Alfabeta
|
Čer! SLAVLJANČKI VSE NAJ NAJ!!!! MANJA vse najboljše za 1.svečko!!!!! No, mi smo malo v gužvi. Dopoldan sem vas sicer prebrala, tak da vas imam pod kontrolo , ampak nisem pa uspela nič napisat. Mi namreč finiširamo leto, gužvo imamo v eno, pa še inventuro imamo od jutri naprej. Sicer pa se mala kar navaja na varstvo, danes je celo veliko pojedla, pa 2x spala....ampak naše nočno spanje je pa tudi , tak da punce, "nespalke" smo na istem. No, kaj veliko ne bom komentrirala, da ne bom pokvarila dnevnega povprečja ....aja, saj prideta Nana in klepetka popravljat povprečje, a ne? Kaj naj vam še povem....aja, triš, v službi pa ni tak hudo, veš? Saj bo, samo šccc stran negativne misli naženi. No, sem pa v soboto spekla dišavne piškote od mml (hvala klepetka), pa žepke, če katera rabi recept imam krasnega, ampak izgleda da "niso bili dobri" ker mi jih je skoraj zmanjkalo, pa sem žepke delala iz kg moke . Kaj bi šele bilo, če bi imeli obiske. No, v torek pa delam še rafaelo krogljice, ker imam v sredo, na božični večer, večerjo za nas, moje in moževe starše, ter brata z družino. Pa zraven bo še nekaj mesa, jasno, da ne boste mislile, da bodo samo krogljice. Je pa to že tradicionalna večerja. katee, a je bil tvoj Žan Luka krščen? Če je tako, iskrene čestitke . Pa zadnjič si spraševala za adaptirano oz.alpsko mleko. Jaz ji dajem alpsko, načeloma 3,5 maščobe, ampak mi ga je danes zmanjkalo pa je bilo tudi 1,6 dobro zadnjič ste govorile o porodniški.....no, jaz jo dobim še skoraj celo za mesec december . muzika, nakazilo dobiš še za 4 dni v decembru. martinca, jaz mislim, da bom spet dobila kak tak koledar viška, pa ti ga pošljem, če le bo še kak dodaten..Velja? So tudi meni najboljši limma, mi tudi nimamo božičkove kapice in je tudi ne bomo imeli. Načeloma sem trmasta in ne podležem marketinškim napadom ob takih praznikih. Jo pa imajo v Mercatorju, v akciji. No, pa ker sem glih prebrala....jaz še dojim zvečer, ponoči, pa če je res slabo razpoložena kdaj popoldan, tak za pocartat voščilnice so vse zelo lepe, prav tako koledarji NO, takole....malo sem vas pokomentirala zdaj pa grem malo še pred tv
|