|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
23.12.2008 20:17:45   
ella79
dolenjka pridna user posted image user posted image user posted image jaz bi tudi še ene piškote spekla, mogoče une, k se jencili zdele z njimi matra user posted image user posted image user posted image sam men pri teh zmeri marmelada vn steče user posted image

februarka a je tvoj naprej letu po smetano user posted image user posted image user posted image user posted image

meti user posted image user posted image user posted image za počivalnik, upam da ti bo čas dopuščal, da se boš lahko pošteno ulegla in počivala user posted image user posted image pa sej a ni prav, da se nauči Janez sam zaspat user posted image

bamby user posted image user posted image user posted image user posted image super lepe jaslice in smrekica user posted image jaz si jih ne predstavljam imeti na tleh user posted image

februarka kaj pa če je od mraza user posted image a si jo s kako kremo mazala user posted image če ima samo po obrazu, pomoje ni od čokolina user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
23.12.2008 20:29:45   
mary_lou
Ella jest bi tud februarčke 2008 na FB

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
23.12.2008 20:34:46   
mary_lou
Bamby smrekca je bomba...zakon

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
23.12.2008 20:37:25   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dolenjka pridna user posted image user posted image user posted image jaz bi tudi še ene piškote spekla, mogoče une, k se jencili zdele z njimi matra user posted image user posted image user posted image sam men pri teh zmeri marmelada vn steče user posted image

februarka a je tvoj naprej letu po smetano user posted image user posted image user posted image user posted image

meti user posted image user posted image user posted image za počivalnik, upam da ti bo čas dopuščal, da se boš lahko pošteno ulegla in počivala user posted image user posted image pa sej a ni prav, da se nauči Janez sam zaspat user posted image

bamby user posted image user posted image user posted image user posted image super lepe jaslice in smrekica user posted image jaz si jih ne predstavljam imeti na tleh user posted image

februarka kaj pa če je od mraza user posted image a si jo s kako kremo mazala user posted image če ima samo po obrazu, pomoje ni od čokolina user posted image

Ella, tiste k Jencili peče, sem jaz zadnjič delala in danes spet, kar iz dvojnega recepta user posted image  Samo jaz dam namesto jogurta kislo smetano in se jim reče medvedje šape, drugače je pa isti šmorn. Meni je na začetku marmelada ven tekla, zdaj sem pa pogruntala sistem in jih kar 1 cm z vilico potlačim, pa še mal potegnem in je user posted image  danes mi ni niti 1 spustil,. pa jih je bilo res veliko user posted image   user posted image  user posted image

Drugače pa je božično pecivo uspelo in je že v škatli, da se nažmohta user posted image
Zdaj pa ne vem, al naj delam medenjake sedaj, ali ju3 zjutraj user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
23.12.2008 20:40:30   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Ella jest bi tud februarčke 2008 na FB

vpiši v iskalnik na FB februarčki in nas boš našla user posted image

dolenjka potem pa jaz zagotovo naredim en dan te piškote. Si morm recept shrant, k jaz se spomnim, da sem pomoje delala iz skutinega testa take user posted image bom pa itak delala dvojno maso, k drugače se ne splača sploh začet packat user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
23.12.2008 20:41:45   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Ella, tiste k Jencili peče, sem jaz zadnjič delala in danes spet, kar iz dvojnega recepta user posted image  Samo jaz dam namesto jogurta kislo smetano in se jim reče medvedje šape, drugače je pa isti šmorn. Meni je na začetku marmelada ven tekla, zdaj sem pa pogruntala sistem in jih kar 1 cm z vilico potlačim, pa še mal potegnem in je user posted image  danes mi ni niti 1 spustil,. pa jih je bilo res veliko user posted image   user posted image  user posted image

Drugače pa je božično pecivo uspelo in je že v škatli, da se nažmohta user posted image
Zdaj pa ne vem, al naj delam medenjake sedaj, ali ju3 zjutraj user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image za vso tvojo peko!

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
23.12.2008 20:42:11   
MetiLu
Čer!
Evo po planu, janez zasapal na zizi ob 20.00 user posted image user posted image user posted image  kakšen mir user posted image

Ella, ja super bo, če ji bo uspelo Janeza strenerat, da bo sam zaspal pa spal vsaj 2 urce, sam veš, ona bo uporabila metodo joka, pa mi je hudo, ker jaz nimam srca, da bi ga pustila jokat po 10 min, njej pa to ne bo tako težko user posted image  user posted image  no, sej ga bo šla tud pomirit, sam preden bo naš mali to uštekal, mi je hudo, da se mu ne bo kej v srčku zalomilo user posted image user posted image  ma mal sem zamorjena zarad tega, mi je že zdej hudo, ker bo treba na šiht, pa ne bo več teh frej dni user posted image  pismo, kako je lahko to leto tko hitro minilo user posted image user posted image user posted image  user posted image

