Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 16:07:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kaj vse kupujete za božička? Meni še 4 darila manjkajo. Kaj ste kupile svojim partnerjem? Kakšne ideje prosim! [/quote] Nisem še nič kupila, pa tud nič razkošnega ne bo, ker sem suha kot poper
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 16:08:44
|
|
|
|
aurora28
|
Barbaw midva sva si z možek drug drugemu kupila pižame, vsako leto se obdarima s praktičnimi darili kar pač potrebujeva in lepos sva potrebovala pižame . Katy82 jaz sem Galu že dala čisto juho, danes sva pa jedla zelenjavno juhico s petimi vrstami vrtnin in piščančje bedrco.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 16:12:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Nejca prepričujem,če bi sprejel Tilna za sostanovalca ,pa se ne strinja .Pravi,da bo Tilen kar pri nama spal,Nejc pa v svoji sobi.Pa tako je Tilnu všeč njegova soba Bo potrebna korupcija Kako so si otroc različni. Andraž že predno sem rodila je ogledaval pograde, pa sem ga vprašala, zakaj; ja da bo Alja spala pr men v sobi. Pa sem mu razlagala, da bo na začetku pri nama, pol pa v svoji sobi, pa se s tem ne strinja, še vedno brunda, da bo šla k njemu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 16:14:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A sem vam povedala, da se čez dan ne dojimo več? Se pa zato še vedno maksimalno ponoči napredek je. Sej se bo slej ko prej tud ponoč nehal dojit, oz. bo vsaj zmanjšal. Mi se tud še ponoč 1x dojimo, čez dan pa že dolgo ne. Ja upam, da kmalu pridemo na 1x tudi mi. Anitka sem te že v 8 delu vprašala, zdaj pa smo že na 9 in nisem vidla odgovora; zakaj ga odstavljaš, da bi se nehal dojit ponoči? Kaj čez dan ti že samo GH je? No mi smo imeli spet eno pestro noč, sam ji 2x mogla dat Calpol, saj mislim da drugi zobek rine ven, no dojili pa smo se le 1x ponoči in pol ob 06.00 , zdaj se je na čaj začela navajat, pol pa spet to odvajat , joj kdaj bomo prespali noč, si tako že to vse želimo . Čmrlika zate in za malo pikico . Zdaj pa vas bom poskusla prebrat, če se še bo mala malo igrala sama Nia sorry - nisem imela časa vse za nazaj brati, zato sem tudi spregledala tvoje vprašanje. Ja midva se počasi odvajava od dojenja in sicer najprej čez dan, nato še čez noč. Čez dan sva večinoma že brez dojenja in se dojiva le še zvečer pred spanjem in pa ponoči, pa tudi to že malo manj kot prej. Sem pa mu želela namesto dojenja ponuditi AM,a mi flašo z mlekom ne vzame. Jeva pa zato toliko več drugih mlečnih zadevščin - mlečne kašice, skutice, jogurte.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 16:16:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Majčice si danes zaslužimo znak . Ja me ni bilo gor, ker je Alja padla s previjalne mize in sem sedaj ves čas z njo. Je komaj prišla k sebi, tolk se je vstrašila. K sreči se ni udarila nič v glavo. Sedaj počasi hodi k sebi, samo smo malo zmešani, saj je spala le uro, pa je sedaj pojedla pol porcije kosila, ker je vse drugo tako zanimivo. Greve sedaj malo na sončka, pa po Andraža Ojoj Estrella - dobro, da se je srečno končalo vse skupaj. Sta se pa verjetno obe kar fajn prestrašili
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 16:16:06
|
|
|
|
barbaw
|
A mi lahko katera pove zakaj jaz delam na rojstni dan generalko kuhinje. meni se je čisto zmešalo. Čisto nič nisem utrjena od nespanja. še zdaj mi to ne gre v glavo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 16:17:39
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 V vozičku redko zaspi, v avtu pa takoj, ampak nimam avta ker je mož v službi z njim. Tamali gleda že kot mišek iz moke , ampak zaspat pa noče sam, ni šans. Sva se prejle pogovarjala s Petrom, daa bova čas ko bo on doma od 24.12. do 3.1.2009 izkoristila, da uvedeva red za spanje brez zize in pitje mleka po flaški. Upam, da nama bo uspelo. Upam, da vam uspe čimprej. Naš Gal je zadnjič, ko sem bila na zaključku atiju zvečer zaspal brez zize
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 16:18:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika Vam vsem mamicam, dojenčkom, atijem, sestricam in bratcem želimo mi4 Jeeeeeeeeeej, kako lepo - hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 16:22:29
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kaj vse kupujete za božička? Meni še 4 darila manjkajo. Kaj ste kupile svojim partnerjem? Kakšne ideje prosim! Jaz sem dragemi vzela kar uporabno darilo - dvoje spodnjih hlač in nogavice, če mi uspe do srede bo dobil pa še zraven okvir z Galovo fotografijo za v pisarno. Pa pssssst Od njega pa dobim pižamo, ker sem mu namignila, da jo rabim.
