|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
21.12.2008 22:38:23   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: sasi13

liju ti si dala gor recept za salamo - pecivo? jz sm to dons delala in imam nekaj vprašanj ker mi je full čudna masa prišla.
kok na drobno si zdrobila kekse? a ti je prišla masa ko si jo skuhala in dala noter kekse zelo gosto? zdej že imam zavito in bomo vidli kaj bo nasatlo.

Ne, daj nehaj, kaj misliš da imam same "falš" recepteuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Sem se spomnila malo na vas. Dopoldne smo pospravljali popoldne pa obiski. Zdej sem mal zadihala.
Tarik je full bogi. Se smeje. pol mal joka , pa je zaspan pa ni zaspan. Grozno ga nekaj muči in mislim da zobki. Zanima me ker nikoli nisem zamerkala kaj takega pri prvih dveh in sicer da ima zgornjo čeljust belo. se pravi tam k naj bi bile dvojkice sta dve velike bele bule na dlesni. Kaj so to zobki al kaj?? Nič mi nj jasno. A ste vi porajtale kdaj kaj takega?

To je imel Nino in vem da sem vprašala P, kaj je to, pa mi je rekla, da so nastavki za zobke, samo še jih lep čas ni na spregled in res je bilo takouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: netki

ojla pupe

evo, smo se napapali pri naših, nečak baje pride za božičauser posted image user posted image

sem pa zdele spet dobila en hladen tuš, tko da .....mah bližajo se prazniki, jst pa tko žalostna  user posted image user posted image user posted image men je zgleda usojen tko user posted image

user posted image user posted image Kar spihaj dušo, če ti bo lažje.

Aja, pa še moj rafaelo. Sem ga postregla na poseben način, kar plastično posodo in žličke poleguser posted image user posted image user posted image . Še dpbro da smo bili sami domači, ker ga drugače ne bi niti pokazalauser posted image user posted image . Pa ne spraševat, če je kaj ostalo, niti enega kokosovega kosmičauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mene in neuspeli rafaelouser posted image user posted image user posted image

Grem pod tuš in spat, sem full zaspana danes.
Nočko

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 751
21.12.2008 22:38:24   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

sem pa zdele spet dobila en hladen tuš, tko da .....mah bližajo se prazniki, jst pa tko žalostna  user posted image user posted image user posted image men je zgleda usojen tko user posted image

user posted image user posted image  kr spihaj se, če ti bo lažje.

mah ne bom smetila, sej sem že itak preveč

pač ne razumem mojga...kaj mu sploh največ pomeni v življenju....jaz in otroc že ne....to je point vsega...danes mi je eno tako zabil, da si sploh ne upam povedat

bi pa rada imela pogum, da se postavim na noge in spremenim življenje....ampak kaj ko nisem sama in se ne smem odločati samo v svojo korist, imam še dva sončka in nanju ne smem pozabiti....meni pomenita vse!!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 752
21.12.2008 22:40:07   
netki
liju....pri rafaelu je poanta v tem ali daš margarino ali maslo

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 753
21.12.2008 22:42:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

babnce, držite se jutri na DD user posted image user posted image
nya, keksi so tvoja umetnina? lepi zgledajo, upam da so tudi dobri tako user posted image

boste sporočile kdaj bo na tv, ne?

ja, moja umetnina - dobri so pa zgleda da tud, k jih že neki manjkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 754
21.12.2008 22:43:52   
liju

liju....pri rafaelu je poanta v tem ali daš margarino ali maslo

Jaz sem dala margarino, kaj sem še tu sfalila?user posted image user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 755
   [Brisano sporočilo]
21.12.2008 22:56:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 756
21.12.2008 22:57:17   
ilatic
Netki ne sekiraj se. Včasih moški bleknejo kakšno tako da bog pomagaj. Imam že kar nekaj izkušenj če želiš mi lahko pišeš na ZS. Ti bom rade volje svetovala.

