|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
23.12.2008 10:28:35   
mala pikica
user posted image

user posted image

Vse naj, naj tudi Nini in Anžetu!

user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
   RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del
23.12.2008 10:44:52   
limma
Dan,

intruder kraaasen božiček user posted image user posted image Pa lepo, da si se oglasila... upam, da se je gospa tašča na stara leta kaj spremenilauser posted image in da bosta vsaj za silo shajali.... user posted image

muzika, mi imamo smrekico na kuhinjski mizi, je velika (miza, ne smrekicauser posted image ) in je na njej dovolj prostora. Če bi bila na tleh, bi Neži pojedla okraske, ki pa niso suho sadje user posted image Močno držim pesti, da dobiš varstvo user posted image user posted image user posted image Jaz včeraj do 1h nisem zaspala; sem ti bom danes pridružila, ker že par dni slabo spimuser posted image Pa ravno zdaj, ko Neži lepo spi.... potem bo pa že služba... kdaj se bom naspala user posted image

nana, sunny, čestitka je tudi naju z user posted image presenetila, samo Neži je očitno "vedela", da jo bo dobila, ker ni pokazala kakega vznemirjenja user posted image Je pa poslana prav iz Laplanda, kjer je doma Božiček... spomnila pa ga je moja prijateljica, ki je turistična vodička in je ogrooomno po svetu... tako da niti vedela nisem, da jo bo pot zanesla tudi tja.. ker se je malo pred tem oglasila iz Argentine user posted image

sani, mislim, je Neži pač letos prišla na vrsto, ostali bodo pa drugo leto user posted image So bili pa vsi januarčki najbolj pridni user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
23.12.2008 10:46:44   
Lunca1
Karin vse naj naj za prvo svečko. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
23.12.2008 10:53:24   
limma
Ja, pa da ne pozabim

Triš, user posted image za - kg in "nove" kg user posted image
dašabina, saj je še celo drugo leto časa.... hiti počasi.. kot pravi intruder, da ne bo jo-jo efekta.

Karin, vse najboljše za 1. rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
23.12.2008 11:08:51   
lutiropan
Karin ob 1. rojstnem dnevu.

user posted image

Anže, Nina

user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
23.12.2008 11:09:53   
mala pikica
Je že čas, da po treh ali štirih dnevih kaj napišem user posted image

Včeraj sem bila cel dan v službi in sem tako pozno prišla domov, se nam je sestanek zavlekel user posted image Upam, da bo takih dni čim manj. Sem že tako pogrešala Gašperja proti večeru.

koala kako lepo, da nas pogrešaš user posted image

stanči čestitke Lanu za prve korake!!!

sani kakšno slikico od Manjinega rojstnega dneva bi nam lahko pokazala user posted image

muzika midva sva ravno včeraj pozno zvečer z dragim postavila smrekico, kar v dnevni na tla. Na mizo ne bi šlo, ker je malo večja. Gašper si jo je danes zjutraj iz varne razdalje ogledal in še do sedaj ni šel k njej. Upam, da tako ostane user posted image Sicer bo pač treba nekajkrat reči, da tja ne sme, potem pa bo. Če želi, zna pridno ubogat, kadar pa mu ni, pa ga zvito zamotim in zvabim na drugo stran dnevne k igračkam user posted image Ponavadi nam uspe, kakšno pretirano kreganje pa ponavadi ni uspešno. Glede daril... Gašper od naju ne bo kaj ravno velikega dobil. Tako vsake toliko kaj dobi. Sicer pa so igračke zanimive prvih pet minut, pa še veliko jih ima, pa tudi dobil jih bo od drugih. Bo pa že naslednje leto sam povedal zahtevne želje, ki jih bo pa že treba uresničit user posted image

Jza sem ravno pekla biskvit za Gašperjevo torto. Če se hočemo iti jutri slikat, bo treba danes skupaj spravit to torto. Gašper pa medtem že dve uri lepo panka zunaj na sončku user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
23.12.2008 11:40:27   
mml
Dan,

najprej čestitke slavljencem (po tem sledi pa jamranje user posted image )

Karin vse najboljše za prvi rojstni dan in uspešno pihanje svečke
user posted image

Nina in Anže tudi vama vse najboljše in pridno trenirajta pihanje svečk user posted image
user posted image user posted image

triš hvala za lepo presenečenje user posted image

lunca upam, da boste jutri in 31. nehali delat ob kakšni pametni uri...pri nas je bilo v starih dobrih časih tako, da se je dan pred praznikom nehalo delat nekje ob 12., novi šef pa tega nikakor ne podpira...

