|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
20.12.2008 12:06:10   
mismis
Dan, evo mi smo končno doma. Izpit smo naredili uspešno, celih 90 točk od 100 možnih, kar je dobro za tako pasmo, ki jo imam jaz, ki naj bi bila slabo vodljiva in učljiva. Sva kar malo važna, še sploh ker jih je bilo veliko več slabših od naju. Našemu kužonu se pa še pozna, da ni navajen zjutraj delati.  Tako, da se zahvaljujem vsem ljudem dobre volje, ki ste danes držali pestke za naju, 100% so pomagale.

Kruce, hvala za kavico, zjutraj je res nisem mogla kuhati, sem danes vstala že ob pol šestih in sva s kužonom laufala skozi vas, da se je zgonil. Mislim, da so moji sosedje dobili dokončno potrditev, da se mi je strgalo. Kako ste vi 4-je. Se danes vidimo.

Lučkauser posted image user posted image user posted image meni je tudi hudo, da se danes ne bomo videli, ampak kot že rečeno, tvoja pikica je prva. Ti lepo počivaj, da se ti zadeve uredijo, za žurke bo še dosti časa.

Hedi, vidim, da res ni nič od dr. D-ja, če ga ne pridem jaz pred tabo šarmirati na GK LJ. Kakšna šlamparija od pregleda, samo počaka naj, da ga jaz dobim v roke. user posted image user posted image user posted image Mi je pa žal, da vas danes ne bo, ampak kot že rečeno pri Lučki, ti in tvoje pikice ste prvi.

1122***, čestitki za dve pikice, lepo se čuvajte, da bo dedek mraz prinesel plusek. Če te bo pa kaj preveč bolelo ali bi bila preveč napihnjena se pojdi pokazati na urgenco, da ne bi slučajno prišlo do kakšne hiperce.

Pija, ma ko bi bil samo pesek in blato, mi imamo kot pri Strojanovih, nam je kužpn celo fasado poslikal s tačkami, pa še vsa okna, ki so v pritljičju. Ampak se sploh ne sekiram, enkrat bo boljše.

Žižek, kje si, še spiš?

Gretka, uživaš na dopustu, kaj. Imam pa zate € za mico maco.

Daisy, super MU, pa kje si ti meni, si bila zelo pogrešana. Upam, da ti danes uspe priti med nas na vas.

evo toliko zaenkrat, zdaj grem pospravljati, da bomo imeli vsaj za silo spodobno.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
20.12.2008 12:28:59   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
Zarja ti si pa pridnica, kakšne barve pa je jelka?

taka fensi šmensi.....kombinacija zlate in tu in tam kakšna rdeča krogla. Pa tvoja?

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
20.12.2008 12:41:14   
Bumo
Punce moje ,dober dan vsem skupaj...pa fanteja seveda...
Bom kar z objemčki začela danes...pupike moje...vse po vrsti en velik,velik objemček vsem vam,
Želvica....še posebno tebi...
user posted image

OBJEMČKI
          user posted image  Tina1, Sapi, Bambi75, Lana08, Baci, šopka, Želvica99 user posted image

Mismis lepo mi praznuj v ponedeljek, danes pa ga fajn zažurajte.
Lučka počivaj fajn in naj se ti vse lepo uredi, kot je treba.
Zarja samo, da si spet z nami.
Kajatina,sedaj že greješ.Čuvaj se.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
20.12.2008 14:01:52   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Kruce, hvala za kavico, zjutraj je res nisem mogla kuhati, sem danes vstala že ob pol šestih in sva s kužonom laufala skozi vas, da se je zgonil. Mislim, da so moji sosedje dobili dokončno potrditev, da se mi je strgalo. Kako ste vi 4-je. Se danes vidimo.

Uf, pa se ti je očitno res mal....user posted image

Danes je mlinčk skuhal kavo, jaz sem jo pa spil...user posted image

Mi smo OK in trojka hvali boga da grem jest danes mal v laifuser posted image
Štartam okrog 17h in upam da najdem...
No naslednjo postojanko od vas bi znal najdit z zavezanimi očmiuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
20.12.2008 15:07:55   
Hope2
Včeraj sem uspela samo abri zaželet srečo. Zdaj imam še čas, da ostalim zaželim srečo, da vam prazniki, božički, dedki mrazi, palčki, jelenčki.... prinesejo najlepše in težko pričakovano darilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Vsem nosečkam čestitkeuser posted image , vsem akterkam mirno roko in debele jajca, vsem pripravljalkam in tistim, ki ste na čakanju naj hitro mine čas...... vsem ,ki ni uspelo, pa samo pogumno naprej, enkrat bo uspelouser posted image

Vidim, da imate spet randi oz zmenek, tako da uživajte, še posebej zato ker je veseli decmber. Dajte si duškauser posted image user posted image . Lahko tudi kako pivo zame spijeteuser posted image .

