Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 21.12.2008 8:11:08
|
|
|
|
lutiropan
|
mamica benika Manja Daniel Lejla
< Sporočilo je popravil lutiropan -- 21.12.2008 8:14:23 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 21.12.2008 8:27:33
|
|
|
|
dašabina
|
MANJA VSE NAJ NAJ ZA 1. SVEČKO.... Daniel in Lejla vse naj naj.... Benika vse naj, naj.... Koala, jutri ti pošljem nalepke... Spali tako tako, sem mu pa med spanjem hotla dat namesto moj dudi flašo, se je pa začel drt ko da ga iz kože dajem Nana, super si to oblikovala Lepo nedeljo....
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 21.12.2008 8:29:33
|
|
|
|
dašabina
|
Mml za Matica da se ni kaj izcimilo....
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 21.12.2008 10:01:00
|
|
|
|
nana35
|
Manja vse najboljše za 1.leto!!!!!!!!!! Benika vse naj...naj... za tvoj praznik Danijel Lejla Triš,no,potem se kar javim za službo... Evo,prebrala sem vas...Me tri smo se včeraj imele super ko smo bile na zaključku leta ,prišle smo pozno domov in upam,da to kdaj ponovimo.
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 21.12.2008 10:14:23
|
|
|
|
mala pikica
|
Vse lepo tudi mamici beniki! In pa našima sončkoma Lejli in Danijelu!
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 21.12.2008 10:36:21
|
|
|
|
Lunca1
|
Benika vse naj naj za rojstni dan. Manja še danes. Vse naj naj za prvo svečko.
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 21.12.2008 11:37:29
|
|
|
|
limma
|
Manja, vse najboljše za 1. rojstni dan... da bi bila še naprej tako navihana in bi razveseljevala mamico in očija Benika, vse najboljše tudi tebi
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 21.12.2008 13:49:10
|
|
|
|
Golobček
|
Ojla čveke ! Ve pa načvekate enih strani jaz pa sploh nimam časa za RR,se vidi da so prazniki pred vrati. Najprej vsem slavljenčkom za nazaj, vse najboljše Potem vse najboljše mamici Nussy za včeraj in pa seveda mamici Beniki. Vse najboljše pa tudi Manji, ki je upihnila 1.svečko Mi pa smo včeraj postavli smrekico, ker mi bo ziher zmankalo časa v sredo, tako da bomo takrat naredili jaslice, potem pa imamo gotovo. No zdaj se pa lahko pohvalim tudi jaz. Moja Nina je obvlada plazenje nazaj in sicer tako da že da nogice lepo pod sebe oz. jih skrči.Če bo šlo tako naprej, mislim da ne bo večjih problemov da bi shodla. Aja moram pohvalit vaše slikice in voščilnice zelo so lepe. Tudi jaz sem jih nekaj nardila, samo za tiste, ki se spomnijo na nas, za tiste, ki pa nas pokličejo enkrat na leto, pa še to takrat ko kaj rabijo, pa se nisem trudla. No zdaj pa res grem
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 21.12.2008 15:02:06
|
|
|
|
lutiropan
|
No zdaj se pa lahko pohvalim tudi jaz. Moja Nina je obvlada plazenje nazaj in sicer tako da že da nogice lepo pod sebe oz. jih skrči.Če bo šlo tako naprej, mislim da ne bo večjih problemov da bi shodla. Bravo Nina , vse bo hitro nadoknadila. Bo kmalu tekala, da jo boste lovili....
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 21.12.2008 15:08:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan! Joj mi kr zmanjkuje časa za tukaj gor...ta veseli december, skos nekaj. V petek sva šla z dragim v LJ zapravljat, včeraj pa smo šli na dedka Mraza, zvečer pa sem imela novoletno fešto, sem bila kr do 4 ure, tak da sem potem spala do 11. Dobro, da je možek poskrbel za škrata. Mi smo fajn, Janček hodi ko ta velik možakar . Včeraj smo krasili smrekico pri moji mami, danes pri tašči. Mala dva pomagata nosit bunkice, mi pa bomo počakali kr do 24. Miha, Žan Danijel in Lejla Posebna čestitka pa gre za MANJO, ki praznuje svoj 1.r.dan!!! Vsem bolančkom , vsem ki že hodite v vrtec fajn uvajanje in vsem, ki delate prve korake . Pa vse čestitke in koledarji so super lepi!!!
