Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:47:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz imam pa doma, je vsak dan doma, drug teden pa ima še dopust. Ta bo pa napeta, , bo me mogla zopet večkrat glava bolet, da mi ne bo treba Zakaj pa, a nisi ti tudi na listi??? Jaz imam prepoved eno leto, nimam kaj, da mrdam. Če bi naravno rodila, pa bi bila mogoče res že na vrhu liste. Zakaj pa si ti imela CR? če ne želiš odgovoriti me daj na ignore Pred leti sem imela težave z očmi, pa bi lahko prišlo do kakšnega odstopa v očesu, zaradi napora. Kolk dipotrije pa imaš? 2,5 in 3,5 saj dioptrija ni tako zelo visoka. Imam neko čudno kratkovidnost in sem imela že odstop steklovine. Pa Mujezinovič ni hotel reskirat, je raje kar vrezal, pa gospodiča Videka ven potegnil kaj je kratkoviden že + al - - minus. Jaz imam na oba -2 moja kolegica je šla lansko leto na operacijo je mela -6, pa pravi da ji ni žal da vidi zdej ko sokol
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:48:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni bi danes prav prišla ena masaža hrbta, križa in nog uporabi tistega, ki je tam na sedežni
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:48:35
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni bi danes prav prišla ena masaža hrbta, križa in nog pokliči svojga maserja ki lika kavč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:50:21
|
|
|
|
barbaw
|
Evo me nazaj. Jaka je spet zakuhal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:50:35
|
|
|
|
tally
|
spet je metla v igri
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:50:40
|
|
|
|
mafi
|
Tally: a si me prehitela, mislile isto sam vsaka na svoj način napisale, no saj je Estrella to čist fajn razumela, no Estrella a bo zdej kej od masaže al ne???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:51:10
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Danes sem bila na fešti in sem izvedela dve dobri novici, če verjamete Ta prva je ta: da je sodelavka povedala, da se njen tamali, ki je star 2 leti še vedno zbuja 3-4 na noč in ga sploh nikoli ni dojila , ta druga novica pa je ta: da mi je kolegica povedala, da se je njen prvi sin zbujal ponoči tudi po 3-4 krat vse do njegovega 3. leta starosti . Kakšna tolažba zame To pa je tolažba. Torej še samo slabu dve leti in pol. Malo še k kuhi: - kako pripravite grisove žličnike? za Gala jih še nisem delala - ali ste svojim hroščkom že ponudile puding? da
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:51:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz imam pa doma, je vsak dan doma, drug teden pa ima še dopust. Ta bo pa napeta, , bo me mogla zopet večkrat glava bolet, da mi ne bo treba Zakaj pa, a nisi ti tudi na listi??? Jaz imam prepoved eno leto, nimam kaj, da mrdam. Če bi naravno rodila, pa bi bila mogoče res že na vrhu liste. Zakaj pa si ti imela CR? če ne želiš odgovoriti me daj na ignore Pred leti sem imela težave z očmi, pa bi lahko prišlo do kakšnega odstopa v očesu, zaradi napora. Kolk dipotrije pa imaš? 2,5 in 3,5 saj dioptrija ni tako zelo visoka. Imam neko čudno kratkovidnost in sem imela že odstop steklovine. Pa Mujezinovič ni hotel reskirat, je raje kar vrezal, pa gospodiča Videka ven potegnil kaj je kratkoviden že + al - - minus. Jaz imam na oba -2 moja kolegica je šla lansko leto na operacijo je mela -6, pa pravi da ji ni žal da vidi zdej ko sokol Ja z operacijam je tako, da ni garancije, da pomaga.Če bi jaz imela tao visoko dioptrijo, bi verjetno poskusila. A je šla samoplačniško????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:51:28
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni bi danes prav prišla ena masaža hrbta, križa in nog uporabi tistega, ki je tam na sedežni če ta zahinavi, vpraši edinaos če ti ga posodi. sam za masažo, reči da likala ziher ne bosta.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:51:35
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Evo me nazaj. Jaka je spet zakuhal. kolk pa ma vročine???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:52:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni bi danes prav prišla ena masaža hrbta, križa in nog uporabi tistega, ki je tam na sedežni Glede na stanje v katerem se nahaja, ne bo nič od tega. Bo bolje, če se sama začnem drgnit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:52:14
