Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 17.12.2008 19:40:17
|
|
|
|
skuštrana
|
Chezana, o, super Vidva se kar slikajta, potem pa slikco meni pošljita...Jo bom na web-u objavila. Še 6 dni, ha Meni se pa trenutno nič kaj ne da ven, ampak jaz sem poletni človek- pozimi sem kot medved, doma, na toplem, ne pa okoli skakat.. Poleti pa...Ah, to je pa druga zgodba Že ko vidim tisti sneg na sliki me zebst začne
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 17.12.2008 20:24:27
|
|
|
|
Janeja
|
Mi smo bili pa danes na lutkovni predstavi Zajček Branko, ki jo je organiziral Radio Fantasy. Bilo je super, otroci so na polno uživali. Pa še dobrodelni namen vsega skupaj je bil, saj so morali otroci pod jelko prinesti kakšno igračko za otroke, ki si jih ne morejo kupiti. Sem bila kar ponosna na moja dva, saj je Jan dal svojega transformerja, pa dva skoraj nova tovornjaka,... Večino so dobili pa pliške. Potem smo šli pa še na sprehod po nočnem, okrašenem Celju in je bilo prav lepo. Jutri pa po enem tednu spet nazaj v službo. Me je Darja danes z enimi tabletkami še slabosti rešila (hvala ti ) in sem kot nova. Zdaj pa dva dni v službi, potem smo pa tako spet doma.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 17.12.2008 22:05:46
|
|
|
|
snorlax
|
Ropotuljica, jaz sem na žalost ena izmed starih mam, ki te ne razume. Mene že v službi sodelavka kliče "oma", ker se mi nikamor ne da.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 17.12.2008 22:47:57
|
|
|
|
Jančika_
|
Ropotuljica, meni je ginič rekel, ko sem mu jamrala zaradi slabosti: Jana, navadit se bo treba. Takrat sem si mislila, f.o., bruhaj ti petkrat na dan , ampak zdaj to vidim malo drugače. Je že Iggy Pop spesnil namesto mene (poudarki so moji): Everyone needs something Sometimes they don't know why But so much good's been misunderstood In the blink of the eye. So I take a little bad with the good It still ain't black and white You've got to deal with the real Woo, living on the edge of the night. .............. Danes smo imeli v Joejevi službi deda Mraza. Pride dedi not in reče: sem slišal, da ste bili pridni. In se Kajči zadere ven iz tišine: JA, TO SEM JAZ!!!. Deda nadaljuje: in sem slišal, da ste ubogali starše. Kajči cel vesel in ful naglas: JAAA, TO SEM JAAAAAZ!!! Mater, skor sem se polulala zraven . Pol so se otroc nažrli sladkarij (Kajčo si ja tak basal v usta, ko da v lajfu še ni slatkišev srečal, majko milo , sploh si ni folgal odvijat), nakar so jim odprli veliko telovadnico in dali žoge - jezusmarija, kakšen stampedo je to bil ! Saj ni čudno, s tistim cukrom v žilah! Pa še ena trapasta sezonska fotka:
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 17.12.2008 23:35:10
|
|
|
|
Jančika_
|
Aja, ropotuljica, da ne pozabim. Dajta si kakšno varuško omislit. Ni vrag, da ne najdeta kakšne na ŠS. Moja sorodnica je tako pred leti našla eno študentko likovne vzgoje in jo je vsake toliko najela za cel vikend, torej od sobote zjutraj do nedelje opoldan, spala je pri njih, onadva sta pa šla ta čas na lepše. Včasih sta spala doma, včasih ne, ampak tudi ko sta, je bila punca zadolžena za otroke. Plačevala sta ji takratnih deset jurjev za vikend in sta bila ful zadovoljna, otroka sta pa tudi uživala. Po moje to ni slaba varijanta, no, trenutno je to mogoče še tu mač za tamalega, ampak za naprej bi pa bilo. Mogoče vsaj za zvečer, čez noč in naslednje jutro, da