Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:51:37
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita dobro vprašanje zakaj le moj pa dela vse praznike tako da bom kr sama ... cita. pol pa prideš k vsaki marčevki mal na obisk pa boš vidla, da ti bo hitro minlo in tvojga sploh pogrešala neboš.. bi mogla it prvo k spps ker bi me ona tak poštimala da ne bi bila cel teden nč tečna me moj sploh spoznal ne bi a misliš? ja ja ne bi vedla kaj pomeni bit tečen al pa sam pr teb ne bi bila ko ne bi upala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:51:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps jjasna85,a si že kaj naredla koristnega v službi? A ti to mene malo hecaš??? nič kej dosti nism nardila ne... še ena sodelavka je mela rojstni dan tako, da se bom šla počasi z rogljički basad... wipiiiii Aja, pa k uni moji slikci od bušija lahko pripišrš 29.teden...ko boš mela kej časa seveda, ker se vidi, da si blaaaazno zaposlena ja,jasna če pa kuha repo. Misliš da je to kr tak enostavno?? tasa si pozabla pa še krompir kuha ne še jasna,ničkaj se preveč ne baši,da ne boš pri G poslušala kakšne pridige
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:52:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
ahoj malo sem vas prišla pozdravit, zdaj pa grem na hitro pokukat za nazaj....
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:52:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita dobro vprašanje zakaj le moj pa dela vse praznike tako da bom kr sama ... cita. pol pa prideš k vsaki marčevki mal na obisk pa boš vidla, da ti bo hitro minlo in tvojga sploh pogrešala neboš.. bi mogla it prvo k spps ker bi me ona tak poštimala da ne bi bila cel teden nč tečna me moj sploh spoznal ne bi a misliš? ja ja ne bi vedla kaj pomeni bit tečen al pa sam pr teb ne bi bila ko ne bi upala boljš tak,ko nikol ne veš kakšno razpoloženje me zaagrabi. te je strah ratalo,ko vtihnit ne bi mogla,ha?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:53:23
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita spps veš kaj hudič je ko sem se že jaz tečna zbudila tako da on sigurno ne bo bolj tečen je pa tko doma samo do 13:30 pol pa gre delat tako da se bo kmalu me znebil ene tečne ... te ga pa nič ne budi eno uro pred šihtom,imaš čist dovolj-zakaj bi mu morala za začetek dneva pokvarit dan ti pa si zaščitniška do moških sej veš imaš pa tudi prav sej v službi iam pa tudi same ženske sam do takih,ki imajo nosečnice doma moj je še tud do srede na šihtu-pa je večina nehala delat v petek(na njihovi firmi)-zakaj le? dobro vprašanje zakaj le moj pa dela vse praznike tako da bom kr sama ... a skoz dela? sej boste že nadoknadli,ko bodo iz gužve ven ja ja skoz dela ker jih je tko premalo sem rekla da ne vem če se mu splača sploh domov pridet za par urc pa nazaj sej bo...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:53:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ahoj malo sem vas prišla pozdravit, zdaj pa grem na hitro pokukat za nazaj.... ojla! lepo,da si prišla mal prečekirat pol še pa le napiši kaj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:54:22
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps jjasna85,a si že kaj naredla koristnega v službi? A ti to mene malo hecaš??? nič kej dosti nism nardila ne... še ena sodelavka je mela rojstni dan tako, da se bom šla počasi z rogljički basad... wipiiiii Aja, pa k uni moji slikci od bušija lahko pripišrš 29.teden...ko boš mela kej časa seveda, ker se vidi, da si blaaaazno zaposlena ja,jasna če pa kuha repo. Misliš da je to kr tak enostavno?? Srečni eni meni se kuhat sploh ne da... jedla pa bi ne ... a misliš, da tudi kej na dom prnese??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:54:50
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita dobro vprašanje zakaj le moj pa dela vse praznike tako da bom kr sama ... cita. pol pa prideš k vsaki marčevki mal na obisk pa boš vidla, da ti bo hitro minlo in tvojga sploh pogrešala neboš.. bi mogla it prvo k spps ker bi me ona tak poštimala da ne bi bila cel teden nč tečna me moj sploh spoznal ne bi a misliš? ja ja ne bi vedla kaj pomeni bit tečen al pa sam pr teb ne bi bila ko ne bi upala boljš tak,ko nikol ne veš kakšno razpoloženje me zaagrabi. te je strah ratalo,ko vtihnit ne bi mogla,ha?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:56:50
|
|
|
|
Najaa
|
Čao punce. Na hitro vas bom prebrala. Nisem imela časa nič bitiz vami, ker je naša Tija spet boga. Ponovilo se ji je vnetje ušes in je dobila spet AB. Spali smo skoraj nič, šele ponoči ko smo prišli z urgence in je AB prijel, malo. In kako ste kaj ve?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:57:21
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps jjasna85,a si že kaj naredla koristnega v službi? A ti to mene malo hecaš??? nič kej dosti nism nardila ne... še ena sodelavka je mela rojstni dan tako, da se bom šla počasi z rogljički basad... wipiiiii Aja, pa k uni moji slikci od bušija lahko pripišrš 29.teden...ko boš mela kej časa seveda, ker se vidi, da si blaaaazno zaposlena ja,jasna če pa kuha repo. Misliš da je to kr tak enostavno?? tasa si pozabla pa še krompir kuha ne še jasna,ničkaj se preveč ne baši,da ne boš pri G poslušala kakšne pridige Sej na to sm se že kar pripravla .. pa mi je začelo malo dol viset najboljše da začnem stradat zdej zato, da bom mela potem ''idelano'' težo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:57:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
