|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
19.12.2008 22:38:11   
Grethy
Ojla b. pikica,

večerek, jutri dobiš "drogo" user posted image user posted image user posted image user posted image , ravno tako kot netkica in mišmiš ...

Kako ste pupce moje drage ... jz se javljam z novga laptopa ... matr je čedn ... je pršlo do zamenjave  ... zdej se pa navajam na angleško tipkovnco user posted image user posted image , mal me je-be ma bo že kako ... user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
19.12.2008 22:56:24   
miska73
Abra sicer si se že odklopla... ampak jaz za tabo pošiljam še moje najlepejše želje, da se bo vse dobro izteklo. Upam, da boš s kako našo pupo na SMS vezi, da bomo ažurno obveščene.

Zarja joj kolk sem vesela, da si nazaj. Jst te pogrešam, če te že en dan ni. Drgač pa, veš kako pravijo, da je vsakemu najtežje nositi njegov križ. Je pač tako, da so tvoji problemi zate najtežji. In naj ti zaradi tega ne bo nerodno. user posted image

Dejsy kje si ti. Te močno pogrešam. Jutri pa obvezno ULETI... kak bo pa žur brez tebe.user posted image Pa kerga bom jst user posted image

Blanč bravo za izgunuli hematon. Pridna bodi, počivaj in nehaj misliti na žurke. user posted image

Tolk od mene v tem večernem javljanju. Grem zdej še mal mojmu težit.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
19.12.2008 23:03:11   
Grethy
Te  kape bi ble fuuulll hude za jutrišnje  srečanje user posted image user posted image user posted image pa tud kakšn takle user posted image  in pa user posted image in user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
19.12.2008 23:16:33   
bbpikica
O Grethy uživaš v dopustu pa novga lepgatopa maš ja lepouser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
19.12.2008 23:27:03   
bbpikica
Nč jaz grem med rjuhe, se beremo in vidimo jutri.

Nočko vsem.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
19.12.2008 23:48:16   
Shuka
Čer user posted image

sej ne, sej grem jest tud v horizontalouser posted image

Larči - sem mogla kr na sms našo malo brbljavico priklicat, me je že skrbel zanjouser posted image

mismis - hvala na vprašanju, jaz OK, razen da me križ boli k staro babo, pa s.menček se ritka pa na vsake kvatre tud še brcne. Letos bo daril bolj malo mormo šparat za malega k bomo šli v nakup, mogoče pa res ve, da bo šlo vse zanj pa se zato tud tko ritkauser posted image . Jutri ti želim uspešno zabavo, vsem ostalim dekletom, ki se ti bodo pridružile pa veselo zabavo. user posted image

Kajatina - uspešen ET ti želim.

Vsem pa vsekakor lep vikend, imejte se radi in uživajte v dvoje, troje, četvero ah kar grupno, če gre.user posted image

RVIuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
20.12.2008 6:59:00   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

evo jaz že letim v pasjo šolo, za kavico in zajtrk žal ni danes časa.
Držte pesti za naju s kužonom, da bova danes naredila ta izpit.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
20.12.2008 7:39:21   
mlinček
mišmiš kaj pa kava..............................

user posted image

dobro in lepo jutro vsem user posted image user posted image user posted image

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
20.12.2008 7:42:31   
mlinček
pa še čajček za nosečke

user posted image

presrečna z mamico oba.

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
20.12.2008 7:45:30   
mlinček
pa še jutranja papica

user posted image

presrečna z mamico oba.

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
20.12.2008 7:51:14   
bbpikica
Jutrčka tud od mene.

Jaz pa ne znam kavice nalimatuser posted image  .

