Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 21.12.2008 22:28:46
|
|
|
|
arabela*
|
me to you,drži se,saj bo bolje . Jaz nebi upala it,sem prevelik šajser
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 21.12.2008 22:33:48
|
|
|
|
gloria
|
....punce sam da vas pozdravim...končno pridem do računalnika pa se tamali zbudi ......se tipkamo te dneve ko bo ati doma pa bo imela mami proste roke....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 21.12.2008 22:34:46
|
|
|
|
gold fish
|
čer še od mene .... mi smo danes tud nekam leteči...... se je cel dan nekaj dogajalo...., malo smo bili zunaj, sta dečka še smrekice okrog hiše okrasila, zdaj pa nas čaka samo še smrekica....notranja ...še vedno se je nismo lotili...vse je perajt, bunkcie, okraski, samo akcija še manjka..... imamo sicer eno malo v otroški sobi, tiste "ta prave" pa še ne...... ..drugače sem bila pa pridna, sem vse oprala in zlikala - 4 stroje perila... ...grem še pomivalca nafilat, pa voščilnice pripravit, mogoče pridem še kaj nazaj....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 21.12.2008 22:42:35
|
|
|
|
gold fish
|
...aja, naše detece je pa blo na današnji dan pred enim letom spočeto....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 21.12.2008 23:03:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...aja, naše detece je pa blo na današnji dan pred enim letom spočeto.... Pol je Lara vseeno nekaj dni starejša....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 0:32:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
Danes praznuje..... nobeden.... Septembrčki imajo pavzo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 8:20:41
|
|
|
|
ključek
|
jutro............. danes je pa dolga noč za mano, ker ko je inekcija popustila...............auva................ ..............sem mogla dva tableta vzet, pa tok težko sem ležala, ko sploh nisem vedela, kam in kako naj nogo dam. no, zdej je že boljše.............. ..........že letam po stanovanju............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 9:30:46
|
|
|
|
pf
|
Jutro. Me to you zdaj vsaj veš, da si rešena. Bolečina še mine in si zmagala. Bolje tak, ker te je res že dolgo matralo. Tudi jaz sem nujno potrebna pedikerja. Drugače pa Meta zadnjič ko smo se debatirale glede spanja naših . Lovro res špica spi, samo jaz mislim da je le to malo povezano tudi, če je otrok hranjen po flaški ali dojen. Tisti ki ajajo celo noč so bolj kot ne vsi na flaški se mi zdi, tudi tukaj pri septemberkah, no razen mala Lara je izjema. To pa itak kapo dol. Mislim, da se dojeni ne nasitijo tak, ali v čem je finta. Res redko kateri prespi celo noč. Mogoče nimam prav, ampak imam pa občutek, da je to malo povezano.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 9:42:47
|
|
|
|
pf
|
No drugače pa naša zdaj tudi potegne prvo rundo do pol dveh, dveh, drugo do okrog četrte, pol pete in potem do pol osmih, osmih. Sem zadovoljna glede na to, da smo še pet dni nazaj se po štirikrat zbudili do pol osmih. Glede na to, da je naša babika bolj lahke kategorije in še ni niti pri šest kilogramov mora jest tudi ponoči, ker drugače bi bila prevelik suhec. Samo dvakrat ima čisto zadosti.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 9:45:35
|
|
|
|
pf
|
Kaj še vse spite ali ste že zunaj z ? Lana je zaspala pred desetimi minutami, ko se zbudi se najeva in tudi midve greva ven, popoldne pa še enkrat. Kosilo imam že kuhano. Hvalabogu. Zadnjič enkrat mi je bilo tečno, ko je bil dež in sem skuhala troje različnih kosil v enem dnevu. Za tisti dan in še dvakrat za v skrinjo. Juhu, ker pride prav. Tak da bomo danes jedli goveje zrezke v omaki, bel kruhec zraven in zeleno solatko. Zdaj ko je tako lepo vreme in ni tak mrzlo se boma čimveč potepali.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 9:49:39
|
|
|
|
pf
|
Monologe imam, ampak dobro. Saraya veš sem razmišljala o tvoji pupiki. No upam, da nimate vročine. Napisala si, da jo ponoči zvija, kaj pa če bi ji dala kake vetrovne kapljice. A uporabljaš kaj proti krčem? Mogoče nima ravno krčev, ampak ji kaj v trebuščku nagaja. Naša nima krčev, pa ji vseeno parkrat na dan dam na dudo kapljico, dve vetrovnih koroških kapljic in se lažje pokaka, vetrovi jo ne dajejo in je nikoli ne zvija. Ne bom ti pametovala, ker ti najbolje veš kaj bi ji lahko bilo, ampak kaj če bi poskusila. Mogoče zato ne more zaspati, ker jo boli trebušček.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 10:06:36
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lovro res špica spi, samo jaz mislim da je le to malo povezano tudi, če je otrok hranjen po flaški ali dojen. Tisti ki ajajo celo noč so bolj kot ne vsi na flaški se mi zdi, tudi tukaj pri septemberkah, no razen mala Lara je izjema. To pa itak kapo dol. Mislim, da se dojeni ne nasitijo tak, ali v čem je finta. Res redko kateri prespi celo noč. Mogoče nimam prav, ampak imam pa občutek, da je to malo povezano. A veš, da sem tudi jaz že to razmišljala. Pa po moje je res. Ker so dodatki bolj hranljivi kot mleko samo in bolj dolgo zdržijo otroci.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 10:12:30