Hvala, spps, samo jutri imam itak pregled pri G, pa ji bom pojamrala...pa mi bo tak ona že kaj napisala za osebno zdravnico....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:58:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čao punce. Na hitro vas bom prebrala. Nisem imela časa nič bitiz vami, ker je naša Tija spet boga. Ponovilo se ji je vnetje ušes in je dobila spet AB. Spali smo skoraj nič, šele ponoči ko smo prišli z urgence in je AB prijel, malo. In kako ste kaj ve? Božica mala... in zanjo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:58:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps jjasna85,a si že kaj naredla koristnega v službi? A ti to mene malo hecaš??? nič kej dosti nism nardila ne... še ena sodelavka je mela rojstni dan tako, da se bom šla počasi z rogljički basad... wipiiiii Aja, pa k uni moji slikci od bušija lahko pripišrš 29.teden...ko boš mela kej časa seveda, ker se vidi, da si blaaaazno zaposlena ja,jasna če pa kuha repo. Misliš da je to kr tak enostavno?? Srečni eni meni se kuhat sploh ne da... jedla pa bi ne ... a misliš, da tudi kej na dom prnese?? a je kdo rekel,da se mi da kuhat?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 11:00:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps jjasna85,a si že kaj naredla koristnega v službi? A ti to mene malo hecaš??? nič kej dosti nism nardila ne... še ena sodelavka je mela rojstni dan tako, da se bom šla počasi z rogljički basad... wipiiiii Aja, pa k uni moji slikci od bušija lahko pripišrš 29.teden...ko boš mela kej časa seveda, ker se vidi, da si blaaaazno zaposlena ja,jasna če pa kuha repo. Misliš da je to kr tak enostavno?? Srečni eni meni se kuhat sploh ne da... jedla pa bi ne ... a misliš, da tudi kej na dom prnese?? a je kdo rekel,da se mi da kuhat? Ne, to ne, samo moraš!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 11:00:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čao punce. Na hitro vas bom prebrala. Nisem imela časa nič bitiz vami, ker je naša Tija spet boga. Ponovilo se ji je vnetje ušes in je dobila spet AB. Spali smo skoraj nič, šele ponoči ko smo prišli z urgence in je AB prijel, malo. In kako ste kaj ve? ma,pa imate res smolo a so ji kdaj že predlagali,da bi odstranli žrelnico?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 11:01:35
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čao punce. Na hitro vas bom prebrala. Nisem imela časa nič bitiz vami, ker je naša Tija spet boga. Ponovilo se ji je vnetje ušes in je dobila spet AB. Spali smo skoraj nič, šele ponoči ko smo prišli z urgence in je AB prijel, malo. In kako ste kaj ve? upam da se čim pre pozdravite
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 11:01:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps jjasna85,a si že kaj naredla koristnega v službi? A ti to mene malo hecaš??? nič kej dosti nism nardila ne... še ena sodelavka je mela rojstni dan tako, da se bom šla počasi z rogljički basad... wipiiiii Aja, pa k uni moji slikci od bušija lahko pripišrš 29.teden...ko boš mela kej časa seveda, ker se vidi, da si blaaaazno zaposlena ja,jasna če pa kuha repo. Misliš da je to kr tak enostavno?? tasa si pozabla pa še krompir kuha ne še jasna,ničkaj se preveč ne baši,da ne boš pri G poslušala kakšne pridige Sej na to sm se že kar pripravla .. pa mi je začelo malo dol viset najboljše da začnem stradat zdej zato, da bom mela potem ''idelano'' težo... sam ne zastopim,zakaj tebi gnjavi zarad kilaže,ker imaš nizko začetno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 11:02:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps jjasna85,a si že kaj naredla koristnega v službi? A ti to mene malo hecaš??? nič kej dosti nism nardila ne... še ena sodelavka je mela rojstni dan tako, da se bom šla počasi z rogljički basad... wipiiiii Aja, pa k uni moji slikci od bušija lahko pripišrš 29.teden...ko boš mela kej časa seveda, ker se vidi, da si blaaaazno zaposlena ja,jasna če pa kuha repo. Misliš da je to kr tak enostavno?? Srečni eni meni se kuhat sploh ne da... jedla pa bi ne ... a misliš, da tudi kej na dom prnese?? a je kdo rekel,da se mi da kuhat? Ne, to ne, samo moraš! neki takega bo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 11:02:51
|
|
|
|
Pupa7
|
dobro jutro pupe (ja zame je še dobro jutro spps, tasa... da ne bosta spet mele kakih komentarjev ) nism vas prebrala ker sem obupala za vsako prebrano stran ste mi uspele vmes naklofat še 2 pa sm rekla jaz se ne grem več, grem vam raj težit, če sm kej pomembnga zamudla bote tko povedale... oz bom zvedla slej ko prej... včer smo bli pr tašči in sm čist popizdena, ker se je ona odločla da bi mel pa v sredo še enkrat, zarad daril... ma nej jih ma sam da mam jst mir pred njo... pa najmanj 10x sm ji povedala da bi midva z mojim za božič pač bla rada sama (moj pa papak čist tih, ker ga je blo strah da bi jo užalil ... )... eh, sm besna....
< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 22.12.2008 11:06:41 >
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 11:09:04
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čao punce. Na hitro vas bom prebrala. Nisem imela časa nič bitiz vami, ker je naša Tija spet boga. Ponovilo se ji je vnetje ušes in je dobila spet AB. Spali smo skoraj nič, šele ponoči ko smo prišli z urgence in je AB prijel, malo. In kako ste kaj ve? ma,pa imate res smolo a so ji kdaj že predlagali,da bi odstranli žrelnico? Ne, nismo še tako daleč. Zdaj ima vnetje tretjič, s tem da je tokrat ponovitev takoj po AB. Ma sej preden gre na operacijo, mora en kup vnetij dat čez.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 11:10:51
|
|
|
|
Najaa
|
Pupa, ti se kar postavi zase. Če še ne boš zdaj, bo kasneje sam še slabše. Hvala za lepe želje. Jih rabimo, ja. Prazniki bodo zgleda bolani. Štajerska je še pod vprašanjem, pa tako sem se veselila. Kaj pa kuhate danes? Pri nas bo porova juhca in piščančji medaljoni, pa ne vem al naj bo zraven krompir ali riž?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 11:14:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pupa, ti se kar postavi zase. Če še ne boš zdaj, bo kasneje sam še slabše. Hvala za lepe želje. Jih rabimo, ja. Prazniki bodo zgleda bolani. Štajerska je še pod vprašanjem, pa tako sem se veselila. Kaj pa kuhate danes? Pri nas bo porova juhca in piščančji medaljoni, pa ne vem al naj bo zraven kromir ali riž? Jaz sem za KROMPIR!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 11:16:46
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pupa, ti se kar postavi zase. Če še ne boš zdaj, bo kasneje sam še slabše. Hvala za lepe želje. Jih rabimo, ja. Prazniki bodo zgleda bolani. Štajerska je še pod vprašanjem, pa tako sem se veselila. Kaj pa kuhate danes? Pri nas bo porova juhca in piščančji medaljoni, pa ne vem al naj bo zraven krompir ali riž? saj se tudi bom Najaa brez skrbi, božič bova preživela sama ob romantični večerji... kaj bojo oni, pa me ne zanima ker če pupa znori, ni fajn bit blizu
< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 22.12.2008 11:18:02 >
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 11:17:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro pupe (ja zame je še dobro jutro spps, tasa... da ne bosta spet mele kakih komentarjev ) nism vas prebrala ker sem obupala za vsako prebrano stran ste mi uspele vmes naklofat še 2 pa sm rekla jaz se ne grem več, grem vam raj težit, če sm kej pomembnga zamudla bote tko povedale... oz bom zvedla slej ko prej... včer smo bli pr tašči in sm čist popizdena, ker se je ona odločla da bi mel pa v sredo še enkrat, zarad daril... ma nej jih ma sam da mam jst mir pred njo... pa najmanj 10x sm ji povedala da bi midva z mojim za božič pač bla rada sama (moj pa papak čist tih, ker ga je blo strah da bi jo užalil ... )... eh, sm besna.... mal cajta še pa maš,da se izmotaaš ven iz tega saj jaz sem danes tud nazaj šla ležat,ko sem nehala taksista špilat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 11:18:18
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pupa, ti se kar postavi zase. Če še ne boš zdaj, bo kasneje sam še slabše. Hvala za lepe želje. Jih rabimo, ja. Prazniki bodo zgleda bolani. Štajerska je še pod vprašanjem, pa tako sem se veselila. Kaj pa kuhate danes? Pri nas bo porova juhca in piščančji medaljoni, pa ne vem al naj bo zraven kromir ali riž? Jaz sem za KROMPIR!!! Js pa za riž... ga obožujem na tisoč in en način mi je moj že rekel, da ga čudi kr mi oči še ne vleče kot kitajčkom
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dvojčka, ki sta rojena v drugem letuMlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......