Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 13:59:12
|
|
|
|
katy82
|
Čau mačkice moje evo kje vas najdem že na 9.delu,ma me smo fenomen Ko sem pršla domov z žurke sem mogla bit s tamalo pokonc do neki čez 3 pol sem jo pa k seb vzela da sva zaspale do pol sedmih pol jo je pa oči prevzel k se je men že cufal od njenga tečnarjenja in sem šla spat do pol enajste v dnevno pol sem pa še popoldne skupi z njo mrknla za skor 2 ure,ko bi vsaj pila da bi zastopla zakaj sem bla tko fertik Dons sem pa na hitr mal pospravla in zdele nafotrala tamalo mi je pojedla 160 jogurta in gloda piškot zdle tolk da mam mir pred compom da vsaj neki natipkam. Punce men je blo na večerji tko zakon,tolk sem se načvekala k že res dolg cajt ne škoda edin pol k ni blo nikjer placa za žur k vem da bi ga ful zažurale. Ful sem vesela da sem spoznala še druge punce sam edin to mi je bed k mi je zmanjkal cajta za še kak klepet z drugimi puncami. V glavnem vse ste zakon in ful face,všeč mi je k ste vse take pozitivke tko da smo res vse nekaj odnesle od tega srečanja Naša žnedrica se že oglaša tko da jo grem počas uspavat pa se kasneje javm
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 14:17:10
|
|
|
|
katy82
|
ČESTITKE BARBAW IN ANITKI ZA ROJSTNI DAN Čestitke tudi malim obmesečnikom praznujejo Mala pančka jst moram pa še kej pospravt sam tud volje nimam za nč delat,sej sem že bla mal pridna sem zavese oprala zdej pa že drugi sušilec laufa pa kopalnico sem zribala ampak še kr ni dost mam še ful dela Estrella kako je Alči?Si se mogla pa ful ustrašt a si jo ujela da se ni v glavco udarla al kako je to padla?Kolkr se spomnem po nasvetu P moraš bit pozoren če otrok kar naenkrat več spi in bruha ali je odsoten takrat je potreben pregled pri P drugače pa ne.Pošiljam da bo vse v redu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 14:33:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 ČESTITKE BARBAW IN ANITKI ZA ROJSTNI DAN Čestitke tudi malim obmesečnikom praznujejo Mala pančka jst moram pa še kej pospravt sam tud volje nimam za nč delat,sej sem že bla mal pridna sem zavese oprala zdej pa že drugi sušilec laufa pa kopalnico sem zribala ampak še kr ni dost mam še ful dela Estrella kako je Alči?Si se mogla pa ful ustrašt a si jo ujela da se ni v glavco udarla al kako je to padla?Kolkr se spomnem po nasvetu P moraš bit pozoren če otrok kar naenkrat več spi in bruha ali je odsoten takrat je potreben pregled pri P drugače pa ne.Pošiljam da bo vse v redu hvala. Žal je nisem ujela je padla , ko se je na trebuhu zrinla rikverc in padla na trebuh, se je ujela na rokce. J vem na kaj moem biti pozorna. Sem ji s prstom šla iz enega na drug konec, pa lepo sledi. Je živahtna, jedla je bolj tako tako, ker je spala le urco. Bom jo pa spremljala in nadzorovala tudi med spanjem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 14:38:08
|
|
|
|
aurora28
|
Estrella to je sam sekunda in otrok je lahko na tleh. Vem Gal je tudi tak zvitorepek se suče in ga tak merkam. Me veseli, da je z Aljo vse v redu. A to je na tla padla, iz kakšne višine? Moja previjalna je kar visoka 90 cm in okrog in okrog je samo parket po tleh, tak da posebej merkam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 14:49:48
|
|
|
|
tilči
|
Estrella... da bo z Aljo vse ok Aurora...moraš vedeti,da ni nujno, da ko boš nehala z dojenjem,da bo Gal zaradi tega več spal.Lahko da ja, lahko da ne.Moj Nejc se ni dojil,pa je bil zelo zahteven,na rokah mi je spal, ko pa sem ga odložila, je bilo en kup tuljenja.Tako je čez dan spal kar na meni.In posledično sem tudi jaz počivala Pri nekje 7.mesecih pa se je uredilo dnevno in nočno spanje in takrat sem ga samo položila v posteljo in je sam zaspal. Nejc še spi,s Tilnom pa sva se sedaj tudi malo naspala,ker je bilo pestro ponoči Dopoldne smo bili v Kranju in vam povem je tak, kot bi bilo konec sveta ne samo konec leta.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 14:52:23