lusa upam, da z Lušo ni kaj hujšega in je danes že čisto oK user posted image , lepo ustvarjajte in uživajte

limma glej da boš Božičkovo pošto shranilo v Nežin arhiv user posted image . Upam, da se boš v teh dneh kaj naspala

muzika mi bomo imeli letos drevešček na eni taki nizki omari, smo ga podobno imeli, ko je bila Manca stara 1 leto, naslednje leto je bil pa po tem že na tleh in ni bilo posebnih problemov, razen razen, da so bile ovčke iz jaslic po celi dnevni sobi user posted image

alfabeta super, da je Ajda rajši v varstvu user posted image

nana super, da si zadovoljna s koeldarjem user posted image

koala si danes dobila izvide? Mislim nate user posted image

intruder super Božička imaš user posted image . Do kdaj te bodo "razveselejvali" obiski? Upam, da gredo kmalu nazaj domov

No zdaj pa še malo jamranja user posted image . Matic je zadnje tri dni čisto zboljen, že dve noči ponoči cmevka (približno tako, kot je napisala nana, da joka Klemen), se zbuja, premetava in po tem se zjutraj zbudi slabe volje in zaspan. Noska nima zabasanega, kakšenga zoba tudni ni na vidiku, tako da nimam pojma kako in kaj...Dojenje je ukinil, se začne zvijat in kričat na vse pretege, če ga poskušam prepričat, da bi se dojil user posted image , sem kar malo žalostna, saj vem, da je star že skoraj 11 mesecev, samo mi je res žal za te skupne trenutke...sem vseeno računala, da se bova zjutraj in zvečer dojila še dokler ne grem v službo...predvsem zjutraj mi je bilo super, ker se je najedel in sem ga dala nazaj v posteljo in je še malo debatiral z medvedkom in včasih še malo zaspal, zdaj pa s tem ne bo nič, kar pomeni, da bo najkasneje ob 7.30 budnica...Problem je tudi v tem, ker je ob 11. že tako zaspan, da ni za nikamor...prej mi je skoraj na tleh zaspal, ko sem poskušala, da bi ostal še malo buden, tako da zdaj spi že pol ure...In seveda, ker zdaj spi, bo moral it spat še popoldan in po tem je zvečer ves razigran in ne more zaspati...skratka štala...ah bo že...enkrat...

...sem morala malo pojamrat, se takoj počutim boljše user posted image

< Sporočilo je popravil mml -- 23.12.2008 11:41:14 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
23.12.2008 13:05:23   
sani1
Pozdravljene!

mala pikica- bi dala gor kakšno slikco pa žal ne znam. Bom pa v kratkem naredila album in jih prilepla. Ok?

alfabeta- katero mleko v prahu to kupiš za rafaelo kroglice? Ma kaj sploh sprašujem.user posted image ( še buhtlov nisem speklauser posted image ) Jaz sem kupila eno veliko veliko škatlo originalnih in jih ne bom delala...user posted image   Itak jih pa niti jest ne smem...

anitav- lepo, da ti je direktorca dala ta dva dni dopusta. Vprašanje kdaj bom šla jaz delat. Do poletja se bom pa že kaj sestavila...user posted image

klepetka- vidiš bi lahko prišli k Manji na torto. Ti ti ti... Ampak če boste kaj hodili še v Lj se pa oglasite kaj al pa se vsaj zmenimo v mestu.  So dobri piškoti?

nana- še vedno težko sedim za računalnikom. Bolečine takšne, da sploh ne sprašuj. Niti apetita nimam od teh bolečin. Pol veš, da je hudo, ker jaz jem in jem... Sploh v teh dneh...user posted image   Pa če že ne počivam potem kaj mrdam po stanovanju raje kot pa sedim, ker mi je to najtežje... 

muzika- smrečico bomo imeli mi na eni mini omari in bo tudi mini smrečica. Drugo leto pa bomo nabavili večjo...  pa upam, da dobiš čimprej varuško.user posted image

triš- jaz sem na Dunaju videla kako so imeli v enem lokalu na stropu smrekco in to še narobe obrnjeno. Noro dobro...user posted image   Super za kg... Do kam pa hočeš it z temi kg? 

dašabina- vsak dan mislim nate. Kako pa kaj pri tebi te kilogramčki? Meni vse skupaj kar stoji pri miru. Nič ne gre dol. Tako, da najbolje, da neham jest...user posted image

Intruder- super mali božiček... Zobki pa že še pridejo...  Pa kot berem tašča tudi.  lepo se imejta...user posted image

limma- kakšno je kaj vreme na koroškem? Imate lepo okrašen SG?

Karin vse najlepše za 1. svečko!!!user posted image user posted image user posted image

mml- upam, da si ti zdrava? user posted image   Ti povem, da je bila mami ful vesela darila in še enkrat hvala!  Pa ti kar malo pojamraj tukaj, ker je fajn če se pol človek dobro počuti...

