|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 9.del
22.12.2008 16:07:15   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Kaj vse kupujete za božička? Meni še 4 darila manjkajo. Kaj ste kupile svojim partnerjem? Kakšne ideje prosim!
[/quote]

Nisem še nič kupila, pa tud nič razkošnega ne bo, ker sem suha kot poperuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 176
22.12.2008 16:08:44   
aurora28
Barbaw midva sva si z možek drug drugemu kupila pižame, vsako leto se obdarima s praktičnimi darili kar pač potrebujeva in lepos sva potrebovala pižame user posted image .

Katy82 jaz sem Galu že dala čisto juho, danes sva pa jedla zelenjavno juhico s petimi vrstami vrtnin in piščančje bedrco. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 177
22.12.2008 16:12:05   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Nejca prepričujem,če bi sprejel Tilna za sostanovalcauser posted image ,pa se ne strinjauser posted image .Pravi,da bo Tilen kar pri nama spal,Nejc pa v svoji sobi.Pa tako je Tilnu všeč njegova sobauser posted image

Bo potrebna korupcijauser posted image  Kako so si otroc različni. Andraž že predno sem rodila je ogledaval pograde, pa sem ga vprašala, zakaj; ja da bo Alja spala pr men v sobi. Pa sem mu razlagala, da bo na začetku pri nama, pol pa v svoji sobi, pa se s tem ne strinja, še vedno brunda, da bo šla k njemuuser posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 178
22.12.2008 16:14:54   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

A sem vam povedala, da se čez dan ne dojimo več?user posted image Se pa zato še vedno maksimalno ponočiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image napredek je. Sej se bo slej ko prej tud ponoč nehal dojit, oz. bo vsaj zmanjšal.

Mi se tud še ponoč 1x dojimo, čez dan pa že dolgo ne.

Ja upam, da kmalu pridemo na 1x tudi mi.

Anitka sem te že v 8 delu vprašala, zdaj pa smo že na 9 in nisem vidla odgovora; zakaj ga odstavljaš, da bi se nehal dojit ponoči? Kaj čez dan ti že samo GH je?
No mi smo imeli spet eno pestro noč, sam ji 2x mogla dat Calpol, saj mislim da drugi zobek rine ven, no dojili pa smo se le 1x ponoči in pol ob 06.00 user posted image , zdaj se je na čaj začela navajat, pol pa spet to odvajat user posted image , joj kdaj bomo prespali noč, si tako že to vse želimo user posted image .
Čmrlika zate in za malo pikico user posted image user posted image user posted image .
Zdaj pa vas bom poskusla prebrat, če se še bo mala malo igrala sama user posted image

Nia sorry - nisem imela časa vse za nazaj brati, zato sem tudi spregledala tvoje vprašanje. Ja midva se počasi odvajava od dojenja in sicer najprej čez dan, nato še čez noč. Čez dan sva večinoma že brez dojenja in se dojiva le še zvečer pred spanjem in pa ponoči, pa tudi to že malo manj kot prej. Sem pa mu želela namesto dojenja ponuditi AM,a mi flašo z mlekom ne vzame. Jeva pa zato toliko več drugih mlečnih zadevščin - mlečne kašice, skutice, jogurte.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 179
22.12.2008 16:16:01   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Majčice si danes zaslužimo znakuser posted image .

Ja me ni bilo gor, ker je Alja padla s previjalne mize in sem sedaj ves čas z njo. Je komaj prišla k sebi, tolk se je vstrašila. K sreči se ni udarila nič v glavo. Sedaj počasi hodi k sebi, samo smo malo zmešani, saj je spala le uro, pa je sedaj pojedla pol porcije kosila, ker je vse drugo tako zanimivo. Greve sedaj malo na sončka, pa po Andraža

Ojoj Estrella - dobro, da se je srečno končalo vse skupaj. Sta se pa verjetno obe kar fajn prestrašiliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 180
22.12.2008 16:16:06   
barbaw
A mi lahko katera pove zakaj jaz delam na rojstni dan generalko kuhinje. user posted image  meni se je čisto zmešalo. Čisto nič nisem utrjena od nespanja. user posted image  še zdaj mi to ne gre v glavo.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 181
22.12.2008 16:17:39   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

V vozičku redko zaspi, v avtu pa takoj, ampak nimam avta ker je mož v službi z njim. Tamali gleda že kot mišek iz moke user posted image , ampak zaspat pa noče sam, ni šans.

Sva se prejle pogovarjala s Petrom, daa bova čas ko bo on doma od 24.12. do 3.1.2009 izkoristila, da uvedeva red za spanje brez zize in pitje mleka po flaški. Upam, da nama bo uspelo. user posted image

Upam, da vam uspe čimprej. Naš Gal je zadnjič, ko sem bila na zaključku atiju zvečer zaspal brez zizeuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 182
22.12.2008 16:18:12   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

user posted image

Vam vsem mamicam, dojenčkom, atijem,  sestricam in bratcem želimo mi4 user posted image

Jeeeeeeeeeej, kako lepo - hvalauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 183
22.12.2008 16:22:29   
Anitka

Kaj vse kupujete za božička? Meni še 4 darila manjkajo. Kaj ste kupile svojim partnerjem? Kakšne ideje prosim!