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 ČESTITKE BARBAW IN ANITKI ZA ROJSTNI DAN Čestitke tudi malim obmesečnikom praznujejo Mala pančka jst moram pa še kej pospravt sam tud volje nimam za nč delat,sej sem že bla mal pridna sem zavese oprala zdej pa že drugi sušilec laufa pa kopalnico sem zribala ampak še kr ni dost mam še ful dela Estrella kako je Alči?Si se mogla pa ful ustrašt a si jo ujela da se ni v glavco udarla al kako je to padla?Kolkr se spomnem po nasvetu P moraš bit pozoren če otrok kar naenkrat več spi in bruha ali je odsoten takrat je potreben pregled pri P drugače pa ne.Pošiljam da bo vse v redu hvala. Žal je nisem ujela je padla , ko se je na trebuhu zrinla rikverc in padla na trebuh, se je ujela na rokce. J vem na kaj moem biti pozorna. Sem ji s prstom šla iz enega na drug konec, pa lepo sledi. Je živahtna, jedla je bolj tako tako, ker je spala le urco. Bom jo pa spremljala in nadzorovala tudi med spanjem. Saj če je do zdej vse kul pol tud kasnej ne bi smel bit problemov res pa je da je dobro da jo dons med spanjem nadzoruješ.Lumpa mala kako je mogla bit hitra še dobr da se je ujela na rokice da ni z glavico butnla ob tla.Sej bo vse ok
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 14:54:10
|
|
|
|
katy82
|
Punce a katera že daje hrenovke in kako to ponudite hroščkom? Kaj pa čisto juhico a daste že kaj za zakuhat noter? Me začnemo enkrat ta teden pa se kr ne morem prpravt k mi miss tko vztrajno zavrača vso zelenjavo da me mine če bo meso in juho tud
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 14:55:59
|
|
|
|
katy82
|
Naša mala je pa mal prehlajena ima nosek HB sam malo zabit tko da lahko diha,vročine nima ima pa rdeče okrog očkov in zlo zmatrana je,upam da je samo nedolžen prehlad
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 14:58:28
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Punce a katera že daje hrenovke in kako to ponudite hroščkom? Kaj pa čisto juhico a daste že kaj za zakuhat noter? Me začnemo enkrat ta teden pa se kr ne morem prpravt k mi miss tko vztrajno zavrača vso zelenjavo da me mine če bo meso in juho tud Jaz sem mu že dala govejo juho in notri gresove knedle
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 14:59:05
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Naša mala je pa mal prehlajena ima nosek HB sam malo zabit tko da lahko diha,vročine nima ima pa rdeče okrog očkov in zlo zmatrana je,upam da je samo nedolžen prehlad
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 15:03:39
|
|
|
|
nia5
|
Nam se je danes malo prehlad popravil, po več kot 10-ih dneh , se mi je že tak smilila ko ji je non-stop iz nosa teklo, pa ni mogla spat ponoči.... Danes pa ji tu pa tam priteče, vendar se ne veselim noči, saj ji drugi zobek (mislim vsaj) nagaja in pol veste kako je pestro. Pa eno pitanje; ponoči (kot tudi čez dan ampak čez dan ni problema) se mi obrača na trebuh in noče na bušiju zaspat (no fuuul redko) pol pa se začne bunit, jo obrnem na bok, pol pa jok. Zakaj hudiča sili na bušija če ji ne paše no in posledično še zaradi tega manj spimo. A lahko sploh kaj naredim ali moram spet čakat da mine , porkaduš da je vedno nekaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 15:10:02
