|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
23.12.2008 17:16:59   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

KAJ BOSTE KUHALE ZA BOŽIČNO VEČERJO????

nič
me je tašča zaj*****user posted image jaz sem lani kuhala novoletno večerjo, ona božično... pa je rekla, drugo leto obrneva... ok, sem si mislila, še bolje, letos sem user posted image drugo leto bom mela user posted image pa ne bo tok cajta... jok brateuser posted image pravi, lani je blo tko fino, bomo letos kar ponoviliuser posted image user posted image user posted image halooooooooooo, a se res ne morm nikol spočit in nekam it na večerjouser posted image ker za božično večerjo pri njih ni navade kaj posebnegauser posted image pri njih je kot za veliko noč - kuhan meso, hrenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas je bla božična večerja taka kot za NL in ko sem bila 1. pri njih sem mislila da mi bo čeljust dol padlauser posted image valda, ker za božič ni treba velik kuhat, se je sama ponudla - SPET!user posted image in jest butara kot sem, sem bla sam tihuser posted image zakaj morm jaz non stop drugim strežt in jim v vsem ustrežtuser posted image naj se grejo solit, spet bom celo popoldne za šporgetom, na koncu bom pa živčnega fasalauser posted image

joj Februarka! No zdej bo pa kdo rekel, da sem z lune padla, ma nisem poštekala, da si tudi ti user posted image .

kolko pa? Ne zameri, ko imam kasne!user posted image user posted image

Pa čestitke!user posted image user posted image user posted image   Al sem si narobe prebrala?!user posted image

user posted image user posted image user posted image
ne, to sem si lansko leto govorila... da sem user posted image in bo naslednje leto user posted image
zgleda nisem dobro napisala...

aja, sej sem kasnej vidla, da si zaštekalauser posted image

pa user posted image user posted image user posted image spet za nove umetnije v kuhinjiuser posted image user posted image

jest več ne vem kaj naj delamuser posted image sva ble mal zunaj, zdej je pa že spet dolgčas... mojga itak še ni, jest bi se pa rada že mal spočila...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
23.12.2008 17:39:00   
ella79
februarka jaz sem tudi še sama, tako da grem zdej mal darila zavit, potem bo pa že kmal sedem, k bo treba v banjo user posted image

blaža user posted image user posted image user posted image user posted image res pohvalno lepe dobrote

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1952
23.12.2008 18:02:28   
Februarka08
Pridna ella, da darila zavijašuser posted image jaz jih pa nimam, tako da mi jih ni trebauser posted image

Moj je že domov prišel, pa je že letuuser posted image je reku da bi rad smetano mel... pa pravim, saj je v hladilniku... pa mu ni všeč, ker mora bit una ˝na pumpco˝ user posted image je reku da jo rab za zvečeruser posted image mmmmmm, me zanima kaj bouser posted image
Larisa razturava stanovanje, mene pa že ornk rit boli ker morm na tleh sedet pri njej... tale stol zdele prav pašeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
23.12.2008 18:21:53   
Stipe air force
Ej, Sefli se je zmesal.... pece, pece i samo pece kolace... user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1954
23.12.2008 18:24:55   
dolenjka
Je rekel, da me je pohvalil, pa sem prišla počekirat kaj se je zlagal user posted image  Joj, sej bo še katera mislila da sem Blaža user posted image  user posted image  user posted image  Niti do 1. mezinca na nogi ji ne sežem user posted image  Je pa res, da je zdaj eno pecivo, tako božično, v pečeici,s ful začimbami user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Drugače pa sem med nego obraza 1 kitico odspala, pol sem šla pa vseen še v kisikovo komoro in moram rečt, da sem kot nova user posted image  user posted image  user posted image

Ella, jaz sem tudi darila zavijala, včeraj user posted image  ;Morda bom danes še nekaj malenkosti user posted image
Zdaj prideta pa soseda na kofetek user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
23.12.2008 18:55:50   
MetiLu
Uf, sem 10 stri zadaj, nimam časa brat...

