lučka 25
|
Kajatina, uspešen ET, lepo sprejmi svoje otročke. blanč, vidim da je en hematom že šel. Naj gre čim prej še drugi, da bo lahko potem nosečnost mirna. mismis, kot vidiš mi ni namenjen priti k tebi. Vsakič, ko se veselim srečanja na tvoji domačiji, mi ga zagodejo krvavitve. Kako že pravijo, v tretje gre rado. Pa tako sem se veselila. Saj ne zameriš? Pa upam, da sta s kužonom naredila izpit. Pa kaj sploh razmišljam, seveda sta ga. Sonček, mi je všeč da se je vse kar malo umirilo in sta lepo še vedno 2v1. lara, lahko, da si že prebrlala mojo "dogodivščino". Ampak kot vedno, se ne damo. Zakj pa bi bilo zdaj fletno, če je bilo prej tako razburljivo. Mora bit še zdaj malo adrenalina na vsake toliko časa. Nič jamrat, pa trebuščka lepo božat, mam prav? netka, če ti uspe danes na žurko priti s ta maldimi božički, pa ne vem, če se ne bi jaz kar presvetlila tja . zarja, vidim, da i je uspelo postaviti smrekco. Jaz sem jo letos postavlajla najdalj časa, kar 2 dni. Mi je vmes zmanjkal časa, je pač nekaj vmes prišlo. Vidim, da si že bolje, spet polna energije. Pa hvala za vse živalce. hedviga, nič bat za otročka. Bota še vse nadoknadila. Jih poznam kar nekaj, ki so bili v trebuščku in pri rojstvu "premajhni" za povprečje zdaj so p dvometraši biki.Važno, da je še vse ostalo v redu. Daisy, oooo. Kako lepo je videti spet tvojo superkravco. Pivo, ja mi kar skozi RR diši. gigi, si pridna? kruce, kaj pa naj zdaj? mene matra firbec, pa me ne bo. Pa sej bodo punce povedale, če bo nasmeh do ušes, bo že kaka lepa novica padla., vsaj kdaj je dan D. Ampak s popito kavo, si em pa nasmejal. Sem koj še boljše volje. bbpikica, a si še jezna. Kdo te je včeraj razjezil? Ga bom po riti. Grethy, čim prej se navadi na novga leptopka. miška, a si svojmu fejst težila in ga osrečila. Še dobro, da bodo kmal prazniki, da boš lahko vsaj malo izpregla. Me skrbi zate, das boš dobla vnetje prstov na roki. A ja, saj res. Sedaj ,ko jaz bluzim na bolniški, mor še na mesto mene delat. Shuki moja, vidim, da si se postarala, ko t tako križ daje. Zgleda s.menček hoče kak katalog prebrat, da bi si izbral voziček, posteljco,... mal mu daj za pogledat. mlinček, hvala za pravo pojedino. Sem kar malo lačna postala. Kako ste vi 4? Se dobro rihtate? številka, dobro grej svoji pikici. Jih moraš vsak dan mal pobožat, pa kaj lepega povedat, pa lubčkadat,... jima bo tako fino, da bosta uživali v tvojem hotelu še par mescov, tja do konca poletja. pija, nič bat. Mam še toliko pozitivne energije v sebi, da kar vre. Zjokala sem se koj in sem pol lažja. Nič bat, je treba rečt, da bo vse v redu in tudi je potem. Zdaj pa že kar preveč filozofiram. Sem se pa veselila, da se spet vidiva, pa je zdaj v vodo padlo. Reby nosečka. Kako si? Božaš bušija?
|