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nam se je danes malo prehlad popravil, po več kot 10-ih dneh , se mi je že tak smilila ko ji je non-stop iz nosa teklo, pa ni mogla spat ponoči.... Danes pa ji tu pa tam priteče, vendar se ne veselim noči, saj ji drugi zobek (mislim vsaj) nagaja in pol veste kako je pestro. Pa eno pitanje; ponoči (kot tudi čez dan ampak čez dan ni problema) se mi obrača na trebuh in noče na bušiju zaspat (no fuuul redko) pol pa se začne bunit, jo obrnem na bok, pol pa jok. Zakaj hudiča sili na bušija če ji ne paše no in posledično še zaradi tega manj spimo. A lahko sploh kaj naredim ali moram spet čakat da mine , porkaduš da je vedno nekaj Razen tega,da ji preprečiš,da bi se sploh obrnila, nimaš kaj dosti narest.Naš je ponoči v debeli spalni vreči in se ne more obrnit.Čez dan mi pa še vedno spi v lupinci
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 15:12:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Naša mala je pa mal prehlajena ima nosek HB sam malo zabit tko da lahko diha,vročine nima ima pa rdeče okrog očkov in zlo zmatrana je,upam da je samo nedolžen prehlad Katy sedaj bo do marca, aprila tako sranje s temi prehladi, pa še vreme je tako, da se virusi in bakterije množijo kot zajci Bomo pregurali do poletja, pol bodo pa že toliko večji in bo vseeno lažje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 15:13:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Estrella to je sam sekunda in otrok je lahko na tleh. Vem Gal je tudi tak zvitorepek se suče in ga tak merkam. Me veseli, da je z Aljo vse v redu. A to je na tla padla, iz kakšne višine? Moja previjalna je kar visoka 90 cm in okrog in okrog je samo parket po tleh, tak da posebej merkam. Ne jaz imam tdro previjalno podlogo na prenosni posteljci. Če bi se zvrnila na stran, bi se namo kakih 20cm globoko, tako pa je šla na trebuhu rikverc in padla na tla z višine cca 75 cm Sem se odločila, da je ne uporabljam več, ampak tako kot pri sinu kar posteljo. Samo njega sem previjala do 5m na taki previjalni in potem sem jo dsala stran. Pri Alji sem pa še kar čakala, sedaj pa imam Sem tako jezna sama nase, da je joj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 15:14:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Punce a katera že daje hrenovke in kako to ponudite hroščkom? Kaj pa čisto juhico a daste že kaj za zakuhat noter? Me začnemo enkrat ta teden pa se kr ne morem prpravt k mi miss tko vztrajno zavrača vso zelenjavo da me mine če bo meso in juho tud Jaz sem mu že dala govejo juho in notri gresove knedle In to je bil cel obrok, ali si mu še kaj dala? Jaz sem že vse pozabila , kako je jedel Andraž
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 15:17:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nam se je danes malo prehlad popravil, po več kot 10-ih dneh , se mi je že tak smilila ko ji je non-stop iz nosa teklo, pa ni mogla spat ponoči.... Danes pa ji tu pa tam priteče, vendar se ne veselim noči, saj ji drugi zobek (mislim vsaj) nagaja in pol veste kako je pestro. Pa eno pitanje; ponoči (kot tudi čez dan ampak čez dan ni problema) se mi obrača na trebuh in noče na bušiju zaspat (no fuuul redko) pol pa se začne bunit, jo obrnem na bok, pol pa jok. Zakaj hudiča sili na bušija če ji ne paše no in posledično še zaradi tega manj spimo. A lahko sploh kaj naredim ali moram spet čakat da mine , porkaduš da je vedno nekaj nia5 a se ti obrača na trebuh vedno na isto stran? Nša se je vedno na levo in potem sem jo dala v posteljci spat skrajno levo , da se ni prevalila na trebuh. Sedaj se je odvadila in lepo spi na sredini.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 15:18:20
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Punce a katera že daje hrenovke in kako to ponudite hroščkom? Kaj pa čisto juhico a daste že kaj za zakuhat noter? Me začnemo enkrat ta teden pa se kr ne morem prpravt k mi miss tko vztrajno zavrača vso zelenjavo da me mine če bo meso in juho tud Jaz sem mu že dala govejo juho in notri gresove knedle In to je bil cel obrok, ali si mu še kaj dala? Jaz sem že vse pozabila , kako je jedel Andraž Ja samo to,ker je bilo ful gosto in se je najedel.Sem mu prodala dati še AM,pa je imel dovolj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 15:19:44