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 21.12.2008 15:09:37
|
|
|
|
Sunny Morning
|
MANJA za 1. rojstni dan DANIEL LEJLA mamica BENIKA
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 21.12.2008 17:17:43
|
|
|
|
majra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning MANJA za 1. rojstni dan DANIEL LEJLA mamica BENIKA Sunny, če smem: Se podpišem, vse najboljše
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 21.12.2008 17:24:33
|
|
|
|
mml
|
Manja še enkrat iz srca vse najboljše ob RD, pa seveda čstitke tudi mamici in očiju...in tukaj ena vila za uresničitev vseh želja Daniel in Lejla tudi vama vse najboljše Benika tudi tebi iskrene čestitke ob tvojem prazniku Pri nas vse OK, hvala za lepe želje, Matic je OK, očitn omu ni bila všeč včerjašnja porova juha, ki jo je imel za kosilo...
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 21.12.2008 17:25:57
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: majra Sunny, če smem: Se podpišem, vse najboljše Seveda smeš.
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 21.12.2008 17:30:14
|
|
|
|
Sunny Morning
|
mala pikica jutri gre denar naprej.
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 21.12.2008 19:43:05
|
|
|
|
martinca
|
Manja vse najboljše za 1. rojstni dan! Benika vse najboljše za rojstni dan! Daniel in Lejla vse naj naj za obmesečnico! nana in intruder, hvala za včeraj za prekrasen večer. res sem uživala in upam, da čimprej ponovimo. golobček, bravo za Nino. še malo pa bo shodila. anita, a vi stanujete pri tebi ali pri njemu doma? predvidevam da sta v mansardi po kuhinji sodeč...
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 21.12.2008 21:23:14
|
|
|
|
nana35
|
Toliko da napišem,da sem do sem prebrala in se javim jutri,ker danes je nedelje pa manj časa imamo vse,tako da se beremo!
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 21.12.2008 21:37:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Martinca živiva v pri njemu doma, sva si uredila mansardo. Ja, si dobro sklepala. Vaney imaš ZS. Vsem želim mirno in lahko nočko!!!
< Sporočilo je popravil anitav -- 21.12.2008 21:41:13 >
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 21.12.2008 22:27:15
|
|
|
|
muzika
|
sani, kje pa si prodajala vrtiljaček, da je šel za med?ž Manja, čestitke za rojstni dan! Benika, pa seveda tudi tebi. Pa majhnim slavljenčkom tudi.
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 21.12.2008 22:30:12
|
|
|
|
vaney
|
Samo na hitro... D+BK, a smo se zmenile , da se ta teden kaj dobimo? Jaz sem na dopustu, tako da lahko tudi dopoldne, edino en dan gremo na Bled...
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 21.12.2008 22:38:17
|
|
|
|
vaney
|
Manja, vse najlepše in najboljše za 1. svečko nussy, vse naj naj za rojstni dan benika, vse najlepše in najboljše tudi tebi
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 22.12.2008 5:43:12
|
|
|
|
TRIŠ
|
Golobček za Nino.Še mene je razveselilo Vaney ta teden in drugi pa pri meni žal ne gre.Pečemo piškotke,torte,šarkeljčke in rezance tako da družina dela Alfabeta naj ti povem kaj si je hčerka zaželela za božič da bi še spekli.Hoče imet na božični mizi še rogličke s sirom in šunko
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 22.12.2008 8:13:12
|
|
|
|
klaja
|
Jutro! Golobček bravo za Nino, boš videla kako hitro bo sedaj vse nadoknadila! Klemen in Vid vse lepo ob 11. mesecu, še en mesec nas loči, pa bomo mi tudi praznovali! Jaz bom te dni tudi malo bolj aktivna imam danes v načrtu, da presteljem postelje in pomijem vsa okna, pa pečt bo treba začet... v glavnem dela preko glave.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?