Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 15:55:16
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA ENA ZELO PAMETNA RAZLAGA !!! TV reporterka, ki je raziskovala vzroke za pojav bolezni norih krav, je spraševala kmeta: - Dober večer, gospod. Raziskujemo vzroke za pojav bolezni norih krav.. - Ali mogoče lahko pojasnite vaše mnenje o vzrokih za to nevarno bolezen? Kmet pogleda reporterko in reče: - Ali veste, da bik naskoči kravo enkrat na leto? Gospa (postalo ji je nerodno): - No, to je res zanimiv podatek, a kakšna je zveza med tem pojavom in boleznijo norih krav? Kmet: - Gospa, ali veste da molzemo krave štirikrat dnevno? Gospa: - Gospod, to je res zelo pomemben podatek, ampak ali bi prišli k bistvu !? Kmet: - Saj ravno to vam želim povedati. Pomislite, če bi se jaz štirikrat na dan igračkal z vašimi joški, pa vas samo enkrat letno nategnil, ali ne bi tudi vi znoreli?!? ? , to sem tudi jaz dobila po mailu od kolegice.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 15:56:22
|
|
|
|
ELMA
|
Tega sigurni nisi dobila Fata: - 'Bolan Mujo, ja sinoč izašla sa intelektualcem.' Mujo: - 'Sta ti je to?' Fata: - 'Pa jedan, intelektualac.' Mujo: - 'Pa kako je bilo?' Fata: - 'Pa prvo me vodio na večeru.' - 'Pa u kino.' - 'Pa onda u šetnju.' - 'Pa onda kuči kod njega.' - 'Pa onda intelektualni razgovor.' 'Pa onda izvadi svoj penis...' Mujo: - 'Sta ti je to penis?' Fata: - 'Ma to imaju ti intelektualci, liči na kur.ac, al je maleno!'
< Sporočilo je popravil ELMA -- 23.12.2008 15:57:19 >
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 16:00:54
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Tega sigurni nisi dobila Fata: - 'Bolan Mujo, ja sinoč izašla sa intelektualcem.' Mujo: - 'Sta ti je to?' Fata: - 'Pa jedan, intelektualac.' Mujo: - 'Pa kako je bilo?' Fata: - 'Pa prvo me vodio na večeru.' - 'Pa u kino.' - 'Pa onda u šetnju.' - 'Pa onda kuči kod njega.' - 'Pa onda intelektualni razgovor.' 'Pa onda izvadi svoj penis...' Mujo: - 'Sta ti je to penis?' Fata: - 'Ma to imaju ti intelektualci, liči na kur.ac, al je maleno!' , ne tega nimam!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 16:02:13
|
|
|
|
Stipe air force
|
Daaaaaaaaaaaaaaaaaan... , Sefla je sla na kozmetko, midva s Carico pa sva bluzila po soncu in hribcku..., zdaj ze poldrugo uro spi... kar v vozicku... . Jaz pa pripravljam dva kosila... eno za Carico, ko se zbudi in eno za Seflo in mene ko pride "polepsana", yeeeeeeeeee !!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 16:04:16
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Daaaaaaaaaaaaaaaaaan... , Sefla je sla na kozmetko, midva s Carico pa sva bluzila po soncu in hribcku..., zdaj ze poldrugo uro spi... kar v vozicku... . Jaz pa pripravljam dva kosila... eno za Carico, ko se zbudi in eno za Seflo in mene ko pride "polepsana", yeeeeeeeeee !!! u bravo stipe, ko tako pridno kuhaš?! Kaj pa bo, da se mi malo pocedijo sline? Za vaju mislim, a bo kej dobrega?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 16:15:32
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Daaaaaaaaaaaaaaaaaan... , Sefla je sla na kozmetko, midva s Carico pa sva bluzila po soncu in hribcku..., zdaj ze poldrugo uro spi... kar v vozicku... . Jaz pa pripravljam dva kosila... eno za Carico, ko se zbudi in eno za Seflo in mene ko pride "polepsana", yeeeeeeeeee !!! u bravo stipe, ko tako pridno kuhaš?! Kaj pa bo, da se mi malo pocedijo sline? Za vaju mislim, a bo kej dobrega? Tara (cez 10 min): kuhana rukola, bucke, krompircek, koscek teletne in cesncek Sefla (cez 1 uro): velika skleda zelene solate in krompirja s cesnom ter Mavrove kuhane base in domac kruh Stipetove kucne carolije !!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 16:18:13
|
|
|
|
buči
|
Dan, evo preživela še zadnji naporen delavni dan v službi, jutri bo na easy, ker imem le 1 uro. Še dobor, da sem ga 2x malo sisnila, ker se mi je do 10ih takooo vrtelo, da sem komaj po stopnicah hodila. potem pa šampanjček in 2 usmodit, pa je bilo bolje, ko sem pa še kavo dobila, sem bila pa kot nova.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 16:26:42
|
|
|
|
ELMA
|
buči lepo ...Zdej se boš mal spočila
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 16:32:07
|
|
|
|
blaža
|
Evo to sem delala danes zjutraj!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 16:36:14
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Daaaaaaaaaaaaaaaaaan... , Sefla je sla na kozmetko, midva s Carico pa sva bluzila po soncu in hribcku..., zdaj ze poldrugo uro spi... kar v vozicku... . Jaz pa pripravljam dva kosila... eno za Carico, ko se zbudi in eno za Seflo in mene ko pride "polepsana", yeeeeeeeeee !!! u bravo stipe, ko tako pridno kuhaš?! Kaj pa bo, da se mi malo pocedijo sline? Za vaju mislim, a bo kej dobrega? Tara (cez 10 min): kuhana rukola, bucke, krompircek, koscek teletne in cesncek Sefla (cez 1 uro): velika skleda zelene solate in krompirja s cesnom ter Mavrove kuhane base in domac kruh Stipetove kucne carolije !!! jaz bi domač kruh, mmmmmmm
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 16:39:38
|
|
|
|
ELMA
|
Zadnjič sem jedlA piškote podobni tvojima , na škatli je pisalo OREHI pa na videz so bli tudi narejeni kot orehi , a si to ti piškoti Poznaš mogoče recept ?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 16:39:54