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Estrella to je sam sekunda in otrok je lahko na tleh. Vem Gal je tudi tak zvitorepek se suče in ga tak merkam. Me veseli, da je z Aljo vse v redu. A to je na tla padla, iz kakšne višine? Moja previjalna je kar visoka 90 cm in okrog in okrog je samo parket po tleh, tak da posebej merkam. Ne jaz imam tdro previjalno podlogo na prenosni posteljci. Če bi se zvrnila na stran, bi se namo kakih 20cm globoko, tako pa je šla na trebuhu rikverc in padla na tla z višine cca 75 cm Sem se odločila, da je ne uporabljam več, ampak tako kot pri sinu kar posteljo. Samo njega sem previjala do 5m na taki previjalni in potem sem jo dsala stran. Pri Alji sem pa še kar čakala, sedaj pa imam Sem tako jezna sama nase, da je joj. tudi jaz ga že par mesecev raje previjam na postelji,pravzaprav odkar se obrača.Previjalno podlogo dam edino v kopalnici na tla, ko se greva kopat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 15:20:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Punce a katera že daje hrenovke in kako to ponudite hroščkom? Kaj pa čisto juhico a daste že kaj za zakuhat noter? Me začnemo enkrat ta teden pa se kr ne morem prpravt k mi miss tko vztrajno zavrača vso zelenjavo da me mine če bo meso in juho tud Jaz sem mu že dala govejo juho in notri gresove knedle In to je bil cel obrok, ali si mu še kaj dala? Jaz sem že vse pozabila , kako je jedel Andraž Ja samo to,ker je bilo ful gosto in se je najedel.Sem mu prodala dati še AM,pa je imel dovolj Sem ravno včeraj gruntala o taki varianti in nisem vedela, če bi bilo dovolj. Saj pravim, se sploh ne spomnim kdaj je Andraž normalno jedel z nami kosilo, nič Hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 15:30:38
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Punce a katera že daje hrenovke in kako to ponudite hroščkom? Kaj pa čisto juhico a daste že kaj za zakuhat noter? Me začnemo enkrat ta teden pa se kr ne morem prpravt k mi miss tko vztrajno zavrača vso zelenjavo da me mine če bo meso in juho tud Jaz sem mu že dala govejo juho in notri gresove knedle In to je bil cel obrok, ali si mu še kaj dala? Jaz sem že vse pozabila , kako je jedel Andraž Ja samo to,ker je bilo ful gosto in se je najedel.Sem mu prodala dati še AM,pa je imel dovolj Sem ravno včeraj gruntala o taki varianti in nisem vedela, če bi bilo dovolj. Saj pravim, se sploh ne spomnim kdaj je Andraž normalno jedel z nami kosilo, nič Hvala Ma jaz sem pri Nejcu komplicirala s hrano,pri Tilnu pa ne kaj dosti.Je pa tudi razlika med njima.Nejc mi ni hotel jesti,Tilen pa skoz odpira kljunček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 15:32:24
|
|
|
|
tilči
|
Nejca prepričujem,če bi sprejel Tilna za sostanovalca ,pa se ne strinja .Pravi,da bo Tilen kar pri nama spal,Nejc pa v svoji sobi.Pa tako je Tilnu všeč njegova soba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 15:32:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Punce a katera že daje hrenovke in kako to ponudite hroščkom? Kaj pa čisto juhico a daste že kaj za zakuhat noter? Me začnemo enkrat ta teden pa se kr ne morem prpravt k mi miss tko vztrajno zavrača vso zelenjavo da me mine če bo meso in juho tud Jaz sem mu že dala govejo juho in notri gresove knedle In to je bil cel obrok, ali si mu še kaj dala? Jaz sem že vse pozabila , kako je jedel Andraž Ja samo to,ker je bilo ful gosto in se je najedel.Sem mu prodala dati še AM,pa je imel dovolj Sem ravno včeraj