Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:34:21
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* taly in sesil: barbaw, a si puško v koruzo vrgla???? ne ne, jaz jo redko kdaj Ja samo kadar te depra začne šlatat. Kaj pa je že na vidiku? Moj se je danes že 7-mič prikazal!!!!!!!!!!!!!! kaj veš mogoče ti pa hoče pomagat likat zdej ko je aljo spravil spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:34:37
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* taly in sesil: barbaw, a si puško v koruzo vrgla???? ne ne, jaz jo redko kdaj Ja samo kadar te depra začne šlatat. Kaj pa je že na vidiku? Moj se je danes že 7-mič prikazal!!!!!!!!!!!!!! Nič še. Čakam in čakam pa še nič. Mleko pa še ni čisto presahnilo. srečnica, men je moja prav zoprna že je prišla že 4x.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:36:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Evo, božiček ima upam, da vsa darila.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:36:50
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* taly in sesil: barbaw, a si puško v koruzo vrgla???? ne ne, jaz jo redko kdaj Ja samo kadar te depra začne šlatat. Kaj pa je že na vidiku? Moj se je danes že 7-mič prikazal!!!!!!!!!!!!!! Nič še. Čakam in čakam pa še nič. Mleko pa še ni čisto presahnilo. srečnica, men je moja prav zoprna že je prišla že 4x. moja 3x, jje pa zelo švoh - hvalabogu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:37:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* taly in sesil: barbaw, a si puško v koruzo vrgla???? ne ne, jaz jo redko kdaj Ja samo kadar te depra začne šlatat. Kaj pa je že na vidiku? Moj se je danes že 7-mič prikazal!!!!!!!!!!!!!! Nič še. Čakam in čakam pa še nič. Mleko pa še ni čisto presahnilo. srečnica, men je moja prav zoprna že je prišla že 4x. samo, pa kje je pravica ne tem svetu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:37:34
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Evo, božiček ima upam, da vsa darila. kaj si kupila dragiju????? Ne bom zdaj napisala, ker bo mogoče kaj pokukal kaj pišem. ti njemu sam povej da se pogovarjamo o likanju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:38:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* taly in sesil: barbaw, a si puško v koruzo vrgla???? ne ne, jaz jo redko kdaj Ja samo kadar te depra začne šlatat. Kaj pa je že na vidiku? Moj se je danes že 7-mič prikazal!!!!!!!!!!!!!! kaj veš mogoče ti pa hoče pomagat likat zdej ko je aljo spravil spat v to ne dvomim neče moči ove noči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:38:55
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* taly in sesil: barbaw, a si puško v koruzo vrgla???? ne ne, jaz jo redko kdaj Ja samo kadar te depra začne šlatat. Kaj pa je že na vidiku? Moj se je danes že 7-mič prikazal!!!!!!!!!!!!!! Nič še. Čakam in čakam pa še nič. Mleko pa še ni čisto presahnilo. srečnica, men je moja prav zoprna že je prišla že 4x. moja 3x, jje pa zelo švoh - hvalabogu uf jaz mam pa ful močne. predzadnja je bila nenormalno močna je kr lilo iz mene pred nosečnostjo pa sem imela normalne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:39:00
|
|
|
|
Anitka
|
Dober večer vsem skupaj vam želim kar iz Mi je trojka že začela nagajati z zdravjem . Imam vročino, grlo me boli, glava me boli, noge me bolijo....Upam, da se moj sonček ne bo nalezel od mene. Poleg vsega pa sva že cel dan sama, ker ima naš ati danes zaključek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:39:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* taly in sesil: barbaw, a si puško v koruzo vrgla???? ne ne, jaz jo redko kdaj Ja samo kadar te depra začne šlatat. Kaj pa je že na vidiku? Moj se je danes že 7-mič prikazal!!!!!!!!!!!!!! Nič še. Čakam in čakam pa še nič. Mleko pa še ni čisto presahnilo. srečnica, men je moja prav zoprna že je prišla že 4x. samo, pa kje je pravica ne tem svetu pravice NI!!!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:39:45
