Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 12:02:26
|
|
|
|
barbaw
|
Kje pa je naša lenobica?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 12:05:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Za vas pa res močno stiskam pestke, ker se MORATE pozdraviti!!!!!!!!! Pišuka, tele pikice pri vas so pa tako hinavske, da je dobesedno za zjokat Kako pa kaj gre Intiju allernova? Drugače pa res: najlepša hvala za vse - sem zjutraj potem pogledala v vrečki: hvala, hvala, hvala O hudo, koliko "pa"-jev sem zgoraj nametala..... Ne boste verjele: uspela sem izdelati skoraj vse okrasne bunkice, v katere sem vložila fotke mojih treh junakov - darila za babice. dedije ipd. Sicer je bilo vmes lepo dvomestno število motenj, ampak je kar šlo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 12:06:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kje pa je naša lenobica? Hu'z det???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 12:10:47
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Za vas pa res močno stiskam pestke, ker se MORATE pozdraviti!!!!!!!!! Pišuka, tele pikice pri vas so pa tako hinavske, da je dobesedno za zjokat Kako pa kaj gre Intiju allernova? Drugače pa res: najlepša hvala za vse - sem zjutraj potem pogledala v vrečki: hvala, hvala, hvala O hudo, koliko "pa"-jev sem zgoraj nametala..... Ne boste verjele: uspela sem izdelati skoraj vse okrasne bunkice, v katere sem vložila fotke mojih treh junakov - darila za babice. dedije ipd. Sicer je bilo vmes lepo dvomestno število motenj, ampak je kar šlo Pa kje še najdeš čas za izdelovanje bunkic? Pa ti si fenomen Vidiš, nič ne gre brez pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 12:11:30
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kje pa je naša lenobica? Hu'z det??? Imam takšno blago slutnjo, da misli Estrello
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 12:20:00
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* LUČKI ZA 7 MESECEV IN ERAZMU ZA 8 MESECEV VSE NAJ NAJ!!!!! vse naj naj tudi od nas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 12:20:58
|
|
|
|
tilči
|
Barbaw vse najboljše za tvoj rojstni dan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 12:50:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Za vas pa res močno stiskam pestke, ker se MORATE pozdraviti!!!!!!!!! Pišuka, tele pikice pri vas so pa tako hinavske, da je dobesedno za zjokat Kako pa kaj gre Intiju allernova? Drugače pa res: najlepša hvala za vse - sem zjutraj potem pogledala v vrečki: hvala, hvala, hvala O hudo, koliko "pa"-jev sem zgoraj nametala..... Ne boste verjele: uspela sem izdelati skoraj vse okrasne bunkice, v katere sem vložila fotke mojih treh junakov - darila za babice. dedije ipd. Sicer je bilo vmes lepo dvomestno število motenj, ampak je kar šlo A boš dala kako slikico gor, da vidimo tole mojstrovino.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 12:50:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kje pa je naša lenobica? Hu'z det??? Estrella.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 12:50:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kje pa je naša lenobica? Hu'z det??? Imam takšno blago slutnjo, da misli Estrello Ja. Na FB je napisala, da je lena.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 13:15:44
|
|
|
|
aurora28
|
Vse najboljše vsem ob obmesečnici! Jaz pa potrebujem nasvet, ker nevem več kaj naj naredim: Gal že od 8. ure zjutraj bedi in je full zaspan, pa se dere, hoče zizo in ko mu dam zizo mi zaspi na njej in ko ga položim v posteljico se prebudi in vik in krik. Sploh noče več zaspati med guncanjem, ampak na zizi, jaz pa tega nočem. Vrtiva se v začaranem krogu, rada bi prenehala z dnevnim dojenjem in počasi tudi z nočnim, ampak nevem kako. Smili se mi ko se joče in mu ponudim zizo, ampak vem da sama sebi špukam v skledo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 13:19:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Vse najboljše vsem ob obmesečnici! Jaz pa potrebujem nasvet, ker nevem več kaj naj naredim: Gal že od 8. ure zjutraj bedi in je full zaspan, pa se dere, hoče zizo in ko mu dam zizo mi zaspi na njej in ko ga položim v posteljico se prebudi in vik in krik. Sploh noče več zaspati med guncanjem, ampak na zizi, jaz pa tega nočem. Vrtiva se v začaranem krogu, rada bi prenehala z dnevnim dojenjem in počasi tudi z nočnim, ampak nevem kako. Smili se mi ko se joče in mu ponudim zizo, ampak vem da sama sebi špukam v skledo. Kaj pa če greš ven z vozičkom, avtom? Da ti vsaj zdaj zaspi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 13:23:39
|
|
|
|
Estrella*
|
Majčice si danes zaslužimo znak . Ja me ni bilo gor, ker je Alja padla s previjalne mize in sem sedaj ves čas z njo. Je komaj prišla k sebi, tolk se je vstrašila. K sreči se ni udarila nič v glavo. Sedaj počasi hodi k sebi, samo smo malo zmešani, saj je spala le uro, pa je sedaj pojedla pol porcije kosila, ker je vse drugo tako zanimivo. Greve sedaj malo na sončka, pa po Andraža