Hvala za odgovore, po moje so tudi zobki. Ko je ena prijateljica ki ima sineka starega 7 mesecev videla te bule je rekla naj grem do P ker ni še videla takih belih bulic. Po moje ni to nič takega.

Nič grem spat da bom jutri na DD spočita. Držite pesti!!

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 757
   [Brisano sporočilo]
21.12.2008 22:59:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 758
21.12.2008 23:05:08   
netki
liju....ja če je margarina je vse bolj mehko, če pa je maslo je bolj trdo

rebeca......hvalauser posted image

ilatic.....hvala, ti jutri pošljem zs

Neposredna povezava do sporočila: 759
21.12.2008 23:12:02   
Majuska

mah ne bom smetila, sej sem že itak preveč

pač ne razumem mojga...kaj mu sploh največ pomeni v življenju....jaz in otroc že ne....to je point vsega...danes mi je eno tako zabil, da si sploh ne upam povedat

bi pa rada imela pogum, da se postavim na noge in spremenim življenje....ampak kaj ko nisem sama in se ne smem odločati samo v svojo korist, imam še dva sončka in nanju ne smem pozabiti....meni pomenita vse!!!!!

Ja moški včasih znajo imeti komentarje, ki te zlahka prizadenejo. Moj je načeloma ful uvideven in fajn, ampak včasih tut kako tako izusti, da se do naslednjega dneva ne pogovarjam z njim, oz. dokler se ne opraviči. Ne biti preveč žalostna, imaš nas, da te potolažimo in dva najlepša sončka!  user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 760
22.12.2008 0:14:33   
Blacky30
Rebeca, medenjaki še niso pečeni, ker če bi jaz glavca že včeraj prebrala v receptu, da mora masa eno noč počivat, bi jih lahko danes že zaključila. user posted image  Zdaj pa jih bom jutri. Sem pa spekla čokoladno-jogurtno potico. Lepo uspela!user posted image

Sedenje - ker se veliko pogovarjate in tuhtate o tem, kdaj lahko štejemo, da  user posted image  dejansko sedi, se dajmo zmenit za neko fiksno merilo. Da bodo podatki na seznamu potem dejansko lahko primerljivi med seboj. Torej, jaz pri sebi si mislim, da bi se to naj štelo takrat, ko otrok sedi sam, brez opore in več ne pade ne levo ne desno, ga lahko pustim tud samega in grem proč, pa vem, da mu ne bo zmanjkalo ravnotežja. To je pri nas Nejc zmogel nekje pri 6,5m, Teja se še prevrže na stran. Zdaj pa ostale povejte, kdaj bi ve dale merilo, da ne bomo otrokom štele sekund. Al bo ena minuta al kak?

Lunica, bravo za plazenje!user posted image user posted image user posted image  Vi pa ste res povsod prvi.user posted image
Sasi13, lep avatar!user posted image

Ilatic, to belo bi naj bili prihajajoči zobki, ja. Bi radi prodrli na plano, pa še ne gre. Bogec, upam, da mu bo kmalu bolje.user posted image

Salama - meni tudi surovo jajce ne paše tu not, bljak, salmonela pa to. Samo sem to delala samo enkrat, pa mi ni ratalo, je vse teklo narazen. Pa sem povila s folijo in v skrinjo poknila, pa je bilo vse pocasto. Nikol več!user posted image
Nya, hvala, mnjam so dobri. Kje si jih kupila?user posted image

Netki, samo zate user posted image . Drži se, moške je včasih res težko razumet. Lahko pa se izpoveš, pred nami ti ne rabi nikol bit nerodno.user posted image

Lindy nas še vedno samo bere, nič ne reče.user posted image  

Katy, da ne boš spet pobegnila, le čvekaj z nami.user posted image

Tak, ta post sem začela pisat pred 2 urama, pa je vmes možek bil ravno pri volji in mi je mail gor naložil, pa nerota, tak da je vzelo nekaj časa.