se po fešti naspita. Mene pri odločanju za žur najbolj bremza to, da se zjutraj ne morem naspat. Potem raje ne grem ponočevat, ker imam že itak totalen minus. Za ono strašno žuranje me je pa minilo približno takrat, ko se mi je pojavila želja po otroku. Zdaj mi na kraj pameti ne pade več zgoraj brez plesati po šanku (včasih se vprašam, kako to, da me je moj heroj prenašal ). Kdaj pa kdaj bi si z veseljem pricinila kakega đolija (pa ne okol govort, lepo vas prosim ), pa ne poznam več nikogar, ki bi mi to lahko zrihtal ; pa itak si ne bom, ker kak bom pa pol otrokom pridigala. Resno mi je v petek zvečer večji žur it odlaufat 10km kot se zadimit, zadene pa približno enako, hehe.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.12.2008 1:20:43
|
|
|
|
skuštrana
|
Ropotuljica, Jančika ti je fajn napisala..Jaz se čisto podpišem pod njo, bi ti jaz napisala isto pa sem prelena Evo, moje ponočevanje je tole, ko ne morem spat... Mene mine, ko se spomnim da moram zjutraj auf, pa da me bo glava bolela.Pa da bom potem še csaj 2 dni napol mrtva..Ampak še par let bomo stisnili zobe, potem pa spet v akcijo..Saj pri 40 je najlepše, a ne Skupaj s tamalimi
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.12.2008 2:36:36
|
|
|
|
žanek
|
Še ena, ki ponočuje . V petek na žuru je bilo fajn tako kot vedno. Bi lahko še dlje ostale, zame greste prehitro domov . Ko ste se odpeljale, sva si z U. naredila domači kino in zraven vse kar ste pustile, pojedla . Skuštrana, domačica kekse sem kar sama celo škatlo pojedla . Ropotuljica, glede na to kako čas hitro beži, bomo kmalu 40 in se bo tapravi žur začel, z otroci, kot je napisala skuštrana . Je pa mene tudi minilo za žuranje. Sva z U. postala prava zapečkarja . Glede risank v kinu, Ž. pravi, da mu je full preglasno, zato vse risanke povlečemo z neta in si kar domači kino naredimo pa je . Zdej grem pa počasi spat .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.12.2008 4:55:16
|
|
|
|
snorlax
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Aja, ropotuljica, da ne pozabim. Dajta si kakšno varuško omislit. Ni vrag, da ne najdeta kakšne na ŠS. Moja sorodnica je tako pred leti našla eno študentko likovne vzgoje in jo je vsake toliko najela za cel vikend, torej od sobote zjutraj do nedelje opoldan, spala je pri njih, onadva sta pa šla ta čas na lepše. Včasih sta spala doma, včasih ne, ampak tudi ko sta, je bila punca zadolžena za otroke. Plačevala sta ji takratnih deset jurjev za vikend in sta bila ful zadovoljna, otroka sta pa tudi uživala. Po moje to ni slaba varijanta, no, trenutno je to mogoče še tu mač za tamalega, ampak za naprej bi pa bilo. Mogoče vsaj za zvečer, čez noč in naslednje jutro, da se po fešti naspita. Mene pri odločanju za žur najbolj bremza to, da se zjutraj ne morem naspat. Potem raje ne grem ponočevat, ker imam že itak totalen minus. Za ono strašno žuranje me je pa minilo približno takrat, ko se mi je pojavila želja po otroku. Zdaj mi na kraj pameti ne pade več zgoraj brez plesati po šanku (včasih se vprašam, kako to, da me je moj heroj prenašal ). Kdaj pa kdaj bi si z veseljem pricinila kakega đolija (pa ne okol govort, lepo vas prosim ), pa ne poznam več nikogar, ki bi mi to lahko zrihtal ; pa itak si ne bom, ker kak bom pa pol otrokom pridigala. Resno mi je v petek zvečer večji žur it odlaufat 10km kot se zadimit, zadene pa približno enako, hehe. A jaz vprašam na šihtu?
