Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:23:06
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mafi kako pa si ti furala obe nosečnosti v službi? 1.sem gurala do 7meseca, pa mi je blo žal da nisem šla prej na bolniško, glde na to, da sem zletela skor pod avtobus (mi je ratal slabo), naslednji dan pa me šef vpraša kako se in mu povem kaj se mi je zgodil un pa men da nej pazim. kreten zarukan kaj je mislu, da bi se namerno fliknila po bus. 2. pa sem šla takoj po pregledu nuhalne na bolniško tko da sem zdej že več k en let doma.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:25:49
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Glede spanja pa ni hujšega ko misliš, da bo otrok spal potem pa nič od spanja. Meni je Jaka ful hitro spal samo enkrat na dan, je pa vsaj takrat spal več kot eno uro. Alja je danes spala malo več kot včeraj slabe 4h Sem se kar razvadila z njenim 5h spanjem čez dan in zgleda, da so mi dnevi šteti ma je pridna, moj pa dopoldne 20min, pop. pa 15+5min
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:26:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Glede spanja pa ni hujšega ko misliš, da bo otrok spal potem pa nič od spanja. Meni je Jaka ful hitro spal samo enkrat na dan, je pa vsaj takrat spal več kot eno uro. Alja je danes spala malo več kot včeraj slabe 4h Sem se kar razvadila z njenim 5h spanjem čez dan in zgleda, da so mi dnevi šteti ti imaš itak fenomen od otroka, tako da prej ali slej se mora to končat, da ti ne bomo vedno fouš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:26:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mafi kako pa si ti furala obe nosečnosti v službi? 1.sem gurala do 7meseca, pa mi je blo žal da nisem šla prej na bolniško, glde na to, da sem zletela skor pod avtobus (mi je ratal slabo), naslednji dan pa me šef vpraša kako se in mu povem kaj se mi je zgodil un pa men da nej pazim. kreten zarukan kaj je mislu, da bi se namerno fliknila po bus. 2. pa sem šla takoj po pregledu nuhalne na bolniško tko da sem zdej že več k en let doma. še dobro, da se ti ni nič hujšega zgodilo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:27:04
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: jaz sem tud hodila na SKŠ, sam sem jo že končala, ko si se ti vpisala sem prevzela štafeto po unih stopnicah
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:29:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Glede spanja pa ni hujšega ko misliš, da bo otrok spal potem pa nič od spanja. Meni je Jaka ful hitro spal samo enkrat na dan, je pa vsaj takrat spal več kot eno uro. Alja je danes spala malo več kot včeraj slabe 4h Sem se kar razvadila z njenim 5h spanjem čez dan in zgleda, da so mi dnevi šteti ma je pridna, moj pa dopoldne 20min, pop. pa 15+5min Ojej...se mi zmeša. Andraž je bil tak tič nespečni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:29:21
|
|
|
|
kasso
|
ojoj, kje sem nazadnje ostala ...mi nikakor ne znese
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:29:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: jaz sem tud hodila na SKŠ, sam sem jo že končala, ko si se ti vpisala sem prevzela štafeto po unih stopnicah mafi, s takim tempom, boš kmal pridelala 3 zvezdico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:30:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso ojoj, kje sem nazadnje ostala ...mi nikakor ne znese O the lost one..... Hov hov...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:31:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Glede spanja pa ni hujšega ko misliš, da bo otrok spal potem pa nič od spanja. Meni je Jaka ful hitro spal samo enkrat na dan, je pa vsaj takrat spal več kot eno uro. Alja je danes spala malo več kot včeraj slabe 4h Sem se kar razvadila z njenim 5h spanjem čez dan in zgleda, da so mi dnevi šteti ti imaš itak fenomen od otroka, tako da prej ali slej se mora to končat, da ti ne bomo vedno fouš 4h je pa le spacala Najbolj mi pomeni, da mi spi celo noč, brez interupcij Za večerjo je pojedla čokolino na AM Jo bom že počasi navadila, kaj se večerja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:32:13
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: jaz sem tud hodila na SKŠ, sam sem jo že končala, ko si se ti vpisala sem prevzela štafeto po unih stopnicah mafi, s takim tempom, boš kmal pridelala 3 zvezdico ma se jst bolj potegujem za tvojih 8000, da čimprej prilezeš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:34:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: jaz sem tud hodila na SKŠ, sam sem jo že končala, ko si se ti vpisala sem prevzela štafeto po unih stopnicah mafi, s takim tempom, boš kmal pridelala 3 zvezdico ma se jst bolj potegujem za tvojih 8000, da čimprej prilezeš Sva približno na istem; men manjka 134 postov, teb pa 155
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:35:28
|
|
|
|
Estrella*
|
Mafi; zakaj maš pa znak za moškega v avtarju????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:36:02
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A ste razmišljale kako bi bil "lažji" vsakdan, če ne bi bilo RR Doma je komaj kaj narejeno, pa še slabo vest dobim vsake kvatre jaz nimam nič slabe vesti, ker vse zraven naredim Puding pa sem jaz že ponudila, pa ni bilo reakcije. superwoman Jaz sem žal v klubu ta lenih jaz se ti pridružim...karkoli naredim, se nič ne pozna, potem pa izgubim voljo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:36:36
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: jaz sem tud hodila na SKŠ, sam sem jo že končala, ko si se ti vpisala sem prevzela štafeto po unih stopnicah mafi, s takim tempom, boš kmal pridelala 3 zvezdico ma se jst bolj potegujem za tvojih 8000, da čimprej prilezeš Sva približno na istem; men manjka 134 postov, teb pa 155 in kolk zvezdic lahko največ dobiš?? a če dosežeš max. dobiš denarno nagrado>??'