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz imam pa doma, je vsak dan doma, drug teden pa ima še dopust. Ta bo pa napeta, , bo me mogla zopet večkrat glava bolet, da mi ne bo treba Zakaj pa, a nisi ti tudi na listi??? Jaz imam prepoved eno leto, nimam kaj, da mrdam. Če bi naravno rodila, pa bi bila mogoče res že na vrhu liste. Zakaj pa si ti imela CR? če ne želiš odgovoriti me daj na ignore Pred leti sem imela težave z očmi, pa bi lahko prišlo do kakšnega odstopa v očesu, zaradi napora. Kolk dipotrije pa imaš? 2,5 in 3,5 saj dioptrija ni tako zelo visoka. Imam neko čudno kratkovidnost in sem imela že odstop steklovine. Pa Mujezinovič ni hotel reskirat, je raje kar vrezal, pa gospodiča Videka ven potegnil
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:39:52
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* taly in sesil: barbaw, a si puško v koruzo vrgla???? ne ne, jaz jo redko kdaj Ja samo kadar te depra začne šlatat. Kaj pa je že na vidiku? Moj se je danes že 7-mič prikazal!!!!!!!!!!!!!! kaj veš mogoče ti pa hoče pomagat likat zdej ko je aljo spravil spat v to ne dvomim neče moči ove noči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:40:35
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* taly in sesil: barbaw, a si puško v koruzo vrgla???? ne ne, jaz jo redko kdaj Ja samo kadar te depra začne šlatat. Kaj pa je že na vidiku? Moj se je danes že 7-mič prikazal!!!!!!!!!!!!!! Nič še. Čakam in čakam pa še nič. Mleko pa še ni čisto presahnilo. srečnica, men je moja prav zoprna že je prišla že 4x. samo, pa kje je pravica ne tem svetu pravice NI!!!!! a je kdaj bla?? sploh pa za ženske
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:40:35
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dober večer vsem skupaj vam želim kar iz Mi je trojka že začela nagajati z zdravjem . Imam vročino, grlo me boli, glava me boli, noge me bolijo....Upam, da se moj sonček ne bo nalezel od mene. Poleg vsega pa sva že cel dan sama, ker ima naš ati danes zaključek to zna tudi dvojkam ponagajat . Pa veliko zate da se pozdraviš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:40:39
|
|
|
|
Estrella*
|
Moj lika kavč in ga je že totalno zdelalo, zato upam, da mu bo likanje zadnja stavr na katero bo danes pomislil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:41:36
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dober večer vsem skupaj vam želim kar iz Mi je trojka že začela nagajati z zdravjem . Imam vročino, grlo me boli, glava me boli, noge me bolijo....Upam, da se moj sonček ne bo nalezel od mene. Poleg vsega pa sva že cel dan sama, ker ima naš ati danes zaključek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:41:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ALJA! VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJIH 7/12 SVEČKE SANDRA IN MANCA Pa še od naju z Galom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:42:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dober večer vsem skupaj vam želim kar iz Mi je trojka že začela nagajati z zdravjem . Imam vročino, grlo me boli, glava me boli, noge me bolijo....Upam, da se moj sonček ne bo nalezel od mene. Poleg vsega pa sva že cel dan sama, ker ima naš ati danes zaključek zate in za Gala pa da se čim prej pozdraviš!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:42:07