Ja počivalnik so pa moje sanje ž kar nekaj časa, tud jaz upam, da ga bom lahko velik peglala user posted image  

Ok, dost drame, grem naložit slikce user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
23.12.2008 20:45:08   
Janey
čer

na službenem kosilu je bilo super. res ne vem zakaj ne naredijo zvečer...so vsi bli ob 6 že take kome, da itak ne morejo več do večera čagat. sej eni ostanejo dolgo še, ampak komajuser posted image user posted image mi je prav pasalo malo se nasmejat z njimi, ampak so me spraševali kdaj prideš in me spravljali v slabo voljo

sem pa zvedela da dva pričakujetauser posted image user posted image user posted image user posted image pa še danes zjutraj me je klical moj dober prijatelj da bo on tudi mel dojenčka in ker vem kak si ga želi sem bila srečna kot če bi sama zvedla da sem nosečauser posted image user posted image

jaka spi, stanovanje je kolko tolko pospravljeno...več se mi pa ne. lubi je rekel da gre še na pir, jaz sem pa za kompom, kot vednouser posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
23.12.2008 20:49:36   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Čer!
Evo po planu, janez zasapal na zizi ob 20.00 user posted image user posted image user posted image  kakšen mir user posted image

Ella, ja super bo, če ji bo uspelo Janeza strenerat, da bo sam zaspal pa spal vsaj 2 urce, sam veš, ona bo uporabila metodo joka, pa mi je hudo, ker jaz nimam srca, da bi ga pustila jokat po 10 min, njej pa to ne bo tako težko user posted image  user posted image  no, sej ga bo šla tud pomirit, sam preden bo naš mali to uštekal, mi je hudo, da se mu ne bo kej v srčku zalomilo user posted image user posted image  ma mal sem zamorjena zarad tega, mi je že zdej hudo, ker bo treba na šiht, pa ne bo več teh frej dni user posted image  pismo, kako je lahko to leto tko hitro minilo user posted image user posted image user posted image  user posted image

Ja počivalnik so pa moje sanje ž kar nekaj časa, tud jaz upam, da ga bom lahko velik peglala user posted image  

Meti ne skrbi, ravnotako, ga bo poštimala. A ti ne veš, da drugje še boljše spijo, kot doma?user posted image

Moja otroka pri babici, ko me ni vedno boljše spita kot doma. Ga bo že poštimala. Mislim, da preveč skrbiš.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
23.12.2008 20:50:57   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

čer

na službenem kosilu je bilo super. res ne vem zakaj ne naredijo zvečer...so vsi bli ob 6 že take kome, da itak ne morejo več do večera čagat. sej eni ostanejo dolgo še, ampak komajuser posted image user posted image mi je prav pasalo malo se nasmejat z njimi, ampak so me spraševali kdaj prideš in me spravljali v slabo voljo

sem pa zvedela da dva pričakujetauser posted image user posted image user posted image user posted image pa še danes zjutraj me je klical moj dober prijatelj da bo on tudi mel dojenčka in ker vem kak si ga želi sem bila srečna kot če bi sama zvedla da sem nosečauser posted image user posted image

jaka spi, stanovanje je kolko tolko pospravljeno...več se mi pa ne. lubi je rekel da gre še na pir, jaz sem pa za kompom, kot vednouser posted image user posted image

pol boš pa meni delala družbo. Moja dva tudi spita, možek pa nekaj rezbari na podstrešju.

Steve Jobs

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
23.12.2008 20:52:17   
ella79
meti verjetno bi v vsakem varstvu tako naredili user posted image s tem bo sam tebi naredila uslugo user posted image jaz jih kar nekaj poznam, da so takrat user posted image začeli spat 1x na dan po 2-3 ure user posted image jaz je tudi ne bi mogla pustit jokat; HB je vedno sama lepo zaspala user posted image leto je pa res hitro minilo, kaj šele tebi, k si bla še mal bolj aktivna vmes user posted image

janey user posted image user posted image user posted image za super popoldan in lepe novičke user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
23.12.2008 20:57:02   
Janey
sem se čisto zatopila v facebook...če mam tak redko tolko časa, da pogledam vse slike počasi. kak so lušni vaši sončki user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
23.12.2008 20:58:01   
blaža
moja mama je čuvala že veliko otrok. pri večini je bilo doma problem za spanje. pri njej nikoli. vedno jih je poštimala, pa ni nikoli nobeden jokal. Mama je itak vedno mama in jo je teba ožmit, kot reče moj dragiuser posted image . Naši ta mali so navajeni, da smo vedno ob njih in, da smo jim vedno na razpolago, in si nas kar lastijo. Pa ne , da nas nimajo radi. Enostavno rastejo 9m v nas, pa celo porodniško smo 24ur na 24 z njimi in to je to.  pol nas pa malo prinašajo naokoli in nas vtijo okoli prsta. Se vidi že razlika kako je do mame in kako do tatkota. Vsaj pri nas je tako. Pri Matiji je blo še 100x hujše, ki je bil ta prvi.