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 13:24:01
|
|
|
|
barbaw
|
Aurora ko se nekaj odločiš pri otroku se moraš tega striktno držat. Če si se odločila, da ga ne boš več uspavala na prsih se moraš tega dosledno držat, ker si otrok zapomni, da si enkrat popustila. Vsakič ko popustiš ve, da je zmagal in naslednjič spet proba.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 13:25:09
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A sem vam povedala, da se čez dan ne dojimo več? Se pa zato še vedno maksimalno ponoči napredek je. Sej se bo slej ko prej tud ponoč nehal dojit, oz. bo vsaj zmanjšal. Mi se tud še ponoč 1x dojimo, čez dan pa že dolgo ne. Ja upam, da kmalu pridemo na 1x tudi mi. Anitka sem te že v 8 delu vprašala, zdaj pa smo že na 9 in nisem vidla odgovora; zakaj ga odstavljaš, da bi se nehal dojit ponoči? Kaj čez dan ti že samo GH je? No mi smo imeli spet eno pestro noč, sam ji 2x mogla dat Calpol, saj mislim da drugi zobek rine ven, no dojili pa smo se le 1x ponoči in pol ob 06.00 , zdaj se je na čaj začela navajat, pol pa spet to odvajat , joj kdaj bomo prespali noč, si tako že to vse želimo . Čmrlika zate in za malo pikico . Zdaj pa vas bom poskusla prebrat, če se še bo mala malo igrala sama
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 13:26:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Majčice si danes zaslužimo znak . Ja me ni bilo gor, ker je Alja padla s previjalne mize in sem sedaj ves čas z njo. Je komaj prišla k sebi, tolk se je vstrašila. K sreči se ni udarila nič v glavo. Sedaj počasi hodi k sebi, samo smo malo zmešani, saj je spala le uro, pa je sedaj pojedla pol porcije kosila, ker je vse drugo tako zanimivo. Greve sedaj malo na sončka, pa po Andraža
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 13:31:34
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ANITKA, Ker danes praznuješ rojstni dan, naj sreca k tebi se poda, naj izpolni vse želje tvojega srca, naj v srcu prijateljstvo živi in naj bo ljubezen vodnik vseh poti! Se z Nio pridružujeva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 13:34:02
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* LUČKI ZA 7 MESECEV IN ERAZMU ZA 8 MESECEV VSE NAJ NAJ!!!!! Se z Nio pridružujeva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 13:34:40
|
|
|
|
tally
|
Dan! Vidim da ni veliko napisanega . Jaz sem še vedno prehlajena in se mi zdi da mi nič ne pomaga, lekadoli, daleroni in ostalo sr...,glava me še vedno boli. Pa še z mojim sva se spičila že zjutri v pojstli. Nisem hotla niti koslia delat verjetno je šel lačen, malco si je pa sam pripravil. Me prav malo briga za njega. Estrella bolga Aljči a se je fejst ustrašila? Barbav in Anitka vse naj naj . Špelin@ a boš pofotkala tvoje izdelke da vidimo? Aurora kaj če bi mu namesto zize če ni lačen ponudila čaj po flaški? Vse naj naj Erazmu in Lučki za obmesečnico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 13:42:54
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Vse najboljše vsem ob obmesečnici! Jaz pa potrebujem nasvet, ker nevem več kaj naj naredim: Gal že od 8. ure zjutraj bedi in je full zaspan, pa se dere, hoče zizo in ko mu dam zizo mi zaspi na njej in ko ga položim v posteljico se prebudi in vik in krik. Sploh noče več zaspati med guncanjem, ampak na zizi, jaz pa tega nočem. Vrtiva se v začaranem krogu, rada bi prenehala z dnevnim dojenjem in počasi tudi z nočnim, ampak nevem kako. Smili se mi ko se joče in mu ponudim zizo, ampak vem da sama sebi špukam v skledo. Kaj pa če greš ven z vozičkom, avtom? Da ti vsaj zdaj zaspi. V vozičku redko zaspi, v avtu pa takoj, ampak nimam avta ker je mož v službi z njim. Tamali gleda že kot mišek iz moke , ampak zaspat pa noče sam, ni šans. Sva se prejle pogovarjala s Petrom, daa bova čas ko bo on doma od 24.12. do 3.1.2009 izkoristila, da uvedeva red za spanje brez zize in pitje mleka po flaški. Upam, da nama bo uspelo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 13:44:59
|
|
|
|
bobika
|
Vam vsem mamicam, dojenčkom, atijem, sestricam in bratcem želimo mi4
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 13:50:09
|
|
|
|
barbaw
|
Zdaj sem Maji pogledala v usta in že vidim dvojke. Saj ni čudno, da je tečna ko , pa še kašelj jo muči.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 13:51:07
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj sem Maji pogledala v usta in že vidim dvojke. Saj ni čudno, da je tečna ko , pa še kašelj jo muči. pa še za Majo
< Sporočilo je popravil tally -- 22.12.2008 13:52:39 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 22.12.2008 13:52:11
|
|
|
|
bobika
|
Sme malo preletela na brzino. Vsem, ki praznujete vse najbiljše!!! Boga Alja. Mene je tudi strah, da mi kje pade, ker je tak živec, da se mi kar iz rok strga. Iz previjalne ne bi bilo tak hudo, ker je ob previjalni stajica. Špelin@ jaz bi tudi rada videla tvoje bunkice. Si mi pa dala fajn idejo. Bo mogoče drugo leto uporabna Vsi ki ste bolani Mi smo ok. Moram iti, sirena kliče lp
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?