|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 9.del
22.12.2008 12:02:26   
barbaw
Kje pa je naša lenobica? user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 126
22.12.2008 12:05:10   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Za vas pa res močno stiskam pestke, ker se MORATE pozdraviti!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pišuka, tele pikice pri vas so pa tako hinavske, da je dobesedno za zjokat user posted image user posted image user posted image  Kako pa kaj gre Intiju allernova? Drugače pa res: najlepša hvala za vse - sem zjutraj potem pogledala v vrečki: hvala, hvala, hvala user posted image  

O hudo, koliko "pa"-jev sem zgoraj nametala..... user posted image user posted image user posted image

Ne boste verjele: uspela sem izdelati skoraj vse okrasne bunkice, v katere sem vložila fotke mojih treh junakov - darila za babice. dedije ipd. user posted image  Sicer je bilo vmes lepo dvomestno število motenj, ampak je kar šlo user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 127
22.12.2008 12:06:02   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Hu'z det???

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 128
22.12.2008 12:10:47   
hijenca

Za vas pa res močno stiskam pestke, ker se MORATE pozdraviti!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pišuka, tele pikice pri vas so pa tako hinavske, da je dobesedno za zjokat user posted image user posted image user posted image  Kako pa kaj gre Intiju allernova? Drugače pa res: najlepša hvala za vse - sem zjutraj potem pogledala v vrečki: hvala, hvala, hvala user posted image  

O hudo, koliko "pa"-jev sem zgoraj nametala..... user posted image user posted image user posted image

Ne boste verjele: uspela sem izdelati skoraj vse okrasne bunkice, v katere sem vložila fotke mojih treh junakov - darila za babice. dedije ipd. user posted image  Sicer je bilo vmes lepo dvomestno število motenj, ampak je kar šlo user posted image

Pa kje še najdeš čas za izdelovanje bunkic? Pa ti si fenomenuser posted image user posted image

Vidiš, nič ne gre brez pauser posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 129
22.12.2008 12:11:30   
hijenca

Hu'z det???

Imam takšno blago slutnjo, da misli Estrellouser posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 130
22.12.2008 12:20:00   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

LUČKI ZA 7 MESECEV

IN   ERAZMU ZA 8 MESECEV

VSE NAJ NAJ!!!!!

user posted image

vse naj naj tudi od nasuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 131
22.12.2008 12:20:58   
tilči
Barbaw

vse najboljše za tvoj rojstni dan

user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 132
22.12.2008 12:50:22   
barbaw

A boš dala kako slikico gor, da vidimo tole mojstrovino. user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 133
22.12.2008 12:50:24   
barbaw

Hu'z det???

Estrella. user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 134
22.12.2008 12:50:30   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Hu'z det???

Imam takšno blago slutnjo, da misli Estrellouser posted image user posted image user posted image

Ja. user posted image  Na FB je napisala, da je lena. user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 135
22.12.2008 13:15:44   
aurora28
Vse najboljše vsem ob obmesečnici!

Jaz pa potrebujem nasvet, ker nevem več kaj naj naredim: Gal že od 8. ure zjutraj bedi in je full zaspan, pa se dere, hoče zizo in ko mu dam zizo mi zaspi na njej in ko ga položim v posteljico se prebudi in vik in krik. Sploh noče več zaspati med guncanjem, ampak na zizi, jaz pa tega nočem. Vrtiva se v začaranem krogu, rada bi prenehala z dnevnim dojenjem in počasi tudi z nočnim, ampak nevem kako. Smili se mi ko se joče in mu ponudim zizo, ampak vem da sama sebi špukam v skledo. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 136
22.12.2008 13:19:42   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Jaz pa potrebujem nasvet, ker nevem več kaj naj naredim: Gal že od 8. ure zjutraj bedi in je full zaspan, pa se dere, hoče zizo in ko mu dam zizo mi zaspi na njej in ko ga položim v posteljico se prebudi in vik in krik. Sploh noče več zaspati med guncanjem, ampak na zizi, jaz pa tega nočem. Vrtiva se v začaranem krogu, rada bi prenehala z dnevnim dojenjem in počasi tudi z nočnim, ampak nevem kako. Smili se mi ko se joče in mu ponudim zizo, ampak vem da sama sebi špukam v skledo. user posted image

Kaj pa če greš ven z vozičkom, avtom? Da ti vsaj zdaj zaspi.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 137
22.12.2008 13:23:39   
Estrella*
Majčice si danes zaslužimo znakuser posted image .

Ja me ni bilo gor, ker je Alja padla s previjalne mize in sem sedaj ves čas z njo. Je komaj prišla k sebi, tolk se je vstrašila. K sreči se ni udarila nič v glavo. Sedaj počasi hodi k sebi, samo smo malo zmešani, saj je spala le uro, pa je sedaj pojedla pol porcije kosila, ker je vse drugo tako zanimivo. Greve sedaj malo na sončka, pa po Andraža

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 138
22.12.2008 13:24:01   
barbaw
Aurora ko se nekaj odločiš pri otroku se moraš tega striktno držat. Če si se odločila, da ga ne boš več uspavala na prsih se moraš tega dosledno držat, ker si otrok zapomni, da si enkrat popustila. Vsakič ko popustiš ve, da je zmagal in naslednjič spet proba.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 139
22.12.2008 13:25:09   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

A sem vam povedala, da se čez dan ne dojimo več?user posted image Se pa zato še vedno maksimalno ponočiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image napredek je. Sej se bo slej ko prej tud ponoč nehal dojit, oz. bo vsaj zmanjšal.

