|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
19.12.2008 20:36:16   
zarja1
misijauser posted image postavljanje user posted image smrekce-opravljeno.user posted image

Pupe še enkrat hvala za vse.user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 19.12.2008 20:38:14 >

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
19.12.2008 20:51:34   
hedviga
No evo bejbe še mene končno.
Torej pregled minil v znanem GK stilu. Se pravi sam pregled hitro in pred tem velik čakanja. Načakala sem se spet k pr  norcih, ampak sem bila kljub vsemu prekmal fertik da bi se z Netkico ujeli. Pa še tečna sem bila...
Torej rezultat je sledeč: mami je mende ok, lulanje je bil ok, kile ok, pritisk skor mal nizek.
Mulčka pa seveda še zmeri meeeejhnaa..user posted image user posted image   Sta zrastla ampak še zmeri zaostajata. Zdej po merah sodeč skor za 3 tedne.user posted image user posted image
Sicer se drD-ju zdi vse super in pravi, da sta pač manjša, očitno jima je to dano al kaj. Plodovnice imata oba še dovolj, pretoki so enkratni, posteljica za vikat, samo deca pa noče bit debela in velika.
Skratka, v bistvu  vse v redu, edin mami je pa malček žalostna spet. Jaz bi mela velike in debele otroke!
Evo tkole.
Sicer pa mala lumpa, majhna kakor sta, brcata in boksata precej konkretno in zdej že tudi boleče. user posted image

Mene tudi dajejo nevšečnosti npr. novost so krči v nogah in ponovno boleča oba kolka. Posledično spim bolj ali manj po koščkih.
Zadnje dni me tudi velika utrujenost matra, nič kej dosti ni od mene. Po kosilu sem že bolj ali manj na off. na MŠ sem vsaki skoraj zaspala user posted image

Tak da moje drage bo kot kaže Hedi jutri manjkala. Se moram tale vikend malo spočit, fizično in psihično, da bom za praznike kolikor toliko v formi.
Slavljenkama se globoooko opravičujem in zaradi okroglih okoliščin prosim za razumevanje!! user posted image

Abra, drži se punca!!

Želvička, en veeelik objem!!!

Noki, to je vse v paketu user posted image user posted image user posted image

Kajšica, ma kaj ga biksaš!!

Vsem ostalim lubicam pa en sladek poljubček...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
19.12.2008 20:57:07   
DaisyE
Čerčka čebele, como e stai?

Mam eno pivo, pa sem rekla, da ga bi blo fino v vaši družbi popit.

Zdaj grem pa brat za nazaj (vsaj malo)...

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
19.12.2008 21:04:19   
blanč
Si nas pa zdele presenetla kotuser posted image . Jaz bom eno pivo s teboj pa še en čik, če je trebauser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
19.12.2008 21:09:17   
DaisyE
Ne smeš! user posted image user posted image user posted image  Kaj bojo pa moji virtukrščenci na to rekli?

Sem prebrala, da sta dva lumpa... pa blanči, kako naj jaz pisanko kupujem za dva pri tej recesiji!? Pa še to sem prebrala, da hematome od sebe podiš! Tako se to dela. Go bejba!

A si na bolniški? Menda.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
19.12.2008 21:13:25   
gigi1
Abra moja draga veš, da ti pošiljam dobre misli in pozitivne vibracije user posted image user posted image user posted image . Zdržita skupaj dokler se da.

Noki in Hedi user posted image  user posted image  user posted image  dobro sta opravili.

Hedika te bomo pogrešali user posted image . Vseeno je pa bolje, da počivaš. Pa nič ne skrbi. Če je mami suhica tud otročka ne morta bit ne vem kakšna debeluščka user posted image

Zarjica samo, da je včerišnji dan mimo user posted image

Dejzi helou user posted image . Zs imaš, ko boš utegnila user posted image

No lepo...zdej mi je pa še zbisalo pol posta user posted image  jaz pa čist preveč zmatrana, da bi šla še 1x pisat.

Ne mi zamert. Se mi že kar megli pred očmi.

Pridne bodite, lep večer in nočko user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
19.12.2008 21:14:57   
gigi1
No tole mi je med drugim zbrisalo...
Blanči super, da je en hematom zginil, še drugi naj gre isto pot, pa smo zmagal user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
19.12.2008 21:16:36   
DaisyE
Žižeta, vse je pod kontrolo! Fino se spočij.

