|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
22.12.2008 20:20:31   
Alfabeta
dašabina evo....tvoja želja, moj ukaz user posted image

Če rabi še katera:

RAFAELO KROGLJICE

2 dcl vode, 450 g sladkorja in 200 g masla zavreš. Odstaviš z ognja, dodaš 200 g kokosove moke + 400 g mleka v prahu. Pustiš, da se ohladi. Lahko daš v skrinjo. Ko je primerno za oblikovanje, oblikuješ krogljice, v sredino daš prepražene lešnike. Povaljaš v kokosovi moki. Hrani na hladnem

Mljask. Meni so kopija originala.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
   RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del
22.12.2008 20:44:20   
Anonimen
Čer!

Evo moja porodniška se je iztekla. Sedaj imam še malo fraj, se me je ravnateljica mal usmilila in dala ta 2 dni prosto, pol so pa itak počitnice. Tak, da začnem po novem letu.
Danes pa sva z Janom imela še zadnje plavanje. Je tako čofotal in šprical, kot bi vedel, da ima zadnjič. No, bomo še šli, ampak tako družinsko.

Vaney imaš ZS.

Triš, Sunny in ostale, ki bolj slabo spite user posted image user posted image user posted image

Alfabeta super da se je Ajda tako fajn navadila na varstvo.

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2552
22.12.2008 20:47:32   
Anonimen
Hana, Klemen in Vid
user posted image

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2553
22.12.2008 21:11:06   
nana35
Vid
user posted image

Hana
user posted image

Klemen

user posted image

Vse najboljše!!!

No,mi tudi slabo spimo,zdaj kake tri dni,ne vem točno,ker se nam  pogosto dogaja.Ampak preživimo,kaj pa hočemo.
Danes sem skočila v EP še nakupit nekaj daril,ker nisem imela vsega,tako da je zdaj v večini vse doma.Upam,da nisem kaj pozabila.Sem pa dobila koledarja,ki sem jih dala naredit in sta ČUDOVITA!Še tam,kjer so jih izdelali so se čudili in hvalili,kako je lep...Ja če je pa Klemen gor,ne?user posted image Pa jaz sem se trudila 100 na uro,tako da mora bit.

mml,upam,da ne zboliš,da boš za Božič in za Novo leto čila in zdrava!

Golobček,Klemen ni bil bolan,ampak se zadnje čase tudi cartlja pri meni in hoče biti večinoma pri meni.No,saj gre h drugim,ni problema,ampak ko se pojavim pa že odpleže proti meni ali stegne rokice k meni.

Triš,Klemen tudi samo javka ponoči in jamra da je joj.Ne vem,ali ga nosi luna ali kaj,nimam pojma.Pa nič ne pomaga,samo da ga zbudim,da je čisto buden,potem pa da zaspi nazaj.Včasih je dobro,včasih ponovim postopek.Pa tako težko ga zbudim,ga posadim na ritko in kličem,pa budim in nič...kar spi in javka zraven ali pa celo joka.Ne vem,kaj naj še naredim.Toliko,da veš,da tvoj Žan ni edini.

koala,hvala da si me pogrešala in mislila name.Sem ti danes končno poslala nalepke.Saj vem da jih zdaj imaš več kot preveč,ampak kaj čem z njimi,jih ne rabim,pa mogoče jih boš vseeno uporabila.

limma,kako ste pa tole čestitko izvedli??

Alfabeta,malo bom popravila povprečje,upam,ker ni veliko za komentirat,potem tudi jaz nimam veliko za povedat.No ja,bi se dalo razpravljat o tem in onem...user posted image saj veš kakšna sem,da lahko pišem v nedogled,če mi je. Pa pošlji mi recept za žepke,če se ti ljubi,prosim.

obrigt,jaz upam,da boste uspešno zrihtali kredit in da se kmalu selite v novo hiško,da bo novi otročiček že takoj spal v novi sobiciuser posted image .

anita,želim ti uspešen povratek v službo.

