Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 22.12.2008 16:54:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....ta prvo sem mislila da me kličejo z infekcijske za izvide ...sem rabla da sem skapirala za kaj gre.... jaz pa, da zaradi ...pol mi pa ime blanka ni štimalo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 16:55:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 gloria in gold fish - pridni bodita, pa lepe praznike s novima članoma. sonček33- tudi tebi.... še malo, pa boš tudi ti stiskala svoj zakladek
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 17:00:54
|
|
|
|
gloria
|
a je to res da jaz lahko malega za rokce potegnem v sedeči položaj(tko recimo kot nardi pediater na pregledu),brez da bi mu glavico podpirala...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 17:19:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
Tisti ki ajajo celo noč so bolj kot ne vsi na flaški se mi zdi, tudi tukaj pri septemberkah, no razen mala Lara je izjema. T Ja... samo Lara je imela do včeraj zadnji obrok okrog devetih zvečer... recimo, da je zaspala ob desetih.... pol ni problema spat do 7ih, 8ih... No včeraj smo ji dali zadnji obrok okoli sedmih zvečer.... zaspala pa je okrog osmih... in itak, da se je poznalo... se je zbudila že nekaj pred šesto... jedla in potem spala do 8.30.... Se je prej zbudila kljub temu, da sem ji dala polno dozo prilagojenega mleka... Sej ne vem,kaj mi je boljš... imet kej od večera ali spat do osmih zjutraj v enem kosu.... Prej smo jo vedno zbujali okrog osmih... ma sem vidla, da je zanjo to ful stresno... včasih kr ni in ni mogla zaspat nazaj... tku da včeraj sem jo prvič pustila kr spat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 17:23:56
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria a je to res da jaz lahko malega za rokce potegnem v sedeči položaj(tko recimo kot nardi pediater na pregledu),brez da bi mu glavico podpirala... Jaz sem ga zadnjič vprašala, pa mi je rekel, naj tega še ne počneva, čeprav bi se mala ful rada gor potegnila. Pa se mi zdi, da tudi kar močno glavco drži.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 17:29:31
|
|
|
|
morango
|
Lena ga pa zadnje dva dni prav biksa ob dnevnem dojenju. Močno sesa par minut pol se začne pogovarjat z mano al pa varianta 2: joka, beri kriči, ko jo pristavim, ma jaz kar vztrajam, da vsaj nekaj poje. Ponoči pa seveda je prav lepo. Včeraj ponoči pa se je spet kar naprej zbujala, itak, da bi nadoknadila dnevni primanjkljaj. In pol mi je še v zibki nekaj štrajkala, tako da sem imela ob treh vsega zadost pa sem jo kar k sebi v pojstlo vzela. Je blo takoj boljš, ma kaj, ko je tega pa res ne bi rada navadila. Saj je že zibka tik ob postelji. Je pa pol ležala tam zraven ko carica s tako zadovoljnim malim izrazom, da se je še meni fajn zdelo s tako zadovoljnim detetom spat. Prevzgoja sledi čez par dni, ko pride . Naj on sedi ob zibki in jo prepričuje, kako je fajn tam noter.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 17:32:03
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango IZVIRNO SPOROČILO: gloria a je to res da jaz lahko malega za rokce potegnem v sedeči položaj(tko recimo kot nardi pediater na pregledu),brez da bi mu glavico podpirala... Jaz sem ga zadnjič vprašala, pa mi je rekel, naj tega še ne počneva, čeprav bi se mala ful rada gor potegnila. Pa se mi zdi, da tudi kar močno glavco drži. Aja, je pa tvoj sine res skor mesec starejši od moje, tako da mogoče ti že lahko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 17:34:03
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango IZVIRNO SPOROČILO: morango IZVIRNO SPOROČILO: gloria a je to res da jaz lahko malega za rokce potegnem v sedeči položaj(tko recimo kot nardi pediater na pregledu),brez da bi mu glavico podpirala... Jaz sem ga zadnjič vprašala, pa mi je rekel, naj tega še ne počneva, čeprav bi se mala ful rada gor potegnila. Pa se mi zdi, da tudi kar močno glavco drži. Aja, je pa tvoj sine res skor mesec starejši od moje, tako da mogoče ti že lahko. Sem zdaj pogledala, en mesec in dva dni je Jaka starejši, kar je pri teh palčkih kar veliko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 17:34:27
|
|
|
|
morango
|
A ni nobene na netu?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 17:36:29
|
|
|
|
pf
|
Punce meni bo zmanjkalo mleka. Včeraj sem še imela normalno, predvčerajšnjim sem še malo ven spumpala, da me ni tak bolelo zvečer in ponoči, danes pa babi joka ob dojenju. Pristavljam, pristavljam in nevem zakaj mi je naenkrat potem prešvinilo, da je mogoče lačna. Za finto sem ji po dojenju naredila dobro stotko in je vse pomlatla do kaplje, kljub temu da je dve uri prej jedla in pa jokala zraven. Pije, joka, pije, joka, pije, joka. Vidim, da mi danes ne teče tako kot ponavadi. Je nekaj še, ampak očitno premalo zanjo. Kako se lahko to čez noč spremeni? A je možno, da je stres pripomogel k pomanjkanju? Sobotni dogodek mislim. Prosim nasvete.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 17:37:22
