|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
23.12.2008 11:46:36   
sunny24
Majchy, ja upam, da bo pršu do LJ...user posted image   Če pa ne bo učinka, bom še burjo poslala, da vam razpiha tisto meglo!user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
23.12.2008 11:49:37   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Majchy, ja upam, da bo pršu do LJ...user posted image   Če pa ne bo učinka, bom še burjo poslala, da vam razpiha tisto meglo!user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
23.12.2008 11:51:16   
claud
Jutro!

No jst sm se zdj psiho-fizično prpravla na likanje, zdj morm sam še začetuser posted image user posted image
3 dni že vstajam ponoč, ma 3x na noč zihr-sm stalna gostja na wc-ju.... tko da spanje je bl slabo....drugač pa bo za preživet....user posted image

Shuka-hello tud tebi in super da korenjak lepo raste!!user posted image user posted image

Balonchy-upam da je vse ok.....user posted image

Ajvy-tud vi upam da se boste pozdravli kmalu....

Sunny- mi rabmo burjo....megla do taluser posted image user posted image user posted image

Vse ostale tečke....majchy, cita...pa še kakšna se verjetn najde....vam je itak oproščeno!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
23.12.2008 11:56:49   
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Jutro!

No jst sm se zdj psiho-fizično prpravla na likanje, zdj morm sam še začetuser posted image user posted image
3 dni že vstajam ponoč, ma 3x na noč zihr-sm stalna gostja na wc-ju.... tko da spanje je bl slabo....drugač pa bo za preživet....user posted image

Shuka-hello tud tebi in super da korenjak lepo raste!!user posted image user posted image

Balonchy-upam da je vse ok.....user posted image

Ajvy-tud vi upam da se boste pozdravli kmalu....

Sunny- mi rabmo burjo....megla do taluser posted image user posted image user posted image

Vse ostale tečke....majchy, cita...pa še kakšna se verjetn najde....vam je itak oproščeno!!!!!user posted image user posted image

Tudi mene čaka likanje sej nimam velik ko sem v nedeljo skoraj vse ampak bo treba...Ja hvala da nam je oproščeno ko smo tečke vsaj nekdo nas razumeuser posted image user posted image user posted image ...pa ne preveč delat...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
23.12.2008 11:58:23   
sunny24
claud, jutro! A je pršu paketek? Uf, to peglanje ti pa prov nič ne zavidam...Nas še čaka...Ampak, če bo sušilc lepo opravu svojo nalogo, mi še peglat ne bo treba...user posted image

Aja, sm pozabla pohvalit mojga...Mi je včeri zvečer tko lepo zmasiu tačke...Ku je pasalo...user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
23.12.2008 11:58:53   
sazi
Punce, ste tako zgovorne, da vas ne dohajam. Od mojega včerajšnjega posta ste napisale 7 strani!

Na dopustek odhajamo v Bohinj - odklopit možgane med bele poljane - in sonce - upam.

Sem včeraj samo zasledila, da ste se nekaj o banjicah menile. Mi smo pri prvem imeli tako večjo zadevo za na banjo, kjer je bila banjica in previjalna v enem. Ker je bila banja že precej boga (ni bila nova), smo jo vrgli stran, previjalna pa še lepo služi - res ni nikjer nobenega drugega prostora, tudi nad pralnim strojem ne.
V hiši (še vedno upam, da se preselimo pred prihodom dojenčka) pa bo v kopalnici stala previjalna miza, banjico pa bom kupila novo- verjetno spet tako za na banjo. Naš ali se je kar dolgo kopal v njen in tako brcal in šprical, da si ne predstavljam, da bi stala banja kje drugje kot nad banjo.

Bodite kolikor se le da v tem meglenem dnevu in želim vsem, da čimprej zagledate/mo sonce.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
23.12.2008 12:04:19   
claud
cita- ja če se tečke ne bomo razumele, kdo nas pa bouser posted image

sunny- ni še paketka.....ni to hitra pošta...user posted image slovenija je velika, a vešuser posted image

Sazi- bohinj....super...kok snegca boste mel....mi2 greva tud ta tedn mal u tist konc na izletuser posted image user posted image če tuki ne dobimo doze snega ga gremo pa iskat

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
23.12.2008 12:04:47   
sunny24
Ja sazi, februarčice smo hude za čvekat...user posted image

Kak fajn dopustek boste meli...Uživaj še za nas!user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
23.12.2008 12:05:04   
Čebel@
sazi.......kdaj a odhajate?
claud.....nisem ti čisto nič fouš likanja-HB za sušilec......no me eseli da nama je s cito oproščenouser posted image
sunny.......super za masažo nogic.........jaz imam narejen tečaj iz te masaže in nekak ne pustim mojmu da me masira ker me žgečka,tko da se vilikokrat kar sama ker vem kam je trebapritisit

