|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
22.12.2008 23:21:34   
sunny24
Vem ja...živim čez cesto...user posted image  A si boš šla zobeke slikat? Ti bom natančno preko zs napisa kako se do tja pride, a prav?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
22.12.2008 23:26:21   
Balonchy
OK... Sej se ne mudi... Po nowmu letu rabim...
Dej nehi... Zdej se pa res ne grem žarčit na RTG... Ne nori!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
22.12.2008 23:31:40   
sunny24
a ne bi šla malo po kako dozo žarčenja? Lahko da bo pol tvoj novi super man?user posted image user posted image user posted image  Mal heca!
Ja, ti bom jutri napisala, sej v bistvu je prov enostavno. user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
22.12.2008 23:42:22   
Balonchy
Hvala...

Bod pridna... Grem pod tuš, pol pa diretamente u mižule...
Najt, najt..

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
22.12.2008 23:44:01   
sunny24
Nočko, pa se jutri tipkamo!user posted image   user posted image

Grem tudi jst počasi v mižule!user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
23.12.2008 8:33:41   
Ajvy
mi gremo zdravniku, ker je tole vse skupaj čisto preveč....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
23.12.2008 9:30:38   
Čebel@
dobro jutro!
nisem skoraj nič spala,zjutraj se je pa sosedov pes začel tko dret da enostavno nisem zdržala.......zdej je HB utihnil tko da grem še malo v posteljo

ajvy........dobro uštimejte pri zdravniku-bom držala pesti da ni kej hujšegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
23.12.2008 9:32:57   
Balonchy
Jutro...

Ajvy - dobr opravte pri zdravniku... poročaj, ko pridete nazaj! user posted image

Jaz grem pa tut do G pogledat, ker me tole tiščanje ubija. Ponoči so se pojavile še neke tope bolečine in mi ni všeč... Grem se pokazat pa tut, če me celo prekolnejo potem!!! Aja... + pritisk mam... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
23.12.2008 9:33:44   
Čebel@
evo še zajterkuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
23.12.2008 9:34:47   
Čebel@
balonchy.....pametno da greš do g........vsaj vedla boš kaj se dogaja......dobro uštimejuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
   [Brisano sporočilo]
23.12.2008 10:28:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2436
   [Brisano sporočilo]
23.12.2008 10:30:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2437
23.12.2008 10:37:47   
timy
Dobro jutro,

Ajvy držim pesti, da bo vse OK in da bo čimprej minilo.

Balonchy se strinjam z Majchy, pametno, da se greš malo pokazat ginekologu, pa nič se ne sekiraj, kaj si bodo tam mislili. Gre zate in za tvojega otročička.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
23.12.2008 11:07:15   
Shuka
Dobro jutro user posted image

Mi smo imeli včeraj UZ in videli našega korenjaka, ki naj bi sodeč po merah ne odstopal bistveno, buši ma za 1 teden večji in se je očitno vrgel po očijuuser posted image , tehtal naj bi pa malo čez 2300g. Ginekolog je omenil, da je obrnjen z glavico na dol in očitno se že pripravlja, čeprav je še mesec in pol do datuma, so pa gibi stalno prisotni in celo kolca se mu nekajkrat dnevno, tolk ga očitno pijeuser posted image .
Uredila sva še papirje za porodniško na CSD in ker nisva poročena sem ga prisilila, da prizna očetovstvouser posted image , ni se kej dosti pritoževaluser posted image . Tko da imamo to urejeno.

Zdej se morm pa samo še vreči na nakupovanje in pospravljanje pa bomo nared za našo štruco.

No jutri pa še posvetovalnica, kri, voda, pritisk, ginekolog, na kar upam, da ne bo vaginalnega pregleda,  joooj tehtala se nisem že celo večnost, bohvedi kolk sem šla od zadnjega pregleda gor.user posted image

Kako ste ve moje nosečke?

Ajvy - kako je s Tarjo? in seveda s teboj?

Balonchy - upam, da do poroda ne boš potrebovala svojega ginekologa, če že se boš pokazala kateremu drugemu. No pa naj bo vse dobro. Kako tvoj pritisk in detece?

Majchy, claud, birdy, kolumbo, katjuša, sunny, brkn, cita, cati, petrap, diamantina, tanci, rebeka, akvalina, pikica, boma, sazi in seveda ostale - hello user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
23.12.2008 11:14:52   
No na hitro se javim ker ni moj dan sem težna ko user posted image  pa ravno danes ko je moj prost škoda veliak zanj sreča pa velika zame da bom mela komu za težituser posted image user posted image user posted image ...

