Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:24:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Šihta glih ne čakam komaj, ker mi je slabo ko pomislim na to kako bom delala. Fizično delo me še zaenkrat ne moti, bolj me moti tista hoja s toplega na hladno pa spet na toplo, kar me čaka naslednjo zimo. kaj oziroma kje pa delaš? skladišče z ž. cunjami aha, sej zdej se pa smomnim, da si že enkrat o tem pisala Fizično delo še ni tako hudo, bolj mi je tisto sprehajanje gor in dol. Na prejšnji lokaciji smo imeli dvigalo in je bilo ful dobro. Zdaj pa .... ....bodo šle kice same od sebe stran tako kot na začetku ko sem začela delat, pa še jedla sem lahko ob 23 pa se nikjer ni poznalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:24:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A čem povedat, da se Maji vidi še vogalček druge dvojke? Daj ti svoji čebelci povej, da se ne mudi nikamor!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:24:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo mene . sam sem pa slišala da jih je velik zabluzil sploh pa uni tahuj piflarji Videla nisem nikogar od cca leta 2002. Nekaj takega. Da so piflarji zabluzili pa me ne čudi. A vi2 sta bile bolj na repu No, saj jaz tud nisem bila nobena perla Midve sva že imeli to debato. jaz sem bila v zlati sredini Boringgggggggggg!!!Jaz pa bolj na repu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:24:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi joj grem tamalga nahrant, neki joka pa vidim da je čas da bi jedu ,kakšno mamo ma, ma me je ta rr čist zasvojl Malo pazi, da te ne prijavimo na CSD.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:25:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi joj grem tamalga nahrant, neki joka pa vidim da je čas da bi jedu ,kakšno mamo ma, ma me je ta rr čist zasvojl Sounds so familiar
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:26:24
|
|
|
|
Estrella*
|
Mislim, da jih bo za na spisek CSD ja kar nekaj majčic
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:26:52
|
|
|
|
Estrella*
|
mafi; a pol si ti hodila na SKŠ???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:27:57
|
|
|
|
Estrella*
|
mafi; si bo treba počas kaj v avtar dat, pa kak ticker napopat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:29:59
|
|
|
|
Estrella*
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:30:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mislim, da jih bo za na spisek CSD ja kar nekaj majčic
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:31:34
|
|
|
|
Estrella*
|
Sem mislila, da mi bo do novega leta uspelo pribremzat do 8000, pa slabo kaže
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:31:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* zame tole ne velja, jaz se ful trudim, ampak sama pa res nisem mogla včeraj, pa danes sem bila tudi sama, potem pa mi je mafi pomagala, pa nekaj je SS prispevala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:33:12
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tally just for you: hvaaaalllllllaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:33:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem mislila, da mi bo do novega leta uspelo pribremzat do 8000, pa slabo kaže Če ne boš hodila s kurami spat bo šlo. Potem boš imela še Andraža doma in ne boš mogla bit toliko na RR, jaz pa tudi ne. Mi bodo bolj večeri ostajali. Se bom pa trudila kolikor se bo dalo. V dobrih cajtih bi jaz lahko pribremzala do 7000 ampak o tem lahko le sanjam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:33:43
|
|
|
|
aurora28
|
Danes sem bila na fešti in sem izvedela dve dobri novici, če verjamete Ta prva je ta: da je sodelavka povedala, da se njen tamali, ki je star 2 leti še vedno zbuja 3-4 na noč in ga sploh nikoli ni dojila , ta druga novica pa je ta: da mi je kolegica povedala, da se je njen prvi sin zbujal ponoči tudi po 3-4 krat vse do njegovega 3. leta starosti . Kakšna tolažba zame Malo še k kuhi: - kako pripravite grisove žličnike? - ali ste svojim hroščkom že ponudile puding?