Mi se tud še ponoč 1x dojimo, čez dan pa že dolgo ne.

Ja upam, da kmalu pridemo na 1x tudi mi.

Anitka sem te že v 8 delu vprašala, zdaj pa smo že na 9 in nisem vidla odgovora; zakaj ga odstavljaš, da bi se nehal dojit ponoči? Kaj čez dan ti že samo GH je?
No mi smo imeli spet eno pestro noč, sam ji 2x mogla dat Calpol, saj mislim da drugi zobek rine ven, no dojili pa smo se le 1x ponoči in pol ob 06.00 user posted image , zdaj se je na čaj začela navajat, pol pa spet to odvajat user posted image , joj kdaj bomo prespali noč, si tako že to vse želimo user posted image .
Čmrlika zate in za malo pikico user posted image user posted image user posted image .
Zdaj pa vas bom poskusla prebrat, če se še bo mala malo igrala sama user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 140
22.12.2008 13:26:30   
barbaw

Majčice si danes zaslužimo znakuser posted image .

Ja me ni bilo gor, ker je Alja padla s previjalne mize in sem sedaj ves čas z njo. Je komaj prišla k sebi, tolk se je vstrašila. K sreči se ni udarila nič v glavo. Sedaj počasi hodi k sebi, samo smo malo zmešani, saj je spala le uro, pa je sedaj pojedla pol porcije kosila, ker je vse drugo tako zanimivo. Greve sedaj malo na sončka, pa po Andraža

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 141
22.12.2008 13:31:34   
nia5

user posted image

user posted image

ANITKA,

Ker danes praznuješ rojstni dan,
naj sreca k tebi se poda,
naj izpolni vse želje tvojega srca,
naj v srcu prijateljstvo živi
in naj bo ljubezen vodnik vseh poti!

Se z Nio pridružujeva user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 142
22.12.2008 13:32:54   
nia5

user posted image

BARBAW,

V življenju vse polno je zmot, brez njih prehodi svojo pot. Če pa kdaj te hudo doleti, pogum vzemi ter se upri. Naj dnevi živlenja sedaj ko si polnoletna ti minejo lepo, naj vsaka stopinja srečna bo, najlepše voščilo naj ti velja, ni veliko, vendar je pa iz srca!  VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!user posted image

Vse najboljše tudi od naju z Nio user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 143
22.12.2008 13:34:02   
nia5

LUČKI ZA 7 MESECEV

IN   ERAZMU ZA 8 MESECEV

VSE NAJ NAJ!!!!!

user posted image

Se z Nio pridružujeva user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 144
22.12.2008 13:34:40   
tally
Dan!

Vidim da ni veliko napisanega user posted image . Jaz sem še vedno prehlajena in se mi zdi da mi nič ne pomaga, lekadoli, daleroni in ostalo sr...,glava me še vedno boli.

Pa še z mojim sva se spičila že zjutri v pojstli. Nisem hotla niti koslia delat verjetno je šel lačen, malco si je pa sam pripravil. Me prav malo briga za njega.

Estrella bolga Aljči a se je fejst ustrašila? user posted image user posted image

Barbav in Anitka vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Špelin@ a boš pofotkala tvoje izdelke da vidimo?

Aurora kaj če bi mu namesto zize če ni lačen ponudila čaj po flaški?

Vse naj naj Erazmu in Lučki za obmesečnico.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 145
22.12.2008 13:42:54   
aurora28

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Kaj pa če greš ven z vozičkom, avtom? Da ti vsaj zdaj zaspi.

V vozičku redko zaspi, v avtu pa takoj, ampak nimam avta ker je mož v službi z njim. Tamali gleda že kot mišek iz moke user posted image , ampak zaspat pa noče sam, ni šans.

Sva se prejle pogovarjala s Petrom, daa bova čas ko bo on doma od 24.12. do 3.1.2009 izkoristila, da uvedeva red za spanje brez zize in pitje mleka po flaški. Upam, da nama bo uspelo. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 146
22.12.2008 13:44:59   
bobika
user posted image

Vam vsem mamicam, dojenčkom, atijem,  sestricam in bratcem želimo mi4 user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 147
22.12.2008 13:50:09   
barbaw
Zdaj sem Maji pogledala v usta in že vidim dvojke. user posted image   Saj ni čudno, da je tečna ko user posted image , pa še kašelj jo muči.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 148
22.12.2008 13:51:07   
tally

Zdaj sem Maji pogledala v usta in že vidim dvojke. user posted image   Saj ni čudno, da je tečna ko user posted image , pa še kašelj jo muči.

user posted image user posted image user posted image user posted image pa še  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Majo

< Sporočilo je popravil tally -- 22.12.2008 13:52:39 >

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 149
22.12.2008 13:52:11   
bobika
Sme malo preletela na brzino.
Vsem, ki praznujete vse najbiljše!!!

Boga Alja. Mene je tudi strah, da mi kje pade, ker je tak živec, da se mi kar iz rok strga. Iz previjalne ne bi bilo tak hudo, ker je ob previjalni stajica.
Špelin@ jaz bi tudi rada videla tvoje bunkice. Si mi pa dala fajn idejo. Bo mogoče drugo leto uporabna user posted image

Vsi ki ste bolani user posted image user posted image

Mi smo  ok.

Moram iti, sirena kliče

lp

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?