Mirjam, dobila recepte, hvala ti.user posted image
Jutri bom celo popoldne držala pesti za vas, tak da punce GO, GO, GO!!!!!user posted image user posted image user posted image

Katere vse pa greste v studio navijat???

Nočko, babike.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 761
22.12.2008 5:50:55   
ilatic
Sedenje - ker se veliko pogovarjate in tuhtate o tem, kdaj lahko štejemo, da dejansko sedi, se dajmo zmenit za neko fiksno merilo. Da bodo podatki na seznamu potem dejansko lahko primerljivi med seboj. Torej, jaz pri sebi si mislim, da bi se to naj štelo takrat, ko otrok sedi sam, brez opore in več ne pade ne levo ne desno, ga lahko pustim tud samega in grem proč, pa vem, da mu ne bo zmanjkalo ravnotežja. To je pri nas Nejc zmogel nekje pri 6,5m, Teja se še prevrže na stran. Zdaj pa ostale povejte, kdaj bi ve dale merilo, da ne bomo otrokom štele sekund. Al bo ena minuta al kak?

Jaz se strinjam s tem. Meni se tudi zdi, da je sedenje takrat ko sedi brez opore.

karamela - ker ne berem vsega za nazaj, vem samo to da si nekaj zbolela v petek. Kaj pol nisi šla na kolokvij?? Si se matrala toliko noči za brez veze?user posted image Bogica. Upam, da si že boljša in ti pošiljamuser posted image . HB pa kar se Janezek nauči to Janezek zna in boš naslednjič samo še ponovila.

glugluglu - nisem še nič klicala, ker imam tremo za DD in sem čisto prestašena.
Vam pa moram povedat, da je glux3 full prijaznauser posted image user posted image user posted image !!!!

A kaj veste kako je s Ksenci in ta malilm??

LP

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 762
22.12.2008 7:08:55   
neboglasnica

Včasih je res hudo, a potrebno je pretehtati, kaj je pomembnejše. Menim, da je kvalitetno življenje solo boljše od nekvalitetnega življenje v dvoje. Veliko jih je zbralo pogum in odšlo. Otroci so nenazadnje samo gostje v ttvojem domu, čez nekaj let bodo odfrčali od doma in kje boš takrat ti? Premisli, ko bolečina mine, pretehtaj in predvsem - sledi svojemu nagonu, še zlasti če imaš podporo še kje drugje (domači npr.).

Srečno! Me ti bomo stale ob strani kakorkoli se boš že odločila. user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 763
22.12.2008 7:31:13   
ilatic
Neboglasnica kako si spala? Si naspidirana?
Naštej tri glavna mesta evropskih držav?user posted image

A velja da se dobimo ob pol dveh pred pop tv?

Ne pozabite si glav opratuser posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 764
22.12.2008 7:41:20   
Anonimen
moje babe žabe, tekmovalke danes :

go go go go user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in user posted image x tisoč

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 765
22.12.2008 8:08:58   
TODI
Pozdravljene!!

No mi še spimo, zato mami lahko klofa. user posted image

Lunica: nakazala ti bom danes, tako kot sva se zmenili prav??user posted image Pa full ti hvala za knjigicouser posted image

Populis mene pa zanima kje si ti to bila na DM, ker Svit je dobil enaka darila v soboto a v Grobelnem v kulturnem domu?? Pa tudi čarovnik Gregor je bil tam. user posted image

No mi smo bili pa prejšni teden v Čateških toplicah in nam je bilo prav fajn, So otroci full uživali, sploh tavečja dva. Tam pa je res za otroke poskrbljeno, ker ponavadi hodimo v Atomske in nimajo igral v bazenih samo en majhen bazenček za otroke, tle pa je full. Od toboganov do gusarske ladje in valovov. Sta prav uživala, ko sta skakala po valovih, škoda ker jih vklopijo samo za 5 min vsako uro.

