Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:28:29
|
|
|
|
|
spps veš kaj hudič je ko sem se že jaz tečna zbudila tako da on sigurno ne bo bolj tečen je pa tko doma samo do 13:30 pol pa gre delat tako da se bo kmalu me znebil ene tečne ...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:29:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita veš kaj na zaključko pa smo bili samo štirje pa moja mala v bušiju pet jaki zaključek če niso resni pa pol je blo pač bolj veselo.. skoraj cel dan je naša mala v bušiju počivala pol pa je imela ona tudi zaključek je bila kot navita ura že sedaj ve kdaj je treba rogovilit ja se je morala tud ona naspat čez dan, da je lahko blo veselo popoldan..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:29:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Kokica,kako je v službi? Hvala, za vprašanje..se počasi prebijam do 12h, ko grem malo v mesto..beri malica...potem pa še do 16h in to je to..mogoče celo za letos..če me bo jutri G dala do 05.01.2009 na bolniško! Ful bi šla, ker me križ res boli, pa noge mam kot buhtle zvečer...Potem pa bi še delala od 05.01. do nekje 21. ali 22. ko bi začela koristiti novi dopust (za leto 2009)! sej do malce ti bo hitro minalo-mal z nami počvekaj,v službi naredi kaj pametnega ,potem pa bo če te pa G ne da na bolniško,pa idi do osebne zdravnice.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:30:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Kokica,kako je v službi? Hvala, za vprašanje..se počasi prebijam do 12h, ko grem malo v mesto..beri malica...potem pa še do 16h in to je to..mogoče celo za letos..če me bo jutri G dala do 05.01.2009 na bolniško! Ful bi šla, ker me križ res boli, pa noge mam kot buhtle zvečer...Potem pa bi še delala od 05.01. do nekje 21. ali 22. ko bi začela koristiti novi dopust (za leto 2009)! joj kokica vsaka ti čast, kak se ti da ?? Nebi bila raje doma pa nam delala družbo na RR?? malo te hecam..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:31:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita spps veš kaj hudič je ko sem se že jaz tečna zbudila tako da on sigurno ne bo bolj tečen je pa tko doma samo do 13:30 pol pa gre delat tako da se bo kmalu me znebil ene tečne ... te ga pa nič ne budi eno uro pred šihtom,imaš čist dovolj-zakaj bi mu morala za začetek dneva pokvarit dan
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:32:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Kokica,kako je v službi? Hvala, za vprašanje..se počasi prebijam do 12h, ko grem malo v mesto..beri malica...potem pa še do 16h in to je to..mogoče celo za letos..če me bo jutri G dala do 05.01.2009 na bolniško! Ful bi šla, ker me križ res boli, pa noge mam kot buhtle zvečer...Potem pa bi še delala od 05.01. do nekje 21. ali 22. ko bi začela koristiti novi dopust (za leto 2009)! joj kokica vsaka ti čast, kak se ti da ?? Nebi bila raje doma pa nam delala družbo na RR?? malo te hecam.. v vsakem hecu je nekaj resnice a misliš,da vse tak lenitis grabbi,kot nas
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:33:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Kokica,kako je v službi? Hvala, za vprašanje..se počasi prebijam do 12h, ko grem malo v mesto..beri malica...potem pa še do 16h in to je to..mogoče celo za letos..če me bo jutri G dala do 05.01.2009 na bolniško! Ful bi šla, ker me križ res boli, pa noge mam kot buhtle zvečer...Potem pa bi še delala od 05.01. do nekje 21. ali 22. ko bi začela koristiti novi dopust (za leto 2009)! joj kokica vsaka ti čast, kak se ti da ?? Nebi bila raje doma pa nam delala družbo na RR?? malo te hecam.. Saj vam bom..od jutri dalje....Če bo vse po sreči!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:33:54
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita spps veš kaj hudič je ko sem se že jaz tečna zbudila tako da on sigurno ne bo bolj tečen je pa tko doma samo do 13:30 pol pa gre delat tako da se bo kmalu me znebil ene tečne ... te ga pa nič ne budi eno uro pred šihtom,imaš čist dovolj-zakaj bi mu morala za začetek dneva pokvarit dan ti pa si zaščitniška do moških sej veš imaš pa tudi prav sej v službi iam pa tudi same ženske
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:35:51