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
23.12.2008 12:06:20   
Čebel@
joj kok napak sem naredilauser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
23.12.2008 12:15:30   
claud
Sunny- baje da sm glihkar dobila paket, tko da ga grem h mojim iskat čez ene 3 urceuser posted image user posted image user posted image

Majchy-sj mam sušilc, sam tele tetra pa ene pajace pa morm zlikat.....mi je tok muka to k niosm navajena likatuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
23.12.2008 12:16:51   
sunny24
claud, a nimamo mi hitre pošte? user posted image user posted image user posted image

majchy, no, pol pa lepo prosim, da prideš na en obisk, časim sončka, pa kak čajček, sokec, tortico...Kar želiš!user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
23.12.2008 12:20:15   
sunny24
No, pa se je naša pošta izkazala! user posted image user posted image user posted image   Pol boste danes že uživali v poslušanju muzike in gledanju metulčkov...user posted image
Ja no, tetetra plenice pa bo itak treba peglat...Čeprav sem nekje prebrala, da če jih opereš na 90, pa jih pol v sušilcu posušiš, da jih ni treba še likat. K likanje je kao da "razkužiš" planico al neki tazga...user posted image

kolumbo, jst bi rada vedla, kako zgleda postelnina od Galeba...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
23.12.2008 12:20:45   
claud
sunny-user posted image user posted image user posted image vem da jo mamo, sam nism mislla da si po hitri poslalauser posted image ....zdj pa komi čakam da grem domov pogledatuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
23.12.2008 12:21:44   
claud
Ja pa tele tetra mal nagubane pridejo pa jih zato likam....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
23.12.2008 12:25:49   
sunny24
Sej je nism poslala po hitri pošti...Tisto sm misnla bolj tko sarkastično, k na naši pošti kar traja in traja da kej pride...user posted image
Boš vidla ku je lepo...user posted image  Jst se kar stopim vsakič, ko pogledam ta vrtiljak...user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
23.12.2008 12:28:08   
Čebel@
sunny.........hvala za vabilo.......če bom kdaj v vašem koncu te bom poklicala-po porodu da se bosta lahko najine pupe skupi igraleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
23.12.2008 12:30:16   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Sej je nism poslala po hitri pošti...Tisto sm misnla bolj tko sarkastično, k na naši pošti kar traja in traja da kej pride...user posted image
Boš vidla ku je lepo...user posted image  Jst se kar stopim vsakič, ko pogledam ta vrtiljak...user posted image

Tud jst sm sarkastično misllauser posted image user posted image user posted image pol se pa zarad tega nisva zastopleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
23.12.2008 12:30:33   
sunny24
Ja to pa itak, da moreš poklicat, če boste kdaj na tem koncu! PA tudi za ostale velje isto...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
23.12.2008 12:31:49   
sunny24
Ah claud, k.urc pa naš sarkazm, k se na koncu sploh ne zastopimo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
23.12.2008 12:36:19   
Čebel@
no jaz grem malo pospravit po stanovanju.......vas pridem umes kej prebrat......user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
23.12.2008 12:36:21   
sazi

bomo tam od četrtka do torka, potem gremo pa malo trans-Slovenija - Novo leto praznovat v Maribor.

res upam, da bomo uživali - malo se bomo skupaj sankali, kak dan bova z malim to počela sama, pa bo šel mož smučat

likanje user posted image user posted image user posted image  - bo še malo počakalo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
23.12.2008 12:37:16   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sazi

bomo tam od četrtka do torka, potem gremo pa malo trans-Slovenija - Novo leto praznovat v Maribor.

res upam, da bomo uživali - malo se bomo skupaj sankali, kak dan bova z malim to počela sama, pa bo šel mož smučat

likanje user posted image user posted image user posted image  - bo še malo počakalo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uživajte še namesto nas.ki bomo domauser posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
23.12.2008 12:39:06   
sunny24
majchy, ti si pa pridna...user posted image  Jst bi tudi mogla malo pospravt, sam se mi ne da...user posted image  Dnevna kar kriči "pospravi me"...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
23.12.2008 12:50:15   
sunny24
A zdej ste šle pa vse pospravljat al pa paeglat, al kaj? A to pomeni, da morm it tudi jst kej pospravit??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Zadovoljstvo z življenjem v svojem kraju
majčica76

http://tinyurl.com/2wl93dx Tukaj je anketa, ki jo rabim za fax.... prosila bi vas če bi bila katera pripravljena rešiti anketo na tem spletnem naslovu... HVALA VSEM :)

/ (78%)

/ (22%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!