blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby elma, krasna je tvoja madam!!! Drugače pa sožalje tvoji družini! Glede regresa ti pa vsekakor pripada, če si v porodniški, zato se ne pustit nategnit!!!! banda ušiva! Vse bi radi požrli!!!! Jaz sem dobila 100 € božičnice, letos enako kot vsi ostali zaposleni. Prejšnja leta pa so dali nekaj več pa + ali - ure dodelav, nadur ali bolniške. putina, super Valove fotke, pa piškotki so res pravi božični ! blaža, ti dam moj recept za hruške, ki je mnogo boljši kot uni iz recepta za breskve: HRUŠKE: 1 kg moke 1 margarina 0.5 kg sladkorja 6 jajc 2 vanilijna sladkorja 2 pecilna 2 dcl mleka Fila je pa klasična (kar izdolbeš, orehi, sladkor, maslo, čokolada v prahu, rum, limonina lupinica, mleko po potrebi, kisla smetana) Obvezen je ekstrat hruške!!!!, ker da okus in barvo. Se ga pa redči z vodo 1:1. Peceljčke pa pri nas delamo tako, da zobotrebec odlomimo, konico pomočimo v stopljeno čokolado in zapičimo v hruško. Muhca pa je iz čokolade, ali pa lahko tudi nagelnovo žbico uporabiš. februarka, naredi čisto simpl NL večerjo - tako kot oni božično ! Jaz večerje ne bom kuhala, ker smo povabljeni k mojim staršem, na božično kosilo pa k njegovim. Za BC je 30 € brez poštnine. jencili, sladkorna moka je ponavadi, kjer je vse za peko (čokolada, mrvice, svečke za torto, vaniljini , pecilni....) Dobiš sladkor z vanilijo, ali pa vaniljni saldkor vmešaš med navadnega . Pri nas se pa smrekca postavlja ! Anaja zdaj spančka, pol grem pa z mularijo k mojim na obisk. u hvala Bamby, si ga bom spravla za drugo leto in bom poskusla. ma za letos sem končala z hruškami in breskvicami, ne morem več. ma kej drugega, pa še bom.