|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
22.12.2008 16:54:28   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

....ta prvo sem mislila da me kličejo z infekcijske za izvideuser posted image ...sem rabla da sem skapirala za kaj gre....

jaz pa, da zaradi user posted image  ...pol mi pa ime blanka ni štimalouser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
22.12.2008 16:55:42   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

gloria in gold fish - pridni bodita, pa lepe praznike s novima članoma.

sonček33- tudi tebi....

še malo, pa boš tudi ti stiskala svoj zakladekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
22.12.2008 17:00:54   
gloria
user posted image a je to res  da jaz lahko malega za rokce potegnem v sedeči položaj(tko recimo kot nardi pediater na pregledu),brez da bi mu glavico podpirala...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
22.12.2008 17:19:57   
Lara Croft
Tisti ki ajajo celo noč so bolj kot ne vsi na flaški se mi zdi, tudi tukaj pri septemberkah, no razen mala Lara je izjema. T

Ja... samo Lara je imela do včeraj zadnji obrok okrog devetih zvečer... recimo, da je zaspala ob desetih.... pol ni problema spat do 7ih, 8ih...  No včeraj smo ji dali zadnji obrok okoli sedmih zvečer.... zaspala pa je okrog osmih... in itak, da se je poznalo... se je zbudila že nekaj pred šesto... jedla in potem spala do 8.30....   Se je prej zbudila kljub temu, da sem ji dala polno dozo prilagojenega mleka...

Sej ne vem,kaj mi je boljš... imet kej od večera ali spat do osmih zjutraj v enem kosu.... 

Prej smo jo vedno zbujali okrog osmih... ma sem vidla, da je zanjo to ful stresno... včasih kr ni in ni mogla zaspat nazaj... tku da včeraj sem jo prvič pustila kr spat...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
22.12.2008 17:23:56   
morango

user posted image a je to res  da jaz lahko malega za rokce potegnem v sedeči položaj(tko recimo kot nardi pediater na pregledu),brez da bi mu glavico podpirala...
Jaz sem ga zadnjič vprašala, pa mi je rekel, naj tega še ne počneva, čeprav bi se mala ful rada gor potegnila. Pa se mi zdi, da tudi kar močno glavco drži.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
22.12.2008 17:29:31   
morango
Lena ga pa zadnje dva dni prav biksa ob dnevnem dojenju. Močno sesa par minut pol se začne pogovarjat z mano al pa varianta 2: joka, beri kriči, ko jo pristavim, ma jaz kar vztrajam, da vsaj nekaj poje.
Ponoči pa seveda je prav lepo. Včeraj ponoči pa se je spet kar naprej zbujala, itak, da bi nadoknadila dnevni primanjkljaj. In pol mi je še v zibki nekaj štrajkala, tako da sem imela ob treh vsega zadost pa sem jo kar k sebi v pojstlo vzela. Je blo takoj boljš, ma kaj, ko je tega pa res ne bi rada navadila. Saj je že zibka tik ob postelji. Je pa pol ležala tam zraven ko carica s tako zadovoljnim malim izrazom, da se je še meni fajn zdelo s tako zadovoljnim detetom spat. Prevzgoja sledi čez par dni, ko pride user posted image . Naj on sedi ob zibki in jo prepričuje, kako je fajn tam noter. user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
22.12.2008 17:32:03   
morango
IZVIRNO SPOROČILO: morango

Jaz sem ga zadnjič vprašala, pa mi je rekel, naj tega še ne počneva, čeprav bi se mala ful rada gor potegnila. Pa se mi zdi, da tudi kar močno glavco drži.
Aja, je pa tvoj sine res skor mesec starejši od moje, tako da mogoče ti že lahko.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
22.12.2008 17:34:03   
morango

Aja, je pa tvoj sine res skor mesec starejši od moje, tako da mogoče ti že lahko.
Sem zdaj pogledala, en mesec in dva dni je Jaka starejši, kar je pri teh palčkih kar veliko.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
22.12.2008 17:34:27   
morango
A ni nobene na netu?

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
22.12.2008 17:36:29   
pf
Punce meni bo zmanjkalo mleka. Včeraj sem še imela normalno, predvčerajšnjim sem še malo ven spumpala, da me ni tak bolelo zvečer in ponoči, danes pa babi joka ob dojenju. Pristavljam, pristavljam in nevem zakaj mi je naenkrat potem prešvinilo, da je mogoče lačna. Za finto sem ji po dojenju naredila dobro stotko in je vse pomlatla do kaplje, kljub temu da je dve uri prej jedla in pa jokala zraven. Pije, joka, pije, joka, pije, joka. Vidim, da mi danes ne teče tako kot ponavadi. Je nekaj še, ampak očitno premalo zanjo. Kako se lahko to čez noč spremeni? A je možno, da je stres pripomogel k pomanjkanju? Sobotni dogodek mislim. Prosim nasvete.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
22.12.2008 17:37:22   
gloria

...ja saj stvar je v tem da se meni zdi prezgodaj ker še ni nekaj čvrst pri drži glavice....pediater mi ni nič omenil da lahko,je pa tu moja tašča ko skoz neki kritizira da bi mogla to že skoz delat,da je od njene nečakinje punčka mlajša za tri tedne pa še 5 tednov prej rojena pa da kok drži glavicouser posted image ...sicer vidla ni sam so ji kao povedaluser posted image ...

