|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del
22.12.2008 8:23:45   
koala
Jutro!

Punce ve ste tako zlate, da bom jaz vsa v srebruuser posted image user posted image user posted image  Hvala vvsem skupaj in vaki posebaj! Samo dašabina jaz nimam niti ene mercatorjeve nalepke ker ne kupujem tamuser posted image , ti lahko kaj drugega pošljem?

Kleme in Vid vse naj naj ob obmesečnici.

Manja vse naj naj ob prvi svečki, pa še naprej razvessvoja starša.

Pa še vsi ostali slavljenčki ki ste praznovali v preteklih dneh, vse naj naj.

Mi smo pa se včeraj na vrat na nos odločili in se šli namkat na Ptuj, hmmmmmmmm je pasalo, pa še Alex je papal da ga skoraj nisem spoznala. Očitno je tam nekaj v zraku, ga bo trba na zalogo domov vzet, ap la se hodit vsak dan kopatuser posted image user posted image

Ninauser posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj pa bo!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
22.12.2008 8:34:06   
Sunny Morning
HANA
user posted image

KLEMEN
user posted image

VID
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
22.12.2008 8:40:06   
Lunca1
Samo toliko da zaželim dobro jutro.user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
22.12.2008 8:40:40   
Lunca1
Hana, Klemen in Vid vse naj naj.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
22.12.2008 8:44:48   
koala
Hana vse naj naj ob obmesečnici!

Nisem vedela

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
22.12.2008 9:04:34   
lutiropan
Hana

user posted image

Klemen

user posted image
Vid

user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
22.12.2008 9:28:29   
dašabina
Dobro jutro,
Koala, nič hudega če nimaš merkatorjevih, to sem tako rekla, če bi jih katera pač imela, šparove dobiš tako ali takouser posted image
Vaney, meni tud ne bo zneslo zdaj, bomo vsi doma, pa bi rada jih malo izkoristilauser posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
22.12.2008 9:55:17   
katee
Jutro!

Se tri dni nisem oglasila, ker je kar naporen vikend za nami.

Smo imeli včeraj krst. Sta se krstila oba bratrančka, Žan ŽLuka in Maksi. Je bilo zelo lepo. Ko dobim slikice, jih par prilimam.

Drugače smo pa super. Meni se že nekaj časa vrti v glavi, ne vem, kaj je to.

Danes bo pa izkoristila dan in se odpeljala malo ven iz Lj na sončka, ker tukaj bo baje cel dan megla.

Pa še z mano zamude: Manja, vse naj naj za 1. svečko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
22.12.2008 10:12:40   
ljubljana
Hana,
user posted image
Klemen,
user posted image
Vid,
user posted image
Manja,
user posted image
Daniel,

user posted image
Lejla,

user posted image
Belinka

user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
22.12.2008 12:37:57   
Lunca1
smo že skor na drugi straniuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
22.12.2008 12:42:34   
Sunny Morning
mala pikica sem dobila danes
user posted image

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 22.12.2008 12:43:02 >

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
22.12.2008 13:02:17   
Sunny Morning
Še dobro, da smo letos načvekale 5. delov, ker s tem tempom bo drugo leto še vedno 5. del. user posted image

Mi zadnje čase spimo user posted image . Sploh ne vem kaj jo muči. Mora zdaj zaje....., ko grem v službo, da bom ja vsa neprespana. Nekako sumim, da jo dajejo zg. trojkice ampak nisem sigurna. Včeraj je itak tudi ful slabo jedla, tako da meni ni jasno kako je do 7.20 spala, ker jaz bi bila že zdavnaj lačna. Smo bili pa vsi trije več kot 1.30 zunaj in nam je bilo ful fajn. Jutri greva z Nejo v Bjelovar k moji najboljši prijateljici na obisk. Je prišla za 14 dni domov iz Kanade in komaj čakam, da jo vidim. V petek sva oz. smo vabljeni na prednovoletno srečanje k enim prijateljem. Mislim, da bo Neja kar doma, ker se dobimo šele ob 20.00 in nima smisla, da jo vlečeva s sabo. Bo babi prišla v varstvo.

Dejte še kej napisat, ni treba samo novoletna darila kupovat. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
22.12.2008 13:56:53   
mml
Hana, Vid in Klemen  vse najboljše in najlepše

user posted image
user posted image
user posted image

sunny pri nas zadnji dve noči tudi slabo spimo, Matic kar naprej nekja cmevka, večinoma se ob tem sploh ne zbudi, samo jaz se pa...