Naš lovro je priden fantek, čeglih iz dneva v dan vedno bolj kaže škorpijonske lastnostiuser posted image in vedno manj prostega časa privošči mamici. Te dni sva celo sama in mi občasno primanjkuje vsaj 2 para rokuser posted image .

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
20.12.2008 15:09:25   
lara light
Lučka, uapm, da se je umirilo. drži se deklič, vse bo ok in blanči ti tudi božaj lepo buškota!user posted image
Zarči, lepa smrekica...zlata, kot si ti!user posted image

Pija, no problem. Pa po novem še kaj večuser posted image

Pravkar sem se srečala z Netko in ji dala napotke za žurkouser posted image
Lepo se imejte vsi/vse na današnjem žuru in vse naj, naj slavljenkamauser posted image user posted image !user posted image user posted image user posted image

Bodte fajn! Grem malo ven...že spetuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
20.12.2008 15:20:55   
Reby
11122379b - super za 2 pikici, pridno jih čuvaj in grej user posted image  user posted image  user posted image
Lučka - samo da je vse ok s tabo, malo počivaj, jaz pridno božam bušija, ki je še vedno malo napihjen, danes me nekaj krči spet dajejo
Mismis - čestitke zate in še posebej za tvojega kužeka, da sta tako odlično opravila izpit, vsaka čast, za to pasmo je to res super rezultat!

Glede fešte, jaz pridem pogledat samo za kako urco, ker imam krče in mi ni prijetno, samo toliko, da vas vidim in pozdravim in kakšno na hitrco rečemo.

Imam pa še eno vprašanje, a je možna reakcija na Prometrium kakšno vnetje in srbenje, mene je namreč včeraj nekaj začelo srbeti spodaj in ne vem kaj naj... user posted image  Namazala sem si z Bepanthenom, pa ne pomaga. Naj v ponedeljek pokličem G?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
20.12.2008 15:33:31   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

kruce, kaj pa naj zdaj? mene matra firbec, pa me ne bo. user posted image  Pa sej bodo punce povedale, če bo nasmeh do ušes, bo že kaka lepa novica padla., vsaj kdaj je dan D.user posted image
Ampak s popito kavo, si em pa nasmejal. Sem koj še boljše volje.user posted image

Lulamo šele naslednji petek!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
20.12.2008 15:36:34   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

.......mene je namreč včeraj nekaj začelo srbeti spodaj in ne vem kaj naj... user posted image  Namazala sem si z Bepanthenom, pa ne pomaga. Naj v ponedeljek pokličem G?

Bepanten ne bo pomagal!  Ma bolš da ga pokličeš..

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
20.12.2008 15:39:33   
zarja1
Reby a ni Bepanthen za rane? Za vnetje tam doli je Canesten!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
20.12.2008 15:40:24   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Lepo se imejte vsi/vse na današnjem žuru in vse naj, naj slavljenkamauser posted image user posted image !user posted image user posted image user posted image  

babe začagajte ga do odbitka!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
20.12.2008 15:44:35   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Reby a ni Bepanthen za rane? Za vnetje tam doli je Canesten!!!!!!!!

Ja, vem, vem, Bepanthen je tudi proti rdečici, izpuščajem, vsestranski. Canestena pa nimam :(
Pa tudi če bi ga mela, ne vem, če ga lahko uporabljam zdej. Bom v ponedeljek raje poklicala G. Tu pa tam se malo umiri, potem pa spet začenja srbeti...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
20.12.2008 16:22:11   
Goldy
Reby - glede Canestena imajo G zelo različna mnenja, eni ga dajejo od začetka (seveda, če je potrebno), eni pa pravijo, da je bolje, da se ga v prvem trimesečju ne uporablja. Za prvo silo uporabi kakšen probiotični jogurt, umivaj s kamilicami.... In raje pokliči svojega G.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
20.12.2008 20:39:28   
kajatina
Dober večer.
Nisem vas še čisto prebrala, je pa za mano ET. Vstavili so mi dva pikca in upam na najbolje. Uradni test 5.1.2009.
Lep večer vsem.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
20.12.2008 21:35:43   
lučka 25
Punce, hvala za skrb. Važno, da se je sedaj umirilo, vem da me kak tak šok še čaka, ker je nekaj krvavitve še v maternici kot prosta tekočina, ki pa bo en dva tro prišla ven.

