Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:21:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A se katera spomni mojega prejšnjega nicka????? A je to kviz Milijonar?? Jaz sem včeraj zvečer ob pomivanju posode razmišljala o tvojem starem nicku anonimen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:21:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A se katera spomni mojega prejšnjega nicka????? A je to kviz Milijonar?? Jaz sem včeraj zvečer ob pomivanju posode razmišljala o tvojem starem nicku anonimen Ne anonimna thumbs up je bila špelin@
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:22:09
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:22:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A se katera spomni mojega prejšnjega nicka????? A je to kviz Milijonar?? Jaz sem včeraj zvečer ob pomivanju posode razmišljala o tvojem starem nicku O šit, ti je moral poa fejst slabo it
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:22:57
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A se katera spomni mojega prejšnjega nicka????? A je to kviz Milijonar?? Jaz sem včeraj zvečer ob pomivanju posode razmišljala o tvojem starem nicku anonimen Ne anonimna thumbs up je bila špelin@ Tvoje uradno ime
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:23:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Še zdaj ne vem za zg. vrsta levo???? kasso se je do solz, jaz bom pa mulce zbudila, ker komaj zadržujem krohot barbaw, pliiiiiiiiz, ne bit huda, ampak tako kraljevsko se pa že dooolgo nisem narežala!!!!!!! Ne bom jezna, ker ste se nasmejala in sem vas spravila z mojo nevednostjo v dobro voljo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:23:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Še zdaj ne vem za zg. vrsta levo???? Oprosti no, ampak Martine se res ne spomnim, Aurore pa nisem prepoznala. A si sploh videla kdaj Auroro???? samo na slikah
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:23:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A se katera spomni mojega prejšnjega nicka????? A je to kviz Milijonar?? Jaz sem včeraj zvečer ob pomivanju posode razmišljala o tvojem starem nicku anonimen Ne anonimna thumbs up je bila špelin@ Tvoje uradno ime vročeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:24:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Še zdaj ne vem za zg. vrsta levo???? kasso se je do solz, jaz bom pa mulce zbudila, ker komaj zadržujem krohot barbaw, pliiiiiiiiz, ne bit huda, ampak tako kraljevsko se pa že dooolgo nisem narežala!!!!!!! Ne bom jezna, ker ste se nasmejala in sem vas spravila z mojo nevednostjo v dobro voljo. Res ne bit jezna pa ne me pustit zmrzovat v Lukovici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:24:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Še zdaj ne vem za zg. vrsta levo???? kasso se je do solz, jaz bom pa mulce zbudila, ker komaj zadržujem krohot barbaw, pliiiiiiiiz, ne bit huda, ampak tako kraljevsko se pa že dooolgo nisem narežala!!!!!!! Ne bom jezna, ker ste se nasmejala in sem vas spravila z mojo nevednostjo v dobro voljo. Ampak vsaka se je smejala drugi stavri. No, samo, da sta se
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:25:22
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw; sem pozabla napisat, da je slika slaba, v resnici sem lepša
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:25:57
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A se katera spomni mojega prejšnjega nicka????? A je to kviz Milijonar?? Jaz sem včeraj zvečer ob pomivanju posode razmišljala o tvojem starem nicku anonimen Ne anonimna thumbs up je bila špelin@ Tvoje uradno ime vročeeeeeeeeeeeeee jaz vem le, da ima vezo s tem, ne vem pa nicka, ker takrat jaz še nisem bila na RR, razen če je dobesedno tvoje ime, bi pa šlo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:26:16
|
|
|
|
Estrella*
|
No bila sem teodoral
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:26:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Še zdaj ne vem za zg. vrsta levo???? kasso se je do solz, jaz bom pa mulce zbudila, ker komaj zadržujem krohot barbaw, pliiiiiiiiz, ne bit huda, ampak tako kraljevsko se pa že dooolgo nisem narežala!!!!!!! Ne bom jezna, ker ste se nasmejala in sem vas spravila z mojo nevednostjo v dobro voljo. Ampak vsaka se je smejala drugi stavri. No, samo, da sta se Doza smeha ne škodi. Ampak jutri se bo barbaw (in vse ostale...) smejala na moj račun, ko bo videla kilometrski narastek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:27:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A se katera spomni mojega prejšnjega nicka????? A je to kviz Milijonar?? Jaz sem včeraj zvečer ob pomivanju posode razmišljala o tvojem starem nicku anonimen
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:27:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Še zdaj ne vem za zg. vrsta levo???? kasso se je do solz, jaz bom pa mulce zbudila, ker komaj zadržujem krohot barbaw, pliiiiiiiiz, ne bit huda, ampak tako kraljevsko se pa že dooolgo nisem narežala!!!!!!! Ne bom jezna, ker ste se nasmejala in sem vas spravila z mojo nevednostjo v dobro voljo. Res ne bit jezna pa ne me pustit zmrzovat v Lukovici Ne bom. Ma šefico sem prepoznala in naravo tudi po slikah, **** tudi po slikah
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:27:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No bila sem teodoral A nisi mogla še mal počakat?? Spraševalec ne odnese keša
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:27:35
|
|
|
|
Estrella*
|
Danes smo pa pozitivno presenetile Sedaj grem boljše volje spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:28:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw; sem pozabla napisat, da je slika slaba, v resnici sem lepša Pa tebe sem prvo od majčic spoznala in te ne bom pozabila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:28:17
|
|
|
|
špelin@
|
O šit, koliko je že ura!!!!!!!!! Jaz zaključujem tule gor, ker mi je obljubil, da me bo počohal po hrbtu Če še ne smrči...................... za vse nas, da bi bila današnja noč mirna in prijetna. Sladko sanjajte
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:28:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No bila sem teodoral A nisi mogla še mal počakat?? Spraševalec ne odnese keša kdaj sem ga zamenjala se ne spomnim, samo vem, da mi je šel organsko na jetra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:28:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ O šit, koliko je že ura!!!!!!!!! Jaz zaključujem tule gor, ker mi je obljubil, da me bo počohal po hrbtu Če še ne smrči...................... za vse nas, da bi bila današnja noč mirna in prijetna. Sladko sanjajte Enako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:29:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes smo pa pozitivno presenetile Sedaj grem boljše volje spat zdaj veste, da nisem prepoznala aurore in martine, ostale pa vem kam pašete, čeglih vas nisem vseh še v živo spoznala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:29:42
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz tudi grem. Se vidimo čez 18 ur in pol.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:30:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw; sem pozabla napisat, da je slika slaba, v resnici sem lepša Pa tebe sem prvo od majčic spoznala in te ne bom pozabila. Saj res, sva se previdno ogledovale na parkingu Ko si rekla, da si barbara, sem pomislila, pa kaka barbara, saj kasso pa ja boznam Šele pol mi je vžgalao
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Igranjo vaši predšolskih otroci računalniške igrice?darja72sploh ne (
41%)
občasno (1xtedensko) (
24%)
vsak dan do 1 ure (
10%)
dnevno več kot 1 uro (
5%)
nikoli še niso poskusili (
19%)
Število vseh glasov: 377Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!