mismis
|
Dan, evo mi smo končno doma. Izpit smo naredili uspešno, celih 90 točk od 100 možnih, kar je dobro za tako pasmo, ki jo imam jaz, ki naj bi bila slabo vodljiva in učljiva. Sva kar malo važna, še sploh ker jih je bilo veliko več slabših od naju. Našemu kužonu se pa še pozna, da ni navajen zjutraj delati. Tako, da se zahvaljujem vsem ljudem dobre volje, ki ste danes držali pestke za naju, 100% so pomagale. Kruce, hvala za kavico, zjutraj je res nisem mogla kuhati, sem danes vstala že ob pol šestih in sva s kužonom laufala skozi vas, da se je zgonil. Mislim, da so moji sosedje dobili dokončno potrditev, da se mi je strgalo. Kako ste vi 4-je. Se danes vidimo. Lučka meni je tudi hudo, da se danes ne bomo videli, ampak kot že rečeno, tvoja pikica je prva. Ti lepo počivaj, da se ti zadeve uredijo, za žurke bo še dosti časa. Hedi, vidim, da res ni nič od dr. D-ja, če ga ne pridem jaz pred tabo šarmirati na GK LJ. Kakšna šlamparija od pregleda, samo počaka naj, da ga jaz dobim v roke. Mi je pa žal, da vas danes ne bo, ampak kot že rečeno pri Lučki, ti in tvoje pikice ste prvi. 1122***, čestitki za dve pikice, lepo se čuvajte, da bo dedek mraz prinesel plusek. Če te bo pa kaj preveč bolelo ali bi bila preveč napihnjena se pojdi pokazati na urgenco, da ne bi slučajno prišlo do kakšne hiperce. Pija, ma ko bi bil samo pesek in blato, mi imamo kot pri Strojanovih, nam je kužpn celo fasado poslikal s tačkami, pa še vsa okna, ki so v pritljičju. Ampak se sploh ne sekiram, enkrat bo boljše. Žižek, kje si, še spiš? Gretka, uživaš na dopustu, kaj. Imam pa zate € za mico maco. Daisy, super MU, pa kje si ti meni, si bila zelo pogrešana. Upam, da ti danes uspe priti med nas na vas. evo toliko zaenkrat, zdaj grem pospravljati, da bomo imeli vsaj za silo spodobno.