Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 22:43:22
|
|
|
|
pf
|
Mi sploh ne hodimo na obiske zaenkrat. Enkrat smo bili pri kolegici, ki ima pet dni mlajšo pupo, no pa v nedeljo gremo k moji teti, ampak oni niso posilečni, je že teta cartala in je mali zgleda bila všeč, ker se ji je tak smejala. Drugače pa smo bili pri omi na kosilu, ko je imela r.d. dobro uro, k mojim gremo in včasih k sosedom, k njegovim staršem mislim. Naj malo pupa zraste, pol bomo pa že šli.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 22:44:51
|
|
|
|
gold fish
|
..jaz jim bom pa voščilnico poslala zdaj za praznike.... lani na 26 sem imela et...pa so tak lepo imeli smrekico tam , pa voščilnice spodaj...... jaz sem pa pol mojega pikeca dobila... mi je dr. takrat rekla, da bom ziher in še prav je imela..... me večkrat mika, da bi jih šla tja osebno pozdravit z malim pikecom...bom šla spomladi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 22:45:10
|
|
|
|
pf
|
Zakaj je bil v bistvu tvoj v bolnici? Takrat sem potem jaz rodila in en čas nisem nič pisala in niti brala nisem za nazaj, gnjaviti te pa nisem hotela kaj mu je bilo, ker verjamem da ti ni bilo lahko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 22:46:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
..jaz sem pa danes sama doma...Jon spi poleg mene...zadnje čase sploh ne zaspi sam...upam, da ga nisem razvadla... Itak, da hitro ugotovijo, kje je najlepše... Lara ne zaspi, če ni na rokah... pa še problem je nastal, ko jo obračam na trebušček... zdej jo pustimo na boku, da malo bolj zaspi (predolgo ne, ker če ne se itak zbudi) in jo potem prevalimo...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 22:46:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Mi sploh ne hodimo na obiske zaenkrat. Enkrat smo bili pri kolegici, ki ima pet dni mlajšo pupo, no pa v nedeljo gremo k moji teti, ampak oni niso posilečni, je že teta cartala in je mali zgleda bila všeč, ker se ji je tak smejala. Drugače pa smo bili pri omi na kosilu, ko je imela r.d. dobro uro, k mojim gremo in včasih k sosedom, k njegovim staršem mislim. Naj malo pupa zraste, pol bomo pa že šli. ..saj mi tud drugje na obisku kot pri njegovih starših nismo bili.... ...naša dva sta pa tak po stopnicah dol..... to pa grema včasih večkrat..tudi če ni nobenega doma, grema malo na izlet
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 22:47:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
Bi si dala tiskat ponedeljek, torek, sreda, četrtek i Hahaha.... jaz imam slinčke.... ma jih tolk zmoči, da se v enem dnevu cel teden obrne....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 22:49:15
|
|
|
|
pf
|
Jaz pa sem v njihovi ambulanti videla na steni dva mala v božičkovi opravi, ki sta mi tak ostala v spominu, da sem danes našo oblekla v takega lepega božičnega pajacka. Sem ga kupila v Kiku, taki cart je, zraven sem ji pa dala božičnega medija. Položila pa sem jo na zeleno koco, potem sem jo pa štelala na bok, pa na hrbet, pa kravice, pa pri smrečki, pa pod smrečko. Veš kak me je gledala čukasto. Moram reči, da se na nobeni sliki ne smeji, ker sem ji verjetno bila tečna, ampak je vseeno sladka. Veš da si je sigurno mislila REŠTE ME.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 22:51:31
|
|
|
|
pf
|
Lara jaz imam tudi slinčke z dnevi, pa kuhinjske krpe tudi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 22:52:14
|
|
|
|
gold fish
|
bil je prehitro rojen....točno ne vem..saj veš....po punkciji bi naj bil PDP 12.9, meni je dr. jemal 3.9. - ZM, kljub temu, da je bil po vseh UZ bolj blizu 12.9 po velikosti.... .. Ko se je rodil..pol čez nekaj ur..je imel kao dihalno stisko...se je čez noč mučil ..in so ga pol drugo jutro peljali na pediatrijo..in ga priklopili na kisik...bil 4 dni na umetnem predihavanju... to zgleda tak... http://survanta.com/professionals/dosing_video.asp ....poleg tega je vdihnil plodovnico..in je dobival 2 ful močna antibiotika...... na koncu so rekli, da je imel kao prirojeno pljučnico.... ...je pa dobil še ful močno zlatenico in bil pod lučko, pa cca 14 dni je bil na infuziji...... Mi je iz porodne 3030 shujšal na 2600.. , domov sma šla 18 dan z 2840
< Sporočilo je popravil gold fish -- 19.12.2008 22:54:04 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 22:57:21
|
|
|
|
pf
|
Lara a tvoja pupa stalno potem spi na trebušku? To ne bi bilo za našo. Kak jo dam na trebuh se dvigne na kravice, pa hopla na hrbet. Pol se pa tak smeji in je tak vesela, ko ji zaploskam in rečem bravo. Je že pravi mali telovadec. Nekaj se že če puzat. Rito da v luft, pa se poganja, samo pride ne nikamor še. Sem pa vesela, da se trudi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:01:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jojj fiška.... se spomnem..... ma kako smo ble vse vesele, ko sta prišla domov... Jaz sem pa smrekco naraedila do konca.... ma me pijaži dosti, dosti... je taka črno - belo - srebrna.... yihaaa
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:02:27
|
|
|
|
pf
|
