|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
21.12.2008 20:14:15   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

o, spps, tasa, sem se že spraševala, kje hodite user posted image

MamaM, saj res, operacija, fino zrihtajte, vso srečo user posted image user posted image user posted image

..obe sva bili v Mb., sicer je spps prišla sam na obisk ampak ok user posted image

In kak si ti?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
21.12.2008 20:20:51   
tasa_m
sem dobila ta mail in mi je mali tak leeeeeeppppiiii, da moram to slikico prilepit sem gor user posted image

user posted image

kak je sladki, pa te njegove okice..user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 21.12.2008 20:21:16 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
21.12.2008 20:29:11   
Lolita23
Evo mi smo skor že preživel ta vikend.da vam povem, kak je danes hudo, no s temi besedami.Moj user posted image je eden najbolj potrpežljivih ljudi na svetu, še na nobenega se ni zdrl, pa jih je velik slišal, ampak danes mu je prekipel.Tak da je rekel, da če bodo pri mali taki simptomi, ne bo imela bratov ne sester.Sam jaz pravim, da je vse v vzgoji.user posted image

Drugače pa greva juter na izlet ali na Dunaj ali v Graz z dvema kolegoma, pa komaj čakam.user posted image user posted image

mamam za jutri držime pesti in evo za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
21.12.2008 20:59:57   
mama_milchy
ja, mi gremo jutri na operacijo ušesk - čiščenje in vstavitev cevk, ker najin Žiga slabše sliši 30 oz. 40 db in je potrebno; jutri greva na sprejem, v tore pa naj bi bil operiran in če bo vse OK, nas v sredo že pošlje domov. Upam, da nam uspe to zrihtat glede na to da malo kašlja in mu teče iz noska; bomo vidli jutri.

hvala vamuser posted image

sedaj pa lahko noč, grem vodoravno  

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
21.12.2008 21:05:36   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

o, spps, tasa, sem se že spraševala, kje hodite user posted image

MamaM, saj res, operacija, fino zrihtajte, vso srečo user posted image user posted image user posted image

..obe sva bili v Mb., sicer je spps prišla sam na obisk ampak ok user posted image

In kak si ti?

no, drugič se pa napokajta v avto, pa se zapelta še mal na Dolenjsko user posted image
sicer pa je samo Pupa poskušala malo razživeti stvari na RR, pa žal brez posebnega uspeha user posted image  spps sem že obljubila, da če bom v štajerskih koncih, da se oglasim, no do MB pa pol ni več daleč user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
21.12.2008 21:09:42   
felix7
ampak zdej ste mi pa punce že res tako k srcu prirasle, kot da bi vas 100 let poznala. Upam res, da se v januarju pa le uspemo dobiti na kup (decembra ima sigurno že vsaka svoje plane in obveznosti). Ena sošolka je rodila februarja pred dvemi leti in je ravno tako celo nosečnost prebila na RR, mi je rekla, da je tu spoznala nekaj punc, s katerimi so zdaj najboljše kolegice. To pa ni kar tko, a ne user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
21.12.2008 21:10:17   
felix7
Lolita, dej vsaj ti kej povej, ostale najbrž že spijo user posted image

no, zdej je pa še ona zginla...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
21.12.2008 21:20:48   
tasa_m

Lolita, dej vsaj ti kej povej, ostale najbrž že spijo user posted image

no, zdej je pa še ona zginla...

