Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 16:48:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo mene . sam sem pa slišala da jih je velik zabluzil sploh pa uni tahuj piflarji Videla nisem nikogar od cca leta 2002. Nekaj takega. Da so piflarji zabluzili pa me ne čudi. Zakaj se smeješ? Bom mogla zdaj k otrokom, ker sta se oba zbudila. Pomila sem pa eno omarico. Drugo pa sem uspela samo spraznit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 16:49:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi sej pri nas tud vprašajo a obvestijo - nič, no so pa zanč obvestil za norice, pomoje da jim je v interesu da jih je čimmanj v vrtcu, plačaš pa isto Tole, da nič ne odbijejo pri plačilu oz. min. pa vem. Sosed je rekel, da bo šel s posodicami v vrtec po kosilo in malico, pa da raje polno plača, ker so mu odbili niti en euro ne za 1 teden odsotnosti. . ma da nas oskubijo do kosti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 16:51:58
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo mene . sam sem pa slišala da jih je velik zabluzil sploh pa uni tahuj piflarji Videla nisem nikogar od cca leta 2002. Nekaj takega. Da so piflarji zabluzili pa me ne čudi. Zakaj se smeješ? Bom mogla zdaj k otrokom, ker sta se oba zbudila. Pomila sem pa eno omarico. Drugo pa sem uspela samo spraznit. k si tko fajn napisala. no do novga leta boš pa že zrihtala to kuhinjo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 16:54:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi sej pri nas tud vprašajo a obvestijo - nič, no so pa zanč obvestil za norice, pomoje da jim je v interesu da jih je čimmanj v vrtcu, plačaš pa isto Tole, da nič ne odbijejo pri plačilu oz. min. pa vem. Sosed je rekel, da bo šel s posodicami v vrtec po kosilo in malico, pa da raje polno plača, ker so mu odbili niti en euro ne za 1 teden odsotnosti. . ma da nas oskubijo do kosti Mene ne morejo skubit, ker nimamo tako dobrih plač, da bi plačali ful vrtca.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 16:55:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo mene . sam sem pa slišala da jih je velik zabluzil sploh pa uni tahuj piflarji Videla nisem nikogar od cca leta 2002. Nekaj takega. Da so piflarji zabluzili pa me ne čudi. Zakaj se smeješ? Bom mogla zdaj k otrokom, ker sta se oba zbudila. Pomila sem pa eno omarico. Drugo pa sem uspela samo spraznit. k si tko fajn napisala. no do novga leta boš pa že zrihtala to kuhinjo To bom ja. Ati bo po božiču doma, pa bom lahko čistila kar je treba.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 17:03:56
|
|
|
|
mafi
|
barbaw:kakšno je stanje z tamalim zdej k se je zbudil, a ma še vročino. Estrella: kje se pa skriva dones??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 17:06:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw:kakšno je stanje z tamalim zdej k se je zbudil, a ma še vročino. Estrella: kje se pa skriva dones?? Trenutno nima vročine. Estrella pa če se ne motim je šla v šoping. Se mi zdi, da je tako napisala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 17:09:37
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw:kakšno je stanje z tamalim zdej k se je zbudil, a ma še vročino. Estrella: kje se pa skriva dones?? Trenutno nima vročine. Estrella pa če se ne motim je šla v šoping. Se mi zdi, da je tako napisala. HB da je ni vročine, ker jaz sem mela te dni kar krizo z tamalimi,en bruha drug sračka, se mi je že čist .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 17:17:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi sej pri nas tud vprašajo a obvestijo - nič, no so pa zanč obvestil za norice, pomoje da jim je v interesu da jih je čimmanj v vrtcu, plačaš pa isto Tole, da nič ne odbijejo pri plačilu oz. min. pa vem. Sosed je rekel, da bo šel s posodicami v vrtec po kosilo in malico, pa da raje polno plača, ker so mu odbili niti en euro ne za 1 teden odsotnosti. . ma da nas oskubijo do kosti Mene ne morejo skubit, ker nimamo tako dobrih plač, da bi plačali ful vrtca. no da še to povem pri nas v vrtcu so imeli včeraj božička, dobili smo pa obvestilo kdaj pride božiček in da bo darilo brezplačno, pol pa berem naprej, da bodo obračunali na naslednnji položnici, ker bo ušteto tudi darilo , banda. a ja zdej sem se ponoven odločila da sploh ne kličem več v vrtec in razlagam zakaj tamalga ne bo naslednji dan v vrtcu, ker več telefona porabim kokr je vredna una malica..., nazadnje ga ni blo 5dni pa so mi odštela 1,80eur.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 17:20:12
|
|
|
|
mafi
|
barbaw zgleda da sve sam midve dons kle na straži , so šle vse v šoping
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 17:28:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw zgleda da sve sam midve dons kle na straži , so šle vse v šoping Tiste, ki imajo enega lahko gredo, ker še tamali ne vedo kaj je božiček. mi pa moramo to delat v dopl. času ali pa morajo atiji čuvat otroke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 17:28:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi sej pri nas tud vprašajo a obvestijo - nič, no so pa zanč obvestil za norice, pomoje da jim je v interesu da jih je čimmanj v vrtcu, plačaš pa isto Tole, da nič ne odbijejo pri plačilu oz. min. pa vem. Sosed je rekel, da bo šel s posodicami v vrtec po kosilo in malico, pa da raje polno plača, ker so mu odbili niti en euro ne za 1 teden odsotnosti. . ma da nas oskubijo do kosti Mene ne morejo skubit, ker nimamo tako dobrih plač, da bi plačali ful vrtca. no da še to povem pri nas v vrtcu so imeli včeraj božička, dobili smo pa obvestilo kdaj pride božiček in da bo darilo brezplačno, pol pa berem naprej, da bodo obračunali na naslednnji položnici, ker bo ušteto tudi darilo , banda. a ja zdej sem se ponoven odločila da sploh ne kličem več v vrtec in razlagam zakaj tamalga ne bo naslednji dan v vrtcu, ker več telefona porabim kokr je vredna una malica..., nazadnje ga ni blo 5dni pa so mi odštela 1,80eur. Pri nas so pa pobirali preden je prišel dedek mraz.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 17:29:24
