mismis
|
Dan vsem skupaj, evo tudi jaz končno prisotna med vami. Najprej se z našim vsem skupaj zahvaljujeva za dobre želje ob najinih rojstnih dnevih, sem dobila taka huda darila, da mi je kar žal, da nimam rosjtni dan večkrat na leto.Zdaj se morava samo še z našim zmeniti, kdo bo nosil tisto jebozovno perilo, kateri dan, da bom sploh kdaj prišla na vrsto. Kot že rečeno, žurka uspela, pojedlo se je vse, kar mene sploh veseli, neki pira je pa še ostalo, predvsem ta rdečga, ker se naša Daisy ni mogla udeležiti tega velikonočnega rajanja. Daisy, jeb@t se, se zgodi, da moraš kdaj tudi kje prespati, boš pa naslednjič z nami. No mi smo vstali že ob osmih, je naš kužon tako otožno zavijal pred hišo, da sem ga morala peljati na ta veliko potrebo. Potem je bilo pa itak treba začeti kuhati za 15 ljudi, danes sva uspešno nabrala celo najino ožje sorodstvo, ki sploh ni tako majho, če pogledam številko. Naš je bil spet krasen, lepo je skuhal za vso tole drhal , kar sploh ni tako enostavno, če pomislim, da mu je mucek mijavkal. Mismis je pa pridno pomagal. Evo zdaj nama je uspelo priti celo do kavča in mislim, da bova eo kitico odremala. A ja, vse udeleženke in udeleženci včerajšnjega rajanja, vam moral samo to povedati, da vas je bilo lepo videti in spoznati. Ma bo treba nekaj tacga spet kdaj ponoviti.