Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:19:09
|
|
|
|
blaža
|
ja pa kje ste zdej vse?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:19:42
|
|
|
|
blaža
|
jah pol grem pa še jaz spat. Itak se bojim, da bo veselo ponoči.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:20:01
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Dojila sem nekje štiri mesece, en mesec pa sem si črpala vse obroke. Dnevne in nočne. Enostavno je zavračal dojko. En cajt je šlo samo še v spanju, pa še tam, če se ni predramil. Čisto enak je bil Matija, da ne moreš verjet. No matija je začel z drugo hrano pri štirih m in se nisem tolko sekirala, Blaž pa ni hotel še druge hrane in ni bil pripravljen nanjo, tako, da sem pol dajala Novalac1. Pa ful mi je blo žal, ki sem imela dosti dobrega mleka. Je napredoval prvi mesec za 1500, drugi 1300,... In pol sem imela 90 dnevno dijeto in sem se rešla vseh viškov. Jaz sem šla dol 10kg, moja mama pa 22kg. Z enako dijeto, s tem, da je imela ona prej 107 kg in gre zdej še eno rundo, jaz pa samo ločujemm. Če se odločiš za ločevalno moraš vedet, da je za vedno pol tak način prehranjevanja, da ločuješ in paziš, če greš na stara pota, gre s kili spet gor. Ma ne obremenjuj se zdej s tem, ti bom pol svetovala, ko nehaš ta drugega dojit. ma pridna si te prov občudujem..kako se pa pol upreš vsem tem dobrotam ko jih spečeš? oz. kdo to vse poje.. ja glede dojenja..pa prvič slišim..zanimivo..pa škoda zate po eni strani... upam,da če boš imela še enega..da bo bolj priden za dojit...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:20:07
|
|
|
|
blaža
|
Noćko!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:20:46
|
|
|
|
blaža
|
Ne pe it, ti odgovorim!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:21:40
|
|
|
|
mlavla
|
suzi..luštna smrečica... blaža pa bravo za tvojo mamo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:22:06
|
|
|
|
mlavla
|
sej sem še tle...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:24:45
|
|
|
|
blaža
|
ko greš skozi to dijeto se navadiš in porihtaš v glavi. Prej marsikaj ne bi jedla, kar zdej pojem, npr. muslije, rižote zelenjavne,.. In pol se navadiš in razčistiš, da je hana za ohranjanje življenja in ne za basanje in tešenje gurmanskih užitkov. jaz nisem jedla, ki bi bla nervozna, ma ko sem se imela fajn. NO SEJ TUDI ZDEJ MARSIKAJ POJEM, MA SE REDNO TEHTAM IN ČE VIDIM, DA JE MALO PREVEČ SI USTRELIM NA KAKŠNO LUNO VODNIDAN ALI PA SADNI, PA SPET GRE. nISEM OBSEDENA S TEŽO, SE PA TAKO DOBRO POČUTIM 100x O porkasvet velike črke. Boljše in ne bi rada več bla bombica. Sem si ok tako kot je zdej in sploh ni problem ločevat, ki vseeno se ful je, samo kombinacija je prava, da lažje telo predela.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:27:08
|
|
|
|
Stipe air force
|
Ceeeeeeeeeer, lepa noc, spet doma, Carica spi ze slabe 3 urce, pa se z manjsim delom Februarcic smo se danes lepo imeli........ super sobota... ... By the way, Sefla me je presenetla z mega vecerjo...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:29:03
|
|
|
|
srečka nosečka
|
čer, naši se pa dogaja zadnje večere , me je kar 2,5 uri zezala, da je zaspala. Od kje ji ta finta naenkrat? blaža - škoda, da nisi kakšna moja soseda, bi te vsak dan na kavico vabila, ko tako dobro pečeš suzi - luštna smrekica , a je v belo-rdeči kombinaciji? Mi bomo letos imeli zlato z malo rdeče. Verjetno jo bomo jutri naredili. Moj je v službi, tako, da jaz zdaj v miru gledam Raab-a.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:29:16
|
|
|
|
blaža
|
Čer Stipe, te pozdravlja tudi moj mož!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:29:31
