Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 17:16:59
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* KAJ BOSTE KUHALE ZA BOŽIČNO VEČERJO???? nič me je tašča zaj***** jaz sem lani kuhala novoletno večerjo, ona božično... pa je rekla, drugo leto obrneva... ok, sem si mislila, še bolje, letos sem drugo leto bom mela pa ne bo tok cajta... jok brate pravi, lani je blo tko fino, bomo letos kar ponovili halooooooooooo, a se res ne morm nikol spočit in nekam it na večerjo ker za božično večerjo pri njih ni navade kaj posebnega pri njih je kot za veliko noč - kuhan meso, hren pri nas je bla božična večerja taka kot za NL in ko sem bila 1. pri njih sem mislila da mi bo čeljust dol padla valda, ker za božič ni treba velik kuhat, se je sama ponudla - SPET! in jest butara kot sem, sem bla sam tih zakaj morm jaz non stop drugim strežt in jim v vsem ustrežt naj se grejo solit, spet bom celo popoldne za šporgetom, na koncu bom pa živčnega fasala joj Februarka! No zdej bo pa kdo rekel, da sem z lune padla, ma nisem poštekala, da si tudi ti . kolko pa? Ne zameri, ko imam kasne! Pa čestitke! Al sem si narobe prebrala?! ne, to sem si lansko leto govorila... da sem in bo naslednje leto zgleda nisem dobro napisala... aja, sej sem kasnej vidla, da si zaštekala pa spet za nove umetnije v kuhinji jest več ne vem kaj naj delam sva ble mal zunaj, zdej je pa že spet dolgčas... mojga itak še ni, jest bi se pa rada že mal spočila...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 17:39:00
|
|
|
|
ella79
|
februarka jaz sem tudi še sama, tako da grem zdej mal darila zavit, potem bo pa že kmal sedem, k bo treba v banjo blaža res pohvalno lepe dobrote
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 18:02:28
|
|
|
|
Februarka08
|
Pridna ella, da darila zavijaš jaz jih pa nimam, tako da mi jih ni treba Moj je že domov prišel, pa je že letu je reku da bi rad smetano mel... pa pravim, saj je v hladilniku... pa mu ni všeč, ker mora bit una ˝na pumpco˝ je reku da jo rab za zvečer mmmmmm, me zanima kaj bo Larisa razturava stanovanje, mene pa že ornk rit boli ker morm na tleh sedet pri njej... tale stol zdele prav paše
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 18:21:53
|
|
|
|
Stipe air force
|
Ej, Sefli se je zmesal.... pece, pece i samo pece kolace...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 18:24:55
|
|
|
|
dolenjka
|
Je rekel, da me je pohvalil, pa sem prišla počekirat kaj se je zlagal Joj, sej bo še katera mislila da sem Blaža Niti do 1. mezinca na nogi ji ne sežem Je pa res, da je zdaj eno pecivo, tako božično, v pečeici,s ful začimbami Drugače pa sem med nego obraza 1 kitico odspala, pol sem šla pa vseen še v kisikovo komoro in moram rečt, da sem kot nova Ella, jaz sem tudi darila zavijala, včeraj ;Morda bom danes še nekaj malenkosti Zdaj prideta pa soseda na kofetek
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 18:55:50
|
|
|
|
MetiLu
|
Uf, sem 10 stri zadaj, nimam časa brat... Midva z Janezom sva bila dones pri teti v varstvi, vse mi je OK, sam uspavanje me skrbi, ker ga ne bo cincala tko kot jest, pa bo moral revež se naučit sam zaspat sam to me teži ... Sva bila pa dones v Rutarju in sva naročila počivalnik ga dobimo konec januarja, je bil znižan iz 418€ na 239€ Pa janez je dones samo 1x spal in sicer pri mojih starih starših, ga je moja mama dala spat, in je spla 2 urce tko da se gremo zdele počas kopat in upam, da imam dones od 20.00 mir ... Aja, pa ful sva bla pridna zdele in sva naredila rumove kroglice in so bomba, seveda dones s pravimi sestavinami če bo pol kej volje bom še kakšno slikico dala gor
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 19:05:40
|
|
|
|
bamby
|
Čer! elma, na sliki je tudi tamala od sestre, ja. buči, super slikce . Lep spomin za otroke! meti, za vas bo pa tudi krasno božično-novoletno darilo in cena super ugodna ! Pri nas so tudi smrekica in jaslice končani . Zdaj samo upam, da Anaja ne bo rinila tja. Bom dala tudi nekaj slikc gor, samo da jih naložim v računalnik.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 19:13:38
|
|
|
|
itata
|
čer, mi smo šibal okol cel dan. vmes sva z malim zakomirala... zdej razturava kle pri dediju in babi, pol se greva umit in kao spat... bomo vidl kako bo šlo moj je pa še na pijački s sodelvci... že od 16h se mu že mal jezik feclja
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 19:15:33
|
|
|
|
bamby
|
no, da vam še našo smrečico pokažemo in naše jaslice.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 19:26:29
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka jaz sem tudi še sama, tako da grem zdej mal darila zavit, potem bo pa že kmal sedem, k bo treba v banjo blaža res pohvalno lepe dobrote hvala
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 19:27:31
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ej, Sefli se je zmesal.... pece, pece i samo pece kolace... se je okužla z istim virusom kot jaz! bravo šefla!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 19:28:57
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Je rekel, da me je pohvalil, pa sem prišla počekirat kaj se je zlagal Joj, sej bo še katera mislila da sem Blaža Niti do 1. mezinca na nogi ji ne sežem Je pa res, da je zdaj eno pecivo, tako božično, v pečeici,s ful začimbami Drugače pa sem med nego obraza 1 kitico odspala, pol sem šla pa vseen še v kisikovo komoro in moram rečt, da sem kot nova Ella, jaz sem tudi darila zavijala, včeraj ;Morda bom danes še nekaj malenkosti Zdaj prideta pa soseda na kofetek Sem se nasmejala, ko sem prebrala, da si eno kitico odspala. Zadnjič sem jaz rekla mami, ki je šla z mano k zobarju, da se bom vsaj malo spočila in vlegla na stol sredi dneva.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 19:29:52
|
|
|
|
Februarka08
|
Bamby, ful lepoooooooooooooooo Mi imamo pa bolj male jaslice jutri jih bomo naredil, bom poslikala... Tamala ma zdej pomoje da 2 dni pikce po obrazu zdele so še bolj prišle do izraza... glih slike dol dajem, vam pripopam 2... je pa tako, da je v nedeljo jedla 1. čokolino in pa čist mali košček palačinke (ampak je blo res ful mal ) in zdej ne vem ali je kaj od tega mislite da je možno Evo slike, če se bo kaj videlo...
< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 23.12.2008 19:30:12 >
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 19:29:55
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Uf, sem 10 stri zadaj, nimam časa brat... Midva z Janezom sva bila dones pri teti v varstvi, vse mi je OK, sam uspavanje me skrbi, ker ga ne bo cincala tko kot jest, pa bo moral revež se naučit sam zaspat sam to me teži ... Sva bila pa dones v Rutarju in sva naročila počivalnik ga dobimo konec januarja, je bil znižan iz 418€ na 239€ Pa janez je dones samo 1x spal in sicer pri mojih starih starših, ga je moja mama dala spat, in je spla 2 urce tko da se gremo zdele počas kopat in upam, da imam dones od 20.00 mir ... Aja, pa ful sva bla pridna zdele in sva naredila rumove kroglice in so bomba, seveda dones s pravimi sestavinami če bo pol kej volje bom še kakšno slikico dala gor za rumove kroglice, az jih jem ful rada.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 19:31:27
|
|
|
|
blaža
|
Februarka kake lepe dolge trepalnice ima tvoja pupa. se takoj vidi, da je punčka! Lušna je res!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 19:32:04
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby no, da vam še našo smrečico pokažemo in naše jaslice. Lepe jaslice, je cela zgodbica v njih!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 19:33:41
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Februarka kake lepe dolge trepalnice ima tvoja pupa. se takoj vidi, da je punčka! Lušna je res! hvala
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 19:45:51
|
|
|
|
blaža
|
Kaj ve kera kolko je 80 kun?!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 19:54:02
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Kaj ve kera kolko je 80 kun?! Enih 10 €. februarka, res ne bi vedela, če ima Larisa kakšno reakcijo na hrano. Da so pa pikice je pa prav gotovo nekaj. Lahko bo tudi kakšna bolezen . Pa hvala za pohvale naših jaslic
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 19:54:54
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Kaj ve kera kolko je 80 kun?! če sem jaz to pravilno izračunalo, naj bi blo cca. 11€
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 19:57:21
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: blaža Kaj ve kera kolko je 80 kun?! Enih 10 €. februarka, res ne bi vedela, če ima Larisa kakšno reakcijo na hrano. Da so pa pikice je pa prav gotovo nekaj. Lahko bo tudi kakšna bolezen . Pa hvala za pohvale naših jaslic saj vem da ne morte vedet sem ji prejle ko sem jo previjala tud par pikic čist drobnih na ritki odkrila bomo vidli kaj bo iz tega... če je od hrane, se bo pocajtalo, če ne pa...... ne vem zdej že pančka, upam da ne bo treba spet noska čistit kmal ker totalno pop***** kot bi jo iz kože dajali...jaz pa drugega ne delam kot pa hodim ves dan s fiziološko za njo in potem z aspiratorčkom... ampak ji gre pa ful smrkla ven, tud to je nekaj
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 19:58:37
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: blaža Kaj ve kera kolko je 80 kun?! če sem jaz to pravilno izračunalo, naj bi blo cca. 11€ No, sem tudi jaz zdaj šla bolj točno zračunat in je po srednjem tečaju Banke Slovenije 80 HRK = 10.99€.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 20:03:00
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: blaža Kaj ve kera kolko je 80 kun?! če sem jaz to pravilno izračunalo, naj bi blo cca. 11€ No, sem tudi jaz zdaj šla bolj točno zračunat in je po srednjem tečaju Banke Slovenije 80 HRK = 10.99€. Hvala obema, sem naročila eni iz kulinarike, a mi prinese iz Hr eno knjigo o slaščicah, pa nisem vedla kolko je to. Vsekakor mi je knjiga Moji najbolji kolači the best of.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 20:04:17
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: blaža Kaj ve kera kolko je 80 kun?! če sem jaz to pravilno izračunalo, naj bi blo cca. 11€ No, sem tudi jaz zdaj šla bolj točno zračunat in je po srednjem tečaju Banke Slovenije 80 HRK = 10.99€. pol se pa nism velik zmotila
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 20:05:13
|
|
|
|
blaža
|
Ma kje so vse ostale? Pol ko grem spat, se pa javijo! Mogoče pa pečejo piškotke
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?