Midva z Janezom sva bila dones pri teti v varstvi, vse mi je OK, sam uspavanje me skrbi, ker ga ne bo cincala tko kot jest, pa bo moral revež se naučit sam zaspat user posted image   user posted image  sam to me teži ...

Sva bila pa dones v Rutarju in sva naročila počivalnik user posted image user posted image  ga dobimo konec januarja, je bil znižan iz 418€ na 239€ user posted image

Pa janez je dones samo 1x spal in sicer pri mojih starih starših, ga je moja mama dala spat, in je spla 2 urce user posted image  tko da se gremo zdele počas kopat in upam, da imam dones od 20.00 mir ... user posted image

Aja, pa ful sva bla pridna zdele in sva naredila rumove kroglice in so bomba, seveda dones s pravimi sestavinami user posted image user posted image

če bo pol kej volje bom še kakšno slikico dala gor user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
23.12.2008 19:05:40   
bamby

Čer!

elma,  na sliki je tudi tamala od sestre, ja.
buči, super slikce user posted image user posted image user posted image . Lep spomin za otroke!

meti, za vas bo pa tudi krasno božično-novoletno darilo in cena super ugodna user posted image !

Pri nas so tudi smrekica in jaslice končani user posted image . Zdaj samo upam, da Anaja ne bo rinila tja. Bom dala tudi nekaj slikc gor, samo da jih naložim v računalnik.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
23.12.2008 19:13:38   
itata
čer, mi smo šibal okol cel dan. vmes sva z malim zakomirala... zdej razturava kle pri dediju in babi, pol se greva umit in kao spat... bomo vidl kako bo šlouser posted image  moj je pa še na pijački s sodelvci... že od 16huser posted image  se mu že mal jezik fecljauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
23.12.2008 19:15:33   
bamby
no, da vam še našo smrečico pokažemo in naše jaslice.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
23.12.2008 19:26:29   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka jaz sem tudi še sama, tako da grem zdej mal darila zavit, potem bo pa že kmal sedem, k bo treba v banjo user posted image

blaža user posted image user posted image user posted image user posted image res pohvalno lepe dobrote

hvalauser posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
23.12.2008 19:27:31   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Ej, Sefli se je zmesal.... pece, pece i samo pece kolace... user posted image  user posted image  user posted image

se je okužla z istim virusom kot jaz!user posted image

bravo šefla!user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
23.12.2008 19:28:57   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Je rekel, da me je pohvalil, pa sem prišla počekirat kaj se je zlagal user posted image  Joj, sej bo še katera mislila da sem Blaža user posted image  user posted image  user posted image  Niti do 1. mezinca na nogi ji ne sežem user posted image  Je pa res, da je zdaj eno pecivo, tako božično, v pečeici,s ful začimbami user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Drugače pa sem med nego obraza 1 kitico odspala, pol sem šla pa vseen še v kisikovo komoro in moram rečt, da sem kot nova user posted image  user posted image  user posted image

Ella, jaz sem tudi darila zavijala, včeraj user posted image  ;Morda bom danes še nekaj malenkosti user posted image
Zdaj prideta pa soseda na kofetek user posted image

Sem se nasmejala, ko sem prebrala, da si eno kitico odspala. Zadnjič sem jaz rekla mami, ki je šla z mano k zobarju, da se bom vsaj malo spočila in vlegla na stol sredi dneva.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
23.12.2008 19:29:52   
Februarka08
Bamby, ful lepoooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image
Mi imamo pa bolj male jasliceuser posted image jutri jih bomo naredil, bom poslikala...

Tamala ma zdej pomoje da 2 dni pikce po obrazuuser posted image zdele so še bolj prišle do izraza... glih slike dol dajem, vam pripopam 2... je pa tako, da je v nedeljo jedla 1. čokolino in pa čist mali košček palačinke (ampak je blo res ful maluser posted image ) in zdej ne vem ali je kaj od tegauser posted image mislite da je možnouser posted image

Evo slike, če se bo kaj videlo...user posted image
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 23.12.2008 19:30:12 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
23.12.2008 19:29:55   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Uf, sem 10 stri zadaj, nimam časa brat...