...pa očitno se mu ne da več kaj dosti dojiti user posted image , danes zjutraj sploh ni hotel piti na obeh straneh...ah bo že...Mene se loteva nekakšen prehlad, ponoči sem se zbudila vsa prepotena in vroča, pa zabasna nos sem imela...trenutno je že boljše. Sem šla pa danes sama v šoping in uspešno zapravljala user posted image , sem si privoščila nove športne hlače pri H2O, imajo namreč 30% popust, pa še kapo in rokavice, Manca je v  IANA dobila nova hlače (tudi 30% popusta), po tem pa še obvezen nakup v Muellerju...in počasi bo spet praznina na TRR user posted image

triš super za predpraznično peko user posted image , jaz sem veča ali manj že vse napekla, upam, da dobim jutri zeleno luč še za ene piškote...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 2538
22.12.2008 15:15:17   
Golobček
Dan !

Pa je res zatišje tukaj, se vidi da se je začela služba in da nekaterim primankuje časa za RR.

Ja tudi naše noči so katastrofalne. Nevem več kaj je z mojo N., spat sploh noče, ima pa še eno grdo navado, zadnjih 14 dni ko je bola bolana, se je kr naprej cartlala in posledica tega je da noče it k nobenmu več, bognedaj pa tudi da jo odložim na tla se začne dret, kot bi jo tepla.user posted image user posted image  
Smo jo očitno razvadli, včasih pa je bila takšno pridno detece.
Pa saj bo se tolažim s tem, da bo prehitro zrastla pol se pa ne bo hotla več cartlat.

Tole pa je za današnje slavljenčke.
user posted image

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
22.12.2008 16:56:42   
TRIŠ
No tako pecivo je napečeno,jutri pa še torta in gotovouser posted image .Ja si je pa Maticov prijatel zaželel če bi mu za božič spekla muffine od Ljubljane in pečem,pečem 45 min in še vse rumeno,nakar ugotovim da mi je Žan zmanjšal pečico na 90 stopinjuser posted image jao kukulele,upam da bojo lepi in dobri.

Glede noči pa jaz ne bom komentirala,ker mi več skoraj da ne spimo .Non stop stoka javka,joška mu ni več dovolj tako da pije še čaj.....,meša se mi ko pomislim na spanjeuser posted image ,ampak zato tale smeško,ker smeh je pol zdravjauser posted image .Je pa tudi tečen in cel dan sitnariuser posted image .

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
22.12.2008 18:07:11   
koala
Sunny Morning user posted image user posted image user posted image user posted image ,
mml user posted image user posted image user posted image user posted image
Trišuser posted image user posted image user posted image user posted image  za nespanje, jaz sem že navajena in upam da bo kmalu bolje. Za vse nas.

Golobček moj Alex jemel tudi tako fazo ko je samo na meni visil, pa ga je minlo ko je spoznal da se da po 4 tudi naprej prit, zdaj pa želi bit skozi na tleh.

mml pozdravi se, pa imaš ZS.

Jaz pa danes pogrešam nano, pa malo pikico, pa martinco, intruder je tudi med pogrešanimi, pa klepetka, pa Alfabeta..

Nisem vedela

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
22.12.2008 18:47:05   
limma
Dober večer,
Neža je bila letos zeloooo pridna, zato je prejela lepe pozdrave s severa Finske user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
22.12.2008 18:57:13   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Jaz pa danes pogrešam nano, pa malo pikico, pa martinco, intruder je tudi med pogrešanimi, pa klepetka, pa Alfabeta..

Tudi jaz jih pogrešam, sploh intruder se že celo večnost ni oglasila user posted image , pa sani nič ni povedala, kako so praznovali... sončnica je tudi kar odcvetelauser posted image user posted image Alfabeta, kako je z Ajdo in vrtcem? Dašabina, pridi kaj od keksov in še tu kaj napiši user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
22.12.2008 19:26:35   
limma

Sicer pa je dan minil tik-tak.. podobno kot vsi zadnje čase, ko smo z eno nogo že v službi user posted image

mml, super za nakup in popuste user posted image H2O ima meni krasne stvari....
Jaz že en teden več ne dojim; itak se je dojila samo še ponoči in zjutraj, potem je nehala ponoči in tudi zjutraj več ni hotela... tako da se je prav lepo sama odstavila user posted image Sicer sva bili pa obe pridni (in Neža in Matic tudi).. skoraj 11. mesecev user posted image user posted image , da preženeš prehlad.

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Dejte še kej napisat, ni treba samo novoletna darila kupovat. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ja, se strinjam user posted image user posted image Se končno vsedem za računalnik in razveselim RRja in vas - potem pa ni nič napisanega....