Zdajle že uživate na žurki, kar je čisto prav. Lepo se imejte, vas imam v mislih. Pa kar kakega še spijte na moj račun (častim po gorenjsko user posted image ).

kajatina, bravo za dve pikici, lepo ju merkaj, cartaj,...do 5.1. pa čim bolj mirno čakanje in pravo pot do user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

lara, uživaj zunaj, na klepetu, žuru ali karkoli že je. user posted image

Bumo, kako kaj nosečka. Ti kar lepo uživaj in še naprej božaj bušija.user posted image

Reby, mene tudi po Prometriuma kdaj malo peče. Tarat grem takoj pod tuš in se umijem s kamilicami, potem p sem malo brez spodnjih hlač, brez vsega no. Da se malo koža nadiha, spočije. Pijem tudi veliko probiotičnega jogurta, pa kar pomaga. Veš, zdaj imamo še ves šas te dnevne vložke, ko na nam ta stavr teče ven, pa koža ne diha toliko,.... Upam, da se umiri. Za krče pa pij magnezij, je meni tudi danes G rekel, da naj ga pijem, da je proti krčem in posledično lahko marsikateri vzrok za krvavitve ustavi, omili.

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

kruce, kaj pa naj zdaj? mene matra firbec, pa me ne bo. user posted image  Pa sej bodo punce povedale, če bo nasmeh do ušes, bo že kaka lepa novica padla., vsaj kdaj je dan D.user posted image
Ampak s popito kavo, si em pa nasmejal. Sem koj še boljše volje.user posted image

Lulamo šele naslednji petek!

o.k. To si bom pa zapomnila, ker je pri takrat nas Dan slovenske košarke in All stars. Pri vas pa ma, da je user posted image . user posted image

Hope, ja škorpijončki so (smo) pa kar zahtevni. Moj nečak je škorpijonček (bo malu 2 meseca star), pa je tudi brat rekel, da so kot dojenčki škorpijoni zahtevni. Vsaj dokler sami ne hodijo, se plzijo,... ker so zelo radovedni in jih vse zanima, pa radi opazujejo stavri. Potem p postanejo zelo zamišljeni in sami raziskujejo. Je to potrdila tudi moja mami za mene.

Zdaj grem pa spat, ker že komaj gledam.user posted image

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
20.12.2008 22:19:36   
11122379b
A ste vsi na žurki, a kaj???user posted image No saj je prav, saj je december!!!user posted image user posted image user posted image

Upamo na poročilo!!!

Kajatina tebi pa ČESTITKE za 2 PIKICIuser posted image user posted image user posted image !!! Potem skupaj grejeva in če drži, obe dava kri 05.01. A si vredu??? Se počutiš normalno in ali si daješ utroge....??? Če boš pri volji se kaj javi - sva trenutno obe grelčkauser posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
20.12.2008 22:42:48   
Shadow
Lep pozdrav vsem skupaj!

Najprej user posted image user posted image user posted image  Želvici, me je kar malo šokiralo. Ampak ker si taka fajna punca vem, da te to ne bo sesulo in da greš naprej proti novim zmagam. me pa taki neljubi dogodki vedno znova kruto spomnijo, kako krhka so bitjeca pod našim srcem...
Lučka, HB da je tvoj preplah mimo!!!

Kajatina in 11122379b, user posted image user posted image user posted image  za pikice! Držim pesti, da bodo popraznični dnevi prinesli tisto tapravo darilo!!!

Kako ste kaj, mariborčanke moje? Zarja, Bumo, Se* in Bambi, mislim na vas!!!

Seveda en lep pozdrav tudi vsem ostalim, še posebej žurerkam!!! Uživajte še za nas, ki smo doma! user posted image

Jaz sem ok, malo me občasno zbada po jajčnikih, prsi se večajo, drugače pa je vsaj na videz vse v redu.