:))

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
22.12.2008 21:11:54   
stanči
pozdrav še iz moje strani
Lan
je shodil 16.12 smo fajn bili vsi trije skupaj in je razturaluser posted image .Malo sem bila v savni s prijateljico,da sem se enmal sprostila,mi je bilo ful fajn.Z bratom sva se na smrt skregala-oz.to kar mi je naredil mu nikoli ne oprostim.user posted image v soboto sva z mojim bila na predstavi Reporter Milana-psihiatrija za kadilce-tiste ko poznate to zadevo tak veste kaki so ti trije modeliuser posted image res sem se uro in pol sam smejala ker so svetovne faceuser posted image user posted image user posted image to je na hitro vse zdej pa vas moram še prebrat za nazaj ste pridne s čvekanjemuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
22.12.2008 21:35:10   
klepetka
Dober večer,

smo tud mi tegale decembra v hudi gužvi, amapk sem mogla priti sem da se zahvalim
mali pikici, majri, martinci in vaney za živčke(in pripise v kuvertah), katere sm prejela danes.
Res vam najlepša hvala. Zelo ste mi olajšale zbiranje.V bistvu dvomim da bi mi uspelo jih tolk nabrat v razmeroma kratkem času  user posted image user posted image

user posted image

Drugače pa tudi pri  po nekaj vzpodbudnih nočeh, je zdaj zadnjih nekaj spetuser posted image .Ah, bo že.

SEm danes popoldne spet malo pekla piškote, pa malo smo izkoristili prijeten sončekuser posted image , tako da zdajle decembra za računalnik kar nekako zmanjka časa. Pa vidim da ne samo namuser posted image .

Včeraj pa smo šli na kuhančka v Lj. in Lana je od silnega navdušenja nad lučkami kar zaspala v vozičku, kar se ni zgodilo sigurno že pol leta(da bi spala v vozičku)user posted image .
Jutri pa imava z M. kontrolo za roko, pa pojutrišnjem z D. logopeda, .....

limma, zanimiva pošta.. od daleč.user posted image user posted image

mml, upam da ostaneš zdrava user posted image

martinca, nisem še polimala nalepk, ampak takoj ko bom ti višek pošljem. SEm glih danes gledala na un njihov letak, da imam še časauser posted image .

Nana, user posted image  za koledarje. Morajo bit pa res lepi

alfabeta, super da  je Ajda rada v varstvuuser posted image . Glede noči pa... saj mi je kar lažje, ko vidim kolk nas je takih. Pa ne da bi kateri  privoščila, daleč od tega..

Saj bodo zrastli naenkrat pa bo boljeuser posted image

HANA, KLEMEN IN VID VSE NAJ NAJ

user posted image

naj bo dovolj zaenkrat, ker moram še piškote v čokolado pomakat. Da pol pospravim, ker imam vse nastlano

Prijeten večer

(odgovor članu stanči)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
22.12.2008 21:40:39   
sani1
Čer...

Evo, da se oglasim in da ne bom več med pogrešanimi...user posted image

limma- hvala, ker me pogrešaš. In se vidi, da je bila Neža najbolj pridna od vseh otrok, da ji je sam Božiček pisal. user posted image

Vikend je bil zanimiv kot je zanimiva naša mala družina.
Imeli smo se maximalno lepo in včerajšnji dan je bil popoln.

Manja je upihnila svojo prvo svečko na torti. In zvečer je zaspala še pred uro ko se je rodila. Bila je vsa navdušena in utrujena od vsega dogajanja...user posted image

Tako, da je prvo praznovanje za nami. Čeprav bomo praznovali še kar nekaj dni in mislim, da kar do sredine januarja potem pa se bo vse skupaj malo umirilo...user posted image

Torta je bila lepa in dobra in je HB ni več.

Skratka za nami je prvo praznovanje...

Hvala vsem za voščila in lepe želje moji pupi. Jih je bila vesela...

Jutri kaj več pokomentiram...user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu stanči)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
22.12.2008 22:13:13   
nana35
stanči,poznam reporterja Milana...sem iz Maribora,potem ti je vse jasno...user posted image

klepetka,koledarji pa so res lepi...verjemi!!

sani,pozdravček od mene,le kje se potikaš??user posted image

Pa lahko noč vsem.

:))

(odgovor članu stanči)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
22.12.2008 22:30:06   
muzika
user posted image  Smrečica, kje jo postavite, da je vaši nadobudneži ne razturijo???? Mi jo bomo postavljali jutri, samo kaaaaaaaaam?

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
22.12.2008 22:49:16   
muzika
Anitav in alfabeta, imata zs.

Sunny, trojkic še nekaj časa ne bo. Tudi mi smo jih čakali, pa se je od nekod pojavila štirkica ali petkica. Ne vem točno, ampak trojkice so baje zadnje v tej seriji.user posted image

Mi smo se pa včeraj v našo novo spalnico selili in vsi skupaj spali kot hrčki. Upam, da bo danes tudi tako.user posted image

Varuška - danes mi je varuška, ki bi naj pazila Jakoba, sporočila, da verjetno iz te moke ne bo kruha, ker ima velike težave z nogami.user posted image  Drugače pa je super varuška. Kje naj zdaj dobim čez praznike super varuško????????? user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
22.12.2008 23:00:38   
muzika
Če ni skrivnost, kaj bo božiček prinesel vašimuser posted image ? Jaz več nimam idej.