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz imam pa doma, je vsak dan doma, drug teden pa ima še dopust. Ta bo pa napeta, , bo me mogla zopet večkrat glava bolet, da mi ne bo treba Zakaj pa, a nisi ti tudi na listi??? Jaz imam prepoved eno leto, nimam kaj, da mrdam. Če bi naravno rodila, pa bi bila mogoče res že na vrhu liste. Zakaj pa si ti imela CR? če ne želiš odgovoriti me daj na ignore Pred leti sem imela težave z očmi, pa bi lahko prišlo do kakšnega odstopa v očesu, zaradi napora. Kolk dipotrije pa imaš? 2,5 in 3,5 saj dioptrija ni tako zelo visoka. Imam neko čudno kratkovidnost in sem imela že odstop steklovine. Pa Mujezinovič ni hotel reskirat, je raje kar vrezal, pa gospodiča Videka ven potegnil joj ti imaš ful dobre poste se vsakič ko preberem moram nasmejat ker vse znaš na hec obrnit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:43:35
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* taly in sesil: barbaw, a si puško v koruzo vrgla???? ne ne, jaz jo redko kdaj Ja samo kadar te depra začne šlatat. Kaj pa je že na vidiku? Moj se je danes že 7-mič prikazal!!!!!!!!!!!!!! Nič še. Čakam in čakam pa še nič. Mleko pa še ni čisto presahnilo. srečnica, men je moja prav zoprna že je prišla že 4x. samo, pa kje je pravica ne tem svetu pravice NI!!!!! a je kdaj bla?? sploh pa za ženske za ženske le ob : svetem nikoli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:43:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* taly in sesil: barbaw, a si puško v koruzo vrgla???? ne ne, jaz jo redko kdaj Ja samo kadar te depra začne šlatat. Kaj pa je že na vidiku? Moj se je danes že 7-mič prikazal!!!!!!!!!!!!!! Nič še. Čakam in čakam pa še nič. Mleko pa še ni čisto presahnilo. srečnica, men je moja prav zoprna že je prišla že 4x. samo, pa kje je pravica ne tem svetu pravice NI!!!!! hvala za tolažbo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:43:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dober večer vsem skupaj vam želim kar iz Mi je trojka že začela nagajati z zdravjem . Imam vročino, grlo me boli, glava me boli, noge me bolijo....Upam, da se moj sonček ne bo nalezel od mene. Poleg vsega pa sva že cel dan sama, ker ima naš ati danes zaključek Dej no dej, pol bi jaz bila že v bolnici. Pa upam, da se zvlečeš, brez da bi trosla bacile naokoli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:45:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz imam pa doma, je vsak dan doma, drug teden pa ima še dopust. Ta bo pa napeta, , bo me mogla zopet večkrat glava bolet, da mi ne bo treba Zakaj pa, a nisi ti tudi na listi??? Jaz imam prepoved eno leto, nimam kaj, da mrdam. Če bi naravno rodila, pa bi bila mogoče res že na vrhu liste. Zakaj pa si ti imela CR? če ne želiš odgovoriti me daj na ignore Pred leti sem imela težave z očmi, pa bi lahko prišlo do kakšnega odstopa v očesu, zaradi napora. Kolk dipotrije pa imaš? 2,5 in 3,5 saj dioptrija ni tako zelo visoka. Imam neko čudno kratkovidnost in sem imela že odstop steklovine. Pa Mujezinovič ni hotel reskirat, je raje kar vrezal, pa gospodiča Videka ven potegnil kaj je kratkoviden že + al -
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:45:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz imam pa doma, je vsak dan doma, drug teden pa ima še dopust. Ta bo pa napeta, , bo me mogla zopet večkrat glava bolet, da mi ne bo treba Zakaj pa, a nisi ti tudi na listi??? Jaz imam prepoved eno leto, nimam kaj, da mrdam. Če bi naravno rodila, pa bi bila mogoče res že na vrhu liste. Zakaj pa si ti imela CR? če ne želiš odgovoriti me daj na ignore Pred leti sem imela težave z očmi, pa bi lahko prišlo do kakšnega odstopa v očesu, zaradi napora. Kolk dipotrije pa imaš? 2,5 in 3,5 saj dioptrija ni tako zelo visoka. Imam neko čudno kratkovidnost in sem imela že odstop steklovine. Pa Mujezinovič ni hotel reskirat, je raje kar vrezal, pa gospodiča Videka ven potegnil kaj je kratkoviden že + al - - minus. Jaz imam na oba -2
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:47:04
|
|
|
|
Estrella*
|
Meni bi danes prav prišla ena masaža hrbta, križa in nog
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?