a lahko jaz kaj povem? hehe user posted image
no, saj v bistvu nimam nič za povedat..mi je dolgčas pa sem malo na RR..m oram nekaj glede očetovskega dopusta in to pogledat, tud če je kakšna drugačna situacija,..da nena pol vse na CSD sprašujem, ker lahko postanem sumljiva,..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
21.12.2008 21:23:53   
felix7
no, mene tudi nekaj zanima glede očetovskega dopusta, a morda veš, do kdaj je treba te papirje oddat? zase že vem, kaj pa za moža? ker je malo težko napisati, kdaj bo koristil ta dopust, če pa ne veš, kdaj se bo otrok rodil...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
21.12.2008 21:28:39   
felix7
tole sem našla:
  • 30 dni pred predvidenim datumom nastopa očetovskega dopusta ali 60 dni pred predvidenim datumom poroda (na podlagi potrdila ginekologa) se oglasite na centru za socialno delo, na katerem je mati uveljavljala pravico do porodniškega dopusta oziroma ji je bila priznana pravica do porodniškega dopusta
  • Na vlogi za uveljavitev pravice do očetovskega dopusta morate označiti, da uveljavljate plačani in neplačani očetovski dopust, sicer slednjega kasneje (naknadno) ne morete uveljavljati.
  • Najkasneje 30 dni pred predvidenim nastopom očetovskega dopusta obvestite o nameri izrabe dopusta vašega delodajalca.
  • Ker se pravica do očetovskega dopusta pridobi šele po rojstvu otroka, morate o rojstvu otroka obvestiti center za socialno delo in predložiti  obvestilo porodnišnice o rojstvu otroka oziroma rojstni list otroka.
  • V primeru zunajzakonske skupnosti je treba za uveljavljanje te pravice po rojstvu otroka predložiti zapisnik o priznanju očetovstva.

No, in zdaj npr. scenarij - 30 dni prej oddava papirje in sklepava, da bom rodila okoli PDP, jaz pa rodim že naslednji dan. A lahko očetovski dopust koristi šele takrat, ko je napisal v obrazcu? Ali je država kaj bolj fleksibilna?

(odgovor članu felix7)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2685
    21.12.2008 21:39:16   
    felix7
    no, ker tako na veliko tipkate, da vas niti ne dohajam, grem pa raj spat user posted image user posted image user posted image

nočko

(odgovor članu felix7)
    Neposredna povezava do sporočila: 2686
    21.12.2008 21:42:57   
    yania
    Ojla...marčevke...mi smo pa danes točno 29 tednov stari......jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijoj, kako čas beži...ravno sem brala na forumu ko ena revca piše kako ji je slabo, ja kje je to, ko sem kar mislila da bom umrla od slabosti od 1. pa do 3.meseca...ampak jaz sem ziher da so k slabostim pripomogle tabletke s folno kislino, pa neki vitamini, kao B kompleks al kaj je že bilo...ma dej, kokr sem jih nehala jest, pa kot da bi odrezal...haha

No SPPS, za tabelco: prosim , popravi moj obseg na 96 cm....zdej sm si izmerila, pa ne vem, najbrž je malo večji, ker je zvečer,,,mah vseeno...ti kar napiši to..
    Aja, slikala sem pa tudi trebušček, pa ga prosim prilepi zraven iz albuma 29 tednov: link je http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=122768

Sej to ti popravljaš a,ne?....pa pripiši točno 29 tednov, čist frišna slikica...men se zdi da je že ogromen...haha

Ja lepa nedelja je bila, mi smo šli po smrekico, jo okrasili, šli smo tudi drsat z Najo v BTC, je ful dobra, res...1 uro, pa bi še bila...no zvečer pa sem si vzela še čas in naredila po celi glavi 13 kitk....zdej pa aja...itak...

Nič se tipkamo....

nisem brala nazaj, ker grem zdej v banjo, mal masažice, pa sem si že s slikanjem in tem vsem ful vzela enga časa...bom jutri ....aja, ne bom,,,imamo v službi zabavo zvečer, čez dan pa kup enih opravkov....

Lepe Sanje...tudi user posted image

(odgovor članu felix7)
    Neposredna povezava do sporočila: 2687
    21.12.2008 21:43:21   
    tasa_m
    Felix7 hvala..

sem ti poslala ZS..