Se tipkamo jutri!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
20.12.2008 23:03:58   
lara light
Številkica in Kajatina, čestitke!user posted image  Naj dobra moža v teh prazničnih dneh pomagata za debel plus!user posted image user posted image user posted image

Lučka, klepetek...lušno, hvala. Samo da si ok!user posted image

Zarji, kako kaže? Belo naj belo ostaneuser posted image

Mismis, čestitke za odlično opravljen izpit, madonca se res ne hecašuser posted image  Kužonu pa eno kost od mene!user posted image  Verjamem, da je sedaj pestro in veselo...komaj čakam novičke!user posted image

Ene pa spet žulimo kavč, a ne senčkauser posted image  moj ima s5 veseli december.
Lepe sanje!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
21.12.2008 9:58:15   
sonček33
Evo, sijem za vas. Izkoristite sončen, čeprav leden dan.
Kava...ma naj jo Kruce skuha, on to tako dobro zna nardit.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 2919
21.12.2008 11:02:34   
zarja1
ooo dobro jutro srčice...

sijaj sijaj sončece, oj sončece rumeno.......super si to zrihtal Sonček naš 33user posted image user posted image user posted image

Larči lubek pri men bo belina v vsakem primeru, ker estrofem dela svoje. Bomo vidli kaj bo v sredo. Kako pa ste vi 3?

Shuki moj še spančka.....

Kajatina super za pikici.user posted image user posted image

Šedov helov!!!!!

no vidim, da ma Lučka podobno zdravljenje tamale kot jaz...user posted image user posted image user posted image

čagatorke javite se kaj, ostalim pa lepo nedeljo!!!!!!!!

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 2920
21.12.2008 11:20:54   
miska73
Dobro jutro. user posted image

Bilo je FENOMENALNO.
Se ne spomnem, kdaj nazadnje sem se tolk nažurala.
Prišla domov ob 5h. Pripeljala se brez problemov...
Če odštejem to, da sem na vsak način včeraj hotela videti, kako zgleda šentviški predor user posted image

Kajši a veš, da so sredi mojega domačega mesta bili policaji. So ravno tistega, ki je pred mano vozil, ustavili.
Še dobro, da ga nisem prej prehitela... in bi bila jaz potem tista, ki bi se z njo ukvarjali.

Mišmišu hvala na gostoljublju, na odlični hrani, na odličnem izboru muzike... skratka. še pridemo. user posted image
Tvoj je pa itak vanredan. Pozdravi ga.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
21.12.2008 11:35:14   
gigi1
Helou pupike in fantje user posted image

Zgubljena se javlja na raport. user posted image

Včeraj se nisem mogla oglasiti, ker mi potem ne bi zneslo do Mišmiš user posted image

No žurka je USPELA!

Bilo je res super! Se podpišem pod Podgancine besede user posted image .
Vse, ki niste uspele priti...saj vemo, da vam je žal, zato vas ne bomo dražile user posted image

Miška tvoj Miškon je res en fejst poba user posted image .
Kruce in Reby lepo, da smo se spoznali user posted image . ostale babe žabe se pa že poznamo.
Uživala sem v vaši družbi user posted image

Posebna zahvala še taksistom... Pijeku in Podganci, ki sta nas varno pripeljala in odpeljala (no en del družbe user posted image )

1112233* in Kajatina čestitke user posted image  user posted image  user posted image

Lučkica pazi nase.

Hedi, Noki, Zvezdica pogrešali smo vas. In seveda vse ostale, ki vam ni uspelo priti.

BTW itak, da sem se zbudila že ob 7ih user posted image . Zdej bo že čas za popoldanski počitek user posted image

Lep dan prav vsem.

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 21.12.2008 11:38:27 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
21.12.2008 12:29:09   
kajsica
dober dan babike!

Bilo je nezaboravno....marija tako dolgo pa ga še nismo sračkale naokoli...

Miška, res ti hvala na prevozu, se ti oddolžim ob priliki! Na policaje pa si v domačem kraju naletela...mislim ja bravo.....

Mišmiš, hvala na gostoljubju...tvoj je pa res zakon!!!! Pa daj Miškolinu še enega lubčka v mojem imenu in lepo praznujta. Saj veš tudi njemu naj naj naj....

