|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
23.12.2008 15:55:16   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

ENA ZELO PAMETNA RAZLAGA !!!

TV reporterka, ki je raziskovala vzroke za pojav bolezni norih krav, je spraševala kmeta:
- Dober večer, gospod. Raziskujemo vzroke za pojav bolezni norih krav..  
- Ali mogoče lahko pojasnite vaše mnenje o vzrokih za to nevarno bolezen?

Kmet pogleda reporterko in reče:
- Ali veste, da bik naskoči kravo enkrat na leto?

Gospa (postalo ji je nerodno):
- No, to je res zanimiv podatek, a kakšna je zveza med tem pojavom in boleznijo norih krav?

Kmet:
- Gospa, ali veste da molzemo krave štirikrat dnevno?

Gospa:
- Gospod, to je res zelo pomemben podatek, ampak ali bi prišli k bistvu !?

Kmet:
- Saj ravno to vam želim povedati. Pomislite, če bi se jaz štirikrat na dan igračkal z vašimi joški, pa vas samo enkrat letno nategnil, ali ne bi  tudi vi znoreli?!?
?

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , to sem tudi jaz dobila po mailu od kolegice.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
23.12.2008 15:56:22   
ELMA
Tega sigurni nisi dobilauser posted image

Fata: - 'Bolan Mujo, ja sinoč izašla sa intelektualcem.'
Mujo: - 'Sta ti je to?'
Fata: - 'Pa jedan, intelektualac.'
Mujo: - 'Pa kako je bilo?'
Fata:  - 'Pa prvo me vodio na večeru.'
     - 'Pa u kino.'
     - 'Pa onda u šetnju.'
     - 'Pa onda kuči kod  njega.'
     - 'Pa  onda intelektualni razgovor.'
         'Pa onda izvadi svoj penis...'

Mujo: - 'Sta ti je to penis?'
Fata:  - 'Ma to imaju ti intelektualci, liči na kur.ac, al je maleno!'

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 23.12.2008 15:57:19 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
23.12.2008 16:00:54   
blaža

Tega sigurni nisi dobilauser posted image

Fata: - 'Bolan Mujo, ja sinoč izašla sa intelektualcem.'
Mujo: - 'Sta ti je to?'
Fata: - 'Pa jedan, intelektualac.'
Mujo: - 'Pa kako je bilo?'
Fata:  - 'Pa prvo me vodio na večeru.'
    - 'Pa u kino.'
    - 'Pa onda u šetnju.'
    - 'Pa onda kuči kod  njega.'
    - 'Pa  onda intelektualni razgovor.'
        'Pa onda izvadi svoj penis...'

Mujo: - 'Sta ti je to penis?'
Fata:  - 'Ma to imaju ti intelektualci, liči na kur.ac, al je maleno!'

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , ne tega nimam!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
23.12.2008 16:02:13   
Stipe air force
Daaaaaaaaaaaaaaaaaan... user posted image  user posted image  user posted image , Sefla je sla na kozmetko, midva s Carico pa sva bluzila po soncu in hribcku..., zdaj ze poldrugo uro spi... kar v vozicku...user posted image  user posted image  user posted image .

Jaz pa pripravljam dva kosila... eno za Carico, ko se zbudi user posted image  in eno za Seflo in mene ko pride "polepsana", yeeeeeeeeee !!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
23.12.2008 16:04:16   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Daaaaaaaaaaaaaaaaaan... user posted image  user posted image  user posted image , Sefla je sla na kozmetko, midva s Carico pa sva bluzila po soncu in hribcku..., zdaj ze poldrugo uro spi... kar v vozicku...user posted image  user posted image  user posted image .

Jaz pa pripravljam dva kosila... eno za Carico, ko se zbudi user posted image  in eno za Seflo in mene ko pride "polepsana", yeeeeeeeeee !!! user posted image  user posted image  user posted image

u bravo stipe, ko tako pridno kuhaš?!user posted image user posted image user posted image  Kaj pa bo, da se mi malo pocedijo sline? Za vaju mislim, a bo kej dobrega? user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
23.12.2008 16:15:32   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

u bravo stipe, ko tako pridno kuhaš?!user posted image user posted image user posted image  Kaj pa bo, da se mi malo pocedijo sline? Za vaju mislim, a bo kej dobrega? user posted image

Tara (cez 10 min): kuhana rukola, bucke, krompircek, koscek teletne in cesncek user posted image
Sefla (cez 1 uro): velika skleda zelene solate in krompirja s cesnom ter Mavrove kuhane base in domac kruh user posted image

Stipetove kucne carolije !!! user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
23.12.2008 16:18:13   
buči
Dan, evo preživela še zadnji naporen delavni dan v službi, jutri bo na easy, ker imem le 1 uro. user posted image  Še dobor, da sem ga 2x malo sisnila, ker se mi je do 10ih takooo vrtelo, da sem komaj po stopnicah hodila. potem pa šampanjček in 2 usmodit, pa je bilo bolje, ko sem pa še kavo dobila, sem bila pa kot nova. user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
23.12.2008 16:26:42   
ELMA
user posted image user posted image user posted image buči lepo ...Zdej se boš mal spočila user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
23.12.2008 16:32:07   
blaža
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Evo to sem delala danes zjutraj!user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
23.12.2008 16:36:14   
blaža

Tara (cez 10 min): kuhana rukola, bucke, krompircek, koscek teletne in cesncek user posted image
Sefla (cez 1 uro): velika skleda zelene solate in krompirja s cesnom ter Mavrove kuhane base in domac kruh user posted image

Stipetove kucne carolije !!! user posted image  user posted image  user posted image  

jaz bi domač kruh, mmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
23.12.2008 16:39:38   
ELMA
Zadnjič sem jedlA  piškote podobni tvojima , na škatli je pisalo OREHI  pa na videz so bli tudi narejeni kot orehi , a si to ti piškoti user posted image

Poznaš mogoče recept ?