Jaz bi tudi imela marsikaj še za napisat ampak jamrat tukaj ravno ne morem!user posted image

Sva pa bili danes v vrtcu. Sva nesli potrdilo in jih šli malo obiskat. Manja je bila čisto navdušena in sploh potem domov ni hotela. user posted image   Je tako fajn, da že hodi, ker imajo vse tako nizko in si lahko vse sama priskrbi. Pa vsi že hodijo, ker so večji. Ona je najmanjša in najbolj drobcena ampak glasna pa glasna. Joj je bila zanimiva. Upam, da ji bo všeč tudi potem, ko mene ne bo zraven. user posted image   Vzgojiteljica pa je prav super tako, da sta se takoj ujeli. No skratka prva izkušnja je bila dobra. Z 5. januarjem pa štartamo za res...

Zdej pa grem kuhat...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
23.12.2008 14:09:29   
Lunca1
Mml izgleda je bila zdaj kakšna user posted image  luna, ker vsi nekaj nagajajo. naš se je tudi zadnje noči nekaj zbujal.

No jaz sem pa od mojih sester in mojega že dobila cel spisek kaj moram nakupit. Bom zgleda po celi LJ gor in dol letala. Pa še sploh se mi ne da. user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
23.12.2008 14:30:09   
klaja
Karin iskrene čestitke ob tvojem rojstnem dnevu!!!!!!!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
23.12.2008 14:47:12   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: muzika

user posted image  Smrečica, kje jo postavite, da je vaši nadobudneži ne razturijo???? Mi jo bomo postavljali jutri, samo kaaaaaaaaam?

Mi je ne bomo postavili,jo bomo imeli samo v spodnjem nadstropju,seveda bolj zaradi daril pod njo.

muzika,zakaj pa rabiš varuško čez praznike????
Ja muzika,števec objav šteje tako,da kaže na vseh sporočilih enako številko,ko oddaš post je spet ena več.Tako to deluje...

triš,pridna si,lepo si shujšala,čestitke!!!Kljub vsemu,da tako pridno pečeš...

intruder,želim ti čimmanj težav s tvojo taščo,no,predvsem tebi ja,Vid iskreno pokaže,kaj mu ne paše.user posted image Pa lepe slikice!!

Vse najboljše Nina

user posted image
in Anže!!!
user posted image

Karin,vse najboljše za 1.svečko.
user posted image
Vsem želim seveda lep Božič,nekaterim tukaj,nekaterim drugače...kakor znese.Lepo praznujte v krogu najdražjih!!

user posted image

:))

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
23.12.2008 14:56:46   
koala
Karin vse naj naj ob pvi svečki!

muzikapri nas bo smrečica stala kar na okenski polici, imamo novo okno v kuhinji pa je tam prostor, zdaj še moram samo razmislit kako bom našouser posted image  da je ne zabriše po tleh, no okraski sicer nso lomljivi, pa vseeno.

mml ja sem dobila danes izvide, zdaj so baje neke vnetne celice našli v punktatu in ker sta izvida različna sem si "zaslužila" še 3 punkcijio v 5ih tednih, eh bo že........ Pa hvala ker misliš name.

limma ta Božičkova voščilnica pa je prav prisrčna, le shrani jo.

klepetka hvala ti, sem danes dobila napelkice.

nana tudi tebi hvala, so tudi tvoje prispele in ne nič ni narobe ker so prilepljene, si mi eno delo prihranlauser posted image .

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
23.12.2008 14:59:34   
Lunca1
Koala. user posted image

Triš pridna. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
23.12.2008 15:36:24   
martinca
dober dan!

Karin vse najboljše za 1. rojstni dan!
user posted image

Nina in Anže tudi vama vse naj naj za obmesečnico.

klaja, jaz bom pa danes imela generalno čiščenje.

golobček, pri nas je PAtrik isti. ko ga imaš na rokah in ga nosiš sem in tja je vse v redu, ko ga daš pa dol ker pač rabš kaj vzet v roke je pa tako dretje. potem pa včasih ga pustim da se nekja časa joka in ga medtem skušam s čim drugim zamotit. včasih ga pa res moram nazaj gor vzet. jaz tudi upam, da ga ta njegova trma kmalu mine.

koala, pri nas pa zgleda da je že o fazo prerastel. ker plazi se še vedno rad. ampak njemu je zdaj fajn če ga imaš na roki in da gleda kaj ti delaš na pultu v kuhinji. ali pa da ga vodiš sem in tja za rokice, samo si zdaj sam pot izbira kam bo šel.

limma, Neža je pa res lepo čestitko dobila od božička.

alfabeta, oooo super. jaz pa sem mislila, da nobena  ni videla mojega posta, ko sem pisala za koledar. hvala že vnaprej če bo kaj.user posted image

triš, user posted image user posted image user posted image user posted image za izgubljene kilograme.

mml, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
23.12.2008 15:50:46   
koala
martinc kakšen koledar?
Ko smo že pri koledarjih, a Linotove ste že vse dobile, ker jaz sem že zdavnaj poslala pa še ničuser posted image user posted image .