Midva z Janezom sva bila dones pri teti v varstvi, vse mi je OK, sam uspavanje me skrbi, ker ga ne bo cincala tko kot jest, pa bo moral revež se naučit sam zaspat user posted image   user posted image  sam to me teži ...

Sva bila pa dones v Rutarju in sva naročila počivalnik user posted image user posted image  ga dobimo konec januarja, je bil znižan iz 418€ na 239€ user posted image

Pa janez je dones samo 1x spal in sicer pri mojih starih starših, ga je moja mama dala spat, in je spla 2 urce user posted image  tko da se gremo zdele počas kopat in upam, da imam dones od 20.00 mir ... user posted image

Aja, pa ful sva bla pridna zdele in sva naredila rumove kroglice in so bomba, seveda dones s pravimi sestavinami user posted image user posted image

če bo pol kej volje bom še kakšno slikico dala gor user posted image

user posted image user posted image user posted image  za rumove kroglice, az jih jem ful rada.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
23.12.2008 19:31:27   
blaža
Februarka kake lepe dolge trepalnice ima tvoja pupa. se takoj vidi, da je punčka! Lušna je res!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
23.12.2008 19:32:04   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

no, da vam še našo smrečico pokažemo in naše jaslice.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Lepe jaslice, je cela zgodbica v njih!user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
23.12.2008 19:33:41   
Februarka08

Februarka kake lepe dolge trepalnice ima tvoja pupa. se takoj vidi, da je punčka! Lušna je res!

hvalauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
23.12.2008 19:45:51   
blaža
Kaj ve kera kolko je 80 kun?!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1968
23.12.2008 19:54:02   
bamby

Enih 10 €.

februarka, res ne bi vedela, če ima Larisa kakšno reakcijo na hrano. Da so pa pikice je pa prav gotovo nekaj. Lahko bo tudi kakšna bolezen user posted image .

Pa hvala za pohvale naših jaslic user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
23.12.2008 19:54:54   
Februarka08

če sem jaz to pravilno izračunalo, naj bi blo cca. 11€user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
23.12.2008 19:57:21   
Februarka08

Enih 10 €.

februarka, res ne bi vedela, če ima Larisa kakšno reakcijo na hrano. Da so pa pikice je pa prav gotovo nekaj. Lahko bo tudi kakšna bolezen user posted image .

Pa hvala za pohvale naših jaslic user posted image

saj vem da ne morte vedetuser posted image
sem ji prejle ko sem jo previjala tud par pikic čist drobnih na ritki odkrilauser posted image user posted image bomo vidli kaj bo iz tega... če je od hrane, se bo pocajtalo, če ne pa...... ne vemuser posted image

zdej že pančka, upam da ne bo treba spet noska čistit kmaluser posted image ker totalno pop*****user posted image kot bi jo iz kože dajali...jaz pa drugega ne delam kot pa hodim ves dan s fiziološko za njo in potem z aspiratorčkom... ampak ji gre pa ful smrkla ven, tud to je nekajuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
23.12.2008 19:58:37   
bamby

No, sem tudi jaz zdaj šla bolj točno zračunat in je po srednjem tečaju Banke Slovenije 80 HRK = 10.99€.

Neposredna povezava do sporočila: 1972
23.12.2008 20:03:00   
blaža

No, sem tudi jaz zdaj šla bolj točno zračunat in je po srednjem tečaju Banke Slovenije 80 HRK = 10.99€.

Hvala obema, sem naročila eni iz kulinarike, a mi prinese iz Hr eno knjigo o slaščicah, pa nisem vedla kolko je to. Vsekakor mi je knjiga Moji najbolji kolači the best of.

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
23.12.2008 20:04:17   
Februarka08

pol se pa nism velik zmotilauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
23.12.2008 20:05:13   
blaža
Ma kje so vse ostale? Pol ko grem spat, se pa javijo!user posted image  Mogoče pa pečejo piškotkeuser posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?