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Evo me nazaj. Jaka je spet zakuhal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:52:48
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni bi danes prav prišla ena masaža hrbta, križa in nog uporabi tistega, ki je tam na sedežni Glede na stanje v katerem se nahaja, ne bo nič od tega. Bo bolje, če se sama začnem drgnit a so drva spet na sporedu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:53:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Evo me nazaj. Jaka je spet zakuhal. kolk pa ma vročine??? Gre proti 38. Mu zdaj narašča. popoldan mi jo je uspelo zbit z 38 na normalno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:53:40
|
|
|
|
Estrella*
|
tally in mafi: tally, danes si že 2 prislužila. Te bom vzela v službo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:53:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes so me klicali iz službe in me čaka božičnica.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:53:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni bi danes prav prišla ena masaža hrbta, križa in nog uporabi tistega, ki je tam na sedežni Glede na stanje v katerem se nahaja, ne bo nič od tega. Bo bolje, če se sama začnem drgnit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:54:12
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz imam pa doma, je vsak dan doma, drug teden pa ima še dopust. Ta bo pa napeta, , bo me mogla zopet večkrat glava bolet, da mi ne bo treba Zakaj pa, a nisi ti tudi na listi??? Jaz imam prepoved eno leto, nimam kaj, da mrdam. Če bi naravno rodila, pa bi bila mogoče res že na vrhu liste. Zakaj pa si ti imela CR? če ne želiš odgovoriti me daj na ignore Pred leti sem imela težave z očmi, pa bi lahko prišlo do kakšnega odstopa v očesu, zaradi napora. Kolk dipotrije pa imaš? 2,5 in 3,5 saj dioptrija ni tako zelo visoka. Imam neko čudno kratkovidnost in sem imela že odstop steklovine. Pa Mujezinovič ni hotel reskirat, je raje kar vrezal, pa gospodiča Videka ven potegnil kaj je kratkoviden že + al - - minus. Jaz imam na oba -2 moja kolegica je šla lansko leto na operacijo je mela -6, pa pravi da ji ni žal da vidi zdej ko sokol Ja z operacijam je tako, da ni garancije, da pomaga.Če bi jaz imela tao visoko dioptrijo, bi verjetno poskusila. A je šla samoplačniško???? ja samoplačniško. sam ji je nekao natimal na +0,5, ker se baje še malo povleče nazaj tako da ima sedaj čisto 0. mela je edino to garancijo, da če se ji pokvari v roku parih mesece se lahko vrne in naštima ponovno, ki je brezplačno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:54:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally in mafi: tally, danes si že 2 prislužila. Te bom vzela v službo A za določen ali nedoločen čas? Kaj pa plača?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:55:07
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally in mafi: tally, danes si že 2 prislužila. Te bom vzela v službo razumem druže kapetane
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:55:12
|
|
|
|
hijenca
|
Nič, jaz pa moram sedaj it, ker se moj pritožuje, da se moram it z njima ukvarjat, ker trenutno sam Vidka animira, da bi zaspal. Ko sem sama doma, mi nikoli ni treba na komando v postlo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:55:40
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni bi danes prav prišla ena masaža hrbta, križa in nog uporabi tistega, ki je tam na sedežni Glede na stanje v katerem se nahaja, ne bo nič od tega. Bo bolje, če se sama začnem drgnit klinc poštarji pa zdej ne raznašajo, bi ti prav pršlo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:55:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Evo me nazaj. Jaka je spet zakuhal. da premaga ta virus
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:55:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Nič, jaz pa moram sedaj it, ker se moj pritožuje, da se moram it z njima ukvarjat, ker trenutno sam Vidka animira, da bi zaspal. Ko sem sama doma, mi nikoli ni treba na komando v postlo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:55:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni bi danes prav prišla ena masaža hrbta, križa in nog uporabi tistega, ki je tam na sedežni če ta zahinavi, vpraši edinaos če ti ga posodi. sam za masažo, reči da likala ziher ne bosta.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?