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.12.2008 6:58:00
|
|
|
|
Naty*Taja
|
HOj punce! Jaz sem tudi bolj med zapečkarji, tak da nimam takih problemov, kot skuštrana. Jih ima pa starejša sestra.. Jaz pa že kot študentka nisem bogvekaj rada šla v gužvo - sem se v sš zdivjala do daske!! Ropotuljica poslušaj Janin nasvet pa boste vsi zadovoljni. Skuštrana - tudi jaz že čutim brcike! Pa ne tiste konkretne, ki so potem pri večjem, ampak tolk pa že vem zdej pri tretjem, da to niso prebavne motnje!! Ko se zvečer vležem pa se začne mali not okrog sukat ... Sej konec koncev so zdej še par cm veliki, a ne? Zdej pa moram, na šiht!! E, lep pozdravček.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.12.2008 9:07:44
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax A jaz vprašam na šihtu? Ne, hvala . Že tak v cajtengih piše, da je naša ulica "med celjskimi policisti znana po kaznivih dejanjih v povezavi z drogo" (dobeseden citat). Ne rabim jim še jaz gužve delat (tistega policista lani so povozili direkt pod oknom naše otroške sobe ). Žanek, tvoji otroc spijo dopoldan ene 6 ur dlje kot moji; lahko je tebi ob dveh zjutraj okoli skakat .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.12.2008 9:45:44
|
|
|
|
mbd0411
|
Pozdravljene po dolgem času. Vas berem,pišem pa ravno ne. Nik nam raste in pridobiva na teži.Ponoči se 1x zbudi.Malo joka in je priden. Sem ful vesela. Kaj čemo storit s tem vremenom?? Ko bi vsaj snega nametalo,da bi z vozičkom orala,ne pa ta dež brrrrr... Vidim,da ste pridne s pisanjem in čvekom. saj se menda bolj ali manj tudi drugače poznate,če se ne motim,a ne? Prezniki so tu,meni pa se zdi,da bodo tako hitro mimo,da ne bom uspela nič praznovati.Dnevi tako bežijo odkar imamo Nika,da ne morem verjet.Zvečer pa včasih nimam kaj pokazat kaj sem čez dan počela.Pa še to vreme in ves dan tema.Komaj čakam pomlad,sonček in toploto...Če bi snežilo bi bilo čisto drugače in bi vsaj čutili decembrsko razpoloženje,tako pa je vse bolj mrko. Po stanovanju sem si napeljala lučke in postavila dve smreki.Eno imamo v kuhinji,kjer se obiski zadržujejo-tako bolj malo,v dnevni sobi pa imam smrečico bolj zase in otroka.Čakam še na lepo vreme,da jo še zunaj postavim in lučke nepeljem. No,malo sem vas zamorila. Nik se prebuja,zato grem. Lepo se imejte
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.12.2008 11:17:12
|
|
|
|
HuAnita
|
Jančika, Joetovega sošolca, ki je bil nekaj let tudi moj fant, vprašaj za MariJane Mislim, da je on še dokaj reden uporabnik. Drugače pa še imam nekaj virov, žal pa prek mojega brata pokojnega težko še kaj zrihtam Tudi mene ne mikajo žuri - ker se potem ne morem naspati. Nazadnje, ko sem prikolovratila pred dnevi, evo, pa ob 6.30 auf, ati na Roglo, jaz pa z 2 naspidiranima, naspanima... sem si bila že sama dosadna, tako sem se komaj vlekla. Ropotuljica - če rabiš občasno varuško, še imam od sodelavkinega sina dekle, hodi na pa pedagoško fakulteto. Je baje ful vredu dekle. Sporoči, če želiš. Nosčkam pa veliko brcik!!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.12.2008 12:47:38
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Kaj čemo storit s tem vremenom?? Ko bi vsaj snega nametalo,da bi z vozičkom orala,ne pa ta dež Zgnila bom, aaaaaaaaaaaaaaaaaa . Ne morem verjet, da je sploh možno tolk dežja naenkrat . Včeraj sem videla dve mamici, ki sta vozičkali v dežju; dežne prevleke čez vojzek, marela v roko in juriš. Bolj žalostno, ampak saj vam nič drugega ne ostane več . Me se bolj ali manj poznamo med sabo, ja, ampak to ne od nekdaj, pač pa smo se spoznale tu. Vsake toliko se opogumi kakšna nova in se nam pridruži tudi v živo. HuAnita, sej jaz ne iščem, veš . Zadnjič enkrat sem gruntala, kak bi bilo, če bi, pa sem potem porajtala, da res nikogar ne poznam več. Nobene škode .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.12.2008 13:40:40
