Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 22.12.2008 21:39:05
|
|
|
|
Ajvy
|
Hvala punce za lepe želje...upam, da primejo...in da bo nočka mirnejša od prejšnje..... Sunny....ne na CSD-ju...amapak v službi...kar neki so me prepričevali da mi lahko papirje izpolnejo šele ko grem na porodniško...v glavnem kr ene buče...tak da sem rekla naj mi napišejo te plače...pa bom že jst odgovarjala zato...čakam 14 dni na papirje ,da mi pol reče ,da neki ne more....ajde nehaj..... pa še prazniki so pred vrati..kdo bo pa delal tam....pa ja rabim denar enkrat na koncu januarja ..če že ne prej...kaj mi bo potem marca...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 22.12.2008 21:39:05
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: claud Pa sj ne morm verjet.... petrap- isto zibko mate kot mi, ipa še ste barve.......ajoj Une cunce iz HM-ja mamo pa očitno vse februarčice...tiste sovice al kaj so Jst nimam pa bi mela pa ni dnarja No, sej mogoče k bojo razprodaje da bomo še kej kupil, bolj mal sicer, ampak kej pa bomo verjetn. Sm ravno zadnjič kupla za samo 5 ojro, k je blo znižano.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 22.12.2008 21:39:36
|
|
|
|
Balonchy
|
AJVY - dej ne me plašit noooooooooooo... Mam pa feeling, da se mi je res naš otroček spustil nižje... tko k, da mam trebuh nižje kt prej... Ma ne vem... Sm pridna in ležim, da res ne bo kake neumnosti!!! Prpravljeno je vse, sam vseeno upam, da počakam vsaj pol januarja. In zay piko na i - moj G je od danes do 30.1. šel na smučanje...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 22.12.2008 21:41:57
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Ajvy, jst upam da se malčika čim hitrej pocajta A boš ti tamalo dala iz vrtca takrat ko se bo rodil? Mislm glede na to da dost prinese očitno iz vrtca? Jst ne bom, bo mala skoz v vrtcu, vem pa da so eni za to da se da starejšega otroka iz vrtca. Men bi bla to čist prekruta varianta, Neli je glih tok stara da te polno zaposli in da bi bla z dvema se mi lih odpele... hvala ...ne, nisem niti razmišljala v tej smeri...zdej se prekužuje...pol pa naj jo ven vzamem, pol pa jovo na novo...mah kaki....itak vem, da bo tudi doma, ker verjetn glede na trenutno stanje ne bo glih en let zdrava ( čeprav bi bilo krasn )...nikakor...poleg tega nisem niti pol tolk zanimiva kolkr vrtec.....pa še kolkr si napisala...ne vem če bo zmogla oba naenkrat....po cele dneve....itak če bom mogla bom...kaj pa čem....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 22.12.2008 21:42:32
|
|
|
|
birdy
|
Mal iz firbca me zanima kaj boste naredile s tistim dnarjem od paketa (če boste vzele dnar)? A ga boste vse zapravle za potrebščine? Ma me čist tko zanima, jst sem že pri Neli ves tist denar prišparala in ji položila na knjižico (ma od pošte). Sej drgač ma sklade ampak ma pa tud tisto knjižico in kar dobi za kak rajstni dan, božička, miklavža,... ji dam pač na knjižico. Je tamala že prov bogata Bo kmal mogla nama začet posojat No, in tokrat bom isto nardila ker se mi zdi fer da tud temu dava nekaj denarja za štart. A bo kera tud tko naredla?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 22.12.2008 21:42:34
|
|
|
|
claud
|
Ajvy- se strinjam s tabo....jst dobim 15.1. denar pa se mi že to zdi kr mal pozn, glede na to da je to že kr zlo na konc, ko se mi res ne bo ne vem kok dal okol hodt pa iskat stvari.....Tko da so mi zdele tele božičkove pomoči prov obliž na denarnici.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 22.12.2008 21:42:36
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Pa sj ne morm verjet.... petrap- isto zibko mate kot mi, ipa še ste barve.......ajoj Une cunce iz HM-ja mamo pa očitno vse februarčice...tiste sovice al kaj so lepe zibke imaste še lepše bodo ko bodo polne