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango IZVIRNO SPOROČILO: morango IZVIRNO SPOROČILO: gloria a je to res da jaz lahko malega za rokce potegnem v sedeči položaj(tko recimo kot nardi pediater na pregledu),brez da bi mu glavico podpirala... Jaz sem ga zadnjič vprašala, pa mi je rekel, naj tega še ne počneva, čeprav bi se mala ful rada gor potegnila. Pa se mi zdi, da tudi kar močno glavco drži. Aja, je pa tvoj sine res skor mesec starejši od moje, tako da mogoče ti že lahko. ...ja saj stvar je v tem da se meni zdi prezgodaj ker še ni nekaj čvrst pri drži glavice....pediater mi ni nič omenil da lahko,je pa tu moja tašča ko skoz neki kritizira da bi mogla to že skoz delat,da je od njene nečakinje punčka mlajša za tri tedne pa še 5 tednov prej rojena pa da kok drži glavico ...sicer vidla ni sam so ji kao povedal ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 17:59:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
Punce meni bo zmanjkalo mleka. Mislim, da stres res lahk pripomore k temu... lepo se pomiri pa bo hitr boljš....meni se je td to zgodilo... Sem pa tudi vidla, da Lari veliko bolj klikerji delajo, kot prvi mesec, ko sem ji tudi malo dodajala... in ve, da kakšen krat teče hitreje in se na joški vsakič buni in tudi dere... jezi pač vztrajam pol pa ni druge, kot da vleče... Ga pa imam zvečer manj... Me pa moti, ki po flaški zlo hitro spije... boga vleče tko, kot z joške in sčuča takoj... in ko spije še vedno joče, ker ne dobi tko hitro signal v možgančke, da je sita... hahaha... pa malo počakamo in je pol vse dobro... Zdej jo malo okrog prinašam in je na dva požirka ven vlečem.... boga ona z mano.... Joj, po kakem sem jo danes vozila.... no sicer se ni čisto nič pritoževala, ko je rukalo... bolj me skrbi za voziček...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 18:08:01
|
|
|
|
leda
|
Joj, po kakem sem jo danes vozila.... no sicer se ni čisto nič pritoževala, ko je rukalo... bolj me skrbi za voziček... uh lara. sem glih zanč zgrožena ugotovila, da smo ta prvo pri 2 mescih na slavnik prigural. ok. ne čist iz kozine, ampak iz prvega parkirišča...še dobro, da mamo big foota...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 18:09:18
|
|
|
|
pf
|
Upam, da ga dobim nazaj, da ni kriv sobotni prepir oz. ne prepir, mamino dretje. Ti ji zvečer daš ali po vsakem dojenju?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 18:14:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Upam, da ga dobim nazaj, da ni kriv sobotni prepir oz. ne prepir, mamino dretje. Ti ji zvečer daš ali po vsakem dojenju? Zadnji in predzadnji obrok.... pa tizga predzadnjega niti ne bi blo treba, ma se bojim, da dobi premalo.... nič me ne vpraša, spije pa vseeno... Boš dobila nazaj, samo ne se več zaradi tega sekirat in o tem razmišljat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 18:14:53
|
|
|
|
leda
|
Upam, da ga dobim nazaj, da ni kriv sobotni prepir oz. ne prepir, mamino dretje. Ti ji zvečer daš ali po vsakem dojenju? pf, stres je gotovo faktor, ampak pri ta prvi je moji kolegici za rakom umrl mož. zvedu je, da ga ma, ko je bla noseča in umrl, ko je mel mali 3 mesce. in ni zgubila mleka. in sem si pri vsaki sekiranciji rekla, će njej ni zmanjkal, komu sploh lahko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 18:16:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Joj, po kakem sem jo danes vozila.... no sicer se ni čisto nič pritoževala, ko je rukalo... bolj me skrbi za voziček... uh lara. sem glih zanč zgrožena ugotovila, da smo ta prvo pri 2 mescih na slavnik prigural. ok. ne čist iz kozine, ampak iz prvega parkirišča...še dobro, da mamo big foota... Ma ti povem, da jutri greva na Kokoško.... mi tku paše, da malo migam, da se spotim...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 18:21:17
|
|
|
|
leda
|
Ma ti povem, da jutri greva na Kokoško.... mi tku paše, da malo migam, da se spotim... super izlet. mi smo bli marca in sem bla navdušena. planiram povratek čimprej, ko jo bom lahko v traku nosila...ma ti jo maš v kenguruju? pa še koča gor ma čist fajn hrano.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 18:24:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
ma ti jo maš v kenguruju? Ma ne, z vozičkom bom šla.... kengurčka imam, ma kako nej jo pa oblečem, da je ne bo zeblo? Tudi, če ji kupim bundico, kaj pa nogice? v Vozičku je v vreči in še pokrita....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 18:25:44
|
|
|
|
leda
|
Ma ne, z vozičkom bom šla. očitno poznaš drugo pot. mi smo šli peš iz lokev in tam ne gre z vozom...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 18:29:01
|
|
|
|
leda
|
mi smo šli pa včeri k soreodnikom v vipavsko po vino (mož menja službo in ma zdej poleg novoletnih še poslovilno zabavo) in se sprehajal okrog vipavskega križa. mel piknik med trtami...mislim, hej, 10 stopinj več kot v lj. in gremo nazaj na toplo čimprej, tko da lara, kako že do parencane? '
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 18:50:33
|
|
|
|
morango
|
Pa res, a ste že začele kengurujčkat? Jaz jo mam zaenkrat samo v slingu kdaj pa kdaj, drugač pa tud na rokah ful uživa . A se jih lahko že po tretjem mescu da v kengurujčka?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 19:03:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
mi smo šli peš iz lokev in tam ne gre z vozom... Ja, drugo.... iz mejnega prehoda...je makadanska cesta... no, tudi kakšna druga gre od tam, ma se ne bi dalo it z vozekom...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 19:11:50
|
|
|
|
ključek
|
dober večer...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 19:13:56
|
|
|
|
Lara Croft
|
peš iz lokev i Iz Lokve
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.