|
|
|
|
darja33
|
Evo še mene. December je tu in mi imamo en kup fešt. In sicer zdr.dom, pol ena za medicino dela, pa ena za nas ki delamo na urgenci, pa ena za splošne zdravnike, torej 4 komada iznenada. Jutri je zadnja. Sej mi je že enmal tumač. Pa še v službi je praznično vzdušje. Pacienti kr nosjo pijačo in čokolade, torej to kar imam js najraje... Ropotuljica torej manjka ti tega, a ne? No, pa še kaj zraven... Kruha in iger, he, he. Si za Nove fosile 26.12?! Js grem. Se odklopit. Janeja a da pomaga, no torej sem prav postavla diagnozo, gastritis. Aja, zjutri jemlji na tešče... Jančika a ti si že ša po recepte in napotnico? Te že od pondelka tam čaka... Mavo, kak je smrkavec?! Moja D pridno spi od 11h, tak da imam cajt zase. Mi to kr veliko pomeni. Vreme je pa tako, da al samomor nardiš al se ga pa napiješ... Torej ni težka odločitev!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.12.2008 13:41:20
|
|
|
|
pikecpokec
|
Majkemi, tole vreme pa ni več normalno ! Ko bi vsaj snežilo. Drugač pa glede žuriranja: jst sem nekak najmlajša tule, pa sm tkooo lena za kako ponočevanje. Dans gremo menda s puncami na eno pijačo (sredi tedna!). Aja, pa tamali je spet bolan . Tokrat neka trebušna zadeva, ponoči je bruhal pa vročino ima. Je pa cele tri dni zdržal v vrtcu . Đizus, a se bomo sploh kdaj pocajtali? Tko da sem jutri spet na bolniški (dans si je M vzel dopust). Hvalabogu da je šef dokaj razumevajoč glede tega. No, takle mamo. Upam da se bo leto 2009 mal bolj vzpodbudno začelo glede zdravja.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.12.2008 14:22:51
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: darja33 Jančika a ti si že šla po recepte in napotnico? Te že od pondelka tam čaka... Sem te narobe razumela in sem te ravno mislila poklicat, če se jutri oglasim. No, zdaj bom v vsakem primeru šla jutri po njih. Hvala! Piki, pozdravite se. Pa res nimate miru. Me ima, da bi še malo bentila nad vremenom, ampak saj nič ne pomaga. Vsaj do sobote se bo sam za zjokat...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.12.2008 14:49:58
|
|
|
|
skuštrana
|
Da se malo pohvalim, pri nas je pa bilo včeraj sonce - pol ure Da ne pozabimo kako izgleda... Ropotuljica, eto, z Darjo na žur Hmm, ponoči razmišljala, ko nisem mogla spat ...Mogoče pa se tebi še toliko bolj žura, ker si na faksu v družbi študentov, ki žurajo non-stop..Recimo temu, da si v centru dogajanja, pa te to full potegne noter, sploh kadar je takšen čas za žur. Meni se to dogaja samo kadar vidim kakšen plakat za kakšen dober koncert - recimo Depeche Mode v Zg...Bi takoj šla, samo..M pravi da ne morem s tistim trebuhom(s tem se seveda ne strinjam in mi dol visi ), pa kam dat oba2 tamala, ker Arsena se vsi otepaj..Itak, ko ne spi cele noči. Eh, zakomplicirano je, res. Je pa tako, da trenutno tega ne pogrešam, nič, ker mi je v krogu družine full fajn, smo v nekakšnem skladnem obdobju, ko mi je res super Upam, da bo trajalo in trajalo.....Trenutno z M pripravljava lutkovno predstavo, pa pečemo kekse, pa barvamo okraske za jelko...Ma, neverjetno ampak mi tako zelo paše. Pikecpokec, pozdravite se...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.12.2008 18:40:56
|
|
|
|
snorlax
|
Mbd, lepo, da si se javila. Jaz sem pa menda edina, ki ima raje dež kot sneg. Joj, ko bi bile vse zime brez snega, bi bila jaz najbolj srečna na svetu. Meni ni namreč nič kaj romantično vijugat zjutraj po zaledeneli cesti do civilizacije.