(odgovor članu felix7)
    Neposredna povezava do sporočila: 2688
    21.12.2008 21:50:46   
    tasa_m
    BUŠIJI MARČEVK 2009

user posted image   trezika 
    user posted image    =jasna= 
    user posted image    Pupa7 
    user posted image   spps -28.tednov
     user posted image  Piruri 
    user posted image  lejca
    user posted image  Dali*
    user posted image Lolita23
    user posted image   čebeica maja 
    user posted image  felix7 
    user posted image  yania - 29. tednov
    user posted image mojčika 
     user posted image   Najaa
    user posted image tasa_m - 26. tednov
     user posted image
     Mala Čebelica
    user posted image  mama_milchy
    user posted image trinity22 
     user posted image  Kokica32 -27.tednov
    user posted image   drevozivljenja
    user posted image   PERSIDA

user posted image  novo
    user posted image  jjasna85
    user posted image  pocka

user posted image  Lorencia

user posted image  Nobady

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 21.12.2008 21:51:21 >

(odgovor članu spps)
    Neposredna povezava do sporočila: 2689
    21.12.2008 22:01:25   
    tasa_m
    Mačkice, jaz grem spat... ko se danes tolko tu gor dogaja, mi je prav težko it vstran od računalnika..user posted image user posted image

NOČKO VSEM..user posted image

user posted image

se tipkamo kaj jutri,če bom prišla na računalnik. Je moj doma in bo verjetno kar gužva pred računalnikom..ampak če bo treba bom uporabla silo.. user posted image   

user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
    Neposredna povezava do sporočila: 2690
    21.12.2008 22:19:44   
    čebeica maja

tole sem našla:
  • 30 dni pred predvidenim datumom nastopa očetovskega dopusta ali 60 dni pred predvidenim datumom poroda (na podlagi potrdila ginekologa) se oglasite na centru za socialno delo, na katerem je mati uveljavljala pravico do porodniškega dopusta oziroma ji je bila priznana pravica do porodniškega dopusta
  • Na vlogi za uveljavitev pravice do očetovskega dopusta morate označiti, da uveljavljate plačani in neplačani očetovski dopust, sicer slednjega kasneje (naknadno) ne morete uveljavljati.
  • Najkasneje 30 dni pred predvidenim nastopom očetovskega dopusta obvestite o nameri izrabe dopusta vašega delodajalca.
  • Ker se pravica do očetovskega dopusta pridobi šele po rojstvu otroka, morate o rojstvu otroka obvestiti center za socialno delo in predložiti  obvestilo porodnišnice o rojstvu otroka oziroma rojstni list otroka.
  • V primeru zunajzakonske skupnosti je treba za uveljavljanje te pravice po rojstvu otroka predložiti zapisnik o priznanju očetovstva.

No, in zdaj npr. scenarij - 30 dni prej oddava papirje in sklepava, da bom rodila okoli PDP, jaz pa rodim že naslednji dan. A lahko očetovski dopust koristi šele takrat, ko je napisal v obrazcu? Ali je država kaj bolj fleksibilna?

• Feliks- odgovor je v tekstu

lahko nočko, vsem srečno jutri

(odgovor članu felix7)
    Neposredna povezava do sporočila: 2691
    22.12.2008 6:55:54   
    helimaša
    jutro!

najprej eno user posted image ......mi smo že pokonc.....Maša že ob šestih auf.....jst bi pa še spala.....ker sem šla bl pozn spat.....nism ogla zaspat pol sm pa križanke reševala.....tko da sm spet bl čudna.....me pa v križu špika pa neki čudn slabo mi je.....
    drgač si bom pa zdele en kofe pa en rogljiček prvošla.....
    babe kako je pa kej z božičnimi darili....kaj bote kej kupovali.....jst sploh nimam idej.....sm mislna da bi čokoladni liker pa piškotke delala....pa ni moj nč kej preveč navdušen.....če mate kšne ideje mal predlagejte.....

(odgovor članu čebeica maja)
    Neposredna povezava do sporočila: 2692
    22.12.2008 7:23:18   
    felix7
    dobro jutro vsem, vas samo na hitro pozdravim, šibam v službo. Vidim, da tudi helimaša ne more več spat, čeprav bi lahko user posted image

No, pa lep dan vsem, se oglasim zvečer.

(odgovor članu helimaša)
    Neposredna povezava do sporočila: 2693
    22.12.2008 8:00:56   
    Nina00
    IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Nina00, hvala, a vaša ta mala je tudi imela te cevke noter? Kako pa je potem po operaciji oziroma ˝vzdrževanje˝ ušesk? Ker baje da ne sme na prepih, pa voda ne sme noter prit in še nekaj malenkosti.