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw zgleda da sve sam midve dons kle na straži , so šle vse v šoping Tiste, ki imajo enega lahko gredo, ker še tamali ne vedo kaj je božiček. mi pa moramo to delat v dopl. času ali pa morajo atiji čuvat otroke. se strinjam, zdej grem pa probat Filipa uspavat, ker je že prov siten
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 17:37:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw zgleda da sve sam midve dons kle na straži , so šle vse v šoping Tiste, ki imajo enega lahko gredo, ker še tamali ne vedo kaj je božiček. mi pa moramo to delat v dopl. času ali pa morajo atiji čuvat otroke. se strinjam, zdej grem pa probat Filipa uspavat, ker je že prov siten Nekateri atiji počuvajo otroke, jaz ga pa nimam doma pa si ne morem nič z njim začet. drugo leto bo boljše, ker bom lahko šla pred šihtom v nabavo, ko bodo otroci v vrtcu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 17:43:09
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw zgleda da sve sam midve dons kle na straži , so šle vse v šoping Tiste, ki imajo enega lahko gredo, ker še tamali ne vedo kaj je božiček. mi pa moramo to delat v dopl. času ali pa morajo atiji čuvat otroke. se strinjam, zdej grem pa probat Filipa uspavat, ker je že prov siten Nekateri atiji počuvajo otroke, jaz ga pa nimam doma pa si ne morem nič z njim začet. drugo leto bo boljše, ker bom lahko šla pred šihtom v nabavo, ko bodo otroci v vrtcu. evo sem že nazaj, je mal zaspančku me prov zanima za kolk časa. a dela zdej popodne??? moj ma dones tud popoldansko pa se mi že full vleče k da ga ni cel dan a začel je delat ob 15. to po šihtu se je men tud fajn zdel ko sem šla še mal v šoping, saj neki dobrga. a komi čakaš da greš na šiht???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 17:58:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Danes se pa samo barbaw in mafi pogovarjata al kako?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:00:17
|
|
|
|
barbaw
|
Meni se tudi zdi, da ga cel dan ni, če gre pop. delat. Dela pa cele dneve v decembru. gre nekje ob 8.40 delat pa do najmanj 17.30 ga ni domov. Danes še ni prišel domov, ker je imel neke težave in jih skuša reštiti. Šihta glih ne čakam komaj, ker mi je slabo ko pomislim na to kako bom delala. Fizično delo me še zaenkrat ne moti, bolj me moti tista hoja s toplega na hladno pa spet na toplo, kar me čaka naslednjo zimo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:00:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo mene . sam sem pa slišala da jih je velik zabluzil sploh pa uni tahuj piflarji Videla nisem nikogar od cca leta 2002. Nekaj takega. Da so piflarji zabluzili pa me ne čudi. A vi2 sta bile bolj na repu No, saj jaz tud nisem bila nobena perla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:00:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella draga moja, ti govoriš da je mrtvilo, pomagaš mi pa ne. Hja, sem šla v šoping še darilo za možička in 2 nečaka.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:00:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo jaz sem danes okrasila jelko do konca, postavila jaslice, ki so mi mimogrede ful lepe , mojo mami smo peljali v trgovino, bili kar nekaj časa na sončku, posesla in pospravila celo stanovanje, ....tako da lahko rečem, da sem bila kar pridna in imam izgovor zakaj me ni bilo na RR. Je pa res, da sedaj ko je moj dragi doma, da kar paše, da ima Manco tudi on, da ni ves čas samo na meni
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:01:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Danes se pa samo barbaw in mafi pogovarjata al kako? Kaj pa čmo? Če ste pa vse obupale nad RR. Počasi bom še vas izgubila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:01:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Šihta glih ne čakam komaj, ker mi je slabo ko pomislim na to kako bom delala. Fizično delo me še zaenkrat ne moti, bolj me moti tista hoja s toplega na hladno pa spet na toplo, kar me čaka naslednjo zimo. kaj oziroma kje pa delaš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:02:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo mene . sam sem pa slišala da jih je velik zabluzil sploh pa uni tahuj piflarji Videla nisem nikogar od cca leta 2002. Nekaj takega. Da so piflarji zabluzili pa me ne čudi. A vi2 sta bile bolj na repu No, saj jaz tud nisem bila nobena perla Midve sva že imeli to debato. jaz sem bila v zlati sredini
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:02:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo jaz sem danes okrasila jelko do konca, postavila jaslice, ki so mi mimogrede ful lepe , mojo mami smo peljali v trgovino, bili kar nekaj časa na sončku, posesla in pospravila celo stanovanje, ....tako da lahko rečem, da sem bila kar pridna in imam izgovor zakaj me ni bilo na RR. Je pa res, da sedaj ko je moj dragi doma, da kar paše, da ima Manco tudi on, da ni ves čas samo na meni zate in za atija
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:02:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Danes se pa samo barbaw in mafi pogovarjata al kako? Kaj pa čmo? Če ste pa vse obupale nad RR. Počasi bom še vas izgubila. Ne, ne , ... nč bat, jaz se ne dam Je pa res, da teh 14 dni, ko bo moj dragi doma, da jih bomo probali čim bolj izkoristiti, ampak na RR pa ne bom pozabila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?