Mismis navijam za vaju s kužonom da opravita izpituser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
20.12.2008 8:55:09   
Grethy
Jutro tudi od mene, mlinček hvala za kofič, pa čaj, pa vse kar je blo na mizi user posted image user posted image user posted image user posted image (a se vidmo dons???)

pa mismis, veliko sreče vama želim s kužonom danes, bodita poslušno-ubogljivo- najboljšejša user posted image user posted image user posted image

Vsem aktivistkam za danes želim vse naj naj,

Vsem ostalim pa čimamanj slabosten in prehitevajoč sončen dan !!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil Grethy -- 20.12.2008 8:56:01 >

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
20.12.2008 9:00:32   
Reby
Jutro vsem!
user posted image user posted image
Sobota, 20.12.
Kajatina - ET
user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
20.12.2008 9:14:33   
Kruce Fiks
Jutro, dobra je bla...
user posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
20.12.2008 9:39:17   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Jutro, dobra je bla...
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro vsem.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
20.12.2008 10:49:59   
zarja1
Dobro jutro srčice........

jaz sem tud vas pogrešala Mišek.......

Shuki moj jaz bi tudi v šoping.....saj križ bo tud nehal boletuser posted image user posted image user posted image

Kajatina lepo sprejmi svoji pikici in javi se, ko boš lahko.

Kruce ste lulali?

Mlinček kolk to pašeeeeeeeeeee, kofiček...

lubike lep dan!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
20.12.2008 11:01:37   
11122379b
Drage moje in dragi moji,  po ET se nisem uspela še javit user posted image user posted image user posted image , skratka za enkrat smo nekako 3je!!! Od 5, so se oplodile 4, ena propadla, 1 pingvinček, 2 z manouser posted image user posted image user posted image !!! Sploh ne smem razmišlat kako in kaj, 05.01. dam kri (seveda za novo leto naredim test - če bo do takrta vse ok). Za enkrat sem samo napihnjena kot balon in ponoči ne spim!!! Nekje v sebi se ne morem čisto sprostit, sem šla pa kar v službo, da nebi živčnega fasalauser posted image HVALA ZA NAVIJANJE, sem šla veliko lažjega srca od doma!!!!

Punce, rabim odgovore - če gre kaj narobe, po kolikem času se to ponavadi zgodi??? (Trapasto vem - pri vaski drugače, ampak, naprimer???) Ali je bila še katera tako napihnjena, da je komaj dihala??? Do kdaj se mora in ali se RES mora vstavljati tale UTERO...

THANX - in NAVIJAJMO NAPREJ!!! Upam, da je žurka uspela???? Pa še to, kje dobite te fletne navijačke in trepetačke in te male slikice, ki jih imate ob nicku??? Meni PC vedno vse zavrne in reče, da je format prevelik??!user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
20.12.2008 11:05:54   
zarja1
11122379b user posted image super za pikeca!!!!!!!!!!!!
Test pa tud pade na originalen datum!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Če boš teško dihala in bla kot baloooon se idi pokazat nazaj, možno da si fasala HS. Ta pa tud po ET še lahko narašča. Je pa fina podlaga za čudežni user posted image user posted image .

Horny Teddy

(odgovor članu 11122379b)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
20.12.2008 11:15:49   
lučka 25
Ojla user posted image

Najprej moram javit, da me na žurko žal ne bo user posted image . Danes zjutraj sem imela krvavitve, so se k sreči umirile. Šla sem k dežurnemu G, me je pregledal, pa naredil UZ. Z  otročkom je vse v redu user posted image  in se mi je prav odahnilo. Krvavitev je lahko bila od tega, ker se maternica širi, ali pa se je ta drugi dokončno poslovil. Nekaj malega krvavitve imam še v maternici, ki se bo v prihajajočih dnevih sčistila. Ampak moram pa počivat.

K sreči j bil dežurni G, tak poozitivc, prav komik. Me je najprej v tah smeh spravil in to že skoraj bolj s črnim humorjem. Sva se mal pohecala n račun moje neplodnosti. Dobro, da sem jaz za take hece, da me to ne vrže iz tira. A mi to na obrazu piše. Ker Reš je tudi na prvem posvetu začel s črnim humorjem na najin račun, da smo se nasmejali.

V glavnem jaz sem že bolje, kar se psihe tiče, zjokala sem se, moj je pa takoin tako večni optimist in je že v šatrtu rekel, da ni nič narobe. Ampak za mirno dušo sem mogla it G, da j vse v rudu.

