nana35
|
Vid Hana Klemen Vse najboljše!!! No,mi tudi slabo spimo,zdaj kake tri dni,ne vem točno,ker se nam pogosto dogaja.Ampak preživimo,kaj pa hočemo. Danes sem skočila v EP še nakupit nekaj daril,ker nisem imela vsega,tako da je zdaj v večini vse doma.Upam,da nisem kaj pozabila.Sem pa dobila koledarja,ki sem jih dala naredit in sta ČUDOVITA!Še tam,kjer so jih izdelali so se čudili in hvalili,kako je lep...Ja če je pa Klemen gor,ne? Pa jaz sem se trudila 100 na uro,tako da mora bit. mml,upam,da ne zboliš,da boš za Božič in za Novo leto čila in zdrava! Golobček,Klemen ni bil bolan,ampak se zadnje čase tudi cartlja pri meni in hoče biti večinoma pri meni.No,saj gre h drugim,ni problema,ampak ko se pojavim pa že odpleže proti meni ali stegne rokice k meni. Triš,Klemen tudi samo javka ponoči in jamra da je joj.Ne vem,ali ga nosi luna ali kaj,nimam pojma.Pa nič ne pomaga,samo da ga zbudim,da je čisto buden,potem pa da zaspi nazaj.Včasih je dobro,včasih ponovim postopek.Pa tako težko ga zbudim,ga posadim na ritko in kličem,pa budim in nič...kar spi in javka zraven ali pa celo joka.Ne vem,kaj naj še naredim.Toliko,da veš,da tvoj Žan ni edini. koala,hvala da si me pogrešala in mislila name.Sem ti danes končno poslala nalepke.Saj vem da jih zdaj imaš več kot preveč,ampak kaj čem z njimi,jih ne rabim,pa mogoče jih boš vseeno uporabila. limma,kako ste pa tole čestitko izvedli?? Alfabeta,malo bom popravila povprečje,upam,ker ni veliko za komentirat,potem tudi jaz nimam veliko za povedat.No ja,bi se dalo razpravljat o tem in onem... saj veš kakšna sem,da lahko pišem v nedogled,če mi je. Pa pošlji mi recept za žepke,če se ti ljubi,prosim. obrigt,jaz upam,da boste uspešno zrihtali kredit in da se kmalu selite v novo hiško,da bo novi otročiček že takoj spal v novi sobici . anita,želim ti uspešen povratek v službo.