Gretka in Dajčimajči, tudi vama hvala. Zlate ste babiki.

Pija in Pikovitka, res vaju je bilo lepo lepo za videt!

Gigi, hvala še enkrat. Tista zadeva pa ni ostala zaprta.....jaz pa sem čokoladna user posted image , ko malo dete....

bbpikica, lepo te je bilo spoznati in upam da se kmalu spet kaj vidimo.

Kruce, faca si....tudi tebe je bilo lepo spoznati. Uno pa mi pošlji, pa bomo videli!!!

Reby mačkica, kako si kaj danes? Si že kontaktirala tvojo skoraj sosedo? Kaj je majhen svet!!!

Moram pa vam povedat, da je naša žurkica res uspela, babike in fanta sta bila fantastična in hvala vsem za lepa darila in spominke (nad tem sem bila res pošteno presenečena)

Babike, ko bi vi vidle (v jeziku naše Mišmiš), kako jebozovno perilo sva dobili. Mojmu vem da bo kar jezik padel na tla ko me bo videl v tem...sam ne bom smela takoj uporabit ko bo prišel domov, če hočem da celo ostane....pa še potem bo vprašanje...je pa res fantastično....

Samo še to, no men je pa za danes uspelo, da sem ostala popolnoma brez glasu, spet je malo vročina prisotna, grlo peče.....tako da gremo nazaj v diagonalo in da se sestavimo popolnoma.

Uživajte vsi in en lep lep dan!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
21.12.2008 12:51:24   
Reby
Jutro pupe, zgleda, da ste bile dolgo na žurki in da še nekatere spijo. Ful sem vesela, da smo se spoznale, vse ste super, hvala za čudovita darilca, hrano, pjačko, družbo. Se res opravičujem, ker sem prva zapustila prizorišče dogajanja, sam sej veste, trebušček je treba paziti .
Jaz mislim, da glede na tisto hudo perilo vama Kajsica in Mismis ne bo potrebno na postopek, bojo otroc kr sami od sebe pršl... user posted image
Lučka - škoda, ker te ni bilo, sem te pogrešala...
Kajsica - sosedi sem poslala zs, pa upam, da se bo čimprej javila
Zdele je pa tak sonček, da gremo malo na sprehod in še na kavico na Podpeško jezero.
Uživajte v dnevu!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
21.12.2008 12:53:40   
bbpikica
Dan vsem.

11122379b čestitke za user posted image user posted image  ki sta pri tebi in za pingvinčka, zdaj ju pa lepo grej kot vsaka prava kokoškauser posted image

Lučka držim pesti da bo vse v redu in da se ti krvavitve nehajo, kakšne zamujene žurke ti pa ne bomo v minus štele user posted image  Ma razjezal so me pa v službiuser posted image  sam sem že dobr, pride pa mineuser posted image

Hope tudi tebi naj prazniki in življenje prinese same lepe stvari in naj bo Lovro tvoj sonček ki te bo razveseljeval in osrečeval zdrav vesel in nagajivuser posted image

Bumo kako si pa ti?

LL škoda da tudi ti nisi mogla pridt z Netko saj bi tud zate oziroma za vas tri najdla prostoruser posted image

Kajatina čestitke za pikice in kot sem že številki napisala grej ju kot dobra kokoškauser posted image

Goldy si zdaj že obelodanila veselo novico sorodnikom in prijateljemuser posted image

Shadow lepo da je vse v redu in naj tako ostane do koncauser posted image

Zarja jaz sem Božičku naročila da si ti glavna promotorka čiste beline za nadaljnih devet mesecev tko da ni da niuser posted image

Punce tud jaz že nisem tko zgodaj pršla z žurke ob 4 zjutraj precej časa. Družba je bla de lux gostitelji prva klasa o žurerkah pa sploh ni besed. Z Netko sva že popili kavico , tako da je že počasi na poti domov,vidim pa da vas je večina včerajšnjih žurerk že čist v akciji.
V glavnem men je blo včeraj super in sem ful vesela da smo se bolje spoznale Pija,Gigi,Miska,Mismis,Reby,Kajsica,Pikovit,Netka,Kruce,Grethy,Dajamaja bili ste krasna družbauser posted image user posted image

Vsem ostalim pa pošiljam malo sončka ki pri meni tako lepo sije.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?