Zdaj vas grem pa brat za nazaj.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
20.12.2008 11:25:50   
zarja1
Lučka in Blančica za vajino čimprejšnje slovo od teh pack user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
20.12.2008 11:36:01   
Pija76
Pupe lep dan tudi od mene, fantoma tudi!

Blanči kot je LL rekla, naj tvoje hematome recesija ornk udari. POčivaj, da bo vse dobro! Se bomo pa enkrat drugič videle, enega bom pa zate zadimila, a prav? PIla bom zase dost, ne upam še zate user posted image .

Sonček33 jaz sem fajn. Nisem sicer občutka veselega decembra, ampak sej neki časa je še user posted image . Danes me pa neki zebe user posted image , upam, da ne bo bolovanje.

Lučka pozitivno naprej, in vse bo OK! Držim pesti.

Zarja ti si pa pridnica, kakšne barve pa je jelka?

MIsmis upam, da sta s kužonom izpit naredila. Da bomo imel razlog za pitje še dodaten user posted image . Vem, da tebi pregrešne misli sploh ne hodijo po glavi, in da Lindt najbolj paše v želodček user posted image . Ej a pol kikla pa štikli za na štango odpadejo? Pr nas je tud sam pesek in blat user posted image , sem že prav slabe volje zaradi tega.

Celjski taksi in sopotnice varno vožnjo na močvirje želim in se vidimo!

Hedi se načakaš na GK ja. Otročka bosta pa valda še zrasla. Kdaj je rok?

Daisy potrudi se priti na kak pirček user posted image .

LL dušo thx a lot, sem dobila email. Prebrala sem na hitr, ampak v podrobno preučitev se pa spravim med prazniki. Zdaj je itak šla domov za božič.

Gigi javi( gsm) kdaj in kje taxi ustavi.

Kajatina upam, da že pridno greješ in najboljši izid ti želim.

Grem jaz kaj premakniti danes, neki imam spet težko rit user posted image . Aja pa še moj me je razveselil, da je za letos zaključil s službo, jaz pa njega mal manj nazaj ker delam skoz user posted image . Se vidimo zvečer!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
20.12.2008 11:47:12   
lučka 25
Kajatina, uspešen ET, lepo sprejmi svoje otročke. user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

blanč, vidim da je en hematom že šel. Naj gre čim prej še drugi, da bo lahko potem nosečnost mirna.

mismis, kot vidiš mi ni namenjen priti k tebi. Vsakič, ko se veselim srečanja na tvoji domačiji, mi ga zagodejo krvavitve. Kako že pravijo, v tretje gre rado. Pa tako sem se veselila. Saj ne zameriš?
Pa upam, da sta s kužonom naredila izpit. Pa kaj sploh razmišljam, seveda sta ga.

Sonček, mi je všeč da se je vse kar malo umirilo in sta lepo še vedno 2v1.user posted image

lara, lahko, da si že prebrlala mojo "dogodivščino". Ampak kot vedno, se ne damo. Zakj pa bi bilo zdaj fletno, če je bilo prej tako razburljivo. Mora bit še zdaj malo adrenalina na vsake toliko časa. Nič jamrat, pa trebuščka lepo božat, mam prav?user posted image

netka, če ti uspe danes na žurko priti  s ta maldimi božički, pa ne vem, če se ne bi jaz kar presvetlila tjauser posted image .

zarja, vidim, da i je uspelo postaviti smrekco. Jaz sem jo letos postavlajla najdalj časa, kar 2  dni. Mi je vmes zmanjkal časa, je pač nekaj vmes prišlo. Vidim, da si že bolje, spet polna energije.user posted image
Pa hvala za vse živalce. user posted image

hedviga, nič bat za otročka. Bota še vse nadoknadila. Jih poznam kar nekaj, ki so bili v trebuščku in pri rojstvu "premajhni" za povprečje zdaj so p dvometraši biki.Važno, da je še vse ostalo v redu.