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: pf Lovro res špica spi, samo jaz mislim da je le to malo povezano tudi, če je otrok hranjen po flaški ali dojen. Tisti ki ajajo celo noč so bolj kot ne vsi na flaški se mi zdi, tudi tukaj pri septemberkah, no razen mala Lara je izjema. To pa itak kapo dol. Mislim, da se dojeni ne nasitijo tak, ali v čem je finta. Res redko kateri prespi celo noč. Mogoče nimam prav, ampak imam pa občutek, da je to malo povezano. A veš, da sem tudi jaz že to razmišljala. Pa po moje je res. Ker so dodatki bolj hranljivi kot mleko samo in bolj dolgo zdržijo otroci. Kaj pa vem. Moj je samo dojen in zaspi okoli 9-10h, spi do 5h, ziza in pol spi do 7,30-8h.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 10:18:13
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Aja, drugače pa pravijo, da se od dodatka bolj nasiti in posledično več spi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 11:06:24
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 12:20:43
|
|
|
|
*bubi*
|
Pozdravljene Mi smo v veselem decembru in zelo leteči (bolj zaradi starejšega navihanca ), tak da je bolj malo časa za RR. Čestitke vsem, ki so v teh dneh praznovali 3 mesece (oz. celo 4 )
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 12:23:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: pf Lovro res špica spi, samo jaz mislim da je le to malo povezano tudi, če je otrok hranjen po flaški ali dojen. Tisti ki ajajo celo noč so bolj kot ne vsi na flaški se mi zdi, tudi tukaj pri septemberkah, no razen mala Lara je izjema. To pa itak kapo dol. Mislim, da se dojeni ne nasitijo tak, ali v čem je finta. Res redko kateri prespi celo noč. Mogoče nimam prav, ampak imam pa občutek, da je to malo povezano. A veš, da sem tudi jaz že to razmišljala. Pa po moje je res. Ker so dodatki bolj hranljivi kot mleko samo in bolj dolgo zdržijo otroci. no da se še jaz vključim.... naš je na flaški..... je prejšnji teden -cca 1 teden že ful lepo spal...tam nekje od 22 pa do 5, 5.30..... Sedaj pa ga že par dni spet serje....zaspi okrog 22, prvič buden okorg 3, pa pol okrog 6...je imel že prej taki ritem in zdaj spet....pa sem se že tak veselila, da bo pa te zdaj končno malo več spanja..... no saj, če bi šla jaz tiud takrat spat kot on bi že nekak šlo...hodim pa tam okrog 24..pol je pa malo kriza....... ..treba se disciplinrat... .... no v bistvu...tud z flaško...ne spijo celo noč...to sem hotla povedat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 12:53:19
|
|
|
|
ključek
|
Se podpišem pod zadnji stavek iz posta od .........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 22.12.2008 14:01:13
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me to you,drži se,saj bo bolje . Jaz nebi upala it,sem prevelik šajser če sem jaz upala iti, bi ti tudi šla............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 22.12.2008 15:16:56
|
|
|
|
gloria
|
hvala...sem brala da te je Blanka klicala....mene tudi me je skor kap ko se je predstavla ....sem se kr fajn zgovarjala zakaj nisem poslala da sem rodila .... ....nam bo pa v sredo 24 eno leto ko je Nik spočet ..... ....pozdravček vsek letim pečt piškote ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 15:48:56
|
|
|
|
amor real
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Danes praznuje..... nobeden.... Septembrčki imajo pavzo....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 22.12.2008 15:57:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria sem se kr fajn zgovarjala zakaj nisem poslala da sem rodila .... ..mene nič ni vprašala...jaz pa tud nisem pol komentirala....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 22.12.2008 16:01:53
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria sem se kr fajn zgovarjala zakaj nisem poslala da sem rodila .... ..mene nič ni vprašala...jaz pa tud nisem pol komentirala.... ...ja jaz sem se pa šla kr zgovarjat kolk sem bila zmedena....ta prvo sem mislila da me kličejo z infekcijske za izvide ...sem rabla da sem skapirala za kaj gre....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 16:04:50
|
|
|
|
sonček33
|
gloria in gold fish - pridni bodita, pa lepe praznike s novima članoma.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 16:07:32
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 gloria in gold fish - pridni bodita, pa lepe praznike s novima članoma. ...tebi tudi....sem te mal pri januarčicah špejala....komi čakam tvojga sončka.....S in K tudi ,me večkrat vprašajo za te,...
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.