Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:03:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Šihta glih ne čakam komaj, ker mi je slabo ko pomislim na to kako bom delala. Fizično delo me še zaenkrat ne moti, bolj me moti tista hoja s toplega na hladno pa spet na toplo, kar me čaka naslednjo zimo. kaj oziroma kje pa delaš? skladišče z ž. cunjami
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:04:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Šihta glih ne čakam komaj, ker mi je slabo ko pomislim na to kako bom delala. Fizično delo me še zaenkrat ne moti, bolj me moti tista hoja s toplega na hladno pa spet na toplo, kar me čaka naslednjo zimo. kaj oziroma kje pa delaš? skladišče z ž. cunjami aha, sej zdej se pa smomnim, da si že enkrat o tem pisala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:04:41
|
|
|
|
barbaw
|
A čem povedat, da se Maji vidi še vogalček druge dvojke?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:04:46
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Meni se tudi zdi, da ga cel dan ni, če gre pop. delat. Dela pa cele dneve v decembru. gre nekje ob 8.40 delat pa do najmanj 17.30 ga ni domov. Danes še ni prišel domov, ker je imel neke težave in jih skuša reštiti. Šihta glih ne čakam komaj, ker mi je slabo ko pomislim na to kako bom delala. Fizično delo me še zaenkrat ne moti, bolj me moti tista hoja s toplega na hladno pa spet na toplo, kar me čaka naslednjo zimo. kaj pa delaš če ni skrivnost<>?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:05:12
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A čem povedat, da se Maji vidi še vogalček druge dvojke? za majo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:05:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Šihta glih ne čakam komaj, ker mi je slabo ko pomislim na to kako bom delala. Fizično delo me še zaenkrat ne moti, bolj me moti tista hoja s toplega na hladno pa spet na toplo, kar me čaka naslednjo zimo. kaj oziroma kje pa delaš? skladišče z ž. cunjami aha, sej zdej se pa smomnim, da si že enkrat o tem pisala Fizično delo še ni tako hudo, bolj mi je tisto sprehajanje gor in dol. Na prejšnji lokaciji smo imeli dvigalo in je bilo ful dobro. Zdaj pa ....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:06:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A čem povedat, da se Maji vidi še vogalček druge dvojke?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:07:36
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Meni se tudi zdi, da ga cel dan ni, če gre pop. delat. Dela pa cele dneve v decembru. gre nekje ob 8.40 delat pa do najmanj 17.30 ga ni domov. Danes še ni prišel domov, ker je imel neke težave in jih skuša reštiti. Šihta glih ne čakam komaj, ker mi je slabo ko pomislim na to kako bom delala. Fizično delo me še zaenkrat ne moti, bolj me moti tista hoja s toplega na hladno pa spet na toplo, kar me čaka naslednjo zimo. kaj pa delaš če ni skrivnost<>? no sem prebrala tko da ti ni treba pisat še enkrat. neki mi je računalnik zablokiral in sem ga mogla izklopit, zdej sem se pa hotla spet mal razpisat pa se je filip že zbugu . ma je spal 15 min.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:08:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Šihta glih ne čakam komaj, ker mi je slabo ko pomislim na to kako bom delala. Fizično delo me še zaenkrat ne moti, bolj me moti tista hoja s toplega na hladno pa spet na toplo, kar me čaka naslednjo zimo. kaj oziroma kje pa delaš? skladišče z ž. cunjami aha, sej zdej se pa smomnim, da si že enkrat o tem pisala Fizično delo še ni tako hudo, bolj mi je tisto sprehajanje gor in dol. Na prejšnji lokaciji smo imeli dvigalo in je bilo ful dobro. Zdaj pa .... s.r.a.n.j.e