|
|
|
|
buči
|
Tole je pa od petka, ko smo imeli v službi Božička ...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 16:41:36
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Zadnjič sem jedlA piškote podobni tvojima , na škatli je pisalo OREHI pa na videz so bli tudi narejeni kot orehi , a si to ti piškoti Poznaš mogoče recept ? ja isti recept, samo, da so školjkice, in not sem namazala Nutello.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 16:42:18
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Tole je pa od petka, ko smo imeli v službi Božička ... Buči lepe slikice, take imam najraje zdej, ko je Božični čas. Maš res luškane otročke!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 16:43:24
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Zadnjič sem jedlA piškote podobni tvojima , na škatli je pisalo OREHI pa na videz so bli tudi narejeni kot orehi , a si to ti piškoti Poznaš mogoče recept ? ja isti recept, samo, da so školjkice, in not sem namazala Nutello. Dej mi recept prosim
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 16:43:38
|
|
|
|
buči
|
Blaža, moj je rekel, da sta pri tebi samo dve varianti: ali si malo nora, da vse to delaš, ali pa si umetnica z velikm srcem in še večjimi živci. Brez zamere, ampak to je mislil z velikim občudovanjem, čeprav ne je takih stvari ...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 16:44:56
|
|
|
|
buči
|
Blaža, hvala, mi je bilo ful fajn, ker se mala nista bala, Tilen je ful užival, ker ga je zabaval en dijak, ki žonglira, mu je skoraj pojedel njegove svetleče kugle ...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 16:50:34
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Blaža, moj je rekel, da sta pri tebi samo dve varianti: ali si malo nora, da vse to delaš, ali pa si umetnica z velikm srcem in še večjimi živci. Brez zamere, ampak to je mislil z velikim občudovanjem, čeprav ne je takih stvari ... ja moja nona po mamini strani je slikala na platna, nono je bil keramik, po očetovi pa je babica pekla, tako kot jaz. jaz tudi rada rišem, v glavnem delam vse kar je z rokami.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 16:52:16
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Zadnjič sem jedlA piškote podobni tvojima , na škatli je pisalo OREHI pa na videz so bli tudi narejeni kot orehi , a si to ti piškoti Poznaš mogoče recept ? ja isti recept, samo, da so školjkice, in not sem namazala Nutello. Dej mi recept prosim Orehi: -40 dag ostre moke tip 400 -12 dag orehov -32 dag masla - 10 dag sladkorja v prahu - 3 žlice čokolade. Pol sem samo z Nutello namazala, ki dlje zdrži, če ne pa nardiš kuhano kremo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 16:52:39
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Blaža, hvala, mi je bilo ful fajn, ker se mala nista bala, Tilen je ful užival, ker ga je zabaval en dijak, ki žonglira, mu je skoraj pojedel njegove svetleče kugle ...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 16:52:40
|
|
|
|
buči
|
Blaža, kje si? Upam, da nisi užaljena ...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 16:53:28
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Blaža, kje si? Upam, da nisi užaljena ... zakaj pa?! tipkam, tipkam, samo zdej moram po Matijo v vrtec, ki je mel plesne in konča okoli pete
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 16:54:53
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči Blaža, kje si? Upam, da nisi užaljena ... zakaj pa?! tipkam, tipkam, samo zdej moram po Matijo v vrtec, ki je mel plesne in konča okoli pete uh mene se pa itak ne da užalit kar tako, sem polna humorja, pa tudi črnega, ti si mi pa kompliment poklonla, pa se nimam zakaj užalit.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 16:55:07
|
|
|
|
buči
|
Ja, sem pozabila pogledat eno stran naprej, pa sem mislila, da te ni več ...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 17:10:23
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* KAJ BOSTE KUHALE ZA BOŽIČNO VEČERJO???? nič me je tašča zaj***** jaz sem lani kuhala novoletno večerjo, ona božično... pa je rekla, drugo leto obrneva... ok, sem si mislila, še bolje, letos sem drugo leto bom mela pa ne bo tok cajta... jok brate pravi, lani je blo tko fino, bomo letos kar ponovili halooooooooooo, a se res ne morm nikol spočit in nekam it na večerjo ker za božično večerjo pri njih ni navade kaj posebnega pri njih je kot za veliko noč - kuhan meso, hren pri nas je bla božična večerja taka kot za NL in ko sem bila 1. pri njih sem mislila da mi bo čeljust dol padla valda, ker za božič ni treba velik kuhat, se je sama ponudla - SPET! in jest butara kot sem, sem bla sam tih zakaj morm jaz non stop drugim strežt in jim v vsem ustrežt naj se grejo solit, spet bom celo popoldne za šporgetom, na koncu bom pa živčnega fasala joj Februarka! No zdej bo pa kdo rekel, da sem z lune padla, ma nisem poštekala, da si tudi ti . kolko pa? Ne zameri, ko imam kasne! Pa čestitke! Al sem si narobe prebrala?! ne, to sem si lansko leto govorila... da sem in bo naslednje leto zgleda nisem dobro napisala...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?