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 22.12.2008 21:43:35
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy AJVY - dej ne me plašit noooooooooooo... Mam pa feeling, da se mi je res naš otroček spustil nižje... tko k, da mam trebuh nižje kt prej... Ma ne vem... Sm pridna in ležim, da res ne bo kake neumnosti!!! Prpravljeno je vse, sam vseeno upam, da počakam vsaj pol januarja. In zay piko na i - moj G je od danes do 30.1. šel na smučanje... pol pa noge skup držat do takrat
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 22.12.2008 21:43:35
|
|
|
|
petrap
|
claud zdaj pa res ne vem več kaj je to z nama...vse neki podobno ..k da bi se dogovarjale no sem zdaj še smrekico gor dala...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 22.12.2008 21:44:20
|
|
|
|
sunny24
|
balonchy, a tak frajr je ta tvoj G? Kar smučat do konc januarja? Kdo ga pa nadomešča? A kak fajn?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 22.12.2008 21:45:19
|
|
|
|
Čebel@
|
birdy.......midva bova odprla račun in vsak mesec iz mojga al pa moževga računa prenesla ene 10 evrov-sej potem bo itak dobivala še žepnino(če bo pridna)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 22.12.2008 21:46:13
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: claud Pa sj ne morm verjet.... petrap- isto zibko mate kot mi, ipa še ste barve.......ajoj Une cunce iz HM-ja mamo pa očitno vse februarčice...tiste sovice al kaj so Jst nimam pa bi mela pa ni dnarja No, sej mogoče k bojo razprodaje da bomo še kej kupil, bolj mal sicer, ampak kej pa bomo verjetn. Sm ravno zadnjič kupla za samo 5 ojro, k je blo znižano..... Ma hudič, a sam 5 ojrov? Jutr greva z mojim mal v trgovine (še po kako sladkarijo za božička) pa bova šla še mal v H&M... Teh 5 eurov me pa ne bi (ne bo) pobral...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 22.12.2008 21:46:57
|
|
|
|
Ajvy
|
Birdy...jst ga bom porabila za potrebščine, ker drugače ne boma čez prišli...... Claud....mah sej to ....pa še ..jst mam rok čist na začetku februarja....kam bom pa hodla s tem trebuhom.....pa dej no...14 dni....sem hotla bit tolk prej...zdej me pa preganja....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 22.12.2008 21:47:45
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap no sem zdaj še smrekico gor dala... fuuullll lepa smrekica
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 22.12.2008 21:48:36
|
|
|
|
petrap
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: petrap no sem zdaj še smrekico gor dala... fuuullll lepa smrekica hvala...več ali manj delo mojga možeka
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 22.12.2008 21:48:52
|
|
|
|
claud
|
ja petrap- zdj bo treba pa nehat s tem...bo že kj sumljivo super smrekca!! kaj mate že vse smrekco? mi jo bomo pa kr tko kot vedno 24. postavl.... birdy- mi bomo neki dnarja zihr zapravl za še kak kos opreme, drugač pa tisto kar bo dobila za rojstne dneve in tko bomo pa tud šparal....ne bomo njenega denarja zapravljal...če se bo le dal....upam....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 22.12.2008 21:49:57
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 birdy.......midva bova odprla račun in vsak mesec iz mojga al pa moževga računa prenesla ene 10 evrov-sej potem bo itak dobivala še žepnino(če bo pridna) Ja, sej račun bo Neli pol nekje na konc osnovne šole al pa na začetku srednje tud mela. Ta knjižica je tko čist stvar zbiranja denarja, nič trošenja Bo dobila ko bo stara 18 let. Lahko ga bo porabila za avto al pa za izpit al pa kako tako večjo stvar, lohk ga bo pa zagonila za žure. Sam pol ji seveda jst ne mislim izpita za avto plačevat če misl ona kr velk dnar za cunce pa žurke potrošt... Jst bom zajebana mat
