Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 12:54:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 A zdej ste šle pa vse pospravljat al pa paeglat, al kaj? A to pomeni, da morm it tudi jst kej pospravit??? sej sem jaz tuki
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 13:01:40
|
|
|
|
Čebel@
|
no pa se je zgleda sunny usmilila dnevne
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 13:03:05
|
|
|
|
claud
|
sj jst mam pa likalno kr pr računalniku tko vas sprot čekiram
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 13:04:44
|
|
|
|
Čebel@
|
itak niso nevem kaj zgovorne če bomo šle s takim počasnim tempom nas bojo marčevke prehitele
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 13:08:38
|
|
|
|
claud
|
Sj sm glih prej študerala...mamo že 100 strani sam v tem mescu pa je šele 2 tedna.... veš kje je še konc decembra.....mislm da bomo do 6. dela kr pršle...tud če en dan nismo zgovorne pa drug dan vse nadoknadmo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 13:21:01
|
|
|
|
lilcha
|
Ojla bejbe Jaz sem od petka dalje že doma na dopustu in ne počnem skor nič,ker se mi nič ne da. Danes zjutraj sem imela pregled pri G. in sem vidla mojo lubico , ki je že obrnjena na glavo, tehta pa že zavidljivih 2010g.Pridna .Pa skoz se mi guzi z rito ke v rebra .Sta me pa obe sestra in ginekologinja pohvalili da sem se od zadnjega pregleda zredila sam 0,8 kg-to pomeni vse skupaj 9,8kg.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 13:23:46
|
|
|
|
Čebel@
|
claud.......če ne prej se debata odpre zvečer ko je treba spat lilcha........zdej pa če si doma se pa moraš večkrat oglasit......u vaša je pa že prava baba mami pa pridna pri kilah drugače si uredu?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 13:25:29
|
|
|
|
lilcha
|
Aja pa v ponedeljek moram it še v laboratorij dat kri, pol mam pa naslednji pregled 27.1 že ctg. Pa dobila sem papir za na csd in za v službo,pa ga bom upam da jutr nesla v službo izpolnit če se mi bo seveda dalo.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 13:27:15
|
|
|
|
claud
|
Evo da pokažem še darilo od tašče in tasta: Je lep ane?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 13:30:24
|
|
|
|
Čebel@
|
claud.........res je cotkan mata okus ni kej
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 13:30:38
|
|
|
|
claud
|
lilcha- za pregled..... men tud rito tm guzi k teb....včasih joi da tok ven da jo lohk s celo dlanjo primem majchy- ma ja sj če ne bi mj rabu spat bi z lahkoto tipkala do 3h zjutri...sam k mu to tipkanje pol zbija po glavi....bo treba bolj tiho tipkovnico kupt
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 13:31:45
|
|
|
|
lilcha
|
Sej drugače se najbrž vidi, da vas vsak dan berem sam napisat mi pa ne sfolga nič. No drugač sem še kar v redu,sam neki me daje hitro bitje srca (g.je rekla da je to normalno),pa skoz neki težko diham- v mirovanju (g je rekla da če bi se to pojavlo pri naporih,hoji pol bi ratal pozorni,tko je pa baje spet normalno).Tko da očitno sem po strokovni presoji čist O.k.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 13:32:58
|
|
|
|
Čebel@
|
claud......jaz si bom kar prenosnik kupila da bom lahko iz postelje tipkala ker mi je mučno tuki sedet in potem skos okoli hodim.......moj pa zmeri spi ko bi ga en ubov
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 13:33:53
|
|
|
|
lilcha
|
IIIII kok lepa vreča. Ja rita pa res občasno ven pogleda men tik pod desno joško.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 13:35:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: lilcha Sej drugače se najbrž vidi, da vas vsak dan berem sam napisat mi pa ne sfolga nič. No drugač sem še kar v redu,sam neki me daje hitro bitje srca (g.je rekla da je to normalno),pa skoz neki težko diham- v mirovanju (g je rekla da če bi se to pojavlo pri naporih,hoji pol bi ratal pozorni,tko je pa baje spet normalno).Tko da očitno sem po strokovni presoji čist O.k. ja tudi jaz že težje diham,sploh ko ležim.......ja sej za g je tko-ali je normalno ali pa hudo narobe pa se izkaže da je spet vse ok(kompliceram ).....dej res večkrat kej napiši čene te bom klicala ko te bom vidla da samo bereš
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 13:35:14
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 claud.........res je cotkan mata okus ni kej Ja res....mi je fajn k res nimam tko nobenga kombinezončka pa bo tole kr u redu....pa k ma umes za pripet za lupinco al pa voziček...tko da bo iz P pršla čist nova...tutto kompleto