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:39:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi joj grem tamalga nahrant, neki joka pa vidim da je čas da bi jedu ,kakšno mamo ma, ma me je ta rr čist zasvojl Malo pazi, da te ne prijavimo na CSD. Dobrodošla v klubu IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Danes sem bila na fešti in sem izvedela dve dobri novici, če verjamete Ta prva je ta: da je sodelavka povedala, da se njen tamali, ki je star 2 leti še vedno zbuja 3-4 na noč in ga sploh nikoli ni dojila , ta druga novica pa je ta: da mi je kolegica povedala, da se je njen prvi sin zbujal ponoči tudi po 3-4 krat vse do njegovega 3. leta starosti . Kakšna tolažba zame Trenutno bi jaz skoraj ubijala za "le" 3- do 4-kratno zbujanje Drugače pa glavo pokonci, lažje je potem z večjim otrokom, čeprav se zbuja Malo še k kuhi: - kako pripravite grisove žličnike? Jih ne - ali ste svojim hroščkom že ponudile puding? Ne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:39:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Danes sem bila na fešti in sem izvedela dve dobri novici, če verjamete Ta prva je ta: da je sodelavka povedala, da se njen tamali, ki je star 2 leti še vedno zbuja 3-4 na noč in ga sploh nikoli ni dojila , ta druga novica pa je ta: da mi je kolegica povedala, da se je njen prvi sin zbujal ponoči tudi po 3-4 krat vse do njegovega 3. leta starosti . Kakšna tolažba zame Malo še k kuhi: - kako pripravite grisove žličnike? - ali ste svojim hroščkom že ponudile puding? Žličniki: 1 jajce, 8 čajnih žličk gresa, 1 ščep soli in 1 žlićka stopljenega masla. Jajce fajn prežvrkljam, dodam sol, gres in maslo in pustim stati slabe pol urce, da se gres napne in tako v juhi ne zakrkne. Mal me je danes tako presenetila, ker jih je zmazala kot ta velika
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:41:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Danes sem bila na fešti in sem izvedela dve dobri novici, če verjamete Ta prva je ta: da je sodelavka povedala, da se njen tamali, ki je star 2 leti še vedno zbuja 3-4 na noč in ga sploh nikoli ni dojila , ta druga novica pa je ta: da mi je kolegica povedala, da se je njen prvi sin zbujal ponoči tudi po 3-4 krat vse do njegovega 3. leta starosti . Kakšna tolažba zame Malo še k kuhi: - kako pripravite grisove žličnike? - ali ste svojim hroščkom že ponudile puding? Tisto o zbujanjih pa kar na stran. Sploh pa ko je večji, je čisto drugač če se zbudi, nimaš takih hajk ko s tamalimi Pudinga še nisem dajala in ga pred 9m ne nameravam.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:42:38
|
|
|
|
Estrella*
|
Špelin@, si me pa pihnila Enako razmišlajava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:43:50
|
|
|
|
Estrella*
|
A ste razmišljale kako bi bil "lažji" vsakdan, če ne bi bilo RR Doma je komaj kaj narejeno, pa še slabo vest dobim vsake kvatre
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:44:50
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Danes sem bila na fešti in sem izvedela dve dobri novici, če verjamete Ta prva je ta: da je sodelavka povedala, da se njen tamali, ki je star 2 leti še vedno zbuja 3-4 na noč in ga sploh nikoli ni dojila , ta druga novica pa je ta: da mi je kolegica povedala, da se je njen prvi sin zbujal ponoči tudi po 3-4 krat vse do njegovega 3. leta starosti . Kakšna tolažba zame Malo še k kuhi: - kako pripravite grisove žličnike? - ali ste svojim hroščkom že ponudile puding? Žličniki: 1 jajce, 8 čajnih žličk gresa, 1 ščep soli in 1 žlićka stopljenega masla. Jajce fajn prežvrkljam, dodam sol, gres in maslo in pustim stati slabe pol urce, da se gres napne in tako v juhi ne zakrkne. Mal me je danes tako presenetila, ker jih je zmazala kot ta velika a to si dala celo jajce al samo rumenjak?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:45:23
|
|
|
|
tally
|
Špelin@ za Natašo34 en velik
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:46:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A ste razmišljale kako bi bil "lažji" vsakdan, če ne bi bilo RR Doma je komaj kaj narejeno, pa še slabo vest dobim vsake kvatre hahaha tale je pa dobra
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:47:14
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo mene . sam sem pa slišala da jih je velik zabluzil sploh pa uni tahuj piflarji Videla nisem nikogar od cca leta 2002. Nekaj takega. Da so piflarji zabluzili pa me ne čudi. A vi2 sta bile bolj na repu No, saj jaz tud nisem bila nobena perla zaradi tega smo pa zdej carice A ima Zorica kakšnega otroka? Vem, da je dobila sestrico ful pozno. Bi lahko bila njena hčerka. zero
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:47:23
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Danes sem bila na fešti in sem izvedela dve dobri novici, če verjamete Ta prva je ta: da je sodelavka povedala, da se njen tamali, ki je star 2 leti še vedno zbuja 3-4 na noč in ga sploh nikoli ni dojila , ta druga novica pa je ta: da mi je kolegica povedala, da se je njen prvi sin zbujal ponoči tudi po 3-4 krat vse do njegovega 3. leta starosti . Kakšna tolažba zame Malo še k kuhi: - kako pripravite grisove žličnike? do zdej jih nisem - ali ste svojim hroščkom že ponudile puding? ne
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?