No pri nas je tako in mislim, da kar drži kar sem napisala. Lahko se pa tudi motimuser posted image

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
23.12.2008 20:58:50   
blaža

sem se čisto zatopila v facebook...če mam tak redko tolko časa, da pogledam vse slike počasi. kak so lušni vaši sončki user posted image user posted image

Kje se to poišče?user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
23.12.2008 21:05:51   
MetiLu
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Čer!

Meti ne skrbi, ravnotako, ga bo poštimala. A ti ne veš, da drugje še boljše spijo, kot doma?user posted image

Moja otroka pri babici, ko me ni vedno boljše spita kot doma. Ga bo že poštimala. Mislim, da preveč skrbiš.user posted image

Sej vem, sam si kar ne morem pomagat user posted image  Bi rabla enga da me mal okol ušes, da bi nehala komplicirat, pa sama sebe težit zarad tega ... Ma dones me je še to presenetilo, da imajo v varstvu vsak svojo sobo in posteljico, da se med spanjem ne motijo med sabo ... tko da bo sploh velik dretja, če ga bo samga pustila user posted image

Uh, sam dones mi pa tipkanje lih ne gre, a ne? user posted image

Grem kroglice jest user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
23.12.2008 21:09:57   
blaža

Čer!

Sej vem, sam si kar ne morem pomagat user posted image  Bi rabla enga da me mal okol ušes, da bi nehala komplicirat, pa sama sebe težit zarad tega ... Ma dones me je še to presenetilo, da imajo v varstvu vsak svojo sobo in posteljico, da se med spanjem ne motijo med sabo ... tko da bo sploh velik dretja, če ga bo samga pustila user posted image

Uh, sam dones mi pa tipkanje lih ne gre, a ne? user posted image

Grem kroglice jest user posted image

Pojej kroglice, in vse bo v redu.user posted image

naj ti pa povem, da si čisto normalna. Čisto normalna mama, taka kot mora bit dobra mama. Normalno, da te skrbi. tudi jaz dostikrat preveč kompliciram, pa samo zato, ker hočemo svojim bubcem dobro, čeprav nas bojo počasi počasi izkušnje že pošlihtale, da bomo manj občutljive!user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
23.12.2008 21:11:33   
MetiLu
Nočko punce, grem gledat Hausa user posted image  Jutri grem pa na šiht dopoldan, pride mami na malega pazit, za popoldan pa še ni plana ...

Blaža, sej imaš prav, se čist strinjam in z Ello tudi, ker tud jaz upam, da ji bo uspelo Janeza (kot že vse otroke do zdej) navadit na eno spanje na dan, ker takih popoldnevov in večerov, kot je današnji mi res manjka user posted image

Lepo spite user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
23.12.2008 21:11:58   
Janey

a ti že imaš facebook? če ja, potem greš na profil od osebe in tam stisneš slike

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
23.12.2008 21:12:38   
mlavla
čer..
jst sem pa kar mal ponosna nase..sem uspela dokončat stvari za faks, ki sem jih imela v planu..

pa ne boste verjele.spravla sem se pečt breskvice...
imam že sestavljene..sam še pobarvat jih moram...ampak mislim,da se bom tega lotila jutri..sicer pa še evem kako..

jutri pa me čaka pospravljanje, pa jaslice, pa smreka..pa kuhanje večrje..pač kar naporen dan..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
23.12.2008 21:12:49   
buči
Bamby, ful imate lepo! user posted image user posted image user posted image

Evo, sem bila v trgovini, samo po klasičen nakup hrane sem šla, police prazne, vrsta oz. 3 vrste v nedolgled, potem mi zašteka kartica, joj kar nekaj! Sem kupila material za tisti kruh, za katerega si mi včeraj Bamby dala recept. Samo bom delala iz polovične mase, sicer ga ne pojemo do februarja ... user posted image

Zdaj grem pa pod tuš in nina-nana k mlekarnarju

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
23.12.2008 21:13:11   
blaža

a ti že imaš facebook? če ja, potem greš na profil od osebe in tam stisneš slike

Nimam ga.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
23.12.2008 21:13:55   
buči
mlavla, koliko imaš še do diplome? Ful si pridna!!!!!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
23.12.2008 21:18:05   
Janey

pol greš pa na www.facebook.com in se tam registriraš

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
23.12.2008 21:19:16   
Janey
mlavlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za faks....jaz pa še kar čakam na ramovševo oceno...zgleda se bomo načakali kot za marouser posted image user posted image izpit za maro smo imeli 7.11, ocene so ble prejšnji tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image

dodala sem par slik na FB, bom jih še na RR zdaj

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
23.12.2008 21:19:38   
blaža

pol greš pa na www.facebook.com in se tam registriraš

Ja bi si res morala vzet cajt za to.user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?