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:08:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Meni se tudi zdi, da ga cel dan ni, če gre pop. delat. Dela pa cele dneve v decembru. gre nekje ob 8.40 delat pa do najmanj 17.30 ga ni domov. Danes še ni prišel domov, ker je imel neke težave in jih skuša reštiti. Šihta glih ne čakam komaj, ker mi je slabo ko pomislim na to kako bom delala. Fizično delo me še zaenkrat ne moti, bolj me moti tista hoja s toplega na hladno pa spet na toplo, kar me čaka naslednjo zimo. kaj pa delaš če ni skrivnost<>? no sem prebrala tko da ti ni treba pisat še enkrat. neki mi je računalnik zablokiral in sem ga mogla izklopit, zdej sem se pa hotla spet mal razpisat pa se je filip že zbugu . ma je spal 15 min. Saj bo boljše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:09:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
grem Manci nekej za jest naštimnat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:09:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo mene . sam sem pa slišala da jih je velik zabluzil sploh pa uni tahuj piflarji Videla nisem nikogar od cca leta 2002. Nekaj takega. Da so piflarji zabluzili pa me ne čudi. A vi2 sta bile bolj na repu No, saj jaz tud nisem bila nobena perla zaradi tega smo pa zdej carice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:09:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella draga moja, ti govoriš da je mrtvilo, pomagaš mi pa ne. Hja, sem šla v šoping še darilo za možička in 2 nečaka. Kaj pa si kupila možu?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:11:54
|
|
|
|
špelin@
|
Sem samo na hitro preletela nekaj strani, upam, da nisem kaj pomembnega zgrešila. Čmrlika, krasne fotke!!! *Tiana*, migrena se ponavadi "napove", en tak nenavaden občutek, težko opišem. Meni, recimo, se začne ful zehat in sem nenavadno utrujena. Dobim občutek, kot da sem v vodi, kot da gledam pod vodo. Tule sta precej dobra opisa: KLIK in KLIK Moram vam povedati, da sem danes iz vsega srca zelo, zelo hvaležna natasi34, ki mi je dala eno prekrasno darilo: ona in njen sta šla na sprehod z Evo in mi je ponudila, da vzameta še Gregca. Mali je bil menda v vozičku priden No, jaz sem medtem v miru posesala in pospravila največjo navlako. natasa34, res hvala vama obema
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 23.12.2008 18:14:40 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:16:34
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sem samo na hitro preletela nekaj strani, upam, da nisem kaj pomembnega zgrešila. Čmrlika, krasne fotke!!! *Tiana*, migrena se ponavadi "napove", en tak nenavaden občutek, težko opišem. Meni, recimo, se začne ful zehat in sem nenavadno utrujena. Dobim občutek, kot da sem v vodi, kot da gledam pod vodo. Tule sta precej dobra opisa: KLIK in KLIK Moram vam povedati, da sem danes iz vsega srca zelo, zelo hvaležna natasi34, ki mi je dala eno prekrasno darilo: ona in njen sta šla na sprehod z Evo in mi je ponudila, da vzameta še Gregca. Mali je bil menda v vozičku priden No, jaz sem medtem v miru posesala in pospravila največjo navlako. natasa34, res hvala vama obema za natasi34
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:18:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo mene . sam sem pa slišala da jih je velik zabluzil sploh pa uni tahuj piflarji Videla nisem nikogar od cca leta 2002. Nekaj takega. Da so piflarji zabluzili pa me ne čudi. A vi2 sta bile bolj na repu No, saj jaz tud nisem bila nobena perla zaradi tega smo pa zdej carice
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:18:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sem samo na hitro preletela nekaj strani, upam, da nisem kaj pomembnega zgrešila. Čmrlika, krasne fotke!!! *Tiana*, migrena se ponavadi "napove", en tak nenavaden občutek, težko opišem. Meni, recimo, se začne ful zehat in sem nenavadno utrujena. Dobim občutek, kot da sem v vodi, kot da gledam pod vodo. Tule sta precej dobra opisa: KLIK in KLIK Moram vam povedati, da sem danes iz vsega srca zelo, zelo hvaležna natasi34, ki mi je dala eno prekrasno darilo: ona in njen sta šla na sprehod z Evo in mi je ponudila, da vzameta še Gregca. Mali je bil menda v vozičku priden No, jaz sem medtem v miru posesala in pospravila največjo navlako. natasa34, res hvala vama obema Hb so še ljudje na tem svetu, ki pomagajo drugim. za nataso