< Sporočilo je popravil Anitka -- 22.12.2008 16:26:36 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 16:26:11
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A mi lahko katera pove zakaj jaz delam na rojstni dan generalko kuhinje. meni se je čisto zmešalo. Čisto nič nisem utrjena od nespanja. še zdaj mi to ne gre v glavo. Jaz sem pa z Galom še kar sama - me dragi ni nič presenetil s predčasnim prihodom iz službe. Pa tudi sicer mi je letos ta rojstni dan prav en zamorjen dan
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 16:27:22
|
|
|
|
Anitka
|
Zdaj pa šiiiiiiibam h Galu ajat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 16:34:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Majčice si danes zaslužimo znak . Ja me ni bilo gor, ker je Alja padla s previjalne mize in sem sedaj ves čas z njo. Je komaj prišla k sebi, tolk se je vstrašila. K sreči se ni udarila nič v glavo. Sedaj počasi hodi k sebi, samo smo malo zmešani, saj je spala le uro, pa je sedaj pojedla pol porcije kosila, ker je vse drugo tako zanimivo. Greve sedaj malo na sončka, pa po Andraža Kako je z Aljo???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 16:35:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika Vam vsem mamicam, dojenčkom, atijem, sestricam in bratcem želimo mi4 sta pa prava cukrčka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 16:37:22
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika Vam vsem mamicam, dojenčkom, atijem, sestricam in bratcem želimo mi4 Kako zelo lepo Joj, Estrella*, boga Alja Zate pa en Bunkice bom slikala takoj, ko se napolnijo baterije - sem že držala bunkico v eni roki, fotoaparat pa v drugi, ampak se mu je "stemnilo" barbaw, a dvojke že rinejo ven?? U madonca Ne utegnem vsega brat, rada bi samo vsem, ki to potrebujete, poslala četo Ob 18h greva z Gregcem k P, da mu pogleda žrelo in posluša pljučka, je ves hripav in mu vse nekaj piska, škripa, hrope,...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 16:39:14
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Težko je najti prijateljico, ki je: 95% nadarjena, 96% zabavna, 97% seksi, 98% ljubeča, 99% inteligentna in 100% prijetna, torej ...................... ne izgubi me!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 16:39:46
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: bobika Vam vsem mamicam, dojenčkom, atijem, sestricam in bratcem želimo mi4 sta pa prava cukrčka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 16:43:33
|
|
|
|
špelin@
|
Evo, bolj slabo se vidi, ampak toliko sem uspela slikat, preden so baterije spet škripnile - jih moram ornk napolnit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 16:44:20
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kaj vse kupujete za božička? Meni še 4 darila manjkajo. Kaj ste kupile svojim partnerjem? Kakšne ideje prosim! jst svojmu še nič. študiram pa da mu kupim kake bokserce, trenerko, parfum....... al pa da mu dam otroka v varstvo jaz pa skliznem mal zažurat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 16:46:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ne utegnem vsega brat, rada bi samo vsem, ki to potrebujete, poslala četo Ob 18h greva z Gregcem k P, da mu pogleda žrelo in posluša pljučka, je ves hripav in mu vse nekaj piska, škripa, hrope,... Dobro zrihtajta
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 16:47:25
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, bolj slabo se vidi, ampak toliko sem uspela slikat, preden so baterije spet škripnile - jih moram ornk napolnit ti pa si mojstrica ni kej. a so luštni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 16:47:40
|
|
|
|
Anitka
|
Ja saj res Srčekgirll hvala za čestitko tudi tebi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 16:48:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, bolj slabo se vidi, ampak toliko sem uspela slikat, preden so baterije spet škripnile - jih moram ornk napolnit ti pa si mojstrica ni kej. a so luštni Luštkano - kako si pa to naredila?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 16:53:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, bolj slabo se vidi, ampak toliko sem uspela slikat, preden so baterije spet škripnile - jih moram ornk napolnit ti pa si mojstrica ni kej. a so luštni Luštkano - kako si pa to naredila? Tule je postopek: KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 16:54:11
|
|
|
|
Anitka
|
Pri nas je bil danes en gospod, ki nam je meril "energijo" po sobah, ker sem ga dala poklicati zaradi Galovega nespanja. Je takoj povdela, da je naša spalnica katastrofalno nabita z negativno energijo in da ni čudno, da oba z mojim sončkom slabo spiva. V Galovi sobici pa je en del za spanje super (tam kjer bo njegova postelja in igralni kotiček), drugi del pa malo manj (tam so itak omare). Je rekel, da bi vsi mi trije zgoraj odlično spali. Se pa dobi ena zadeva za v sobo - neka plošča (to nam bo dedi poklonil za božička ), ki nekako uničuje to negativno energijo. Bomo videli in upam, da je našim nočnim bujenjem odklenkalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 17:05:04
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A mi lahko katera pove zakaj jaz delam na rojstni dan generalko kuhinje. meni se je čisto zmešalo. Čisto nič nisem utrjena od nespanja. še zdaj mi to ne gre v glavo. namest da bi se pustila mal razvajat, ti pa tko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?