O jej. To pa nisem vedela. Glavno, da sta sedaj dobro. Meni se je že čudno zdelo kak so ti PDP postavili. Jaz sem imela ET 12.12. in sem imela PDP 2.9. Ne vem no. Ampak tebe so potem popadki prehiteli a ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:02:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara a tvoja pupa stalno potem spi na trebušku? To ne bi bilo za našo. Kak jo dam na trebuh se dvigne na kravice, pa hopla na hrbet. Pol se pa tak smeji in je tak vesela, ko ji zaploskam in rečem bravo. Je že pravi mali telovadec. Nekaj se že če puzat. Rito da v luft, pa se poganja, samo pride ne nikamor še. Sem pa vesela, da se trudi. to naš tud dela...na previjalni...mu dam stran tetra plenico, pa se mu ne drsi in pol leze nazaj, ne naprej ... Bočno pa še noče...mu je fajn na trebuhu, pa na hrbtu...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:03:56
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara a tvoja pupa stalno potem spi na trebušku? To ne bi bilo za našo. Kak jo dam na trebuh se dvigne na kravice, pa hopla na hrbet. Ja, vedno na trebuščku.... jo pa dam v pojslico, ko že spi, tko da se nič ne dviguje.... Rito da v luft, pa se poganja, samo pride ne nikamor še. Sem pa vesela, da se trudi. Hehe... Lara tudi, pol pa ji rata v rikverc..
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 19.12.2008 23:05:05 >
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:04:10
|
|
|
|
pf
|
Lara zdaj še pa Jezuščka v jaslice dat in ste kompletni.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:06:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf O jej. To pa nisem vedela. Glavno, da sta sedaj dobro. Meni se je že čudno zdelo kak so ti PDP postavili. Jaz sem imela ET 12.12. in sem imela PDP 2.9. Ne vem no. Ampak tebe so potem popadki prehiteli a ne? ..sem skoraj 1 teden jamrala, da se nekaj dogaja, pa me niso jemali resno, pol sem pa šla not 13.8 in so zaznali začetne popadke...in so me kar not zadržali (hvalabogu) (domov itak ne bi šla..bi si nekaj zmislila ), pol sem jih pa točno na r.d. dobila....Ko so bili pri meni sem jih imela že na 5 min, in pol še manj..... in pol sem mu rodila sina za r.d. (ker drugega darila nisem imela perajt ) ...men se zdi, da je tu mel bogec nekaj prste vmes.... A si pogledala video?.... jaz sem ga zdaj še enkrat..ker takrat, takoj po porodu, ko sem videla kaj so mu delali sem se samo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:06:39
|
|
|
|
pf
|
Pa pol do jutra tak spančka pridno na trebušku? Asica. Samo meni tudi ful paše na trebuhu spat, no zdaj malo manj, ko sem še oblazinjena, ampak bo že.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:07:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara zdaj še pa Jezuščka v jaslice dat in ste kompletni. Ne najdem jaslic.... ko smo prenavljali smo vse znosili v klet.... komaj, da sem prišla do jelke in balkic... sem mislila,da so tudi jaslice v tisti škatli, ma zgleda, da je še kej novoletnih rekvizitov dol.... bomo pa brez.... bom Laro dala spodaj...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:07:52
|
|
|
|
pf
|
Ja Gold fish video je grozen. Res za , ampak če so mu tako pomagali pa .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:07:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara zdaj še pa Jezuščka v jaslice dat in ste kompletni. ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:07:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lana če sedaj Jon spi, ga sedaj prestavi v posteljico. Da se ti ne bo navadil in bo , ko bo hotel . eh,saj se pod odejo skrijeta.Vse se da
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:09:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara zdaj še pa Jezuščka v jaslice dat in ste kompletni. Ne najdem jaslic.... ko smo prenavljali smo vse znosili v klet.... komaj, da sem prišla do jelke in balkic... sem mislila,da so tudi jaslice v tisti škatli, ma zgleda, da je še kej novoletnih rekvizitov dol.... bomo pa brez.... bom Laro dala spodaj... jaz mislim, da je pf..nekaj druga mislila ...ali
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:09:18
|
|
|
|
pf
|
Ti jih ne najdeš Lara, tvoj bi jih pa že najdel, če bi mu pustila, da išče.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:10:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf Lana če sedaj Jon spi, ga sedaj prestavi v posteljico. Da se ti ne bo navadil in bo , ko bo hotel . eh,saj se pod odejo skrijeta.Vse se da ...bi bla prevelika suša, če bi se oziral na vse...... ..sicer pa tak veste kateri organ zdaj najbolj trpi...... uho
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:10:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Pa pol do jutra tak spančka pridno na trebušku? Asica. Samo meni tudi ful paše na trebuhu spat, no zdaj malo manj, ko sem še oblazinjena, ampak bo že. Ja, do jutra... tudi sem vedno samo na trebuhu spala... med nosečnostjo sem se ful težko navadla spanja na boku... zdej pa tudi ne morem, ker me joške začnejo bolet...
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.