr men v Rovtah
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:09:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi moja kolegica je šla lansko leto na operacijo je mela -6, pa pravi da ji ni žal da vidi zdej ko sokol sestrična od mojega je tud mela ful dioptrije (ne vem kolk) in je šla lani prav tako na samoplačniško operacijo in sedaj fenomenalno vidi. jst bom marku tud plačala ko polnoleten in če se seveda odloči za ta korak Koliko ima on? A ni on že imel operacijo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:09:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Drage moje, mene tako vse boli, da bom šla kar spat. Lepo čvekajte in lahko noč vam in vašim NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:10:09
|
|
|
|
špelin@
|
Čer Spet tečete maraton, ne dohajam vas Se bom kar tule vmes priklopila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:11:29
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čer Spet tečete maraton, ne dohajam vas Se bom kar tule vmes priklopila kr kr
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:11:47
|
|
|
|
špelin@
|
Naša velika pika je opravila zadnji letošnji nastop, jupiiiii Šele malo prej je prišla domov, je tale njihov božično novoletni koncert hudo dolgo trajal... Aja, zamudila sem House-a, ker je po novem ob 9h
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?