Daisy, oooo. Kako lepo je videti spet tvojo superkravco. Pivo, ja mi kar skozi RR diši.

gigi, si pridna?

kruce, kaj pa naj zdaj? mene matra firbec, pa me ne bo. user posted image  Pa sej bodo punce povedale, če bo nasmeh do ušes, bo že kaka lepa novica padla., vsaj kdaj je dan D.user posted image
Ampak s popito kavo, si em pa nasmejal. Sem koj še boljše volje.user posted image

bbpikica, a si še jezna. Kdo te je včeraj razjezil? Ga bom po riti.

Grethy, čim prej se navadi na novga leptopka.user posted image

miška, a si svojmu fejst težila in ga osrečila.user posted image  Še dobro, da bodo kmal prazniki, da boš lahko vsaj malo izpregla. Me skrbi zate, das boš dobla vnetje prstov na roki.user posted image  A ja, saj res. Sedaj ,ko jaz bluzim na bolniški, mor še na mesto mene delat. user posted image

Shuki moja, vidim, da si se postarala, ko t tako križ daje. Zgleda s.menček hoče kak katalog prebrat, da bi si izbral voziček, posteljco,... mal mu daj za pogledat.user posted image

mlinček, hvala za pravo pojedino. Sem kar malo lačna postala.user posted image  Kako ste vi 4? Se dobro rihtate?

številka, dobro grej svoji pikici. Jih moraš vsak dan mal pobožat, pa kaj lepega povedat, pa lubčkadat,... jima bo tako fino, da bosta uživali v tvojem hotelu še par mescov, tja do konca poletja.user posted image

pija, nič bat. Mam še toliko pozitivne energije v sebi, da kar vre. Zjokala sem se koj in sem pol lažja. Nič bat, je treba rečt, da bo vse v redu in tudi je potem. Zdaj pa že kar preveč filozofiram.
Sem se pa veselila, da se spet vidiva, pa je zdaj v vodo padlo.

Reby nosečka. Kako si? Božaš bušija? user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
20.12.2008 11:50:26   
miska73
Lučkec moj ljubi user posted image .
Me je kr mal stisnalo ko sem tole brala.
Saj veš, da si ti moja starejša RR sestrica.
Sam da je vse dobro s tvojo pikico.
Sem sicer računala, da bom sedela zraven tebe na današnji žurki... ampak ti kr ubogi G in počivaj (in izkoriščaj ljubega dragega).
A ja, po moje ti piše na obrazu user posted image .

111223... čestitke za dober izkupiček in še pingota maš hza povrh user posted image user posted image user posted image .
Zdej pa žulit desni bok... A ja, si šla kr v službo... Saj mogoče je to res bolš, da odmisliš.
Slikce je pa včasih težkoo najt.
Probaj na tej strani
http://www.avatarji.com
http://www.msgshit.com/avatars

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
20.12.2008 11:53:45   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

miška, a si svojmu fejst težila in ga osrečila.user posted image  Še dobro, da bodo kmal prazniki, da boš lahko vsaj malo izpregla. Me skrbi zate, das boš dobla vnetje prstov na roki.user posted image  A ja, saj res. Sedaj ,ko jaz bluzim na bolniški, mor še na mesto mene delat. user posted image

user posted image Ja, ja, zdej me dražiš, ko veš, da se ne bova še neki časa vidle...
Srce moje user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
20.12.2008 11:59:05   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Lučkec moj ljubi user posted image .
Me je kr mal stisnalo ko sem tole brala.
Saj veš, da si ti moja starejša RR sestrica.
Sam da je vse dobro s tvojo pikico.
Sem sicer računala, da bom sedela zraven tebe na današnji žurki... ampak ti kr ubogi G in počivaj (in izkoriščaj ljubega dragega).
A ja, po moje ti piše na obrazu user posted image .

Nič bat za starejšo RR sestro. Se je že pobrala po padcu. user posted image  Naslednjič ti šparam mesto pri meni, a prav?

Pa mal te moram hecat, saj veš kakšna sem.user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?