Kar se tiče mene in jutrišnje žurke, pa še ne morem povsem jasno povedati kako in kaj, ker me dragi mož še ni obvestil, kakšen protokol me čaka pred žurko. Mam pa pripravljen potopis in bo jutri povsod z mano.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
19.12.2008 21:18:01   
blanč
O super truper cow, za user posted image boš pa menda ja zbralauser posted image .
Ja, so me kar porinal v bolniško. So mi ginekologinja in moja osebna dohtarca rekli, da jaz službe 2.2 leti ne bom vidlauser posted image bog ju usliši.
Sem pa danes spila eno bavarijo (brezalkoholno)in ti moram povedat, da jeuser posted image , pa saj boš to kmalu tudi sama ugotovila, ko prideš za mano in bom pa jaz z veseljem botrca in tudi pisanka za tvoje pikece bo ...user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
19.12.2008 21:19:52   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

No tole mi je med drugim zbrisalo...
Blanči super, da je en hematom zginil, še drugi naj gre isto pot, pa smo zmagal user posted image  user posted image  user posted image

Žižika moja, bomo zmagale, pa ve tudi, ker, če je meni ratal ni hudič, da vse ne pridete za manouser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
19.12.2008 21:23:01   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Žižeta, vse je pod kontrolo! Fino se spočij.

Kar se tiče mene in jutrišnje žurke, pa še ne morem povsem jasno povedati kako in kaj, ker me dragi mož še ni obvestil, kakšen protokol me čaka pred žurko. Mam pa pripravljen potopis in bo jutri povsod z mano.

user posted image na žur ga boš sabo peljala???A se je tebi mogoče kej nardil v tem času, ko se nam nisi dala brat, a si kej takega pojedla al???user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
19.12.2008 21:23:19   
DaisyE
Blanči optimist do zadnjega. user posted image user posted image user posted image  V tem trenutku ne delim glih tvojih prepričanj, kar se moje reprodukcije tiče, ampak tudi prav, sem vokedoke.

Kar se pa pisanke tiče, pa tud nisem popolnoma prepričana. Ampak kar sem rekla sem rekla! Bomo pa od zdaj naprej pri suhem kruhu in vodi. Vse za tvojo deco.

Saj prav da so te dali v bolniško. Mora bit en bolj pameten kot ti. Ti bi očitno še rodila na šihtu. user posted image user posted image user posted image  Bojo že zdržali brez tebe. Pogrešali te bodo pa ziher, sploh tisti v skladišču.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
19.12.2008 21:24:26   
blanč
user posted image Eh, hormoni, potopis si misnla. Uh, kolk se mi je zdele oddahnaluser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
19.12.2008 21:26:11   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

user posted image na žur ga boš sabo peljala???A se je tebi mogoče kej nardil v tem času, ko se nam nisi dala brat, a si kej takega pojedla al???user posted image user posted image

Nikamor ga ne bom peljala. Si ne zasluži! Mama pa novoletni femily miting pred tem, pa ne vem kako dolgo bo trajalo in kaj majo v planu. Mi ne pove, kaj pa vem, očitno misli, da mam telepatske sposobnosti, jaz ga pa nalašč ne vprašam, ker sem tečna. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
19.12.2008 21:26:51   
blanč

Ti bi očitno še rodila na šihtu. user posted image user posted image user posted image  Bojo že zdržali brez tebe. Pogrešali te bodo pa ziher, sploh tisti v skladišču.

Uh, saj jih jaz tudiuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
19.12.2008 21:28:37   
DaisyE
Abrica ljubica, sem prešnofala, kaj dogaja. Želim ti, da deklica pridobi toliko gramov, kot jih potrebuje, pa da bo šlo vse po planu. Pazi nase.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
19.12.2008 21:30:16   
DaisyE

Ti bi očitno še rodila na šihtu. user posted image user posted image user posted image  Bojo že zdržali brez tebe. Pogrešali te bodo pa ziher, sploh tisti v skladišču.