Avjy upam da ne bo kaj hujšega z vašo malo miško in da se res že poslovite s to vročino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Balonchy dobro da si se šla pokazat te vsaj skrbelo ne bo ko ti bodo povedali kaj te muči držim pesti za lepe in dobre novičke iz pregledauser posted image user posted image user posted image

Kolumbo ti si pa le privošči zaslužen počitek tudi tebi se enkrat spraznejo baterije le počivaj pa upam da glavobol se popolnoma poslovi jaz imam sedaj nekaj časa mir trkam po lesu ker drugače sem pa vedno trpela za neznostnimi glavoboli...

Shuka lepo to pomeni da vaš korenjak je pravi korenjak z pravo besedouser posted image user posted image user posted image  ...tudi jaz komaj čakam UZ ampak bom še nekaj časa čakala da vidim kako napreduje naša piška ali pa mogoče če ji je lulček zrastel bo piškotekuser posted image user posted image user posted image

Nimam ideje kaj naj kuham potrebuje pomoč!!!!!

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
23.12.2008 11:17:25   
Čebel@
shuka hellow tudi tebiuser posted image .....čestitke za ultrazvok in za korenjaka ki stoji na glaviciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
23.12.2008 11:19:37   
sunny24
Jutro! Spet je lep dan danes! Pa sonček je...user posted image

ajvy, ja upam, da ste fajn zrihtali pr dohtarju in da je s Tarjo končno kaj bujše! user posted image user posted image user posted image

balonchy, kaj pa ti strašiš s tem tiščanjem in prtiskom? Da ne misliš ti že kar rodit??? Dej počaki še najmanj 1 mesec, no! user posted image user posted image user posted image   Kaj si zrihtala pr G?
BTW, ta pouštr je zakon! Mi ga je že moj zaplenu za ležat na kavču, tko da...user posted image

kolumbo, ti si pa kar prvošči!user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
23.12.2008 11:20:16   
Čebel@
cita......bova danes skupej sitneuser posted image user posted image user posted image jaz sem naprespana in sem tudi malo slabe voljeuser posted image user posted image user posted image .........sej bo bolšuser posted image ......glede kosila:jaz bi jedla testenine na 100 in 1 način tko da-moj predlog imašuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
23.12.2008 11:21:41   
Čebel@
sunny......morgen.....dej nam v ljubljano pošlji malo sončka-pri nas je tok sivo uzuniuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
23.12.2008 11:22:37   
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

cita......bova danes skupej sitneuser posted image user posted image user posted image jaz sem naprespana in sem tudi malo slabe voljeuser posted image user posted image user posted image .........sej bo bolšuser posted image ......glede kosila:jaz bi jedla testenine na 100 in 1 način tko da-moj predlog imašuser posted image

ja res ja vse me moti če me moj sam pogleda mi že ne paše kaj da bi šele uste odprluser posted image user posted image user posted image testenine mogoče pa res ampak smo jih ne dolgo nazaj jedli bom vidla če bo dala še kk fajni predlog...

Sunny dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
23.12.2008 11:25:33   
sunny24
shuka, to pa je res korenjak! Pa lepo, da je z glavico že dol! user posted image user posted image user posted image    

cita, kaj si pa ti tečka? A si mogoče nosečka?user posted image  
Kaj bi kuhala...Jst nimam pojma še, kaj bomo. Predlogi: pašta s tuno in koruzo, sojini polpet in kaka zelenjava zravn, mineštra...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
23.12.2008 11:28:06   
sunny24
user posted image

Majchy, just for you! user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
23.12.2008 11:29:00   
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

shuka, to pa je res korenjak! Pa lepo, da je z glavico že dol! user posted image user posted image user posted image    

cita, kaj si pa ti tečka? A si mogoče nosečka?user posted image  
Kaj bi kuhala...Jst nimam pojma še, kaj bomo. Predlogi: pašta s tuno in koruzo, sojini polpet in kaka zelenjava zravn, mineštra...

veš da sem se jaz tudi že vprašal če sem user posted image  pa mislim da bo tole kr držalo ampak ena hudo tečna nosečkauser posted image user posted image user posted image ...hvala za predloge danes jih ne bom upoštevala ker mi je ena marčevka dala eno idejo ko že nismo tega jedli ne vem kk dolg sej rada glih nimam ampak bo kr ok je pa zdravo ribji filetki pa še nekaj za zravenuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
23.12.2008 11:33:50   
sunny24
Sej malo tečna pa tudi moreš bit, k če ne bo tvoj dragi hitro pozabu, kako je zgledalo, kako je blo, ko si bla noseča! user posted image user posted image user posted image
Ja, bibe so tudi fajn ideja! Dej k ti na msn neki pošlem...user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
23.12.2008 11:33:51   
Čebel@
sunny.......hvala za sončka.....upam da mu uspe pridt do semuser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Napoved spola s pomočjo brcanja
Kljub temu da sta na pregledu izrazila željo, da ne bi želela vedeti za spol otroka, je radovednost vseeno velika. Morda...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?