Pa vsem, ki praznujete danes, vse naaaaajjjjjjjjjnaaaajjjjjj!user posted image

sani1, super za uspelo praznovanjeuser posted image

aja, pa še to. Ste že jemale, da 5 mesečni otrok leži v vozičku (košari), gleda v zrak (ker kam drugam tako ne vidi) in to počne 1 uro, brez da bi usta odprl?user posted image Pa voziček je seveda v mirujočem stanju. Jaz ne bi verjela, če ne bi videla na lastne oči. Srečna mama!user posted image

Pa zopet sama s sabo čvekam. Kje ste, nočne ptice?

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
22.12.2008 23:02:20   
muzika
Haloooo, kako pa ta števec objav deluje? Jaz imam 3 objave enako številko.

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
22.12.2008 23:04:33   
muzika
Sem mislila, da ti pri vsaki objavi posebej napiše, katera po vrsti je. Očitno pa kaže samo trenutno stanje. Pa lahko noč, če nobena ni za akcijo.

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
23.12.2008 5:00:13   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: muzika

user posted image  Smrečica, kje jo postavite, da je vaši nadobudneži ne razturijo???? Mi jo bomo postavljali jutri, samo kaaaaaaaaam?

Mi jo obesimo na strop.Full je prostora pa še hodiš lahko spodajuser posted image user posted image user posted image user posted image šala.To sem zadnič brala na enem forumu pa se mi zdi super forauser posted image user posted image user posted image user posted image .Bomo pa videli v sredo zvečer kje bo letosuser posted image .Ko sta bila Lana in Matic mala smo bunkice pobirali non stop,tako da sem že pripravljena na akcijouser posted image

No včeraj sem cel dan pekla pa je prišla tašča, pa prijateljica, pa soseda in na koncu smo imeli še obisk.Vsakemu sem ponudila specialitete in vsem je bilo vse tako fino da sem jim  nekaj dala za sabo,tako da me danes čaka še ena runda s pečenjem.Bolj pečem ,bolj jem manj kil mam,tako da mi ni težkouser posted image user posted image user posted image Imam jih že 65,5.Se pravi -11 kg v 2 mesecih in pol.user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
23.12.2008 8:27:42   
Alfabeta
Jutro, iz službe.

Šefov ni user posted image (kot da imam strah), pa sem prišla malo pogledat če vse štima tukaj.

triš, saj če imaš višek.....veš kje smo....aja, sem ti že zadnjič hotla rečt..Matic bi rad Lego city postajo predvidevam.? Naš jo je dobil od miklavža pri mojih in je zakon. Se 1 teden razen za potrebe na wc-ju ni premaknil od mize. Sva skupaj sestavila, ker zanj je le malo prezahtevno, potem se je pa v eno igral s tem. Kar je dosežek, ker tega še nismo doživeli, da bi ga kaj poleg Bruderjeve mehanizacije še zanimalo toliko časa. Pa user posted image user posted image user posted image  za -kg. Še vedno isto držiš? Mislim M. pa to?

dašabina, a ti zjutraj ne vidiš dost, kljub naočnikom?user posted image

muzika, sem opazila, ja, da nabiraš poste....ti pa prikaže, kot si že sama ugotovila, zadnjega

zaporedje izraščanja zobkov je enke, dvojke, štirice, trojke. Tak da ne boste preveč trojk iskaleuser posted image . Seveda pa so tudi izjeme

toliko za zdaj

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
23.12.2008 8:50:14   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: muzika

Luka je sploh ne povoha.user posted image  No mal jo je potipal. imamo jo pa na tleh.

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
23.12.2008 9:08:25   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

dašabina, a ti zjutraj ne vidiš dost, kljub naočnikom?user posted image

ja očitno ne, kje pa sva imeli bližnje srečanjeuser posted image user posted image

triš. bravo user posted image  men pa zdajle stojijo tele kile, bo treba spet bolj trimčkatuser posted image

spali ok, mož bolan, tako da mati spet akcija pa bouser posted image user posted image
uživajte bo sonček

Koala, jutri dobiš nalepke....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
23.12.2008 9:31:31   
Intruder24
Dobro jutro,

malo sem vas prišla prebrat pa vidim, da vam čvekanje tudi ne znese najbolje.

muzika jaz bom smrečico postavila v sobi, kjer je Vid najmanj, pa je user posted image . Itak že maček vse trakce dol poje, zdaj bo še pa Vid okraske metal. So pa letos okraski suhe pomaranče, tako da ni sile user posted image . Pa škoda za varuško!

martinca tudi tebi hvala za lep sobotni večer user posted image ...fajn je blo in tudi jaz upam, da ponovimo.

