|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
20.12.2008 20:56:39   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

midva sva bila prva cepljena, pa imama 2cepljenje  komaj 12 januarja....user posted image    Vi pa takrat že 3user posted image
kako da tak hitro?

našo M.pa so pozabli naročit za naslednjo posvetovalnico.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
20.12.2008 21:00:00   
gold fish
pf - user posted image user posted image  ..... ne sekiraj se zaradi kg......   tud jaz sem zaradi omenjenega med tistimi "srečnicami", ki so mi  ostale vse tiste kg  od postopkov.... pa jih ni malo.....  pa tud poslušam od mojih obeh....da me je zdaj več kot včasihuser posted image ...včasih pa taki drobižek...... pa se sploh več ne sekiram... pri eni uhi not, pri drugi ven....
Je pa res, da sma si včasih z mamo lahko cote menjavale, zdaj pa nič več... Ona je ful suhica...se lahko oblači kot kaka najstnica.... Jaz si pa zdaj nočem kupovati ful nekih novih cot, če bi rada da gre najprej dol....    Ma brezveze...ne sekiraj se....

....glede na napisano predvidevam, da si edinka...... se mi zdi, da so tam odnosi bolj tak  "naoštreni", da preveč od nas zahtevajo......vse stavijo na nas..al kak se naj izrazim....

..... tisto z mamo ..... no comment...... user posted image user posted image user posted image  ...mogoče ji bo še kdaj žal...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
20.12.2008 21:04:21   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pf,ti si tud edinkauser posted image ?

še ena se javljauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
20.12.2008 21:19:03   
ključek
hvala vsem za pohvale o čestitkah.............user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1504
20.12.2008 21:48:46   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

hvala vsem za pohvale o čestitkah.............user posted image

me to you,lepe čestitkeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
20.12.2008 21:49:21   
arabela*

ni hujšega,kot bit edinecuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1506
20.12.2008 21:54:04   
ključek

pri nas smo pa 4.............user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
20.12.2008 22:05:22   
gold fish

pa kot si opazla....samo me imamo "probleme" s staršiuser posted image ....bi morali biti ravno nasprotno...po neki logiki... ne vem kakiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
20.12.2008 22:07:13   
gold fish
...no sem vseeno šla na r.d., niti ni bilo tako hudo...edino pikec ni hotel nič kaj jesti tam...samo enih 60ml mi je spil...ni navajen take gužve....pa nas je bilo z njim vred 8 pri miziuser posted image ..sploh se ni mogel skoncentrirat..... v drugem prostoru, pa tud ne pituser posted image ...

..sedaj spi....

Neposredna povezava do sporočila: 1509
20.12.2008 22:12:16   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

petra, lep fantek! Prlek, ne?user posted image   

Ja Meta, čistokrvni user posted image

Lovro je pa pol prlek, pol pa dolenc... Uh, nevarna kombinacija, ne?user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
20.12.2008 22:16:50   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Da se pa še vmes zbudi do jutra je pa nekak normalno se mi zdi, saj itak da ne more spat 12, 13 ur skupaj brez papice, če pa je še mičkena. Tisto ob petih, da bi bilo še ob sedmih in sva zmagale.

Lovro spi od 8h zvečer do 8h zjutraj brez papice ampak podnevi poje 6 (po novem kar 7) obrokov po 130ml. Se kar pogosto hraniva, ampak ni panike. Je pa sam prišel na ta ritem. Zgleda, da ma tud veselje do spanja po atiju-no saj mami tudi rada spiuser posted image

Drugače pa super da sta danes toliko spali!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil meta21 -- 20.12.2008 22:19:56 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
20.12.2008 22:21:58   
Lara Croft
pa kot si opazla....samo me imamo "probleme" s starši ..

jst nisem edinka...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 1512
20.12.2008 22:26:30   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

meta..... kam si klicala za sterilizator.... moj ima tudi stopljen pokrov....

http://www.merit-international.si/

V BC mi je rekla, da je to njihov uvoznik pa sem kar mejl poslala.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
20.12.2008 22:51:06   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image

naša bejba, dolga kot ponedeljek..............ali kako se že reče..............user posted image user posted image user posted image

O, kakšen cuker-ko kakšna snežna kraljicauser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
20.12.2008 23:02:35   
arabela*

pa kot si opazla....samo me imamo "probleme" s staršiuser posted image ....bi morali biti ravno nasprotno...po neki logiki... ne vem kakiuser posted image

ja po moji logiki bi edinčki morali biti maze,ne pa tarčauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1515
20.12.2008 23:04:58   
arabela*

...no sem vseeno šla na r.d., niti ni bilo tako hudo...edino pikec ni hotel nič kaj jesti tam...samo enih 60ml mi je spil...ni navajen take gužve....pa nas je bilo z njim vred 8 pri miziuser posted image ..sploh se ni mogel skoncentrirat..... v drugem prostoru, pa tud ne pituser posted image ...