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 22.12.2008 21:50:58
|
|
|
|
Ajvy
|
BIrdy...midva vsak mesec 16. dava v šparovček tist kar mava kovancev, če jih je manj kot 10 evrov, dava papir za deset...in ob njenem rojstnem dnevu porabiva ta denar za darila.....in celotno žurko kolkr.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 22.12.2008 21:52:06
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Birdy...jst ga bom porabila za potrebščine, ker drugače ne boma čez prišli...... Claud....mah sej to ....pa še ..jst mam rok čist na začetku februarja....kam bom pa hodla s tem trebuhom.....pa dej no...14 dni....sem hotla bit tolk prej...zdej me pa preganja.... Ja sj jst sm si tud skos govorila, mah kok mam še časa zdj mi gre pa kr mal hitr teli zadnji tedni.... ja in 5.2. mam rok, tko da 2-3 tedne prej bom mela pa pomoje že tak trebuh da ne vem kako se bom premikala...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 22.12.2008 21:52:55
|
|
|
|
Ajvy
|
nč punce grem spat...boh ve, kaj me še čaka...nočko vsem....lepo bodte...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 22.12.2008 21:53:54
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Birdy...jst ga bom porabila za potrebščine, ker drugače ne boma čez prišli...... Claud....mah sej to ....pa še ..jst mam rok čist na začetku februarja....kam bom pa hodla s tem trebuhom.....pa dej no...14 dni....sem hotla bit tolk prej...zdej me pa preganja.... Ja sj jst sm si tud skos govorila, mah kok mam še časa zdj mi gre pa kr mal hitr teli zadnji tedni.... ja in 5.2. mam rok, tko da 2-3 tedne prej bom mela pa pomoje že tak trebuh da ne vem kako se bom premikala... mah...jst sem bla pridna sem 70 dni prej odnesla na firmo ,da ja bo....do takrat,,,na ...glej zdej mah sej bo....jutr ....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 22.12.2008 21:54:32
|
|
|
|
sunny24
|
petrap, lepa smrekica, pa zibka tudi! birdy, mi2 bova un dnar kar dala na varčevalni račun, smo se pa zmenla, da bova vsak mesec dajala za na stran (njen račun). Pa isto to, kar dobimo od občine...Sem pa res vesela, da smo meli dnar pr strani prov za , da me ne tolče zdej, k bi bla bol kriza.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 22.12.2008 21:55:30
|
|
|
|
birdy
|
Ajvy, sej vem, je hudič. Sej jst tud že neki časa nisem nč položila Če pa tko pogledam, jst sem v 15ih letih življenja mela na svji knjižci manj denarja kot Neli zdej... Že če sam to ostane je zadost Drek je tole z denarjem, jst bi tok tud kej dala Neli pa temu v bušiju kej pa ne morem. No tole od paketa bomo nekak pregural, ker res vse mamo. Dobesedno nč ne rabim kupt. Sam kar bo stroškov za vatirance zame.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 22.12.2008 21:57:03
|
|
|
|
Čebel@
|
ajvy.........želim vam mirno in prespano noč midva bova denar od sociale porabla za spotoma,sej pravim,mala bo pa dobivala ene 10/mecečno petra......lepa posteljica in smrekica
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 22.12.2008 22:00:41
|
|
|
|
claud
|
Ma nč punce...grem jst počas v postlo da vidm če mi dons rata zaspat Pa še mala je ravno zdj akcijo nardila in mi skos en njen del vn gleda....ena kostka vsake pol minute ven poštrli....je tok smešna da se režim uki k en psihopat.... Se jutr tipkamo...mi je kr slabo k vidm kok mam teh malih cotk za zlikat...mi bo križ odpadu Lepo pančite....Nočko
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?