Vsem, ki slabo spite, pa tudi vsem drugim želim mirno noč user posted image

Mogoče pa kasneje s koalo še kak dialog udariva user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2544
22.12.2008 19:35:32   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: limma
user posted image user posted image

HUUUUUUDO!!!

Matic user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
22.12.2008 19:42:47   
Alfabeta
Čer!

SLAVLJANČKI VSE NAJ NAJ!!!!

MANJA vse najboljše za 1.svečko!!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

No, mi smo malo v gužvi. Dopoldan sem vas sicer prebrala, tak da vas imam pod kontrolouser posted image , ampak nisem pa uspela nič napisat. Mi namreč finiširamo leto, gužvo imamo v eno, pa še inventuro imamo od jutri naprej.

Sicer pa se mala kar navaja na varstvo, danes je celo veliko pojedla, pa 2x spala....ampak naše nočno spanje je pa tudi user posted image , tak da punce, "nespalke" smo na istem. user posted image

No, kaj veliko ne bom komentrirala, da ne bom pokvarila dnevnega povprečjauser posted image ....aja, saj prideta Nana in klepetka popravljat povprečje, a ne?user posted image

Kaj naj vam še povem....aja, triš, v službi pa ni tak hudo, veš? user posted image  Saj bo, samo šccc stran negativne misli naženi.

No, sem pa v soboto spekla dišavne piškote od mml (hvala klepetka), pa žepke, če katera rabi recept imam krasnega, ampak izgleda da "niso bili dobri" ker mi jih je skoraj zmanjkalo, pa sem žepke delala iz kg moke user posted image . Kaj bi šele bilo, če bi imeli obiske. No, v torek pa delam še rafaelo krogljice, ker imam v sredo, na božični večer, večerjo za nas, moje in moževe starše, ter brata z družino. Pa zraven bo še nekaj mesa, jasno, da ne boste mislile, da bodo samo krogljice.user posted image  Je pa to že tradicionalna večerja.

katee,  a je bil tvoj Žan Luka krščen? Če je tako, iskrene čestitkeuser posted image . Pa zadnjič si spraševala za adaptirano oz.alpsko mleko. Jaz ji dajem alpsko, načeloma 3,5 maščobe, ampak mi ga je danes zmanjkalo pa je bilo tudi 1,6 dobro

zadnjič ste govorile o porodniški.....no, jaz jo dobim še skoraj celo za mesec decemberuser posted image . muzika, nakazilo dobiš še za 4 dni v decembru.

martinca, jaz mislim, da bom spet dobila kak tak koledar viška, pa ti ga pošljem, če le bo še kak dodaten..Velja? So tudi meni najboljši

limma, mi tudi nimamo božičkove kapice in je tudi ne bomo imeli. Načeloma sem trmasta in ne podležem marketinškim napadomuser posted image  ob takih praznikih. Jo pa imajo v Mercatorju, v akciji. No, pa ker sem glih prebrala....jaz še dojim zvečer, ponoči, pa če je res slabo razpoložena kdaj popoldan, tak za pocartatuser posted image

voščilnice so vse zelo lepe, prav tako koledarjiuser posted image

NO, takole....malo sem vas pokomentirala zdaj pa grem malo še pred tv

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
22.12.2008 19:50:56   
obrigit

VSE NAJBOLŠE

< Sporočilo je popravil obrigit -- 22.12.2008 19:52:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 2547
22.12.2008 19:53:03   
obrigit
Ups nekaj sem se zaštrikala

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
22.12.2008 20:03:23   
obrigit
Hana, Manja, Lejla user posted image user posted image user posted image  Klemen, Vid, Daniel user posted image user posted image user posted image  vse najbolše.

Danes sma z mojim bila cel dan na terenu, in se vidi sem čisto izmozgana. Moji možgani že spijo. Si rihtama kredit in sma letala od banke do banke, svašta kakšne odzive referentov vse doživiš, da te kap.
Enih par nama jih je še za jutri ostalo pol pa odločitev in drugi teden potrditev.
Tako da upam da se bomo čez eno leto selili.

Lepe čestitke ste naredile, mi smo jih kar kupili.

zdaj pa grem v mižule ker Špela danes spi pri babici

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
22.12.2008 20:14:58   
dašabina
Hojla, ni panike, LImma, ne pečem, ampak tekam po nastopihuser posted image

Alfabeta, lepo te prosim za receptka za rafaelo kroglice, sem te hotela že klicat, pa sem se spomnila da delaš....

Sunny, tebe sem pa srečala pri bolnici, si mi delovala nekam zamišljenauser posted image

Drugać dogaja, se učimo zdajle zgodovino, ki jo mati ne mara, očitno pa hčer tud ne - geniuser posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?