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža ko greš skozi to dijeto se navadiš in porihtaš v glavi. Prej marsikaj ne bi jedla, kar zdej pojem, npr. muslije, rižote zelenjavne,.. In pol se navadiš in razčistiš, da je hana za ohranjanje življenja in ne za basanje in tešenje gurmanskih užitkov. jaz nisem jedla, ki bi bla nervozna, ma ko sem se imela fajn. NO SEJ TUDI ZDEJ MARSIKAJ POJEM, MA SE REDNO TEHTAM IN ČE VIDIM, DA JE MALO PREVEČ SI USTRELIM NA KAKŠNO LUNO VODNIDAN ALI PA SADNI, PA SPET GRE. nISEM OBSEDENA S TEŽO, SE PA TAKO DOBRO POČUTIM 100x O porkasvet velike črke. Boljše in ne bi rada več bla bombica. Sem si ok tako kot je zdej in sploh ni problem ločevat, ki vseeno se ful je, samo kombinacija je prava, da lažje telo predela. poznam ta filing..kako je oz. kako se počutiš ko shujšaš in si lažji... jst sem enkrat že shujšala in sicer 17kg..vendar sem vse dobila nazaj + 10 kg..ma groza rajši sploh ne razmišljam.. samo se zelo rada spominjam kako sem se takrat počutila..ko sem bila "najlažja"..in si tudi tokrat tega ful želim...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:30:02
|
|
|
|
blaža
|
srečka nosečka, pa sej slovenija je majhna, vprašaj šeflo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:31:16
|
|
|
|
mlavla
|
čer stipe in SN mislim,da bo dovolj mojega nakladanja...zato se že spet poslavljam..v tretje gre rado...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:31:29
|
|
|
|
blaža
|
mlavla, jaz sem šele sedaj srečna iz dna duše, pa ne zaradi - 10 kg, ampak ker imam dva otročka, ki sem si ju ful želela. To bo kmalu tudi tvoja sreča, za kile maš pa še fulll cajta, sej te čaka še ena porodniška!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:31:48
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Čer Stipe, te pozdravlja tudi moj mož! Hoj, mi je bilo prijetno danes... tudi kontra pozdrav...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:32:25
|
|
|
|
blaža
|
kaj ti je šefla skuhala?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:32:36
|
|
|
|
srečka nosečka
|
blaža - vsaka čast za prehranjevanje Jaz sem si že pred leti omislila, da bi bilo fino, da imam 1x na teden sadni dan. In sem vzdržala samo do večera, pol pa sem menda 1kg njokov vase vrgla . lačna kot volk. In tako so se začeli in končali moji sadni dnevi.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:32:59
|
|
|
|
blaža
|
Ko greste kaj na obalo kPini, pejte po stari cesti, pa pridite na kavico.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:33:03
|
|
|
|
mlavla
|
veš sam jst si želim oz. z možem si želiva več kot le dva otroka..tko da mam občutek da bo še pestro s temi mojimi kg+strijami ..ampak za te naše otročke vse...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:33:42
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža srečka nosečka, pa sej slovenija je majhna, vprašaj šeflo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:34:29
|
|
|
|
mlavla
|
pozdravčič iz srca slovenije.. nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:34:48
|
|
|
|
blaža
|
Ma jaz sem imela preden sem zanosila z Blažem 70 kg in mi je blo ok. Mi je moral prav mozag proradit in, ko si nisem bla več ok, sem se lotla, prav vstrajno brez grehov. Pa sem zdej na 58 kg No ,ma če čem shujšat jaz samo zanosim. V prvi nosečnosti sem šla na začetku dol 11kg, z Blažem pa 12 kg.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:35:02
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža kaj ti je šefla skuhala? Nic ni kuhala... kruhki, sircki.... Commombert, Brie... mmmmmmmm dobro, olivno... terancek... za pozno urco najbolje....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:35:20
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža srečka nosečka, pa sej slovenija je majhna, vprašaj šeflo. aja, glede sosede si mislila majhna ja - kakor vzameš
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?