Ej, a misliš, da bi te lahko jaz nadomeščala? Skladišče postaja vedno bolj mamljivo... A moram kaj posebnega obvladat?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
19.12.2008 21:32:44   
blanč

Ej, a misliš, da bi te lahko jaz nadomeščala? Skladišče postaja vedno bolj mamljivo... A moram kaj posebnega obvladat?

Aha, kavico moreš znat pituser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
19.12.2008 21:33:18   
blanč
user posted image Lubika, lepo se imej jutri z družino in tvojimuser posted image , ampak še lepše pa pol na srečanju in enga pivota za mene spij in tudi ob štangi lahko plešeš kokr ti srček poželi. Jaz mam tebe radauser posted image .
Vsem skupaj želim lepo in mirno noč.

(Mark Twain)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
19.12.2008 21:36:19   
DaisyE

user posted image Lubika, lepo se imej jutri z družino in tvojimuser posted image , ampak še lepše pa pol na srečanju in enga pivota za mene spij in tudi ob štangi lahko plešeš kokr ti srček poželi. Jaz mam tebe radauser posted image .
Vsem skupaj želim lepo in mirno noč.

Hvala. Vse lepo želim nazaj. Jaz mam pa vas vse tri rada, čeprav dveh še ne poznam osebno.... Lepo spi.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
19.12.2008 21:38:00   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
Kruce, hvala za kavo.. Kdaj mata vidva spet dan D za user posted image ? Ja, priznam sem včasih zelo firbčna.user posted image

Ti bom jutri povedal....user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
19.12.2008 22:07:37   
DaisyE
Kruce, gud luck jutri! Blu je modro!

Zdaj oa jaz tud pakiram v horizontalo. Mejte se.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
19.12.2008 22:13:38   
Abra
Pupke moje, hvala za vse dobre želje! Vse bom jutri s sabo vzela in ni vrag, da ne bojo pomagale. Srečevalke, lepo se imejte jutri, ko se vrnem pa naj bojo same lepe novice. Bom imela dovolj časa, da bom čisto za vsako pesti držala.
Zdaj se pa očitno za letos odklapjam.
Over and out user posted image user posted image kokrat sem to hotla rečt user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
19.12.2008 22:14:43   
Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
Kruce, hvala za kavo.. Kdaj mata vidva spet dan D za ? Ja, priznam sem včasih zelo firbčna.

Ti bom jutri povedal....

Kruce, gud luck jutri! Blu je modro!

Zdaj oa jaz tud pakiram v horizontalo. Mejte se.

........napačno razumljeno! Vržem eno očko na mišmišino fešto!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
19.12.2008 22:27:01   
bbpikica
Večer vsem.
Želvica ful mi je hudo za tak razpletuser posted image , drži se izjoči bolečino user posted image in ko boš pripravljena v nov boj. RTMuser posted image user posted image user posted image

Zarja lepo da si spet med nami, pa naj te ne bo sram vsi imamo svoje slabe trenutke ko smo prepričani, da nam je najhujeuser posted image . Zato pa smo tukaj na RR da ena drugo tolažimo,podpiramo in tudi mal v rit nasuvamo če je trebauser posted image . RTMuser posted image user posted image

Abra bom držala pestke da bodo to tvoji najlepši praznikiuser posted image in da dobiš najlepše darilouser posted image pa čeprav v bolnici, samo da bo z vama s pupo vse dobrouser posted image

Netka ne vem kaj bi moj peso reku če bi mu sostanovalko prpelalauser posted image , po moje bi hudo postran glavo obračal in mel precej butast pogleduser posted image , te bom raj kr v postlo spravla.

Blanč lepo da je šel en hematom stranuser posted image , ti kar lepo počivaj in pazi na svoji pikici boš pa pol nadoknadla in bo možek čuval otročkeuser posted image

Mismis a pol kar v trenirki pa superge in gasuser posted image , če so pa zandnjič punce neko drugačno toaleto omenjale, pa neki v vezi s štangouser posted image

Hedviga kako pa naj se debelita in redita če pa imata toliko dela z brcanjem in boksanjemuser posted image , sicer pa važno da sta zdrava in da sta v hotelu deluxuser posted image

o Daisy pa saj ne morem verjet da si nas pršla mal pogledat pa kako si ti

Evo tolk sm skup spacala, če sem kaj spustila se opravičujem ker sem ra*zpi*zde*na do amena, želim pa vsem en super petek in cel vikenduser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?