mml
|
Dan, najprej čestitke slavljencem (po tem sledi pa jamranje ) Karin vse najboljše za prvi rojstni dan in uspešno pihanje svečke Nina in Anže tudi vama vse najboljše in pridno trenirajta pihanje svečk triš hvala za lepo presenečenje lunca upam, da boste jutri in 31. nehali delat ob kakšni pametni uri...pri nas je bilo v starih dobrih časih tako, da se je dan pred praznikom nehalo delat nekje ob 12., novi šef pa tega nikakor ne podpira... lusa upam, da z Lušo ni kaj hujšega in je danes že čisto oK , lepo ustvarjajte in uživajte limma glej da boš Božičkovo pošto shranilo v Nežin arhiv . Upam, da se boš v teh dneh kaj naspala muzika mi bomo imeli letos drevešček na eni taki nizki omari, smo ga podobno imeli, ko je bila Manca stara 1 leto, naslednje leto je bil pa po tem že na tleh in ni bilo posebnih problemov, razen razen, da so bile ovčke iz jaslic po celi dnevni sobi alfabeta super, da je Ajda rajši v varstvu nana super, da si zadovoljna s koeldarjem koala si danes dobila izvide? Mislim nate intruder super Božička imaš . Do kdaj te bodo "razveselejvali" obiski? Upam, da gredo kmalu nazaj domov No zdaj pa še malo jamranja . Matic je zadnje tri dni čisto zboljen, že dve noči ponoči cmevka (približno tako, kot je napisala nana, da joka Klemen), se zbuja, premetava in po tem se zjutraj zbudi slabe volje in zaspan. Noska nima zabasanega, kakšenga zoba tudni ni na vidiku, tako da nimam pojma kako in kaj...Dojenje je ukinil, se začne zvijat in kričat na vse pretege, če ga poskušam prepričat, da bi se dojil , sem kar malo žalostna, saj vem, da je star že skoraj 11 mesecev, samo mi je res žal za te skupne trenutke...sem vseeno računala, da se bova zjutraj in zvečer dojila še dokler ne grem v službo...predvsem zjutraj mi je bilo super, ker se je najedel in sem ga dala nazaj v posteljo in je še malo debatiral z medvedkom in včasih še malo zaspal, zdaj pa s tem ne bo nič, kar pomeni, da bo najkasneje ob 7.30 budnica...Problem je tudi v tem, ker je ob 11. že tako zaspan, da ni za nikamor...prej mi je skoraj na tleh zaspal, ko sem poskušala, da bi ostal še malo buden, tako da zdaj spi že pol ure...In seveda, ker zdaj spi, bo moral it spat še popoldan in po tem je zvečer ves razigran in ne more zaspati...skratka štala...ah bo že...enkrat... ...sem morala malo pojamrat, se takoj počutim boljše
< Sporočilo je popravil mml -- 23.12.2008 11:41:14 >