< Sporočilo je popravil snorlax -- 18.12.2008 18:41:35 >
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.12.2008 20:42:30
|
|
|
|
mbd0411
|
Snega tudi jaz ne maram na cesti,a v naravi in zdaj med prazniki je pa popolno.če je sneg.Drugače ni pravih praznikov.Pa otroci tako uživajo.Zadnjič,ko ga je zapadlo za vzorec,je naš tavečji bil do 22hzunaj tako je užival.Ga nisem imela srca noter nagnat. Ne znam si predstavljati,da bi imeli kratke rokave in zunaj 35 stopinj,pa bi praznovali Božič Hočem sneg,ne dež
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.12.2008 20:49:14
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Hočem sneg,ne dež Jaz bi pa sonce. Prosim.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.12.2008 20:49:34
|
|
|
|
skuštrana
|
Ma, kje ste danes vse ?? Moja 2 sta bila v lutkovnem gledališču, jaz sem pa naredila testo da bomo pekli, ko pridejo nazaj..Ampak smo potem namesto keksov z modelčki naredili kar kupčke, ker se je testo prehitro topilo Ampak njemi, dobro pa je..Sem že pol pojedla... Sneg - jaz ga tudi ne maram, ok, po hribih naj bo, pod mojimi čevlji pa že ne Jaz si kar predstavljam božič na 35 stopinjah Luksuz...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.12.2008 21:17:08
|
|
|
|
marjanaR
|
Mater, babe, pa vam se je čist sfuzlal. Sam o žurih razmišljate pa o drogi . Jao, zdaj pa ne vem, al sem jaz za v dom ostarelih al pa ste ve čist divje. Danes sem sprobala baby vac. Pa je res super. Sicer imamo zdaj trenutno bolj malo šmrklja, bo pa kdaj drugič bolj prav prišel. pa ne da si želim. Ajde, narkomanke , mejte se.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.12.2008 21:42:52
|
|
|
|
teta beta
|
Čer! Se še nisem uspela javit od srečanja pri žanek. Moj je imel včeraj izpit iz računalništva in je nucal mojega. Dunaj sem pa danes odpovedala - zaradi vremena, jasno . Kaj pa naj z dvema majhnima otrokoma počnemo v snegu in dežju... Daša bo jutri vseeno doma, bomo pa malo uživale, moj pa gre letos samo še jutri na šiht. Darila so večinoma že zavita (sem prav vesela, da sem šla nabavljat že v začetku decembra), dobili bodo predvsem otroci, odrasli pa čokolado/kavo/čaj/tuš gel. Danes smo imeli Dedka mraza v B-ovi službi, v vrtcu pa so ga imeli že v torek. Drugače pa nič novega. Jasna, bom pogledala slike, hvala. Skuštrana, še vedno ga ne znam v redu naštimat v MT, prenizko pride. No, saj gre, ampak ni optimalno. Ko prideš v SLovenijo, se morava dobit, da mi še enkrat v praksi pokažeš (prvič, pri žanek mi je še najbolj uspelo).
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.12.2008 21:43:32
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaR Ajde, narkomanke , mejte se. Kakšne narkomanke, lej kaj sem danes delala z otrokoma: In to z obema, celo Kajči je pokazal pet minut interesa. Se mi kar fajn zdi .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.12.2008 21:46:31
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: darja33 Janeja a da pomaga, no torej sem prav postavla diagnozo, gastritis. Aja, zjutri jemlji na tešče... Ja zdravnica, bom. Pa še z enimi probiotiki se filam zraven. Koliko dni pa misliš, da bi bilo pametno tole jemat? Ene 10 dni, al več? pRVI DAN PO BOLNIŠKI V SLUŽBI PO PRIČAKOVANJU - NORIŠNICA. sAJ NE MOREŠ VERJET KAJ VSE ME POČAKA. (Sorry za črke) Vreme - brez komentarja . HOČEM SONCE! (zdaj se pa res derem ).
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.