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
23.12.2008 16:39:54   
buči
Tole je pa od petka, ko smo imeli v službi Božička ...

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
23.12.2008 16:41:36   
blaža

Zadnjič sem jedlA  piškote podobni tvojima , na škatli je pisalo OREHI  pa na videz so bli tudi narejeni kot orehi , a si to ti piškoti user posted image

Poznaš mogoče recept ?

ja isti recept, samo, da so školjkice, in not sem namazala Nutello.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
23.12.2008 16:42:18   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Tole je pa od petka, ko smo imeli v službi Božička ...

user posted image

user posted image

user posted image

Buči lepe slikice, take imam najraje zdej, ko je Božični čas. Maš res luškane otročke!user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
23.12.2008 16:43:24   
ELMA

Poznaš mogoče recept ?

ja isti recept, samo, da so školjkice, in not sem namazala Nutello.user posted image

Dej mi recept prosim user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
23.12.2008 16:43:38   
buči
Blaža, moj je rekel, da sta pri tebi samo dve varianti: ali si malo nora, da vse to delaš, ali pa si umetnica z velikm srcem in še večjimi živci. Brez zamere, ampak to je mislil z velikim občudovanjem, čeprav ne je takih stvari ... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
23.12.2008 16:44:56   
buči
Blaža, hvala, mi je bilo ful fajn, ker se mala nista bala, Tilen je ful užival, ker ga je zabaval en dijak, ki žonglira, mu je skoraj pojedel njegove svetleče kugle ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
23.12.2008 16:50:34   
blaža

Blaža, moj je rekel, da sta pri tebi samo dve varianti: ali si malo nora, da vse to delaš, ali pa si umetnica z velikm srcem in še večjimi živci. Brez zamere, ampak to je mislil z velikim občudovanjem, čeprav ne je takih stvari ... user posted image user posted image user posted image user posted image

ja moja nona po mamini strani je slikala na platna, nono je bil keramik, po očetovi pa je babica pekla, tako kot jaz. jaz tudi rada rišem, v glavnem delam vse kar je z rokami. user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
23.12.2008 16:52:16   
blaža

Poznaš mogoče recept ?

Dej mi recept prosim user posted image

Orehi:

-40 dag ostre moke tip 400
-12 dag orehov
-32 dag masla
- 10 dag sladkorja v prahu
- 3 žlice čokolade.

Pol sem samo z Nutello namazala, ki dlje zdrži, če ne pa nardiš kuhano kremo

Steve Jobs

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
23.12.2008 16:52:39   
blaža

Blaža, hvala, mi je bilo ful fajn, ker se mala nista bala, Tilen je ful užival, ker ga je zabaval en dijak, ki žonglira, mu je skoraj pojedel njegove svetleče kugle ...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
23.12.2008 16:52:40   
buči
Blaža, kje si? Upam, da nisi užaljena ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
23.12.2008 16:53:28   
blaža

zakaj pa?!user posted image

tipkam, tipkam, samo zdej moram po Matijo v vrtec, ki je mel plesne in konča okoli peteuser posted image

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
23.12.2008 16:54:53   
blaža

zakaj pa?!user posted image

tipkam, tipkam, samo zdej moram po Matijo v vrtec, ki je mel plesne in konča okoli peteuser posted image

uh mene se pa itak ne da užalit kar tako, sem polna humorja, pa tudi črnega,user posted image ti si mi pa kompliment poklonla, pa se nimam zakaj užalit.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
23.12.2008 16:55:07   
buči
Ja, sem pozabila pogledat eno stran naprej, pa sem mislila, da te ni več ...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
23.12.2008 17:10:23   
Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

KAJ BOSTE KUHALE ZA BOŽIČNO VEČERJO????

nič
me je tašča zaj*****user posted image jaz sem lani kuhala novoletno večerjo, ona božično... pa je rekla, drugo leto obrneva... ok, sem si mislila, še bolje, letos sem user posted image drugo leto bom mela user posted image pa ne bo tok cajta... jok brateuser posted image pravi, lani je blo tko fino, bomo letos kar ponoviliuser posted image user posted image user posted image halooooooooooo, a se res ne morm nikol spočit in nekam it na večerjouser posted image ker za božično večerjo pri njih ni navade kaj posebnegauser posted image pri njih je kot za veliko noč - kuhan meso, hrenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas je bla božična večerja taka kot za NL in ko sem bila 1. pri njih sem mislila da mi bo čeljust dol padlauser posted image valda, ker za božič ni treba velik kuhat, se je sama ponudla - SPET!user posted image in jest butara kot sem, sem bla sam tihuser posted image zakaj morm jaz non stop drugim strežt in jim v vsem ustrežtuser posted image naj se grejo solit, spet bom celo popoldne za šporgetom, na koncu bom pa živčnega fasalauser posted image

joj Februarka! No zdej bo pa kdo rekel, da sem z lune padla, ma nisem poštekala, da si tudi ti user posted image .

kolko pa? Ne zameri, ko imam kasne!user posted image user posted image

Pa čestitke!user posted image user posted image user posted image   Al sem si narobe prebrala?!user posted image

user posted image user posted image user posted image
ne, to sem si lansko leto govorila... da sem user posted image in bo naslednje leto user posted image
zgleda nisem dobro napisala...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?