..sedaj spi....

moja mama pa ma jutri in nas je na kosilo ven povabla.Ampak,ker so naši user posted image user posted image bolani,sem rekla,da ne gremo.Pa imam občutek,da bo nos do poda,če ne gremouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1516
20.12.2008 23:08:06   
gold fish
gloria - zate .....

http://www.ivz.si/javne_datoteke/datoteke/1583-Dojencek_2008_splet.pdf

...pa mogoče še katero zanima.....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
20.12.2008 23:10:10   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Drugače pa imam danes slab dan, verjetno najslabši v tem letu. Ne verjetno, sigurno. Sprla sem se z mamo.

Jaz velikokrat gledam Lovra in razmišljam, če je možno da bova nekoč skregana in kaj te pripelje tak daleč...

Tvoja mama, pa še katera, je očitno obsedena s tem kaj se vidi navzven, kaj ljudje vidijo in si potem tudi mislijo. Ker ve, da si bila prej bolj suha in po njenih merilih predvsem fasada šteje, jo zdaj skrbi, kaj si ljudje mislijo o tebi in s tem tudi o njej, ker si ti njena hči. To da ti teži, je čisti egoizem, vendar verjetno vse skupaj dojema, kot nekaj dobrega, češ saj ti hočem dobro s tem ko ti težim, zato tudi ne razume, da si jezna nanjo. Ona v tem trenutku po mojem razmišlja, kako nehvaležna si, ko pa samo hoče, da bi bila suha in s tem, po njeno, všečna okolici.
Rada bi ti rekla, da jo pošlji v user posted image , ampak če sklepam po sebi, ne morem mirno spat, dokler stvari ne razčistim. Če imam prav, tudi ne bo sama naredila prvega koraka in se ti opravičila, ker po njeno ni naredila nič narobe. Pa spremenila je verjetno tudi ne boš, ker je to pregloboko v njej-najbrž je bla tud sama tak vzgajana.

Upam, da nisem preveč zafilozofirala.user posted image  Držim pesti, da se reši tako, da bo tebi prav!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
20.12.2008 23:20:58   
gold fish

user posted image  

......  take dedce si naše kolegice avgustovke ponujajo..... ker pa sem jaz delno tud avgustovka...sem jim ga spičla, da ga še ve vidite.....user posted image ...upam, da ne bodo jezneuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
20.12.2008 23:23:49   
gold fish
...tud to sem tam pri njih našlauser posted image ....   je koristno tud za nas...... user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/uvajanje-goste-hrane_275.html

http://nasisoncki.mojforum.si/nasisoncki-about49.html%20

http://www.mojmalcek.si/teme/prehrana/15/12_vprasanj_o_uvajanju_goste_hrane.html%20

.....pa še kar nekaj zadev imajo...nisem vsega kopirala od  tamuser posted image ...

imate pa tu link...

http://www.ringaraja.net/forum/m_3546884/mpage_1/key_/tm.htm#3546957

Neposredna povezava do sporočila: 1520
20.12.2008 23:25:47   
meta21
Mi pa danes sicer nismo imeli sončka, ampak smo bli vseeno dosti zunaj. Pred kosilom smo imeli kar en skupinski starševski sprehod. Z Lano sva srečali še dva očka z otročkoma in tako smo s 3 vozički in enim kengurujčkom naredili en krog po grosuplju. Je blo prav za slikatuser posted image

Popoldne sva pa z Lovrom povabla še očka zraven in smo šli po mah za jaslice in pol še na pijačo. Prov fajn je blo!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
20.12.2008 23:35:43   
gold fish
user posted image  ....nič komentarjevuser posted image ....user posted image ......

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
20.12.2008 23:36:17   
gold fish
...pol pa grem..... nočko...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1523
20.12.2008 23:51:40   
Lara Croft

...... take dedce si naše kolegice avgustovke ponujajo..... ker pa sem jaz delno tud avgustovka...sem jim ga spičla, da ga še ve vidite..... ...upam, da ne bodo jezne

Kr nej ga imajo.... ta pa sploh samo leži...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 1524
20.12.2008 23:52:31   
meta21
gold fish, super si to nardila. Sem si že skopirala. Sem začela mal informacije zbirat.user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.