Blacky30
|
Metuljcek, čestitke za obletnico. Si kaj lepega dobila za darilo? Pa super, da sta se fino zabavala. Pri nas na faksu ni nič več tako zabavno, so vsi zamorjeni, depresivni, odnosi so v totalnem dreku, ker vsi samo čakamo, kdaj bodo razglasili stečaj. Mislim, da bomo prva fakulteta v SLO, ki bo šla v stečaj. In jaz bom brez službe...... ehhhh, ne bom se s tem sekirala zdaj. Jaz osvežujem stran tako, da v Explorerju kliknem zgoraj na dve modri puščici, ko piše Refresh. Ja, palčkovanje je res kjut izraz, sploh pa paše našim malim migecom, ker so ravno tako majhni kot palčki. In so bili prav sladki s temi lanternicami, ko smo pešačili. Darila pa so bila izžrebana v srečolovu, to pa je bilo tako, da so v vrtcu prosili starše, da prinesejo darila za srečolov, če so v takih službah in to, pa so nanosili iz vseh vetrov, mi pa smo potem srečke kupili, da si je vrtec pridobil nekaj denarja za nakup igral in igrač in preko srečk smo potem dobili ta lepa darila. Ker lani so pa samo vzg. izdelovale okraske in smo potem dobili po 4 različne okraske in sveče in tako, pa ni bilo tako zanimivo. Fila za torto - če ne smeš mleka...hmmmm....nutelo pa lahko? Al pa vanili puding (oni, ko se z vodo dela) in jagode? čokolada in višnje? saj bi se našlo.... Kruhomat je kruh v redu spekel, je užiten, lopatka je bila še vedno gor, nimam pojma, kaj je bilo z njim. In hvala za posebno pohvalo za bralne zmožnosti!
|