Lunca hvala.

mml, ti se kar skašljaj je takoj lažje. Glede nespanja pa smo na istem.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
23.12.2008 16:19:35   
ursalara
Joj čvekice,kako ste pridne z čvekanjem,vas nimam časa brati!
Pri nas nič novega razen tega da moja miška vsak dan bolj dela neumnosti!
Ta teden sem še doma drug teden pa tiste tri dni pred novim letom delam so me kar malo zeznili ker imam potem soboto delavno,ampak bolje to kot pa da nimam dela!

Vsi malčki ki ste že osvojili prve korake user posted image vam iskreno čestitam! user posted image user posted image

Vsi bolančkani pozdravite se čimprej!user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
23.12.2008 16:22:25   
ursalara
Vsi malčki ki ste praznovali,ali praznujete vse najboljše!

user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
23.12.2008 16:22:53   
ursalara
Koala mislim nate!user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
23.12.2008 16:23:12   
ursalara
Vesele božične praznike!

Vsako zimo božič nas razveseljuje,
Energijo svojo v naša srca vnaša,
Skupaj vsa družina vsakič ga praznuje
Enkrat letno, ko opolnoči je maša.
Le ljubezen v naših srcih naj kraljuje,

Blagostanje, mir naj božič vsem prinaša!
Ogenj sveč božično noč naj razsvetljuje,
Žar njegov nikoli v nas naj ne ugaša!
Isti plamen duše naj nam očiščuje,
Čista sreča naj napolni srca naša!

user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
23.12.2008 17:35:16   
mml
ljubljančanke a se dobimo 29. decembra še na zadnji kavi letos?

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
23.12.2008 19:41:14   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mml

ljubljančanke a se dobimo 29. decembra še na zadnji kavi letos?

jaz  sem za

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
23.12.2008 20:02:18   
mml
No katee v najslabšem primeru se dobiva sami, bosta Žan Luka in Matic kakšno rekla po moško user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
23.12.2008 20:15:56   
Alfabeta
Čer!

Evo, jaz sem sedajle naredila francosko solato, pa rafaelo krogljice za jutrišnjo večerjo.user posted image Ostalo naredim jutri.

Sedajle se mi pa ne da popolnoma nič več tako da vam želim samo še lep večer in mirno noč.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
23.12.2008 20:33:16   
nana35
koala,želim ti,da bodo izvidi 3.punkcije vredu in da boš rešena težkih misli.
Linotova koledarja (2)pa sem že dobila pred kakimi dobrimi 14 dnevi.

No,tudi od mene lahko noč.

:))

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
23.12.2008 20:44:39   
obrigit
Živijo čvekice!

Vidim da vse že pridno pripravljate za jutrišnjo večerjo. Res ste pridne vsaka čast. Midva sma danes še obletavala banke, jutri bomo sami trije, v četrtek pa pridejo babi in dedi ter oma na kosilo. Tako da bom morala bit jutri malo bol pridna.  Špeli bo z atijem, mami bo pa turbo vklopla.

Smrečko bomo jutri postavli tako da še ne vemo kaka bo reakcija, dobro da imamo plastične kugle. Letos bomo imeli rdečo.

Nana  iz tvojih ust naravnost v božja ušesa.

Triš user posted image user posted image user posted image  za  kilogramčke.

Ja pa še to danes sem imela pregled, in imeli bomo NIKO sem bila prav vesela da bo zdaj se pupa ,ne bo treba novih stvari kupovat.user posted image user posted image user posted image  V tretje je pa lahko fant te pa verjetno ne bom več v rdečih številkah.

Karin  vse najbolše za prvo svečko user posted image  

Nina in Anže  vama pa vse naj ob mesečnici

SREČA JE ANGELSKI PRAH,KI GA NARAVA STRESA V NAŠA NAROČJA,DA GA ČUVAMO IN NEGUJEMO Z MEDSEBOJNO TOPLINO IN RAZUMEVANJEM,S PRIJATELJSKO RADOSTJO IN POMOČJO.
žELIMO VAM VELIKO TEGA PRAHU, TER MIREN IN SREČEN BOŽIČ V KROGU VAŠIH NAJDRAŽJIH.

ŠPELA, BRIGITA IN NIKO

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?