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
22.12.2008 17:59:15   
Lara Croft
Punce meni bo zmanjkalo mleka.

Mislim, da stres res lahk pripomore k temu... lepo se pomiri pa bo hitr boljš....meni se je td to zgodilo...
Sem pa tudi vidla, da Lari veliko bolj klikerji delajo, kot prvi mesec, ko sem ji tudi malo dodajala... in ve, da kakšen krat teče hitreje in se na joški vsakič buni in tudi dere... jezi pač vztrajam pol pa ni druge, kot da vleče... Ga pa imam zvečer manj...
Me pa moti, ki po flaški zlo hitro spije... boga vleče tko, kot z joške in sčuča takoj... in ko spije še vedno joče, ker ne dobi tko hitro signal v možgančke, da je sita... hahaha... pa malo počakamo in je pol vse dobro... Zdej jo malo okrog prinašam in je na dva požirka ven vlečem.... boga ona z mano.... user posted image

Joj, po kakem sem jo danes vozila.... no sicer se ni čisto nič pritoževala, ko je rukalo... bolj me skrbi za voziček...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
22.12.2008 18:08:01   
leda
Joj, po kakem sem jo danes vozila.... no sicer se ni čisto nič pritoževala, ko je rukalo... bolj me skrbi za voziček...

uh lara. sem glih zanč zgrožena ugotovila, da smo ta prvo pri 2 mescih na slavnik prigural. ok. ne čist iz kozine, ampak iz prvega parkirišča...še dobro, da mamo big foota...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
22.12.2008 18:09:18   
pf
Upam, da ga dobim nazaj, da ni kriv sobotni prepir oz. ne prepir, mamino dretje. Ti ji zvečer daš ali po vsakem dojenju?

Neposredna povezava do sporočila: 1589
22.12.2008 18:14:08   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Upam, da ga dobim nazaj, da ni kriv sobotni prepir oz. ne prepir, mamino dretje. Ti ji zvečer daš ali po vsakem dojenju?

Zadnji in predzadnji obrok.... pa tizga predzadnjega niti ne bi blo treba, ma se bojim, da dobi premalo.... nič me ne vpraša, spije pa vseeno...

Boš dobila nazaj, samo ne se več zaradi tega sekirat in o tem razmišljat...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
22.12.2008 18:14:53   
leda

pf, stres je gotovo faktor, ampak pri ta prvi je moji kolegici za rakom umrl mož. zvedu je, da ga ma, ko je bla noseča in umrl, ko je mel mali 3 mesce. in ni zgubila mleka. in sem si pri vsaki sekiranciji rekla, će njej ni zmanjkal, komu sploh lahko.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
22.12.2008 18:16:24   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: leda

uh lara. sem glih zanč zgrožena ugotovila, da smo ta prvo pri 2 mescih na slavnik prigural. ok. ne čist iz kozine, ampak iz prvega parkirišča...še dobro, da mamo big foota...

Ma ti povem, da jutri greva na Kokoško.... mi tku paše, da malo migam, da se spotim...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
22.12.2008 18:21:17   
leda
Ma ti povem, da jutri greva na Kokoško.... mi tku paše, da malo migam, da se spotim...

super izlet. mi smo bli marca in sem bla navdušena. planiram povratek čimprej, ko jo bom lahko v traku nosila...ma ti jo maš v kenguruju?

pa še koča gor ma čist fajn hrano.

Neposredna povezava do sporočila: 1593
22.12.2008 18:24:03   
Lara Croft
ma ti jo maš v kenguruju?

Ma ne, z vozičkom bom šla.... kengurčka imam, ma kako nej jo pa oblečem, da je ne bo zeblo? Tudi, če ji kupim bundico, kaj pa nogice? v Vozičku je v vreči in še pokrita....

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
22.12.2008 18:25:44   
leda

Ma ne, z vozičkom bom šla.

očitno poznaš drugo pot.

mi smo šli peš iz lokev in tam ne gre z vozom...

Neposredna povezava do sporočila: 1595
22.12.2008 18:29:01   
leda
mi smo šli pa včeri k soreodnikom v vipavsko po vino (mož menja službo in ma zdej poleg novoletnih še poslovilno zabavo) in se sprehajal okrog vipavskega križa. mel piknik med trtami...mislim, hej, 10 stopinj več kot v lj. in gremo nazaj na toplo čimprej, tko da lara, kako že do parencane?
'

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
22.12.2008 18:50:33   
morango
Pa res, a ste že začele kengurujčkat? Jaz jo mam zaenkrat samo v slingu kdaj pa kdaj, drugač pa tud na rokah ful uživa user posted image . A se jih lahko že po tretjem mescu da v kengurujčka?

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
22.12.2008 19:03:17   
Lara Croft
mi smo šli peš iz lokev in tam ne gre z vozom...

Ja, drugo.... iz mejnega prehoda...je makadanska cesta... no, tudi kakšna druga gre od tam, ma se ne bi dalo it z vozekom...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
22.12.2008 19:11:50   
ključek
dober večer...........

Neposredna povezava do sporočila: 1599
22.12.2008 19:13:56   
Lara Croft
peš iz lokev i

Iz Lokveuser posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.