Jaz sem dragemi vzela kar uporabno darilo - dvoje spodnjih hlač in nogavice, če mi uspe do srede bo dobil pa še zraven okvir z Galovo fotografijo za v pisarno. Pa pssssstuser posted image

Od njega pa dobim pižamo, ker sem mu namignila, da jo rabim.

< Sporočilo je popravil Anitka -- 22.12.2008 16:26:36 >

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 184
22.12.2008 16:26:11   
Anitka

A mi lahko katera pove zakaj jaz delam na rojstni dan generalko kuhinje. user posted image  meni se je čisto zmešalo. Čisto nič nisem utrjena od nespanja. user posted image  še zdaj mi to ne gre v glavo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa z Galom še kar samauser posted image user posted image user posted image user posted image - me dragi ni nič presenetil s predčasnim prihodom iz službe. Pa tudi sicer mi je letos ta rojstni dan prav en zamorjen danuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 185
22.12.2008 16:27:22   
Anitka
Zdaj pa šiiiiiiibam h Galu ajat

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 186
22.12.2008 16:34:28   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Majčice si danes zaslužimo znakuser posted image .

Ja me ni bilo gor, ker je Alja padla s previjalne mize in sem sedaj ves čas z njo. Je komaj prišla k sebi, tolk se je vstrašila. K sreči se ni udarila nič v glavo. Sedaj počasi hodi k sebi, samo smo malo zmešani, saj je spala le uro, pa je sedaj pojedla pol porcije kosila, ker je vse drugo tako zanimivo. Greve sedaj malo na sončka, pa po Andraža

Kako je z Aljo???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 187
22.12.2008 16:35:22   
mafi

user posted image

Vam vsem mamicam, dojenčkom, atijem,  sestricam in bratcem želimo mi4 user posted image

sta pa prava cukrčkauser posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 188
22.12.2008 16:37:22   
špelin@

user posted image

Kako zelo lepo user posted image user posted image user posted image

Joj, Estrella*, boga Alja user posted image user posted image user posted image  Zate pa en user posted image

Bunkice bom slikala takoj, ko se napolnijo baterije - sem že držala bunkico v eni roki, fotoaparat pa v drugi, ampak se mu je "stemnilo" user posted image

barbaw, a dvojke že rinejo ven?? U madonca user posted image

Ne utegnem vsega brat, rada bi samo vsem, ki to potrebujete, poslala četo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ob 18h greva z Gregcem k P, da mu pogleda žrelo in posluša pljučka, je ves hripav in mu vse nekaj piska, škripa, hrope,... user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 189
22.12.2008 16:39:14   
Srčekgirll

user posted image

Težko je najti prijateljico, ki je:  95% nadarjena, 96% zabavna,   97% seksi, 98% ljubeča,  99% inteligentna  in  100% prijetna,  torej ......................    

user posted image
ne izgubi me!   

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 190
22.12.2008 16:39:46   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

user posted image

sta pa prava cukrčkauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 191
22.12.2008 16:43:33   
špelin@
Evo, bolj slabo se vidi, ampak toliko sem uspela slikat, preden so baterije spet škripnile - jih moram ornk napolnit user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 192
22.12.2008 16:44:20   
mafi

jst svojmu še nič. študiram pa da  mu kupim kake bokserce, trenerko, parfum....... al pa da mu dam otroka v varstvo jaz pa skliznem mal zažuratuser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 193
22.12.2008 16:46:52   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ne utegnem vsega brat, rada bi samo vsem, ki to potrebujete, poslala četo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ob 18h greva z Gregcem k P, da mu pogleda žrelo in posluša pljučka, je ves hripav in mu vse nekaj piska, škripa, hrope,... user posted image

Dobro zrihtajtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 194
22.12.2008 16:47:25   
mafi

Evo, bolj slabo se vidi, ampak toliko sem uspela slikat, preden so baterije spet škripnile - jih moram ornk napolnit user posted image

user posted image

user posted image

ti pa si mojstrica ni kej.
a so luštniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 195
22.12.2008 16:47:40   
Anitka
Ja saj res Srčekgirll hvala za čestitko tudi tebiuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 196
22.12.2008 16:48:17   
Anitka

user posted image

user posted image

Luštkano - kako si pa to naredila?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 197
22.12.2008 16:53:42   
špelin@

user posted image

user posted image

Luštkano - kako si pa to naredila?

Tule je postopek: KLIK

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 198
22.12.2008 16:54:11   
Anitka
Pri nas je bil danes en gospod, ki nam je meril "energijo" po sobah, ker sem ga dala poklicati zaradi Galovega nespanja. Je takoj povdela, da je naša spalnica katastrofalno nabita z negativno energijo in da ni čudno, da oba z mojim sončkom slabo spiva. V Galovi sobici pa je en del za spanje super (tam kjer bo njegova postelja in igralni kotiček), drugi del pa malo manj (tam so itak omare). Je rekel, da bi vsi mi trije zgoraj odlično spali.
Se pa dobi ena zadeva za v sobo - neka plošča (to nam bo dedi poklonil za božičkauser posted image ), ki nekako uničuje to negativno energijo. Bomo videli in upam, da je našim nočnim bujenjem odklenkalo.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 199
22.12.2008 17:05:04   
mafi

namest da bi se pustila mal razvajat, ti pa tkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?