metuljcek321
|
Blacky, seksi spodnje perilo sem dobila Je ze obrodilo sadove ... jagodne Na faksu si? Na katerem pa? In kaksen je tvoj job? Ma, drzim pesti, da bo vse OK. flower, ti si pa se bolj zazurirala k mi2. Si ze pridelala kaj spanca nazaj ali je se vedno manjko? IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Inigo, če te pa zanimajo še detajli, spodnje hlačke.?..barve, modrček za dojenje....nogavice črne.. Dobra, dobra! In resnicna! rebeca, a vidis, kolk je fletno, k mas 2, pa sta ze tako razlicna. Sem si kar predstavljala, kako je bilo pri vasih na obisku En tak mini zur IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Za moža darilo ni težko izbrat. Mašno si bom dala na glavo in se usedla pred smrekco. A lahko kopiramo tvojo idejo? mirjam & ostale - vceraj je bilo res prav sanjsko za sprehode, a ne? Upam, da se danes zgodba ponovi. Mi imamo zaenkrat se meglo, k bi jo lahko rezal. lunica, Lukcu za plazenje! In se to: si dobila nakazilo za knjigico? Moz je glihkar nakazal. Majuska, vidim, da ste tudi vi uzivali na mini zurkici pri babi hd, za Kali in cajcek. Pa navodila za moza - pravilno. Bos vidla, prav fajn se bosta znajdla. Pa bravo, bravisimo za plazenje! populis, z busom ste sli - kul. Nasa zaenkrat pozna le avto. Sicer pa carovnika Gregata ne poznam (je to tisti z linka, k poje pesmico o pralnem stroju? ----pohvalila sem pesmico, drugace ga ne poznam & ga se nisem vidla carat). Potem ste bili pa se na zurki - vau, dober tempo! In za plazenje! inigo, upam, da nista testirala kaksne prezahtevne poze in da ne bos danes na DD prevec zdelana ilatic - to bodo najbrz zobki pokukali na plano. Porocaj! netki, drzi se punca! Vcasih stvari na prvi pogled izgledajo bolj krute, kot potem dejansko so. Pozorno pretehtaj stvari, pogovori se z nekom, ki mu zaupas, napisi si pluse in minuse, glej nase in na otrocicka. En objemcek zate! nya, mnjam! liju, a sem ti rekla, da bo sel rafaelo za med? Vidim, da rade pecete - superca. Jaz sem pa za sobotno zurko naredila svojo klasiko: kocke, namocene v cokolado & posute s kokosom ... so jih zradirali karamela, kje si? Si bolje? todi, lepe slikice! Zadnja, na kateri so vsi trije tvoji malcki, je pa sploh noro lustna! Vazi, 1 minuta za sedenje. mirjam, vidve sta se pa ze z vlakom potepali? Krasno! mojcek, za Zivo!!