blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Čer! Evo po planu, janez zasapal na zizi ob 20.00 kakšen mir Ella, ja super bo, če ji bo uspelo Janeza strenerat, da bo sam zaspal pa spal vsaj 2 urce, sam veš, ona bo uporabila metodo joka, pa mi je hudo, ker jaz nimam srca, da bi ga pustila jokat po 10 min, njej pa to ne bo tako težko no, sej ga bo šla tud pomirit, sam preden bo naš mali to uštekal, mi je hudo, da se mu ne bo kej v srčku zalomilo ma mal sem zamorjena zarad tega, mi je že zdej hudo, ker bo treba na šiht, pa ne bo več teh frej dni pismo, kako je lahko to leto tko hitro minilo Ja počivalnik so pa moje sanje ž kar nekaj časa, tud jaz upam, da ga bom lahko velik peglala Ok, dost drame, grem naložit slikce Meti ne skrbi, ravnotako, ga bo poštimala. A ti ne veš, da drugje še boljše spijo, kot doma? Moja otroka pri babici, ko me ni vedno boljše spita kot doma. Ga bo že poštimala. Mislim, da preveč skrbiš. Sej vem, sam si kar ne morem pomagat Bi rabla enga da me mal okol ušes, da bi nehala komplicirat, pa sama sebe težit zarad tega ... Ma dones me je še to presenetilo, da imajo v varstvu vsak svojo sobo in posteljico, da se med spanjem ne motijo med sabo ... tko da bo sploh velik dretja, če ga bo samga pustila Uh, sam dones mi pa tipkanje lih ne gre, a ne? Grem kroglice jest Pojej kroglice, in vse bo v redu. naj ti pa povem, da si čisto normalna. Čisto normalna mama, taka kot mora bit dobra mama. Normalno, da te skrbi. tudi jaz dostikrat preveč kompliciram, pa samo zato, ker hočemo svojim bubcem dobro, čeprav nas bojo počasi počasi izkušnje že pošlihtale, da bomo manj občutljive!