Pri nas je super sonček in bomo šli, ko se Vid zbudi v mesto na sprehod...ju3 zvečer pa gledat lučke.user posted image  Po tem vremenu, ki me je skoraj pahnil v depresijo je pa zdaj že 3 dan taaaaak lepo user posted image

TRIŠ super za peko in zgubljanje kg user posted image . da ne bo pol jojo efekta user posted image

zobki...mi imamo že od konec oktobra, samo enega user posted image mogoče jih pa božiček prinese.

spanje oz. pri nas je  nespanje user posted image

Danes prispe moja ljuba tašča user posted image user posted image user posted image

ja nič punce...grem jaz uživat...

hvala vsem za voščila ob 11. m mojega sončka....in seveda vsem slavljenčkom za naprej in nazaj  user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
23.12.2008 9:34:09   
Intruder24
Pisan božič!

user posted image

Zdaj pa grem user posted image

user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
23.12.2008 9:48:19   
Lusa
Intruder-lepi slikici

mala pikica-hvala za voščilo...kak je cart ta našuser posted image Gašper

Vsi slavljenčki veliki in majhni vse najboljše!

..drugač pa je naša noč bila porazna...je Daša komaj ob 23.30 trdno zaspala ,ko sem ji dala svečko(je imela vročino),verjetno reakcija od cepljenja...pol pa ob 00.15 Luša pride v spalnico ,in reče ,da je bruhala...pol sem vse preoblekla...še skoraj jaz poleg tega bruhala...in ob 6se je daša odločila da vstane..joj kakšna noč...zdaj pa vsiim na RR ,namesto ,da bi se šla z Dašo vležt...

..je pa bila Daša včeraj že zelo pridna v vrtcu..sem jo tam pustila 2uri in pol in se je samo 1x nekja jokcala ,pa so jo takoj potolažile...je pa užitek prit po njo ..ko od sile govori mam,mam ,mam in se smejčka ,ko me zagleda...

Ker me verjetno danes in jutri več ne bo na RR (bomo vsi skupaj doma in kaj ustvarjali),vam vsem skupaj zaželim Vesel ,miren Božič....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
23.12.2008 10:01:59   
Lunca1
Aja muzika kar se okraskov tiče, kupi nelomljive okraske, tako da tudi če jo prevrne ni večje škode.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
23.12.2008 10:07:24   
Lunca1
Tudi jaz vam vsem želim vesele božične praznike in srečno novo leto.

user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
23.12.2008 10:10:34   
Lunca1
No jaz pa delam do konca in 24. in 31., tako da bom vsakič bezljala domov. Upam da bom šla jutri lahko že ob 15h domov. Ker potem bo pa treba otroke zrihtat in hitro v Radovljico. Še prej moram pa nekak darila skrit, da jih otroka ne bosta videla. No danes moram pa še po nakupih.user posted image user posted image  V glavnem kaos.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
23.12.2008 10:12:08   
Alfabeta
dašabina, srečali sva se pri Belokranjcu, gostilni. Malo čez pol 8 je bilo. Smo zaspali. No, ja. Jaz sem. Tamala je ponoči spet feštala od pol 4 do 6, potem ko je bilo treba ob 6.45 vstat, pa je mami kar poklopla budilkouser posted image . Ko sem se vstala ob 7.15, pa ugotovim, da moj ljubi sinko gleda risanke, a vedno pride k meni v spalnico, ko se zbudi, tak da ziher ne morem zamudit.

Tudi jaz vsem želim MIREN in Z NOTRANJO HARMONIJO NAPOLNJEN BOŽIČ.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
23.12.2008 10:14:40   
Alfabeta
Aja, še to....muzika, jaz imam smrečico na pisalni mizi, ki je v enaki višini kot omara. Tega še ne doseže, ampak maha pa letos nismo dali iz tega razloga, torej zaradi Ajde. Sem pa dala plenice, tetra seveda, in imamo vsaj pod smrečico zasneženo če že zunaj ni snegauser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?