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:18:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sem samo na hitro preletela nekaj strani, upam, da nisem kaj pomembnega zgrešila. Čmrlika, krasne fotke!!! *Tiana*, migrena se ponavadi "napove", en tak nenavaden občutek, težko opišem. Meni, recimo, se začne ful zehat in sem nenavadno utrujena. Dobim občutek, kot da sem v vodi, kot da gledam pod vodo. Tule sta precej dobra opisa: KLIK in KLIK Moram vam povedati, da sem danes iz vsega srca zelo, zelo hvaležna natasi34, ki mi je dala eno prekrasno darilo: ona in njen sta šla na sprehod z Evo in mi je ponudila, da vzameta še Gregca. Mali je bil menda v vozičku priden No, jaz sem medtem v miru posesala in pospravila največjo navlako. natasa34, res hvala vama obema O nataša34 za dobodelno gesto. Špelin@, verjamem, da si bila nadvse zadovoljna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:18:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo mene . sam sem pa slišala da jih je velik zabluzil sploh pa uni tahuj piflarji Videla nisem nikogar od cca leta 2002. Nekaj takega. Da so piflarji zabluzili pa me ne čudi. A vi2 sta bile bolj na repu No, saj jaz tud nisem bila nobena perla zaradi tega smo pa zdej carice A ima Zorica kakšnega otroka? Vem, da je dobila sestrico ful pozno. Bi lahko bila njena hčerka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:18:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella draga moja, ti govoriš da je mrtvilo, pomagaš mi pa ne. Hja, sem šla v šoping še darilo za možička in 2 nečaka. Kaj pa si kupila možu? Denarnico(da bo velik dinarčkov dam nosu ) štumfe in macadamije oblite s čokolado
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:19:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Šihta glih ne čakam komaj, ker mi je slabo ko pomislim na to kako bom delala. Fizično delo me še zaenkrat ne moti, bolj me moti tista hoja s toplega na hladno pa spet na toplo, kar me čaka naslednjo zimo. kaj oziroma kje pa delaš? skladišče z ž. cunjami aha, sej zdej se pa smomnim, da si že enkrat o tem pisala Fizično delo še ni tako hudo, bolj mi je tisto sprehajanje gor in dol. Na prejšnji lokaciji smo imeli dvigalo in je bilo ful dobro. Zdaj pa .... ....bodo šle kice same od sebe stran
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:19:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A čem povedat, da se Maji vidi še vogalček druge dvojke? Daj ti svoji čebelci povej, da se ne mudi nikamor!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:19:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo mene . sam sem pa slišala da jih je velik zabluzil sploh pa uni tahuj piflarji Videla nisem nikogar od cca leta 2002. Nekaj takega. Da so piflarji zabluzili pa me ne čudi. A vi2 sta bile bolj na repu No, saj jaz tud nisem bila nobena perla Midve sva že imeli to debato. jaz sem bila v zlati sredini Boringgggggggggg!!!Jaz pa bolj na repu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:20:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella draga moja, ti govoriš da je mrtvilo, pomagaš mi pa ne. Hja, sem šla v šoping še darilo za možička in 2 nečaka. Kaj pa si kupila možu? Denarnico(da bo velik dinarčkov dam nosu ) štumfe in macadamije oblite s čokolado Hvala, da si me spomnila kaj moj rabi. Tisto za dinarčke pa sploh ni slabo. Naj jih ima 1. januarja veliko noter, pa bo celo leto imel polno denarnico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:20:49
|
|
|
|
mafi
|
joj grem tamalga nahrant, neki joka pa vidim da je čas da bi jedu ,kakšno mamo ma, ma me je ta rr čist zasvojl
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?