Metuljček čestitke ob obletnici user posted image user posted image

Tekmovalke bom navijala za vas!!!user posted image user posted image user posted image

Majuška a si bla tukaj???

Jaz moram tudi še kako čestitko napisat, me že čas priganja.

No počasi se gospodič zbuja, bom prilepila še kako fotko če nebo preveč tečkal.

Tako smo naredili snežaka, ko smo imeli še sneg:
user posted image

Mami me je ujela, ko pasem kravice:
user posted image

Tudi Svit zna odpirati darila Miklavža:
user posted image

No to so pa vsi trije:
user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 766
22.12.2008 8:12:53   
Netta
dobro jutro,

včeraj zvečer ko sem še enkrat mogla ano uspavati, je tudi mene kar zmanjkalo zraven...tak da sem danes kot novauser posted image

DD dekleta
- dobro opravite danes...joj bom tako pesti držala, da mi ne bo zneslo še kaj drugega danes nareditiuser posted image user posted image

lazenje - a kar po vrsti že to vsi počnejo al kaj? OMG...a smo že tam??user posted image

blacky - glede sedenja se sama strinjam s tabo...pravo sedenje je ko samostojno dal časa sedi sam...lahko pa rečemo 1 minuto za začetek, ker ta čas se potem itak podaljšuje in kar naenkrat niti opazile ne bomo in bo že sedel stalnouser posted image

KJE SE KUPI STEKLENI RIBEŽN???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 767
   [Brisano sporočilo]
22.12.2008 8:13:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 768
   [Brisano sporočilo]
22.12.2008 8:14:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 769
   [Brisano sporočilo]
22.12.2008 8:15:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 770
   [Brisano sporočilo]
22.12.2008 8:16:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 771
22.12.2008 8:18:22   
Netta
populis - hvala!

bravo za laro in avtobususer posted image user posted image

me smo bile pa pri njenih 6 tednih že na vlaku...je bilo treba v LJ priti, me pa brez avta...je spala celo potuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 772
22.12.2008 8:25:01   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Todi;mi smo tudi bili v Grobelnem.Kaj tvoj dela v A?

Ja spadajo pod A1 če bi pa vedela bi pa tudi jaz šla. Sva bila s Svitom doma oz. sem se z mojima staršema odpeljala na praznovanje, mož in otroci pa so šli na DM in potem prišli. Baje je Svita prvega poklical in je šel Domen gor pa mu ni hotel dati darila, potem pa ga je kar vzel user posted image user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 773
22.12.2008 8:31:58   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

KJE SE KUPI STEKLENI RIBEŽN???

Mislim da ga majo v Muellerju.

Ja, jaz sem ga tam kupila.

DD danes bom držala obe pesti za vas, ko bom pri zobarju na stolu, da se zamotim.user posted image user posted image user posted image da ne bo preveč treme.

Neboglasnica
ti samo pokliči, ko boš imela čas, sicer se pa tako še ne mudi, je še cel januar pred nami.

Kako ste vse pridne s peko, jaz izbiram jedeilnik za božično večerjo, pa nimam pojma kja naj naredim, nekaj posebnega in ne preveč zapletenega, pa da se ne kuha dolgo.

Todi, kako so luškani, pa user posted image user posted image user posted image za kopanje.

< Sporočilo je popravil nanka -- 22.12.2008 8:33:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 774
22.12.2008 8:43:43   
ilatic
jaz izbiram jedeilnik za božično večerjo, pa nimam pojma kja naj naredim, nekaj posebnega in ne preveč zapletenega, pa da se ne kuha dolgo.

Ja jaz tudi. Predlogi prosim...

HD jaz imam knjigico zate, jo dobiš danes pa še ponucali jo bomo za maskoto julijskih čvekic na DD.

DD - a boste kakšno slikico vzele s sabo od otročkov???

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?