Ja, mala nečakinja jih je imela. So ji pa takrat kupili po meri narejene ušesne čepke (si je sama barvo izbrala in so se ji zdeli prav frajerski), ki jih je uporabljala pri kopanju in na morju, da voda ne bi slučajno prišla not. Tunkala se seveda ni. Takrat je tudi malo več nosila kape in trakove za ušesa, pa je bilo. Vse skupaj je zelo lepo prenesla.
    Sedaj ste verjetno že na poti, a sem šele sedaj prebrala tvoje vprašanje.

user posted image  za Žigca!

(odgovor članu mama_milchy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2694
    22.12.2008 8:58:58   
    dana
    mama_milchy upam da boste dobro opravili danesuser posted image .

Jaz sem bila danes že pred sedmo za zavodu za transfuzijo, kjer sem oddala kri za Coombsov test, da bom lahko v sredo dobila injekcijo user posted image

Drugače sem kar v redu. Komaj čakam sredo, ko bom na dopustu, potem grem pa še 29. delat, pol pa spet do 5.1. doma. JUUPI.

V službi imamo spet noro, tako kot vsako leto pred praznikiuser posted image  
    No pa 2 dni bom še preživela.

(odgovor članu Nina00)
    Neposredna povezava do sporočila: 2695
    22.12.2008 9:02:45   
    Nina00

aja, a se še kateri dela rjava črta po sredini trebuha (navpično), jaz jo zadnje dni opažam, prav smešno user posted image

Meni se je v prvi nosečnosti, sedaj pa ne. Naj te ne skrbi, po porodu postopno izgine user posted image

(odgovor članu felix7)
    Neposredna povezava do sporočila: 2696
    22.12.2008 9:02:52   
    tasa_m
    user posted image

dobro jutro,..jaz že pokonci od 8h..sem zdaj malo puzzle sestavljala. Sva si jih nabavla ampak men se nikakor še ne odpre user posted image ,men je vsak puzzl enak..tak da je spet pobudo moral moj prevzet.. Jaz pa sem ponovno nadzorna..jee,kak mam rada to delo..user posted image user posted image

Zdaj si pa grem kavico skuhat, pa zajtrk naret, te pa še mojega zbudim. Dovolj ima spanca..zunaj je tak lep sonček user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 22.12.2008 9:04:06 >

(odgovor članu Nina00)
    Neposredna povezava do sporočila: 2697
    22.12.2008 9:06:06   
    Nina00
    Ne boste verjele, ampak danes sem spet doma. Me je čez vikend po malo vedno bolj zob bolel. Danes ponoči pa pošteno, pa še zatekat sem začela v tem delu. user posted image  Sem se zmenila, da me bo zobozdravnik že danes dopoldne vzel, tako da se sedaj šibam zrihtat in veselo na stol. Upam, da bo čim hitreje mimo.

(odgovor članu Nina00)
    Neposredna povezava do sporočila: 2698
    22.12.2008 9:11:36   
    KOKICA32
    ojla,

sem že v službi..imam stranke..mislim, da zadnjič to leto..pa mogoče celo zadnjič pred porodom user posted image

user posted image vsem, ki imate danes preglede in druge posege pri zdravnikih.

Jaz pa sem ugotovila, da mi zgaga nagaja, če jem pomaranče ali mandarine. Jojjjj, pa tak mi pašejo in takoooo jih imam rada.
    Danes je spet sonček...Jupi!!!!!!!!!!!! user posted image

(odgovor članu Nina00)
    Neposredna povezava do sporočila: 2699
    22.12.2008 9:13:26   
    KOKICA32
    IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

aja, a se še kateri dela rjava črta po sredini trebuha (navpično), jaz jo zadnje dni opažam, prav smešno user posted image

Meni se je v prvi nosečnosti, sedaj pa ne. Naj te ne skrbi, po porodu postopno izgine user posted image

jaz jo imam pa od popka dol...pa zelo blaga je..no, zaenkrat...Fuj, kak je to grdo...user posted image

(odgovor članu Nina00)
    Neposredna povezava do sporočila: 2700
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
    Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
    Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......