Blacky30
|
Rebeca, medenjaki še niso pečeni, ker če bi jaz glavca že včeraj prebrala v receptu, da mora masa eno noč počivat, bi jih lahko danes že zaključila. Zdaj pa jih bom jutri. Sem pa spekla čokoladno-jogurtno potico. Lepo uspela! Sedenje - ker se veliko pogovarjate in tuhtate o tem, kdaj lahko štejemo, da dejansko sedi, se dajmo zmenit za neko fiksno merilo. Da bodo podatki na seznamu potem dejansko lahko primerljivi med seboj. Torej, jaz pri sebi si mislim, da bi se to naj štelo takrat, ko otrok sedi sam, brez opore in več ne pade ne levo ne desno, ga lahko pustim tud samega in grem proč, pa vem, da mu ne bo zmanjkalo ravnotežja. To je pri nas Nejc zmogel nekje pri 6,5m, Teja se še prevrže na stran. Zdaj pa ostale povejte, kdaj bi ve dale merilo, da ne bomo otrokom štele sekund. Al bo ena minuta al kak? Lunica, bravo za plazenje! Vi pa ste res povsod prvi. Sasi13, lep avatar! Ilatic, to belo bi naj bili prihajajoči zobki, ja. Bi radi prodrli na plano, pa še ne gre. Bogec, upam, da mu bo kmalu bolje. Salama - meni tudi surovo jajce ne paše tu not, bljak, salmonela pa to. Samo sem to delala samo enkrat, pa mi ni ratalo, je vse teklo narazen. Pa sem povila s folijo in v skrinjo poknila, pa je bilo vse pocasto. Nikol več! Nya, hvala, mnjam so dobri. Kje si jih kupila? Netki, samo zate . Drži se, moške je včasih res težko razumet. Lahko pa se izpoveš, pred nami ti ne rabi nikol bit nerodno. Lindy nas še vedno samo bere, nič ne reče. Katy, da ne boš spet pobegnila, le čvekaj z nami. Tak, ta post sem začela pisat pred 2 urama, pa je vmes možek bil ravno pri volji in mi je mail gor naložil, pa nerota, tak da je vzelo nekaj časa. Mirjam, dobila recepte, hvala ti. Jutri bom celo popoldne držala pesti za vas, tak da punce GO, GO, GO!!!!! Katere vse pa greste v studio navijat??? Nočko, babike.
|