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:39:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mafi; zakaj maš pa znak za moškega v avtarju???? t to pa zato ker sem tak profi al pa zato mogoče zato ker so mi moški všeč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:41:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: jaz sem tud hodila na SKŠ, sam sem jo že končala, ko si se ti vpisala sem prevzela štafeto po unih stopnicah mafi, s takim tempom, boš kmal pridelala 3 zvezdico ma se jst bolj potegujem za tvojih 8000, da čimprej prilezeš Sva približno na istem; men manjka 134 postov, teb pa 155 in kolk zvezdic lahko največ dobiš?? a če dosežeš max. dobiš denarno nagrado>??' 5 je maximum in jih dobiš nad 2000 postov. Nagrada...mož te zapusti al pa vsaj varat začne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:42:55
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A ste razmišljale kako bi bil "lažji" vsakdan, če ne bi bilo RR Doma je komaj kaj narejeno, pa še slabo vest dobim vsake kvatre jaz nimam nič slabe vesti, ker vse zraven naredim Puding pa sem jaz že ponudila, pa ni bilo reakcije. superwoman Jaz sem žal v klubu ta lenih jaz se ti pridružim...karkoli naredim, se nič ne pozna, potem pa izgubim voljo al pa pride dragi :pa vpraša kaj si pa dons delala??' TI PA CEL DAN POSPRAVLJAŠ. mene je enkrat to reku pa sem bla tok jezna da sem mu skor ponvo zabrisala v glavo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:43:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A ste razmišljale kako bi bil "lažji" vsakdan, če ne bi bilo RR Doma je komaj kaj narejeno, pa še slabo vest dobim vsake kvatre jaz nimam nič slabe vesti, ker vse zraven naredim Puding pa sem jaz že ponudila, pa ni bilo reakcije. superwoman Jaz sem žal v klubu ta lenih jaz se ti pridružim...karkoli naredim, se nič ne pozna, potem pa izgubim voljo Teb je oproščeno; zdravje ti ne služi najbolj , pa še 3 vreščače imaš tako, da kolikor zmoreš je dovolj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:43:44
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: jaz sem tud hodila na SKŠ, sam sem jo že končala, ko si se ti vpisala sem prevzela štafeto po unih stopnicah mafi, s takim tempom, boš kmal pridelala 3 zvezdico ma se jst bolj potegujem za tvojih 8000, da čimprej prilezeš Sva približno na istem; men manjka 134 postov, teb pa 155 in kolk zvezdic lahko največ dobiš?? a če dosežeš max. dobiš denarno nagrado>??' 5 je maximum in jih dobiš nad 2000 postov. Nagrada...mož te zapusti al pa vsaj varat začne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 20:00:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* 5 je maximum in jih dobiš nad 2000 postov. Nagrada...mož te zapusti al pa vsaj varat začne
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 20:07:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
a zdej pa ni nobene?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 20:08:35
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
nč, pol grem pa še jz. morem Manco še skopat pa flašo AM naštimat, pol pa upam, da bo šla spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 20:14:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** a zdej pa ni nobene? Jaz držim stražo, pa nobene ni. Bom šla tud jaz s kurami spat, ker očitno ne bo nič
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 20:20:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** a zdej pa ni nobene? Jaz držim stražo, pa nobene ni. Bom šla tud jaz s kurami spat, ker očitno ne bo nič evo mene filip spet kinknu
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?