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Kokica,kako je v službi? Hvala, za vprašanje..se počasi prebijam do 12h, ko grem malo v mesto..beri malica...potem pa še do 16h in to je to..mogoče celo za letos..če me bo jutri G dala do 05.01.2009 na bolniško! Ful bi šla, ker me križ res boli, pa noge mam kot buhtle zvečer...Potem pa bi še delala od 05.01. do nekje 21. ali 22. ko bi začela koristiti novi dopust (za leto 2009)! le pojdi na bolniško pa boš delala na RR čvekam družbo bomo prav vesele bolje kot pa sedeti v službi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:36:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita spps veš kaj hudič je ko sem se že jaz tečna zbudila tako da on sigurno ne bo bolj tečen je pa tko doma samo do 13:30 pol pa gre delat tako da se bo kmalu me znebil ene tečne ... te ga pa nič ne budi eno uro pred šihtom,imaš čist dovolj-zakaj bi mu morala za začetek dneva pokvarit dan ti pa si zaščitniška do moških sej veš imaš pa tudi prav sej v službi iam pa tudi same ženske sam do takih,ki imajo nosečnice doma moj je še tud do srede na šihtu-pa je večina nehala delat v petek(na njihovi firmi)-zakaj le?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:36:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Kokica,kako je v službi? Hvala, za vprašanje..se počasi prebijam do 12h, ko grem malo v mesto..beri malica...potem pa še do 16h in to je to..mogoče celo za letos..če me bo jutri G dala do 05.01.2009 na bolniško! Ful bi šla, ker me križ res boli, pa noge mam kot buhtle zvečer...Potem pa bi še delala od 05.01. do nekje 21. ali 22. ko bi začela koristiti novi dopust (za leto 2009)! sej do malce ti bo hitro minalo-mal z nami počvekaj,v službi naredi kaj pametnega ,potem pa bo če te pa G ne da na bolniško,pa idi do osebne zdravnice. saj to tak moram iti, ne...ker ti ga G le priporočilo za bolniško, al kak ste mi že razlagale... Moga G je tak super, me je že prejšnji mesev hotela dati na B, pa jaz nisem hotela..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:36:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps v vsakem hecu je nekaj resnice a misliš,da vse tak lenitis grabbi,kot nas mene že ne grabi.. veš kolko je tu volje sploh da na RR pridem?? še več kot pa da sem v službo šla..
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 22.12.2008 10:40:11 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:37:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Kokica,kako je v službi? Hvala, za vprašanje..se počasi prebijam do 12h, ko grem malo v mesto..beri malica...potem pa še do 16h in to je to..mogoče celo za letos..če me bo jutri G dala do 05.01.2009 na bolniško! Ful bi šla, ker me križ res boli, pa noge mam kot buhtle zvečer...Potem pa bi še delala od 05.01. do nekje 21. ali 22. ko bi začela koristiti novi dopust (za leto 2009)! le pojdi na bolniško pa boš delala na RR čvekam družbo bomo prav vesele bolje kot pa sedeti v službi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:38:09
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita spps veš kaj hudič je ko sem se že jaz tečna zbudila tako da on sigurno ne bo bolj tečen je pa tko doma samo do 13:30 pol pa gre delat tako da se bo kmalu me znebil ene tečne ... te ga pa nič ne budi eno uro pred šihtom,imaš čist dovolj-zakaj bi mu morala za začetek dneva pokvarit dan ti pa si zaščitniška do moških sej veš imaš pa tudi prav sej v službi iam pa tudi same ženske sam do takih,ki imajo nosečnice doma moj je še tud do srede na šihtu-pa je večina nehala delat v petek(na njihovi firmi)-zakaj le? dobro vprašanje zakaj le moj pa dela vse praznike tako da bom kr sama ...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:38:25
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jjasna85,a si že kaj naredla koristnega v službi? A ti to mene malo hecaš??? nič kej dosti nism nardila ne... še ena sodelavka je mela rojstni dan tako, da se bom šla počasi z rogljički basad... wipiiiii Aja, pa k uni moji slikci od bušija lahko pripišrš 29.teden...ko boš mela kej časa seveda, ker se vidi, da si blaaaazno zaposlena
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:39:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita spps veš kaj hudič je ko sem se že jaz tečna zbudila tako da on sigurno ne bo bolj tečen je pa tko doma samo do 13:30 pol pa gre delat tako da se bo kmalu me znebil ene tečne ... te ga pa nič ne budi eno uro pred šihtom,imaš čist dovolj-zakaj bi mu morala za začetek dneva pokvarit dan ti pa si zaščitniška do moških sej veš imaš pa tudi prav sej v službi iam pa tudi same ženske sam do takih,ki imajo nosečnice doma moj je še tud do srede na šihtu-pa je večina nehala delat v petek(na njihovi firmi)-zakaj le? dobro vprašanje zakaj le moj pa dela vse praznike tako da bom kr sama ... Ojoj, to bodo tvoji monologi tukaj...