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 13:36:18
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: lilcha IIIII kok lepa vreča. Ja rita pa res občasno ven pogleda men tik pod desno joško. aja...men pa čist na sredini...med rebri tko da jo čist lohk primem....prou smešn....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 13:36:46
|
|
|
|
Čebel@
|
pri nas je pri strani nogica,na sredini trebuha pa rita......učer ko sem od sestrične tamalo cartala(2,5m) sem res že ratala nestrpna......mi čakam da dobim mojga knedla v naročje
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 13:39:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 claud.........res je cotkan mata okus ni kej Ja res....mi je fajn k res nimam tko nobenga kombinezončka pa bo tole kr u redu....pa k ma umes za pripet za lupinco al pa voziček...tko da bo iz P pršla čist nova...tutto kompleto jaz sem tako vrečo dobila od kolegice ko šše nismo vedeli da bo in je modra in plišasta........je meni tudi všeč tista luknja da lahko pripreš.......drgač pa moj ni glih za to da bi jo iz p prinesli v takmu žakelčku ker ima filing da se bo kar zgubil v tisti vreči.........sem mu rekla da jo nej vseeno prinese s sabo in se bova že tam odločila a jo dava notri ali samo z dekico pokrijeva
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 13:40:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: lilcha IIIII kok lepa vreča. Ja rita pa res občasno ven pogleda men tik pod desno joško. aja...men pa čist na sredini...med rebri tko da jo čist lohk primem....prou smešn.... moja se pa tok hitr umakne ko jo primem tko da je ne morem prov zlo šlatat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 13:41:55
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 pri nas je pri strani nogica,na sredini trebuha pa rita......učer ko sem od sestrične tamalo cartala(2,5m) sem res že ratala nestrpna......mi čakam da dobim mojga knedla v naročje verjamem ja.... jst sm bla pa zadnič kr mal ljubosumna...k je od mojga sestrična pršla s tamalo (5m) in se je moj ful z njo igral ( to mi je blo ful všeč k sm ga vidla v tej vlogi), ....sam pol je pa cel dan govoru kok bi jo mel še doma pa bi jo čuvu pa jo uspavu...halo...namest da bi reku komi čakam larisso da bi se z njo tko igral......
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 13:42:58
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: lilcha IIIII kok lepa vreča. Ja rita pa res občasno ven pogleda men tik pod desno joško. aja...men pa čist na sredini...med rebri tko da jo čist lohk primem....prou smešn.... moja se pa tok hitr umakne ko jo primem tko da je ne morem prov zlo šlatat Sj prou da se postavi zase...ŽE ZDJ!!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 13:45:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 pri nas je pri strani nogica,na sredini trebuha pa rita......učer ko sem od sestrične tamalo cartala(2,5m) sem res že ratala nestrpna......mi čakam da dobim mojga knedla v naročje verjamem ja.... jst sm bla pa zadnič kr mal ljubosumna...k je od mojga sestrična pršla s tamalo (5m) in se je moj ful z njo igral ( to mi je blo ful všeč k sm ga vidla v tej vlogi), ....sam pol je pa cel dan govoru kok bi jo mel še doma pa bi jo čuvu pa jo uspavu...halo...namest da bi reku komi čakam larisso da bi se z njo tko igral...... no sej ni slabo mislil
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 13:45:11
|
|
|
|
lilcha
|
Tud jaz že komaj čakam Maško da jo celo prelupčkam pa prestiskam. Moj je dons sanju da sem že rodila in to fantka, pa kr nekje uzuni v enem podhodu. Pomoje zato ,ker ko sva bla učeri zvečer na sprehodu s psom me je ful neki začel špikat na desni strani trebuha pa sploh nisem mogla hodit neki časa.(tud to sem povedala g. da me je neki špikal pa je rekla pol pa probite mal hodit, pa sem rekla sej to je blo na sprehodu,pol je pa rekla aja no pol pa probite umes mal počivat wtf?) Njim se pa res vse zdi normalno .
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 13:46:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: lilcha IIIII kok lepa vreča. Ja rita pa res občasno ven pogleda men tik pod desno joško. aja...men pa čist na sredini...med rebri tko da jo čist lohk primem....prou smešn.... moja se pa tok hitr umakne ko jo primem tko da je ne morem prov zlo šlatat Sj prou da se postavi zase...ŽE ZDJ!!!! sej bo vidla uzuni-ji ne bom dala nič miru-jo bom skos cartala
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?