gruntala o taki varianti in nisem vedela, če bi bilo dovolj. Saj pravim, se sploh ne spomnim kdaj je Andraž normalno jedel z nami kosilo, nič Hvala Jaz sem dala Maji juho z rezanci, ribano kašo in gresovimi knedlji. Ima vse rada. Poje pa toliko, da je sita. Ko pa se na Jako spomnim, je pa on vedno pojedel toliko juhe, da drugega ni hotel. Skoraj do cca. 2. leta je jedel tako. Smo mu dajali vedno manj juhe ali pa brez, da je še kaj drugega jedel. Če pa mu drugi del kosila ni bil všeč, se je pa vedno napokal juhe. Včasih pa sem mu dala juho pred počitkom, drugi del pa po počitku.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 15:34:24
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nam se je danes malo prehlad popravil, po več kot 10-ih dneh , se mi je že tak smilila ko ji je non-stop iz nosa teklo, pa ni mogla spat ponoči.... Danes pa ji tu pa tam priteče, vendar se ne veselim noči, saj ji drugi zobek (mislim vsaj) nagaja in pol veste kako je pestro. Pa eno pitanje; ponoči (kot tudi čez dan ampak čez dan ni problema) se mi obrača na trebuh in noče na bušiju zaspat (no fuuul redko) pol pa se začne bunit, jo obrnem na bok, pol pa jok. Zakaj hudiča sili na bušija če ji ne paše no in posledično še zaradi tega manj spimo. A lahko sploh kaj naredim ali moram spet čakat da mine , porkaduš da je vedno nekaj nia5 a se ti obrača na trebuh vedno na isto stran? Nša se je vedno na levo in potem sem jo dala v posteljci spat skrajno levo , da se ni prevalila na trebuh. Sedaj se je odvadila in lepo spi na sredini. Ne, enkrat na eno drugič na drugo stran, podložit pa je ne morem, ker na začetku spi na boku, špukne dudo ven in se prevali na hrbet-vedno, tako da je ne morem zalagat z nečim, ker se ne bi mogla obrnit na hrbet (tako najraje spi). A juhico pravite, bomo tudi mi probali . Kaj mislite, da ima 2 obroka GH čez dan premalo , saj zdaj imamo 2x GH in 3x dojenje, bi bilo boljše kako dojenje še zamenjat za GH, vendar zna bit problem, ker ne mara mlečnih kašic in AM.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 16:03:42
|
|
|
|
barbaw
|
Kaj vse kupujete za božička? Meni še 4 darila manjkajo. Kaj ste kupile svojim partnerjem? Kakšne ideje prosim!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 16:06:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nam se je danes malo prehlad popravil, po več kot 10-ih dneh , se mi je že tak smilila ko ji je non-stop iz nosa teklo, pa ni mogla spat ponoči.... Danes pa ji tu pa tam priteče, vendar se ne veselim noči, saj ji drugi zobek (mislim vsaj) nagaja in pol veste kako je pestro. Pa eno pitanje; ponoči (kot tudi čez dan ampak čez dan ni problema) se mi obrača na trebuh in noče na bušiju zaspat (no fuuul redko) pol pa se začne bunit, jo obrnem na bok, pol pa jok. Zakaj hudiča sili na bušija če ji ne paše no in posledično še zaradi tega manj spimo. A lahko sploh kaj naredim ali moram spet čakat da mine , porkaduš da je vedno nekaj nia5 a se ti obrača na trebuh vedno na isto stran? Nša se je vedno na levo in potem sem jo dala v posteljci spat skrajno levo , da se ni prevalila na trebuh. Sedaj se je odvadila in lepo spi na sredini. Ne, enkrat na eno drugič na drugo stran, podložit pa je ne morem, ker na začetku spi na boku, špukne dudo ven in se prevali na hrbet-vedno, tako da je ne morem zalagat z nečim, ker se ne bi mogla obrnit na hrbet (tako najraje spi). A juhico pravite, bomo tudi mi probali . Kaj mislite, da ima 2 obroka GH čez dan premalo , saj zdaj imamo 2x GH in 3x dojenje, bi bilo boljše kako dojenje še zamenjat za GH, vendar zna bit problem, ker ne mara mlečnih kašic in AM. Kot bi našo opisovala Jaz tud zbiram ideje, kej bi ji lahko dajala za večerjo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?