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:41:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps jjasna85,a si že kaj naredla koristnega v službi? A ti to mene malo hecaš??? nič kej dosti nism nardila ne... še ena sodelavka je mela rojstni dan tako, da se bom šla počasi z rogljički basad... wipiiiii Aja, pa k uni moji slikci od bušija lahko pripišrš 29.teden...ko boš mela kej časa seveda, ker se vidi, da si blaaaazno zaposlena ja,jasna če pa kuha repo. Misliš da je to kr tak enostavno??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:42:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita dobro vprašanje zakaj le moj pa dela vse praznike tako da bom kr sama ... cita. pol pa prideš k vsaki marčevki mal na obisk pa boš vidla, da ti bo hitro minlo in tvojga sploh pogrešala neboš..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:44:32
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita dobro vprašanje zakaj le moj pa dela vse praznike tako da bom kr sama ... cita. pol pa prideš k vsaki marčevki mal na obisk pa boš vidla, da ti bo hitro minlo in tvojga sploh pogrešala neboš.. bi mogla it prvo k spps ker bi me ona tak poštimala da ne bi bila cel teden nč tečna me moj sploh spoznal ne bi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:45:23
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps jjasna85,a si že kaj naredla koristnega v službi? A ti to mene malo hecaš??? nič kej dosti nism nardila ne... še ena sodelavka je mela rojstni dan tako, da se bom šla počasi z rogljički basad... wipiiiii Aja, pa k uni moji slikci od bušija lahko pripišrš 29.teden...ko boš mela kej časa seveda, ker se vidi, da si blaaaazno zaposlena ja,jasna če pa kuha repo. Misliš da je to kr tak enostavno?? tasa si pozabla pa še krompir kuha
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:45:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita dobro vprašanje zakaj le moj pa dela vse praznike tako da bom kr sama ... cita. pol pa prideš k vsaki marčevki mal na obisk pa boš vidla, da ti bo hitro minlo in tvojga sploh pogrešala neboš.. bi mogla it prvo k spps ker bi me ona tak poštimala da ne bi bila cel teden nč tečna me moj sploh spoznal ne bi no pol pa prvo k spps,... te pa čaki grem še jaz k njej, ko bom tečna..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:46:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita tasa si pozabla pa še krompir kuha točno ja pa še krompir..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:47:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Kokica,kako je v službi? Hvala, za vprašanje..se počasi prebijam do 12h, ko grem malo v mesto..beri malica...potem pa še do 16h in to je to..mogoče celo za letos..če me bo jutri G dala do 05.01.2009 na bolniško! Ful bi šla, ker me križ res boli, pa noge mam kot buhtle zvečer...Potem pa bi še delala od 05.01. do nekje 21. ali 22. ko bi začela koristiti novi dopust (za leto 2009)! sej do malce ti bo hitro minalo-mal z nami počvekaj,v službi naredi kaj pametnega ,potem pa bo če te pa G ne da na bolniško,pa idi do osebne zdravnice. saj to tak moram iti, ne...ker ti ga G le priporočilo za bolniško, al kak ste mi že razlagale... Moga G je tak super, me je že prejšnji mesev hotela dati na B, pa jaz nisem hotela.. do enga mseca ne rabiš G ,krt ti lahk osebna vleče bolniško,za naprej pa rabiš G potrdilo-saj jaz nisem rabla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:49:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita spps veš kaj hudič je ko sem se že jaz tečna zbudila tako da on sigurno ne bo bolj tečen je pa tko doma samo do 13:30 pol pa gre delat tako da se bo kmalu me znebil ene tečne ... te ga pa nič ne budi eno uro pred šihtom,imaš čist dovolj-zakaj bi mu morala za začetek dneva pokvarit dan ti pa si zaščitniška do moških sej veš imaš pa tudi prav sej v službi iam pa tudi same ženske sam do takih,ki imajo nosečnice doma moj je še tud do srede na šihtu-pa je večina nehala delat v petek(na njihovi firmi)-zakaj le? dobro vprašanje zakaj le moj pa dela vse praznike tako da bom kr sama ... a skoz dela? sej boste že nadoknadli,ko bodo iz gužve ven
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 10:49:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita dobro vprašanje zakaj le moj pa dela vse praznike tako da bom kr sama ... cita. pol pa prideš k vsaki marčevki mal na obisk pa boš vidla, da ti bo hitro minlo in tvojga sploh pogrešala neboš.. bi mogla it prvo k spps ker bi me ona tak poštimala da ne bi bila cel teden nč tečna me moj sploh spoznal ne bi a misliš?
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......